-
Οτι εγραψες ισχυει και για τα δυο.
-
Η οικονομία του hybrid είναι απίστευτη. Και δεν μιλάω για οδήγηση προσεκτική ,για αυγό κάτω από τα πόδια κλπ .Μιλάω για κανονική οδήγηση με γκάζι στο πάτωμα , επιταχύνσεις και σφήνες . Ο δείκτης βενζίνης αψηφά την βαρύτητα!!! Με τα 37 λίτρα του ρεζερβουάρ ,άνετα 650χλμ .ΑΝΕΤΑ.
-
Ποσα χιλιομετεα εχεις swiftglx;
Κατι αλλο που παρατηρησα στο swift. Οταν ανοιγεις την ταπα του ρεζερβουαρ τωρα στις ζεστες βγαζει αερα με πιεση. Δεν το εχω ξαναδει αυτο ή καλυτερα δεν το θυμομουν τοσο εντονο σε καποιο απο τα ευρωπαϊκα που οδηγουσα.
Αλεχαντρο, τωρα κατάλαβα γιατι τρεμοπαιζει ο κεντρικος καθρευτης οταν το αυτοκινητο περνα πανω απο τραχυ οδοστρωμα. Ο καθρευτης ειναι βιδωμενος στο καθετο δοκαρι του σκελετου, οπου οι δονησεις περνουν απο τα δοκαρια. Σε αλλα αυτοκινητα ειναι κολλημενος στο παρμπριζ και ετσι τα μονωτικα λαστιχα του (παρμπριζ) και η κολλα γυρω απο αυτο, απορροφουν ενα μεγαλο μερος των δονησεων αυτων.
Επιπλεον η ακαμψια του γυαλλιου (παρμπριζ) σε τετοιες παραγωμενες συχνοτητες μπορει να ειναι υψηλοτερη απο το μεταλλο η την λαμαρινα και ετσι να παρουσιαζει μεγαλυτερη ακαμψια και κατ επεκταση μικροτερο τρεμουλο ο καθρευτης. -
Έχουμε και λέμε στα 1600 χλμ :
1.Οικονομία ντίζελ , με smooth λειτουργία και αρκετό γκάζι ,plus hybrid kers!!!
2.Μέχρις στιγμής το θέμα με τον καθρέπτη δεν το έχω .
3.Να πω ότι υπάρχουν εξαιρετικοί χώροι για τους πίσω επιβάτες και συμπαθητικό πορτ μπαγκάζ.
4.Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός δουλεύει ρολόι μέχρις στιγμής.
5.Εξαιρετική ποιότητα ήχου από τα ηχεία.
6.Κοφτερό τιμόνι .Στρίβεις σαν καρτ μέσα στα στενά με το ένα χέρι.Απίστευτη ευλυγισία ελιγμών.
7.Απολαυστικό λεβγεδάκι ταχυτήτων.
8.Εξαιρετικό κλείσιμο πόρτας
9. Το λέω ξανά έχει γκάζι. Όταν βυθίζεις το πόδι στο γκάζι , με υστέρηση 2 sec , έρχεται ένα smooth boost που
είναι αν μη τι άλλο εξαιρετικό όταν συγχρόνως βλέπεις στην κατανάλωση 4,9.....Με ενόχλησε :
Τα λάστιχα.Αν και είναι made in japan ,είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Με ανοικτό παράθυρο όταν περνάς πάνω από καπάκια υπονόμων ακούς ξεκάθαρα το θόρυβο του ελαστικού (στη ζέστη γίνεται σκληρό πλαστικό) με το μέταλλο.
Η αντίδραση σε λακούβα βομβαρδισμού είναι ξερή .
Ας μου πει και κάποιος πως ανεβάζουμε φωτό ...... -
Να ρωτήσω τι ήταν το προηγούμενο όχημα?
-
Το swift αντικατεστησε yaris 2015. Χρησιμοποιώ επίσης corolla E12, FOCUS 2010. Σαν εταιρικά έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα όπως leon, a class, octavia, auris κλπ
-
Με αυτα συγκριτικα στο ταξιδι πως βρισκεις την ηχομόνωση του swift;
Με αυτο που εχω, περα απο δουλεια. Εχω κανει 3000 χλμ σε ενα μηνα.Εκανα το απιστευτο. Δεν ειχα ζαχαρη σπιτι για τον καφε, και πηγα ταξιδι σε εξοχικο για να παρω
-
Τελικά πώς τα παίρνεις αυτά τα Suzuki;
-
Του τα χαρίζουνε, γιατί είναι influencer!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Δεν ειχα ζαχαρη σπιτι για τον καφε, και πηγα ταξιδι σε εξοχικο για να παρω- Κόψε την ζάχαρη από τον καφέ: α) και χαλάει την γεύση του καφέ και β) και δεν κάνει καλό στην υγεία.
- Πρέπει να ειναι η πιο ακριβή ζάχαρη που έχεις βάλει στον καφέ σου έβερ?
ΥΓ: Πόση ειναι η απόσταση σπίτι-εξοχικό?
