-
στο σκρος η σουζ αλλαξε το προφιλ, τα εφ ελ ηρθαν με αλλο. και οχι, δεν εχει ουτε επαφη η απτη ποιοτητα ιμπιθα και σουιφτ. περι ελαστικων, για να μην εχωμε και αυταπατες, για να παραμεινεις εντος της εργοστασιακης εγγυησης επιτρεπεται μαξ 1.5% διαφορα στην διαμετρο των ελαστικων και καμμια διαφορα στη διασταση/οφσετ της ζαντας, διαβαστε το βιβλιο χρηστη. οποτε λαπη ολα οσα λες θα πρεπει να ειναι σε αυτο το φασμα.
περι bosch και οχι bose στερεο και ποιοτητα ηχειων, οκ, τι λεμε τωρα... μπειτε το βιτ κλαμπ να δειτε οτι τα μαμα ηχεια του βιτ ειναι του μονοευρου, η δε πηγη ενα πολυ, παρα πολυ, οικονομικο άις. απλα ειναι σχετικα καλα ζυγισμενα για το αυτοκινητο, οπως σε ολα τα μαμα.
να πουμε οτι ειναι πραγματι πολυ εξοπλισμενο αλλα και ας πουμε οτι στην ιδια τιμη με το τζι ελ εξ ειχα παρει το ιμπιθα που πηγαινε-παταγε εξαιρετικα με αρκετο αλλα οχι τοσο εξοπλισμο ομως απιστευτα καλυτερο μουλτιμιντια, ναι εκαιγε 1.5-2 λιτρα παραπανω, κατι πανω απο 9, και στα ιδια και λιγοτερα λεφτα το κορσακι δειχνει αλλης κατηγοριας. και καιει και λιγοτερο. καταλαβαινω οτι σας ποναει να αποδεχεσαι οτι δεν εχεις το ουλτιμέιτ οχημα εστω στη κατηγορια του, αλλα προσπεραστε το, ετσι ειναι η ζωή. ολοι ενα τετοιο οχημα εχουμε.
-
θα δεχτεις τη διορθωση οτι η οθονη ειναι του 2014. ε? και ξερεις τη σημαινει αυτο σε χρονια. τι αναλυση εχει? για γραψε... τι δυνατοτητα για αναβαθμιση χαρτων? με αγορα νεων? το ιμπιθα η 8αρα ηταν κορυφη. οσο για τα ηχεια στα βιτ τι λες, θα εχουν τα βιτ των 30+χιλιαδων οπως το ες, χειροτερα? στα σοβαρα, εχεις μπει στο ιμπιθα? να το τρεξεις λιγο, να το στριψεις? εχεις φτασει τις ταχυτητες και τους χρονους που εχει? στο κορσα το καινουργιο? και ποσο αυθαιρετο ειναι το 4 λιτρα διαφορα? 2 ειναι. για αμαξι που ειναι πολυ μεγαλυτερο, βαρυτερο, πιο αμαξι στη τελικη.
εχεις το σουφτ, οκ , φχαριστησου το. οπως φχαριστιεμαι το βιταρα. και περισσοτερο. μην προσπαθειτε ομως να πεισετε οτι παγωτο χωνακι ειναι το καλυτερο
-
θα δεχτεις τη διορθωση οτι η οθονη ειναι του 2014. ε? και ξερεις τη σημαινει αυτο σε χρονια. τι αναλυση εχει? για γραψε... τι δυνατοτητα για αναβαθμιση χαρτων? με αγορα νεων? το ιμπιθα η 8αρα ηταν κορυφη. οσο για τα ηχεια στα βιτ τι λες, θα εχουν τα βιτ των 30+χιλιαδων οπως το ες, χειροτερα? στα σοβαρα, εχεις μπει στο ιμπιθα? να το τρεξεις λιγο, να το στριψεις? εχεις φτασει τις ταχυτητες και τους χρονους που εχει? στο κορσα το καινουργιο? και ποσο αυθαιρετο ειναι το 4 λιτρα διαφορα? 2 ειναι. για αμαξι που ειναι πολυ μεγαλυτερο, βαρυτερο, πιο αμαξι στη τελικη.
