-
@manast said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δεν χρειάζεται να το αντιπαραβάλετε με κάτι. Είναι αυτό που είναι και είναι καλό.
Οσοι μπορούν να το αντιληφθούν.
Οι υπόλοιποι, στις εμμονές και στο συρμό της μάζας.Για ποιον παει αυτο ?
-
@alexandros-k said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Για ποιον παει αυτο ?
Μα για όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν!
Δεν είναι προσωπικό το σχόλιο.
Επαναλαμβάνω. Αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Αν θέλει κάποιος άλλα πράγματα, δεν του κάνει!
Σαφές;! -
@alexandros-k said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Για ποιον παει αυτο ?
Μα για όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν!
Δεν είναι προσωπικό το σχόλιο.
Επαναλαμβάνω. Αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Αν θέλει κάποιος άλλα πράγματα, δεν του κάνει!Μια χαρα ειναι το Swift , το οδηγησα και μ αρεσε πολυ
Αλλά η τιμη του πηρε κι αυτη την ανηφορα.... Πλεον δεν το λες ευκαιρια . Αυτο ειπα -
Οχι! Προς θεού. Δεν αναφέρθηκα στο προηγούμενο σχόλιό σου.
Μια χαρά τα έγραψες. Οι τιμές αγγίζουν τα...ύστερα του κόσμου!
Τίποτα ψευδές δεν διάβασα στα τελευταία δέκα δεκαπέντε σχόλια εξάλλου! -
Στα τελευτα 16 όμως;
Τι εννοείς;
-
Πρέπει να ξαναδιαβάσω...
-
Χαχαχα
Ξαφνικά όλοι την πέφτουμε στον μαναστ
-
Οχι! Προς θεού. Δεν αναφέρθηκα στο προηγούμενο σχόλιό σου.
Μια χαρά τα έγραψες. Οι τιμές αγγίζουν τα...ύστερα του κόσμου!
Τίποτα ψευδές δεν διάβασα στα τελευταία δέκα δεκαπέντε σχόλια εξάλλου!Ολα καλα. Δεν ειχα καταλαβει τι ακριβως εννοουσες , γι αυτο διευκρινισα τι εννοουσα εγω
-
Τι εννοείς;
-
-
Διώξτε τον κύριο από εδώ. Δεν έχει κύριε μου ελεύθερο χώρο για εσάς.... Το θρεντ είναι γεμάτο, δεν το βλέπετε;
-
Σας πηρα τον πελατη (panormus) και φευγω
-
Να σοβαρευτουμε, ήρθε και νέος και πήρε ζωή το νήμα. Θα μας διαβάζει και δεν θα ξαναπατήσει.
-
Εγω 3 αυτοκινητα ειδα πριν αποφασισω :
Toyota Yaris
Suzuki Swift
Mazda 2 .Το Yaris εφαγε ακυρο γιατι δεν μου αρεσε καθολου ο χωρος των πισω επιβατων + τα πισω παραθυρα.
Eκατσα πισω και ενιωσα πολύ αβολα. Ειμαι 1,85 και το κεφαλι μου ακουμπουσε στην οροφη.
Επισης η οθονη στη μεση του ταμπλο δεν μου αρεσει καθολου. Δεν είναι χωνευτη μεσα στο ταμπλο αλλα προεξεχει σαν π@@τσα . Επισης τοτε ηταν πιο ακριβο από το swift. Τωρα με τις αλλαγες των τιμων δεν ξερω τι γινεται.Το Mazda εφαγε ακυρο γιατι είναι 4,07cm δηλαδη 23cm πιο μακρυ από το swift αλλα μεσα οι χωροι του είναι οι ιδιοι με του swift. Δηλαδη μεγαλυτερη καροτσα χωρις επιπλεον χωρους. Επισης το hybrid που εχει είναι της πλακας. Δηλαδη την ενεργεία που αποθηκευει δεν τη δινει σε καποιο ηλεκτρικο μοτερ ωστε να βοηθησει το μοτερ εσωτερικης καυσης.
Το ελαχιστο ρευμα το αποθηκευει σε κατι πυκνωτες και μετα το δινει στα φωτα, κτλ, κτλ.
Τον Μαρτιο που παραγγειλα το swift η Mazda εδινε μονο 3 χρονια εγγυηση ενώ η Suzuki 5. Από τον Σεπτεμβριο η Mazda το αλλαξε σε 6 χρονια. Αυτό στα θετικα.
Προσωπικη αποψη , το Mazda είναι πολύ συντηρητικο στην εμφανιση του. Παλιομοδιτικο και εχω την εντυπωση ότι δεν εχει και καλη μεταπωληση.
