-
Αποτυχημενη προσπαθεια να κρατησουν το πετυχημενο σχεδιο των δυο προηγουμενων version,τωρα αν θα χωραει ανθρωπος πανω απο 1.60 η θα καβαλαει τον ουρανο,δεν εχω δει τους χωρους με ακριβεια.
-
Baleno, Ignis, Swift, Celerio... όλα κάτω από 4 μέτρα...
Γκάμα για όλα τα γούστα!... Γιαλιέχτε...
Εγώ πάντως άκυρο ρίχνω προς το παρόν μόνο στο Ignis...λόγω 'ομορφάδας'...
Παρόλο που το πλυντήριο μου που είναι Ignis έχει βγει σκυλί...αλλά αυτό είναι όμορφο... -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αποτυχημενη προσπαθεια να κρατησουν το πετυχημενο σχεδιο των δυο προηγουμενων version,τωρα αν θα χωραει ανθρωπος πανω απο 1.60 η θα καβαλαει τον ουρανο,δεν εχω δει τους χωρους με ακριβεια.Μια χαρά θα χωράει, στο πορτπαγκαζ ειναι κατω του μ.ο.
-
Μίλαγα με Γιαπωνέζους & λοιπούς Ασιάτες του χώρου της προϊντικής εξέλιξης και μου έλεγαν οτι γενικά οι Ιαπωνες α) Εξελίσουν προϊοντα κυρίως βάση των δικών τους αναγκών/συνθηκών (ακόμα και αυτα που προορίζονται για εξαγωγές) και β) Επενδύουν και προσέχουν περίσσότερο τα αντικέιμενα που θα παραμέινουν στη χώρα τους παρά αυτά που θα εξαχθούν.
Οπότε μάλλον λογικό που οι μικρότερες εταιρίες όπως η Σουζουκι έχουν μια μάλλον περίεργη σύνθεση γκάμας. -
Απο την στιγμη που δεν εχουν αναγκη την ευρωπαικη αγορα για να πουλησουν τα προιοντα/αυτοκινητα τους,δεν τους καιγεται ιδιαιτερα καρφακι αν πχ στην ευρωπη παει απατο το baleno γιατι υπαρχει καλυτερος ανταγωνισμος γυρω γυρω.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στις φωτογραφίες η εξωτερική σχεδίαση φαίνεται εντελώς Ιαπωνική, σαν να είχαν πηγή έμπνευσης το Daihatsu Sirion του 1998.
Η εσωτερική σχεδίαση φαίνεται Ok.
Που το θυμηθηκες αυτο το σιχαματακι...
-
Μίλησα με αντιπροσωπεία και αρχες Απρίλη θα έχουν την επίσημη παρουσίαση του Σουιφτ στην Ελλάδα, διαθέσιμα και για τεστ-ντραϊβ. Η τιμή για κάποια μοντέλα απο ότι μου έιπαν (ενδεικτικά και χωρίς επιβεβαίωση) για τις πιο ακριβές εκδόσεις τουλάχιστον, ίσως να ειναι +1.000 σε σχέση με το απερχόμενο.
-
Μέχρι 13500κ,
αντε κοντά στα 15κ για το 4χ4 είναι σχετικά νορμάλ.Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Από 8,740£ στην Αγγλία. Οπότε καθόλου απίθανο να ξεκινήσει λίγο πάνω από τα 10κ στην Ελλάδα!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Από 8,740£ στην Αγγλία. Οπότε καθόλου απίθανο να ξεκινήσει λίγο πάνω από τα 10κ στην Ελλάδα!Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Not bad..
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysiaseis/odigoyme-neo-suzuki-swift-1
ΔΟΚΙΜΗ απο 4Τ
κάπου 12 αρχική για τον 1.2, 14+ για τον 1.0.. Νομίζω λοιπόν οτι δε θα είναι τόσο 'ευκαιρία' οσο το προηγούμενο τελικά.
Οπότε αυτόματο, μάλλον κανα 14+ για τον 1.2 και φοβάμαι κανα 16 για τον 1.0... χμμμ. -
Αν ισχύουν οι τιμές, είναι απλά αδιάφορο!