ΥΓ1: εγώ βαριέμαι να οδηγώ, που ούτε μέχρι το μίνι μάρκετ της γειτονιάς δεν θα πήγαινα...εκτός εαν είχα κανένα σουπερκαρ, οπότε θα πήγαινα και εγώ στο εξοχικό! -
Το ενα το εχει φιλος μου. Τον επεισα να το παρει
Το αλλο ειναι απο εξωτερικη αναθεση-συμβαση εργου, οπου ειχαν αυτοκινητο αν ηθελα. Ειπαν για σουζουκι και ειπα ναι, Χαζος ειμαι;
Μπαλενο δεν ειχαν@ νομιζω 100 χλμ μακρυα ειναι....
Ε οχι και τοσο ακριβη η ζαχαρη. Με το swift πηγα,Γιατι δεν ειναι supercar το swift;;;; κατσε γιατι δεν μας τα λες καλα Φανακη
Τι ζαχαρη να βαζω;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Γιατι δεν ειναι supercar το swift;;;; κατσε γιατι δεν μας τα λες καλα ΦανακηΤι ζαχαρη να βαζω;
-
Supercar??? Super κουβάς με ρόδες είναι....
-
Να μην βάζεις καθόλου ζάχαρη...όσο λιγότερη τρώς τόσο το καλύτερο.
-
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Του τα χαρίζουνε, γιατί είναι influencer!Ακουτε εκει στη σουζουκι;;;;;
Ουτε απ εξω δεν εχω περασει απο τον σφακιανακη.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
-
-
Ήδη τον έχει πειράξει η πολλή ζάχαρη... Έχει παραισθήσεις και βλέπει το μπουζούκι για supercar!
-
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατι δεν ειναι supercar το swift;;;; κατσε γιατι δεν μας τα λες καλα Φανακη
Τι ζαχαρη να βαζω;
-
-
Παντως, δεν ειναι κακο slang αν το καλοσκεφτεις.
Τα αλλα τα απλησιαστα supercars, αυτα που μπορουμε superbucks
(Απο το bucket )
Ωραιος ο Φανης
-
-
Στο jncap, η εκδοση με ολο τον εξοπλισμο ασφαλειας, σημειωσε 5 αστερια βαθμολογιας στις δοκιμες προσκρουσης.
http://www.nasva.go.jp/mamoru/en/car_detail/228
-
Ο χρήστης swiftglx19 έγραψε:
9. Το λέω ξανά έχει γκάζι. Όταν βυθίζεις το πόδι στο γκάζι , με υστέρηση 2 sec , έρχεται ένα smooth boostΤο λες και 'μια αιωνιότητα και μια μέρα'.
στη ζέστη γίνεται σκληρό πλαστικό
Στην ζέστη γίνεται ακριβώς το αντίθετο, μαλακώνουν. Δες τις πιέσεις των ελαστικών. Επίσης τι μοντέλο είναι;
Κανείς δει διαβάζει οδηγίες...;
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 11&t=22303 -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Με αυτα συγκριτικα στο ταξιδι πως βρισκεις την ηχομόνωση του swift;Όσον αφορά την ηχομόνωση : Κανένας θόρυβος δεν προέρχεται από τον κινητήρα .Νομίζω δε ότι έχει το πιο
ήσυχο ρελαντί ανεξαρτήτου κατηγορίας 36db. Ο θόρυβος μετά τα 90 προέρχεται από τα λάστιχα και δεν είναι
και κάτι το τρελό.Νομίζω με ένα σετ καλύτερα λάστιχα ,continental ή all weather goodyear θα είναι σημαντική η
βελτίωση. Να συμπληρώσω στα + , το εξαιρετικό κλιματιστικό .
Με αυτο που εχω, περα απο δουλεια. Εχω κανει 3000 χλμ σε ενα μηνα.Εκανα το απιστευτο. Δεν ειχα ζαχαρη σπιτι για τον καφε, και πηγα ταξιδι σε εξοχικο για να παρω
Όντως και εγώ βρίσκω τον εαυτό μου να το οδηγώ χωρίς σκοπό ,κυρίως για δύο λόγους :
α.τρελλό fun to drive
β.είναι ο φονιάς των βενζινάδικων , οπότε δεν νοιάζεσαι.Αν έχεις χρόνο μου λές πως ανεβαίνει φώτο....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
- Το λέω ξανά έχει γκάζι. Όταν βυθίζεις το πόδι στο γκάζι , με υστέρηση 2 sec , έρχεται ένα smooth boost
Το λες και 'μια αιωνιότητα και μια μέρα'.
Σε σχέση με ποιο αυτοκίνητο?στη ζέστη γίνεται σκληρό πλαστικό
Στην ζέστη γίνεται ακριβώς το αντίθετο, μαλακώνουν. Δες τις πιέσεις των ελαστικών. Επίσης τι μοντέλο είναι;
Δεν μαλακώνουν σκληραίνουν και κοπανάνε. Εγώ έχω βάλει 34 μπροστά και 30 πίσω.Κανείς δει διαβάζει οδηγίες...;
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 11&t=22303
Νέο Suzuki Swift 2017