-
Ποτε δεν βγαζω ολα τα οπλα μου στην πρωτη ακροαση.*
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... 0-ps-euro6
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... luehdi-100
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... ft-12-shvs
*αυτην την μαλακια την εκαναν συνεχως στην διαλεκτικη στην αρχαια ελλαδα. Σπαστικοι μεχρι αηδιας. Αφηναν ενα μερος των επιχειρηματων στο τελος. Πες το ρε παπαρα απο την αρχη, να τελειωνουμε, να παμε σε κανενα οργιο εδω πιο κατω. Φοραμαι και αυτα τα σεντονια ολη μερα..
-
Κοίτα να δεις... Επειδή με έχει κουράσει αυτό το λιβανιστήρι για το Suzuki, θα γράψω μια τελευταία φορά, παραθέτοντας ένα νούμερο : 25 δευτερόλεπτα για τα 110-140 με πέμπτη!
Σοβαρά;
Πως λέμε, μια αιωνιότητα και μια μέρα;Και επί της ουσίας, είναι τουλάχιστον αστείο να λιβανίζετε κατ' αυτόν τον τρόπο ένα κατά τ' άλλα συμπαθέστατο αυτοκίνητο, απαξιώνοντας ταυτόχρονα τον ανταγωνισμό, π. χ. τα diesel συλληβδην.
Ο άλλος έγραψε ότι το mild hybrid Swift 'καταργεί' το diesel... Δηλαδή αν κάποιος κάνει 20.000 Km το χρόνο και το Swift καίει 8 Ευρώ ανά 100 Km, ενώ ένα άλλο diesel καίει αντίστοιχα 6, δεν έχει λόγο να το αγοράσει. Τον χαλάνε δηλαδή 400 Ευρώ το χρόνο κερδισμένα... Επίσης φαντάζομαι θα τον χαλάνε η πολυ μεγαλύτερη ροπή και οι πολύ καλύτερες ρεπριζ... Άλλη χάρη να ανακατεύεις συνεχώς την βενζίνη!
Κόψτε λίγο ρε παιδιά...
Υ. Γ. : Δεν θα κάνω τον κόπο να παραθέσω ρεπριζ από ντιζελάκια πάνω από 100 άλογα... Γιατί εσύ επέλεξες τα πιο βολικά, γι' αυτό που ήθελες να υποστηρίξεις. Και πάλι δεν σου βγήκε...
-
Το βαζω εδω διοτι ηθελα να το αποθηκευσω...και δεν μπορω να το ξαναγραψω με αυτην την αλλόκοτη γλωσσα....
Τωρα θα σου απαντηαω μεσιε
-
Πρωτα απο ολα μεσιε ακυρωνετε το βασικο επιχειρημα μου το οποιο και δεχτηκατε εξ αρχης. Οτι η ζυγαρια εχει απο την μια το κατεβασμα μιας σχεσης στο κιβωτιο και απο την αλλη ολα τα αρνητικα των diesel.
Στο κατεβασμα λοιπον σε 4η σχεση στην ρεπριζ που λες
τε μια χαρα ρα παει το σουτζουκακι..Επισης θελω να σας πω συγχαρητήρια για το εξαίρετο γουστο σας
-
Με κουράζεις ρε κερατά, παρόλο που σε συμπαθώ... Γιατί συνεχώς διαστρέφεις την πραγματικότητα;
Η ζυγαριά δεν έχει μόνο ότι επιλέγεις εσύ να βλέπεις με τις οπαδικές παρωπίδες σου. Βάλε στη ζυγαριά και τα πλεονεκτήματα του diesel που ανέφερα (κατανάλωση σε χρήμα, ροπή, ρεπρίζ κτλ) και μετά κάνε τη σούμα...
Θέλω να σε δω με το mild hybrid, 4 άτομα και A/C να ανεβαίνεις από Κόρινθο για Τρίπολη!
Υ. Γ. : Μα 25 δευτερόλεπτα για το 110-140; Ή τον επιτάφιο θα βγάζεις βόλτα ή θα κάνεις το μάγειρα του Muppet Show με την κουτάλα, καθώς θα ανακατεύεις συνεχώς τη βενζίνη με το λεβιέ...
-
https://www.amazon.co.uk/Suzuki-Sunglas ... B0767LFBVX
Λοιπον, στα στελνω.....
-
Ρε κερατά, έχεις χιούμορ...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τι ειναια αυτα τα χιροσι; σαν τον μπαρμπα μητσο εδω;
Αλεχαντρο γνωριζεις ιαπωνεζικα;;;
Ισχυει οτι εχουν πολλα επιπεδα ευγενειας στη γλωσσα τους και το ανωτερο για τον αυτοκρατορα;Ναι, ονόματα Ιαπωνικά ειναι. Δε μιλάω Γιαπωνέζικα, μόλις ξεκίνησα λίγο να μαθάινω, από Σεπτέμβριο μάλλον πιο μεθοδικά. Μιλάει αρκετά καλά η γυναίκα μου και από ότι μου έχει πει και βλέπω, ναι, έχουν διαφορά επίπεδα ευγένειας και πρέπει ανάλογα σε ποιον μιλάς να χρησιμοποιείς ανάλογες λέξεις/εκφράσεις.