εχεις το σουφτ, οκ , φχαριστησου το. οπως φχαριστιεμαι το βιταρα. και περισσοτερο. μην προσπαθειτε ομως να πεισετε οτι παγωτο χωνακι ειναι το καλυτερο
Αμάν ρε γάτε, πόσες ερωτήσεις. Στο grandland x τα εργοστασιακό ηχεία ήταν ένα κλικ χειρότερα του swift σε καθαρότητα ήχου, 30+++++ Χηνες κόστιζε. Δεν ξέρω τι εννοεις με την αναβάθμιση χαρτών, για 5 ή 7 έτη δεν θυμάμαι έχει δωρεάν ανανέωση χαρτων με την κάρτα μνήμης. Οπότε βγει το πας και στο κάνουν. Μάλιστα στο 3d mode είναι πολύ ωραίοι οι χάρτες. Δεν έχει τέτοιο π.χ το 208 Οπου το νέο 208 έχει την 7αρα όπως είπα που είναι ίδιου επιπέδου. Ο.κ η 8άρα του ibiza είναι κάτι έξτρα από την βασική και οντως είναι καλή, καμία αντίρρηση σε αυτό. Τα 3-4 λιτρα; Για πάνε σε στρφοδιαδρομες με τον 1.0 tsi και πίεσε τον στα κόκκινα να μου πεις πόσο πάνω από 10 άρια θα είσαι. 7 με 8 άρια θα είσαι με το swift. Και το swift στρίβει εξαιρετικά καί με καρτησια αίσθηση. Ή πάνε μέσα στην πόλη στα στενά με τον τούρμπο να μου πεις τι κατανάλωση έχεις. Ναι το polo και το ibiza ειναι πιο οικογενειακα. Ισχυει και παρα ισχυει. Το swift ειναι πιο πολης αυτοκινητο. ΑΛΛΑ αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο πόλης με εσωτερικούς χώρους ίσους με το ibiza, μετρημένα τα cm με μεζούρα, τότε το θεωρώ καλύτερο το swift. Έχω πολλά τούτου δεν είναι δικό μου με την έννοια του ιδιοκτήτη, είναι στα πλαίσια τα δικά σου, αλλά όχι leasing ακόμα. To corsa εχει μπει στην λίστα μου. Το κοιτώ συνεχώς και μ αρέσει. Βγαίνει diesel με 8 αρι αυτοματο;
-
προς ενημερωση σου λοιπον, οχι, δεν υπαρχει κανενος ειδους ανανεωση στους χαρτες. μενουν οι ιδιοι. οταν βγει ενημερωση η μονη σου επιλογη ειναι να αγορασεις νεα καρτα με χαρτες. που κοστιζει 300 ευρω. κυκλοφορει και σπασμενη με 40. το μονο που αν επιμεινεις και γνωριζεις που μπορει να σου κανουν στην αντιπροσωπεια ειναι να σου κανουν αναβαθμιση στο firmware. ουδεμια σχεση με τους χαρτες. και αληθεια αφου μιλας για ποιοτητα, χρησιμοποιεις ρυθμιση στο εκουαλάιζερ? χρωματιζεις τον ηχο? σοβαρα τωρα? περι ιμπιθα, μπορει να καψει κατι παραπανω αλλα δεν εχεις ιδεα με τι ρυθμο μπορει να κινηθει, δες τις ρεπριζ για να καταλαβεις με τι διαφορα ξεκολλαει απο καθε στροφη, οδηγησε ενα να δεις και πως στριβει και μετα μιλαμε.
εδω τα -ΧΑΛΙΑ- μαμα ηχεια του βιτ, που οπως λες ειναι χειροτερα απο του σουιφτ επειδη τα σουιφτ τα οδηγουν νεοι οδηγοι
-
Πού το πάμε πού το γυρνάμε, από την οδηγική ευχαρίστηση στην κατανάλωση το ξαναφέρνουμε... Για μια 8ετία είχα Leon 1P 1,4 tsi με Revo στα 145 hp περίπου. Για να δείξει πάνω από 10 σε στροφοδιαδρομή, ο ρυθμός ήταν για εγκλεισμό στη βαθύτερη τρύπα που μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα. Η καθημερινότητά μου είχε άνω όριο το 8 στρογγυλό. Οπότε το πιο σύγχρονο, λειψό σε κυλίνδρους Ibiza και με καμία 150αριά kg ελαφρύτερη καρότσα, μάλλον δεν μπορεί να φτάσει τέτοια νούμερα. Τα οποία νούμερα στην τελική δεν έχουν και τόση σημασία εφόσον μιλάμε για km ευχαρίστησης και όχι ρουτίνας. Η κατανάλωση είναι σημαντική στα πολλά km χαμαλικίου (που βαρέθηκα να πληρώνω στο Leon) και όχι στα λίγα της ευχαρίστησης. Κι εκεί (στο χαμαλίκι) ένα 1000αρι Vag tsi είναι οικονομικότερο ενός 1000αριού ecoboost, άρα και πιο κοντά στο Swift.