Το swift δειχνει πολύ πιο νεανικο !!!
Στα θετικα του Mazda η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και η αξιοπιστια του. -
Λένε: μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!
Εχτές και ενώ έφαγα κάμποσες μεγάλες μπουκιές είπα και τη μεγάλη κουβέντα για το swift!
Και έσκασε το θέμα με την ανάκληση...
Επρεπε να φάω παραπάνω!
Γ@μώτο μου... -
Τι ανάκληση;
-
Λένε: μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!
Εχτές και ενώ έφαγα κάμποσες μεγάλες μπουκιές είπα και τη μεγάλη κουβέντα για το swift!
Και έσκασε το θέμα με την ανάκληση...
Επρεπε να φάω παραπάνω!
Γ@μώτο μου...Ποια ανάκληση εννοείς;
-
@swiftakias-0 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Εγω 3 αυτοκινητα ειδα πριν αποφασισω :
Toyota Yaris
Suzuki Swift
Mazda 2 .Το Yaris εφαγε ακυρο γιατι δεν μου αρεσε καθολου ο χωρος των πισω επιβατων + τα πισω παραθυρα.
Eκατσα πισω και ενιωσα πολύ αβολα. Ειμαι 1,85 και το κεφαλι μου ακουμπουσε στην οροφη.
Επισης η οθονη στη μεση του ταμπλο δεν μου αρεσει καθολου. Δεν είναι χωνευτη μεσα στο ταμπλο αλλα προεξεχει σαν π@@τσα . Επισης τοτε ηταν πιο ακριβο από το swift. Τωρα με τις αλλαγες των τιμων δεν ξερω τι γινεται.Το Mazda εφαγε ακυρο γιατι είναι 4,07cm δηλαδη 23cm πιο μακρυ από το swift αλλα μεσα οι χωροι του είναι οι ιδιοι με του swift. Δηλαδη μεγαλυτερη καροτσα χωρις επιπλεον χωρους. Επισης το hybrid που εχει είναι της πλακας. Δηλαδη την ενεργεία που αποθηκευει δεν τη δινει σε καποιο ηλεκτρικο μοτερ ωστε να βοηθησει το μοτερ εσωτερικης καυσης.
Το ελαχιστο ρευμα το αποθηκευει σε κατι πυκνωτες και μετα το δινει στα φωτα, κτλ, κτλ.
Τον Μαρτιο που παραγγειλα το swift η Mazda εδινε μονο 3 χρονια εγγυηση ενώ η Suzuki 5. Από τον Σεπτεμβριο η Mazda το αλλαξε σε 6 χρονια. Αυτό στα θετικα.
Προσωπικη αποψη , το Mazda είναι πολύ συντηρητικο στην εμφανιση του. Παλιομοδιτικο και εχω την εντυπωση ότι δεν εχει και καλη μεταπωληση.
Το swift δειχνει πολύ πιο νεανικο !!!
Στα θετικα του Mazda η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και η αξιοπιστια του.Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα και πολύ με την εμφάνιση, ένταξη έτυχε το swift να είναι ίσως το ομορφότερο μικρό πόλης αλλά δεν το επέλεξα για αυτό. Εγώ, το baleno ήθελα. Αλλα ήμουν αναποφάσιστος και όταν είπα θα πάω να το πάρω, γελούσαν. Σταμάτησε να εισάγεται. Μου είπαν δες και το swift, γυρίζω το κοιτάω, δεν είχα μπει ποτέ μέσα στο εσωτερικό του. Μου λένε made in Japan, οδήγησε το, το οδήγησα, ξετρελαθηκα από το πάτημα του, κοφτερό άμεσο στρίψιμο, εξαιρετικός λεβιές ταχυτήτων, καλά φρενα, μεγάλοι χώροι και είπα άντε να το πάρω.
Και πιο παλια κοιτούσα το swift σε προηγούμενες γενιές αλλά το baleno ήταν ανωτεροΗ παρέα μου όταν βλέπει το baleno και το swift κάνουν το σταυρό τους και λένε πως ήμουν τυχερός που επέλεξα το swift. Κανείς δεν καταλαβαίνει την αξία του baleno.χαχαχα
Τεσπά αν σήμερα αγόραζα τότε μάλλον και εγώ προς Μάζντα θα πήγαινα.
Αλλά μη τα λέμε αυτά.. το swift είναι καρτακι και κουκλάκι τι άλλο να θέλει κανείς για την πόλη -
-
Ωχ αμάν!
Μόνο για τα turbo;
Νέο Suzuki Swift 2017