Σου λέω, χαραμίζεσαι εδώ. Πρέπει να πας Ιαπωνία να γινεις η μορφή της Σουζουκι. Θα γίνεις μεγάλη φίρμα εκει. Σε όλα τα σόου θα σε έχουν! -
Γνωρίζει κανείς ποία είναι η σειρά από θέμα αναγνωρισιμότητας και 'σεβασμού' στις Ιαπωνικές μάρκες στην Ιαπωνία? Με ποια σειρά κατατάσσονται ΤΟΥΟΤΑ HONDA SUZUKI SUBARU ΚΛΠ?
-
Λες βρε αλεχαντρο;
Μακρυα ειναι...
Γενικα και εγω διαβαζα ιαπωνικα, κατσε να βρω ενα λινκ με πολυ καλο ξεκινημα για τα τζαπαν. Καπου το εχω. Ενα ενα γραμμα και με το πως προφερεται. Απο τα βασικα και ανεβαινει σχετικα γρηγορα.https://pdxscholar.library.pdx.edu/do/s ... 786&facet=
Εδω εργασιες που ισως βοηθησουν σε κατι. Τα διαβαζα παλιοτερα. Τα ξεχασα τελειως τωρα
-
Λοιπόν επειδή ακούστηκαν πολλά για τα ντίζελ (ειδικά της μικρής κατηγορίας ) και τι οικονομικά που είναι ,και τι φοβερές επιταχύνσεις που έχουν , και τι επιδόσεις ,και τι οικονομία που σου κάνουν και διάφορα άλλα ,ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους :
Σε σχέση με ένα μοτεράκι ραπτομηχανή τύπου suzuki hybrid μειονεκτούν σε- Ποιότητα λειτουργίας . Η μέρα με την νύχτα.
- Ευστροφία.
3.Συντήρηση
4.Κόστος βλαβών
5.Ευαισθησία σε θέματα καυσίμου ,dpf κλπ
6.Αίσθηση οδήγησης .
7.Πραγματική οικονομία .Αν συνυπολογίσεις κόστος βλαβών , η ελάχιστη διαφορά στην κατανάλωση και το κόστος της
βενζίνης ,εξατμίζεται.Ουσιαστική οικονομία θα είχε νόημα μόνο για επαγγελματικά αυτοκίνητα που κάνουν 40.000 χλμ
το χρόνο και τις βλάβες τις περνάνε τα έξοδα.
8.Τέλος είναι κοινή γνώση σε όλη την Ευρώπη ότι το ντίζελ έχει πεθάνει. Δεν αγοράζει κανείς και προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν .Σε 2-5 χρόνια δεν θα μπαίνουν σε καμία μεγάλη πόλη.
''Θέλω να σε δω με το mild hybrid, 4 άτομα και A/C να ανεβαίνεις από Κόρινθο για Τρίπολη!''
ΑΝΕΤΑ !!! 4η ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ !! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ.ΑΕΡΑΤΑ. Κάνε μια δοκιμή και θα πειστείς .Και με
κατανάλωση 5 λίτρα. Χωρίς να χρειάζομαι να κάνω ,όταν φτάσω στον προορισμό μου άλλα 40 χλμ
για την αναγέννηση και διάφορες άλλες παπαριές. ΑΝΕΤΑ. -
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Γνωρίζει κανείς ποία είναι η σειρά από θέμα αναγνωρισιμότητας και 'σεβασμού' στις Ιαπωνικές μάρκες στην Ιαπωνία? Με ποια σειρά κατατάσσονται ΤΟΥΟΤΑ HONDA SUZUKI SUBARU ΚΛΠ?Θα ελεγα...
subaru, honda, mazda, mitsubishi, toyota- nissan, suzuki, daihatshuΗ suzuki ομως ειναι η πιο κερδοφορα για τους μετοχους της.
-
Honda και Mazda με διαφορά μπροστά. Μάλιστα η Mazda είναι Made in Japan!!!
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Γνωρίζει κανείς ποία είναι η σειρά από θέμα αναγνωρισιμότητας και 'σεβασμού' στις Ιαπωνικές μάρκες στην Ιαπωνία? Με ποια σειρά κατατάσσονται ΤΟΥΟΤΑ HONDA SUZUKI SUBARU ΚΛΠ?Δεν έχω κάποια 'επίσημη' λίστα να σου δώσω, αλλά η Χοντα που αναφέρει ο Realzus, όντως παίζει ψηλά σα μάρκα στην Ιαπωνία ενώ έχει αυτοκίνητα από Κ-Καρ μέχρι τα σουπερ-οικογενειακα-βαν φάση Odyssey που το έχω δει πολλές φορές και σε καλές περιοχές σε παρκινγκ σπιτιών/μονοκατοικιών.
Φοβερο όχημα. Γενικά, στην Ασία παιζουν πολύ αυτά, ενω Ιαπωνία, περισσότερο από σουβ.