-
Εγώ ρώτησα αντιπροσωπεία και μου απάντησαν με την τότε αγορά πως μέσα στο πακετο έχει δωρεάν ενημέρωση χαρτών. Το θυμάμαι που το έλεγες και του είπα αυτό που είπες και εσυ για 40 ευρώ από το ίντερνετ, και επέμενε πως όσο κράτα η εγγυηση το firmware και οι χάρτες ενημερώνονται.
Το ένα είναι ατμοσφαιρικό και λειτουργεί με μια σχεση κάτω. Δηλαδή Δευτερες σε κλειστά και τρίτη σε πιο ανιιχτα, σε αυτές τις ταχυτητες έχουν παρομοιοες ρεπρίζ με το 95αρι Ibiza που είναι και το οικονομικοτερο. Η διαφορά όμως στην κατανάλωση είναι πολυ μεγαλη
Φυσικά ρε shumako μιλάμε για κατανάλωση. Εσυ γιατι πήρες δηλαδή ένα diesel με μικρότερο ευρος στροφών και μπουρδα ήχο. Επειδή εισαι βιτσιοζος;;; Να αγόραζες το st να παει στο διαλο, πηρες ντίζελ και επικαλείσαι τους υπόλοιπους που μελετούν την κατανάλωση. Τρολαρεις μάλλον.
Γατε φυσικά και αλλάζω το equalizer, έχει τεράστια διαφορά από το flat που έχει στην εργοστασιακή ρυθμιση. Άλλο στερεό γινεται
Υ. Γ για τα ηχεία είπα πως ίσως να ναι έτσι όπως επίσης και στο polo beats που είναι μια νεανική έκδοση, έχει καλυτερα ηχεία από ακριβότερα αυτοκίνητο ενώ κοστίζει 15.000 ευρω.
-
Σου έχω απαντήσει αλλού, αλλά θα επαναληφθώ ,ζητώντας συγγνώμη από τους υπόλοιπους, γιατί έχεις βίτσιο να διαβάζεις συνέχεια τα ίδια. Βρέθηκα στη σπάνια περίπτωση που με το ίδιο κόστος αγοράς, πήρα 35-40% οικονομία στην τσέπη μου χωρίς να χάσω σε επιδόσεις σε σχέση με το βενζινοκινητο 1000αρι αδερφάκι. Ίσα-ισα που στο φάσμα που με ενδιαφέρει (50-140 km/h) μπορεί να είναι και ταχύτερο. Ο ήχος είναι μάπα, αλλά δε με νοιάζει κιόλας... Οι έξω το ακούνε, όχι εγώ. Και σαν μπόνους έχει το 'καλό' σασμάν με την όπισθεν δίπλα στην 1η.
Αυτό που λες τρολάρισμα είναι το γεγονός ότι όταν είχα βενζίνη, τα έξοδα που με έτσουζαν ήταν το καθημερινό πάνω κάτω στον Κηφισό (το 95% της χρήσης του αυτοκινήτου δηλαδής) και όχι το 5% που το πήγαινα ένα Σουνιάκι ή ενα Διόνυσο για το κέφι μου...