-
Αν ισχύουν τα παραπάνω με τις τιμές, 1000 φορές καλύτερα για Μπαλένο. Απο τα πιο ευρύχωρα σαλόνια στην κατηγορία του μαζί με το Τζάζ της Χόντα, άνετο και ακόμα και με το 1,2 το αυτοκινητάκι είναι αρκετά γρήγορο, συν το ότι το βρίσκεις στα 12.0000€-12.5000€ με ουσιαστικά άρτιο εξοπλησμό-έκδοση GL+.
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Αν ισχύουν οι τιμές, είναι απλά αδιάφορο!Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Σε ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας εκει παίζουν οι τιμες, γιατι περιμενες κάτι διαφορετικό;
Αν σε φτιάχνει οτι ειναι made in japan και η καλυτερη αναλογία hp/kg σου φαίνεται ενδιαφέρον, αν σε χαλάνε τα πλαστικά του, το μικρότερο του ανταγωνισμού πορτπαγκαζ και η μουτσουνα του κοιτάς αλλού. -
Οντως το νέο μοιαζει να κουβαλάει αρκετά νέα προσόντα, απλά δεν ειναι πια η ευκαιρία που ήταν το προηγούμενο Σουιφτ. Ισως να προτιμούσα λιγότερα καλούδια και πιο χαμηλές τιμές. Δυστυχώς ομως, εγω κοιτάζω μόνο αυτόματο και η πολιτική της αντιπροσωπείας είναι να το διαθέτει μόσο σε πιο πλούσιες εκδόσεις.
Νομιζω στις 5/4 γίνεται η επίσημη παρουσιαση στην Ελλάδα οπότε θα μάθουμε περισσότερα σύντομα. Εμενα όμως θα μου ζητάνε κανα 15αρι τελικά. Τότε ισως να κοιταξω το Πόλο 1.0 με 110 και μεγαλύτερους χώρους στα 16. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αν ισχύουν οι τιμές, είναι απλά αδιάφορο!
Σε ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας εκει παίζουν οι τιμες, γιατι περιμενες κάτι διαφορετικό;
Αν σε φτιάχνει οτι ειναι made in japan και η καλυτερη αναλογία hp/kg σου φαίνεται ενδιαφέρον, αν σε χαλάνε τα πλαστικά του, το μικρότερο του ανταγωνισμού πορτπαγκαζ και η μουτσουνα του κοιτάς αλλού.Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες εκεί που διαφωνώ είναι στην κατηγορία. Δλδ θεωρώ ότι δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με fiesta, ibiza, rio αλλά στην αμέσως προηγούμενη.
Μπορεί να είναι 3.8μ αλλά φαίνεται να έχει ίδιους χώρους με picanto που είναι και μικρότερο. Τεσπα κουβέντα να γίνεται!Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Οι χώροι (εκτος πορτπαγκαζ) ειναι κατηγοριας fiesta,Ibiza κτλ.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Οι χώροι (εκτος πορτπαγκαζ) ειναι κατηγοριας fiesta,Ibiza κτλ.Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κατηγοριοποιείται. Ίσως είναι και θέμα οπτικής.. Ενδεχομένως να πλησιάζει κάποια από τα τωρινά μοντέλο αλλά και πάλι ύστερη, ιδικά τα καινούργια έχουν ξεφύγει Ibiza στα 4μ 350lt χώρος αποσκευών και το ίδιο ευρύχωρο φαίνεται και μέσα, ακολουθεί το rio με 320lt.
-
https://www.autoblog.gr/2017/04/04/test ... ift-times/
-
Πηγα να το δω γρήγορα στη Σφακιανάκης στη Λεωφ. Βουλιαγμενης.
Ο πωλητής ίσως από τους χειρώτερους που έχω δει ποτέ. Δεν έκανα πολλές ερωτησεις γιατί το έιχα ψάξει το αυτοκινητο, απλά ήθελα να το δω από κοντά. Αν και έιχε το μοντέλο που ήθελα για δοκιμή, δε μου πρότεινε ο ίδιος να το κάνω μιας και ήμουν εκεί απλά μου λέει 'το έχω..' και μετά σιωπή. Δε πρότεινα καν να το κάνω δοκιμή εκείνη τη στιγμή γιατι τον έιχα συχαθέι.
Θα δοκιμάσω Κορφιατη, Καλλιθέα.
Νέο Suzuki Swift 2017