Η Χοντα έχει και μεγάλο κατάστημα στη περιοχή Αογιαμα (μαγαζι γωνία στη κυριολεξία) στη περιοχη δηλαδή που πουλάνε όλα τα ευρωπαϊκα σουπερ-καρ. Ολα όμως...
Παιζει ρόλο οτι η Χοντα ειναι μια εταιρεία που 'δειχνει' πολύ τεχνολογία και με τα ρομποτ της (Ασιμο κλπ κλπ).
Η Μαζντα που αναφέρει επίσης ο Realzus, από όσο ξέρω έχει καλή φήμη αλλά στον ευρύ κοσμο δε λέει και πολλά μιας και δεν έχει παρουσία σε όλες τις κατηγορίες.
Τέλος, όλοι οι Ιαπωνες κατασκευαστες ΕΙΝΑΙ made in Japan για το μεγαλύτερο ποσοστό των οχημάτων που πουλάνε στη χώρα τους. -
Μιας και το πηγε η κουβεντα σε μια πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα χωρα, που τραβαει την προσοχη σε πολλους απο εμας εδω στην Ευρωπη, να σας δειξω πως ειναι το συνεργειο του μαστρο-Μήτσου η αλλιώς, Σοκούνι-Χιρόσι, (職人広志)
Ουτε η καλυτερη εισαγωγικη οπως το συνεργειο της γειτονιας εκει
-
Το σύμπαν δε ξέρει ακόμα τι σημαίνει 'υπηρεσία' στην Ιαπωνία πρώτα και μετά στην υπόλοιπη Ασία. Κάποτε ο κόσμος πέρα από την Κίνα θα κατανοήσει πόσο πίσω ειναι.
Α, Λαπ, βασικά Ιαπωνικα 'κοιταζω' από τα βιβλία της γυναίκας μου και το Duolingo (η καλύτερη εφαρμογή σε οτιδήποτε έχει υπάρξει ποτέ για κινητό). Τις Ασιατικες γλώσσες (και Αραβικά) δε τα 'αφήνεις' και δεν ειναι σα το ποδήλατο και το 'άλλο' που άμα τα ξαναπιασεις τα θυμάσαι . Κινέζικα για παράδειγμα, συνεχίζω και εδώ Ελλάδα (αν και δε βλέπω ποτέ να τα 'μαθαίνω') μιας και αν τα αφήσω πανε χαμένα 7 χρόνια που τα παλεύω (αλλα δε τα 'παίρνω' ). -
Απ'όσα διαβάζω και βλέπω,η 1η 'τριάδα' στην Ιαπωνία πρέπει να είναι Honda-Subaru-Toyota,ακολουθεί η Μazda, μετά μαζί Νιssan-Suzuki-Mitsubishi
-
Σηκώνω ψηλά τα χέρια μπροστά στην επιχειρηματολογία του swifthybrid1.2glx+19 και παραδέχομαι την ήττα μου!
Τι θέλω και γράφω σε θέματα με φανατικούς;
Τέλος και αυτής της συζήτησης για μένα...
Υ. Γ. : Μα 25 δευτερόλεπτα για 110-140;
Υ. Γ. 2: Το ξαναείπα, το ξέρω. Αλλά θέλω να το ακούω μετά από μια δύσκολη μέρα.
-
Η εμπεριστατωμένη απαντηση μου, που θα σαι κανει να πεταξεις το παλιοφορντ και να οδηγας σουτζουκι και μαλιστα με ταπερ στο ντουλαπακι του συνοδηγου γεματο σουτζουκακια, θα περιοριστει σε δυο και μονο βιντεακια.
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Σηκώνω ψηλά τα χέριαΤι θέλω και γράφω σε θέματα με φανατικούς;
υ.γ Μαριος Τοκας
-
Σηκώνω ψηλά τα χέρια μπροστά στην επιχειρηματολογία του swifthybrid1.2glx+19 και παραδέχομαι την ήττα μου!
Τι θέλω και γράφω σε θέματα με φανατικούς;
Τέλος και αυτής της συζήτησης για μένα...
Υ. Γ. : Μα 25 δευτερόλεπτα για 110-140;
Υ. Γ. 2: Το ξαναείπα, το ξέρω. Αλλά θέλω να το ακούω μετά από μια δύσκολη μέρα.
Κανένας φανατικός .Απλά πλεονεκτήματα.Τώρα το 110-140 με 5η είναι επιχείρημα? Κατέβασε 4η.
Για να μην απαντήσεις σε τίποτα άλλο ,σημαίνει ότι κατάλαβες το νόημά των επιχειρημάτων μου.
Από περιέργεια για πιο diesel μιλάς συγκεκριμένα?Όσον αφορά τις μάρκες αυτοκινήτων στην Ιαπωνία όσον αφορά τις πωλήσεις ισχύουν τα παρακάτω:
https://www.statista.com/statistics/348 ... -by-brand/
Η ΤΟΥΟΤΑ είναι ο βασιλιάς και ακολουθούν HONDA & SUZUKI.
Νέο Suzuki Swift 2017