Για το Ibiza (115 hp 6 speed) να σου πω ότι έχω δει με τα μάτια μου αμηδένιστο trip (κατά τα λεγόμενά του ιδιοκτήτη) σε αυτοκινητο πρώην συνάδελφου που ήταν στο 5,5 για τη διαδρομή Χαλάνδρι-Φάληρο από Κηφισίας στις 8 το πρωί κι επιστροφή από Κηφισό και Αττική οδό στις 6 το απόγευμα ( προ Κορωνοϊού) μιας και δεν το χρησιμοποιούσε κι αλλού. Φυσικά, κατά τα λεγόμενά του πήγαινε πολύ ήρεμα απλά ακολουθώντας την κίνηση της μεσαίας αλλά όπως φαίνεται δε μιλάμε για το χάος αλλά πάλι για τον κανόνα χ/2 πλην λίγο ακόμη...
-
δεν εχει νοημα ο διαλογος. ρε συ λαπη, κριμα ειναι, εκτιθεσαι για να στηριξεις τα αστηριχτα λεγοντας κορωνες, προσπαθησε λιγο περισσοτερο και σοβαροτερα.
-
@shumako Και καλά έκανες. Απλά το ίδιο συμβαίνει και με το swift. Χανεις κάπου άλλου όπως πισω γδουπος, όπου βλέποντας και τα τεστ με το μεγαλυτερο προφιλ το θέμα δεν είναι τραγικό και ψηλολυνεται και επίσης ως αρνητικό εχεις ενα PlayStation τιμόνι.
Αλλά κερδίζεις σε τόσα άλλα.
Εγώ σε αντίστοιχες περιπτωσεις όπου πήγαινα με το κυκλοφοριακό ρευμα και μιλουσα με το bluetooth έγραψα 3,8 λίτρα στα 100 χλμ.
Το θέμα είναι ότι με το swift κανεις στροφιλικια, και γρήγορη οδήγηση κάθε μέρα αν θες και έχει κοντινές καταναλώσεις με εναν που σερνοντας παει απλά στην δουλειά του.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς, μπορείς καλυτερα. Βρισε καλυτερα. Πάντως με revo ρε shumako που πας 5% απο Σουνίου, κριμας δηλαδή χεχε. Τεσπα. Οκ
Σιγά τις στροφές δηλαδή. Μόνο σε ένα σημείο με δυο τρία εσσακια είναι καλές.
-
Η ουσία είναι ότι το ευχαριστήθηκα Lap. Μάζευε km από στροφή σε στροφή και σε είχε στην τσίτα όταν το δούλευες. Και τώρα το ευχαριστιέμαι με το Rica στον ίδιο στίβο. Προφανώς και για το Swift των 90 αδάμαστων παραείναι απλωτό το Σουνιάκι.
ΥΓ. Γουστάρεις το βρίσιμο; Τι φάση;
-
Σε ότι αφορά την κατανάλωση, μην εμπιστεύεστε τυφλά το trip computer. Δύσκολα θα περάσει τα 6 λίτρα αλλά δεν είναι και 4. Το Corsa είναι σαφώς πιο οικονομικό.
Το τιμόνι πολύ ελαφρύ σαν αίσθηση, αν και σα συνολικό στήσιμο είναι πιο σπορτιφ από άλλα.
Το κιβώτιο ουδέτερο με πολύ κακό κούμπωμα στην όπισθεν.
Εσωτερικα πλαστικά, παλιομοδιτικα μεν αλλά με καλή συναρμογή και δείχνουν ποιοτικά και όχι ντιπ κούφια.
Η οθόνη έχει τα βασικά αλλά έχει καλή λειτουργία. Χάρτες δεν ενημερώνονται αλλά με ένα 40ρι παίρνεις καινούριους εάν θέλεις. Ηχεία κτλ, στο μέσο όρο αλλά όλα έτσι είναι.
Κυριότερο πρόβλημα ή ανάρτηση που δεν αποσβαινει ούτε εφημερίδα σε συνδυασμό με τα τραγικά ελαστικα. Και ακολουθεί η κακή ηχομόνωση - λαμαρίνες.
Γενικότερα δεν είναι ένα αυτοκίνητο που αντέχει σκληρή κριτική. Για μέσα στην πόλη είναι, φτηνό είναι (στις φτηνές εκδόσεις), μέχρι εκεί.
-
Στην απτή ποιότητα δεν υστερεί το Swift. Υστερεί πάρα πολύ στην πίσω ανάρτηση. Η κατανάλωση ποτέ και με κανέναν τρόπο δε θα περάσει τα 7 ο 1.2, και με 170 σταθερά να πηγαίνεις. Εδώ δεν πήγαινε στο πιο βαρύ και πιο φορτωμένο με αποσκευές Baleno.
-
Υπερβάλλεις με το δεν αποσβαινει ούτε εφημερίδα. Δεν ισχύει,
Βάλε το πίσω ελαστικό 32 psi , τόσο λέει το εργοστάσιο.
Ειναι σκληρουτσικο; ναι αλλά όχι όπως το περιγράφεις. Ούτε καν πλησιάζεις την αλήθεια.
Τι αυτοκίνητα είχες αν επιτρεπεται;
3,8 είχε στο τρίπ κομπιούτερ, Πες 4 πραγματικά.
Όπως επίσης και ρα αλλά κλέβουν.
Το δικό σου δεν έχει τα ηχεία της glx , έχω την αίσθηση πως glx έχει αλλά ηχεία και επίσης ξεχώριστα twitter. Μου το ειχαν πει στην α τιπροσωπεια ότι διαφέρουν τα ηχεία στις εκδόσεις.
Σε ταξίδι 500 χλμ μέσος όρος από αντλία σε αντλία μετρημένος 5,6 με 130 -140 στο adaptive cruise control
-
Εντύπωση μου είναι ότι το Swift είναι ένα φοβερό αυτοκίνητο πόλης. Αλλά σουπερμινι είναι σιγουρα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα, ωστόσο πολλοί που τα αγοράζουν τα χρησιμοποιούν μόνο πόλη όπου δεν ξέρω αν αποσβένουν τα περισσότερα λεφτά που πλήρωσαν. Από την άλλη και το έχω ξαναναφερει και με έχουν κράξει οι κάτοχοι του Swift,οι ακριβές εκδόσεις του για μένα δεν αξίζουν.
-
Δεν μπορούν να το καταλάβουν διότι δεν το οδήγησαν ρε Νοντα. Ειναι και σίγουροι μαλιστα.
Τι διαφορά πιστεύεις έχει το baleno στην πίσω ανάρτηση με το swift . Εγώ θεωρώ το βάρος διότι το baleno είναι 100 κιλά παραπάνω ενώ και αυτό έχει σπορτιφ ανάρτηση, δεν είναι στρώμα με νερό.
-
Εντύπωση μου είναι ότι το Swift είναι ένα φοβερό αυτοκίνητο πόλης. Αλλά σουπερμινι είναι σιγουρα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα, ωστόσο πολλοί που τα αγοράζουν τα χρησιμοποιούν μόνο πόλη όπου δεν ξέρω αν αποσβένουν τα περισσότερα λεφτά που πλήρωσαν. Από την άλλη και το έχω ξαναναφερει και με έχουν κράξει οι κάτοχοι του Swift,οι ακριβές εκδόσεις του για μένα δεν αξίζουν.
Glx ει αι απλά για όποιον θέλει ένα συγχρονο αυτοκίνητο διότι παρε ένα βασικό c3 ή ενα 208με την 82 αρι κινητήρα.
Αν τώρα σε αυτά προσθεσεις
Mild hybrid σύστημα με ηλεκτροκινητήρα που δίνει έξτρα 5 κιλά ροπής όπου χρειάζεται το αυτοκίνητα, έχοντας στην ουσία μικρο ηλεκτρικό τουρμπακι
Εργοστασιακό navi,
Android auto, apple auto
Διαφορετικά ηχεία από τις απλές εκδόσεις +twitter
Adaptive cruise control
Αυτόματο φρενάρισμα για την πολη για πεζούς, ποδήλατα που λειτουργεί και το βράδυ
Αυτόματο φρενάρισμα μέσα στην πόλη κατά την κίνηση
Lane assist
Αυτόματα φώτα
Ηλεκτρονικό κλιματισμό,
Ένα από τα καλύτερα start stop της αγοράς, δεν καταλαβαίνεις ποτέ σηνει και πότε παίρνει μπροστά. 0 κραδασμοί και ήχοι,
Backet καθίσματα,
Θεραινομενα καθίσματα,
Πίσω δισκόφρενα
Full led Εμπρός αλλά και πίσω
4 ηλεκτρικά παράθυρα
Θερμαινομενους και ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες
Ζάντες 16 αρες και όχι τάσια
Έγχρωμη οθόνη στο καντράν με πληροφοριες.
Κτλ
Πόσο θα κοστιζαν;;;
Αυτό θεωρείς ότι δεν αξίζει 15500 ευρω για ένα swift μαζι με εντυπωσιακο και μοναδικο σχεδιασμο και καρτησια οδηγική αισθηση; οκ σεβαστό.
Ναι υπάρχει ένα κοπανηματακι σε μεγάλες αγκαρσίες ανωμαλίες όπως τα σκάμενα για καλώδια και αέριο. Οκ ψάχνουμε σε ελαστικά με αλλο προφιλ να το διορθώσουμε, αλλά καθημερινά δεν κοπανάει όπως φαντάζεσαι απλά είναι σπορτιφ και το νιώθεις ρε παιδί μου. Και το κοπανηνα προέρχεται από το χαμηλό προφίλ για αυτό το βαρος στις πίσω ροδες.
-
Διαφωνώ με την απτή ποιότητα με το ibiza διοτι έχω στο κοντινό περιβάλλον το arona, που εχει ίδιο εσωτερικό. Ιδιος ηχος στα πλαστικά στο χτύπημα και τα δύο και ίδια συναρμογή.
Μάλιστα στο φιλέτο το λευκό του swift οταν το πιέζεις δεν τρίζει καθόλου ενώ στο αρονα τρίζει όλη η πλαστική φάσα του ταμπλό.
Δεν ξέρω τι ηχεία έχουν τα βιταρα, στο swift είναι άνω του μέσου όρου, ισως διότι το αυτοκίνητο απευθύνεται σε άλλο κοινό, πιο νέανικο.
Αν βάλεις το equalizer στο club ή στο rock παραγει πραγματικά πολύ ωραίο ήχο. Σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει ψεύτικος.
Η οθόνη του είναι μια νορμάλ οθονη του 2017 οπου και βγηκε, σαν την 7αρα της Peugeot στο σημερινο 208, το interface είναι απλό με απλά γραφικά αλλά με ένα πανέξυπνο σχεδιασμό με 4 μεγάλα παράθυρα, το ξέρεις άλλωστε.
Αυτό με το ελαστικό, πολύ καλά έκανες και το ειπες, για αυτό ρωτούσα τον sette να μας πει.
Εσείς έχετε βαλθεί να μας βγάλετε ως τρελούς, απλά για διασκέδαση πιστεύω, από τα πρώτα ποστς αναφέρω συνεχώς τα αρνητικά του, σε σημείο που οι υπόλοιποι δεν κάνουν.
Οπως το τιμονι palystation και το νταπ ντουπ στον πίσω άξονα σε βαθιές εγκαρσιες ανωμαλίες.
Σε γρήγορη οδήγηση το ibiza και το swift έχουν 3,5 και 4 λίτρα διαφορά. Αυτό σε έναν που τα κατέχει 10 έτη ισούται με ένα μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ή αλλαγή σαλονιού και οικοσυσκευων στο σπίτι.
Εσύ μπορεί να τα περνας ένα μέρος αυτών των εξόδων ως εταιρικά έξοδα αλλά σε έναν ιδιοκτήτη παίζει σημαντικό ρόλο, με μόνο ουσιαστικό ελάττωμα το νταπ ντουπ όπου θα δούμε πως θα λυθεί με αλλο ελαστικο
Τώρα για το corsa, που επέλεξες να πω την αλήθεια την θεωρώ πολύ καλή επιλογή. Απο το λίγο που το έχω δει, δεν το έχω ζήσει , Μ αρεσει.
Σκέψου με 17.000 παίρνεις 130 άλογα και 8αρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής της Aisin
Εξαιρετική τιμη
-
'εντυπωσιακό και μοναδικό σχεδιασμό..'!! κόψε κάτι.. εσύ μας έλεγες προχθές ότι σου έλεγαν ότι έμοιαζε με MINI και χαιρόσουν.
Εδώ με τα summer sales, η PSA είχε φτάσει τιμές πολύ χαμηλές, σχεδόν όποιο ήθελες έπαιρνες από το group.
Εγώ πριν λίγο καιρό σου είχα πει τις εμπειρίες μου και μου φάνηκε απλά ένα μέτριο μικρό αυτοκινητάκι τότε, και μάλιστα σε συνθήκες ταξιδιού ήταν πάρα πολύ μέτριο. Θα προτιμούσα να είχα κάνει τα ταξίδια αυτά με πολλά άλλα αυτοκίνητα.
Δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι το hybrid, αλλά δεν μου φαίνεται και σαν την αγορά του αιώνα.
Ωραίο,μικρό, Suτζουkaki, ιδανικό για συνθήκες πόλης, μέχρι εκεί.
Αν ήθελα αυστηρά μικρό πόλης θα έβαζα ψηλά το Ignis σίγουρα, ποιο εξειδικευμένο, ποιο μοναδικό σαν σχέδιο, μέτριο face lift, ακριβό και αυτό για ότι είναι.
Επειδή μετά από τόσο καιρό δεν έχω καταλάβει, έχεις Swift; ποιό μοντέλο και με ποιον κινητήρα; πριν από αυτό τι είχες;
-
Θα στεναχωρήσω τον φίλο LAP, αλλά επειδή έτυχε και πήγα και το είδα, εμένα με χάλασε πολύ η σχεδίασή του. Το θεώρησα κακάσχημo από όπου και αν το κοίταξα. Κάποια προηγούμενα Swift ήταν κορυφαία σε σχεδίαση.
Το εσωτερικό του είναι μια χαρά. Πολύ καλό. Φυσικά από χώρους πάσχει. Μου φάνηκε πολύ μικρό αυτοκίνητο, τυπικό Swift.
-
Aikibill wrote:
Glx ει αι απλά για όποιον θέλει ένα συγχρονο αυτοκίνητο διότι παρε ένα βασικό c3 ή ενα 208με την 82 αρι κινητήρα.
Αν τώρα σε αυτά προσθεσεις
Mild hybrid σύστημα με ηλεκτροκινητήρα που δίνει έξτρα 5 κιλά ροπής όπου χρειάζεται το αυτοκίνητα, έχοντας στην ουσία μικρο ηλεκτρικό τουρμπακι
Εργοστασιακό navi,
Android auto, apple auto
Διαφορετικά ηχεία από τις απλές εκδόσεις +twitter
Adaptive cruise control
Αυτόματο φρενάρισμα για την πολη για πεζούς, ποδήλατα που λειτουργεί και το βράδυ
Αυτόματο φρενάρισμα μέσα στην πόλη κατά την κίνηση
Lane assist
Αυτόματα φώτα
Ηλεκτρονικό κλιματισμό,
Ένα από τα καλύτερα start stop της αγοράς, δεν καταλαβαίνεις ποτέ σηνει και πότε παίρνει μπροστά. 0 κραδασμοί και ήχοι,
Backet καθίσματα,
Θεραινομενα καθίσματα,
Πίσω δισκόφρενα
Full led Εμπρός αλλά και πίσω
4 ηλεκτρικά παράθυρα
Θερμαινομενους και ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες
Ζάντες 16 αρες και όχι τάσια
Έγχρωμη οθόνη στο καντράν με πληροφοριες.
Κτλ
Πόσο θα κοστιζαν;;;
Αυτό θεωρείς ότι δεν αξίζει 15500 ευρω για ένα swift μαζι με εντυπωσιακο και μοναδικο σχεδιασμο και καρτησια οδηγική αισθηση; οκ σεβαστό.
Ναι υπάρχει ένα κοπανηματακι σε μεγάλες αγκαρσίες ανωμαλίες όπως τα σκάμενα για καλώδια και αέριο. Οκ ψάχνουμε σε ελαστικά με αλλο προφιλ να το διορθώσουμε, αλλά καθημερινά δεν κοπανάει όπως φαντάζεσαι απλά είναι σπορτιφ και το νιώθεις ρε παιδί μου. Και το κοπανηνα προέρχεται από το χαμηλό προφίλ για αυτό το βαρος στις πίσω ροδες.
μερικες φορές less is more, παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι και όχι μπλιμπλικια,που όχι ότι δεν είναι ωραία, αλλά είναι overkill για αυτοκίνητο πόλης.
Νέο Suzuki Swift 2017