-
Καλησπεριζω και γω το φορουμ με τη σειρα μου! Ζητω τη βοηθεια σας-γνωμη σας κυριοι! Ψαχνω για καινουριο αμαξι μεχρι 33,000 με οικογενεια δυο παιδια και ψιλοσυχνα ταξιδια στην επαρχια (10-15 το χρονο). Με ενδιαφερει το μεγαλο πορτ μπαγκαζ να εχει και ιπποδυναμη (κοιταω τις εκδοσεις με τα πολλα αλογα), οπως και να ειναι μεχρι 1600-1800 (να αποφυγουμε τα τεκμηρια) και γενικα τα ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια (ειμαι γκατζετακιας χαχα). Εχω καταληξει στο vw passat 1.4-150hp στο skoda superb 1.4 στο opel insignia και σκεφτομαι επισης και το honda crv απο τζιπ αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Εχω δει και το avensis και το octavia το audi a4 και τελος το volvo s60. Οι σκεψεις σας ποιες ειναι κυριοι? Ποια να αποκλεισω ωστε να ξεκινησω τα test drive να δω τι με βολευει και οδηγικα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και συγνωμη εαν κουρασα!
-
Καλησπεριζω και γω το φορουμ με τη σειρα μου! Ζητω τη βοηθεια σας-γνωμη σας κυριοι! Ψαχνω για καινουριο αμαξι μεχρι 33,000 με οικογενεια δυο παιδια και ψιλοσυχνα ταξιδια στην επαρχια (10-15 το χρονο). Με ενδιαφερει το μεγαλο πορτ μπαγκαζ να εχει και ιπποδυναμη (κοιταω τις εκδοσεις με τα πολλα αλογα), οπως και να ειναι μεχρι 1600-1800 (να αποφυγουμε τα τεκμηρια) και γενικα τα ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια (ειμαι γκατζετακιας χαχα). Εχω καταληξει στο vw passat 1.4-150hp στο skoda superb 1.4 στο opel insignia και σκεφτομαι επισης και το honda crv απο τζιπ αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Εχω δει και το avensis και το octavia το audi a4 και τελος το volvo s60. Οι σκεψεις σας ποιες ειναι κυριοι? Ποια να αποκλεισω ωστε να ξεκινησω τα test drive να δω τι με βολευει και οδηγικα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και συγνωμη εαν κουρασα!
-
-
Πιστεύω ότι το Volvo S60 στην έκδοση Livstyle είναι εξαιρετική επιλογή. Προσφέρει πάρα πολύ πλούσιο εξοπλισμό, πολύ καλή τιμή και είναι ένα συνολικά πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο.
-
Καλωσόρισες στο forum!
Το Α4 1.4 tfsi νομίζω ότι ξεφεύγει λίγο από το budget σου.Το s60 1.5 σίγουρα είναι μια λύση.
Άλλες προτάσεις(καμία όμως δε συγκεντρώνει όλα όσα ζητάς!) θα μπορούσαν να είναι το ateca 1.4tsi, το renegade 1.4 με τα 170hp,το kadjar 1.2 με τα 130,η bmw active ή grand tourer 218i ή κάποιο DS4/DS5 -
Οντως το α4 ξεφευγει απο το μπατζετ! Η volvo εχει ακριβα service και ακριβα ανταλλακτικα? Ετσι μου εχουν πει ισχυει?? Για το passat ποια η αποψη σας? Με τραβαει πολυ γι αυτο το λεω γιατι εχω διαβασει διαφορα για την vw
-
Μην περιμένεις να ακούσεις μόνο καλά σχόλια για κάποια εταιρεία ούτε να σχηματίσεις άποψη μέσα από ένα forum για ένα αμάξι με τόσες πωλήσεις εδώ και χρόνια,πόσο μάλλον όταν αυτό είναι μοντέλο vw η οποία έχει ορκισμένους εχθρούς αλλά και φίλους!
Ποιο/ποια έχεις οδηγήσει από αυτά που σ'ενδιαφέρουν; -
Ρε παιδια το s60 δεν εχει μικρο πορτμπαγκαζ? Ο φιλος εχει 2 παιδια και λεει πως θελει χωρους που κολλαει το s60?
-
Εγω που ειδα απο κοντα το s60 ειναι ικανοποιητικο οχι ομως στο βαθμο του passat ή του superb ή του crv. Στο s60 ενω μ αρεσει απ εξω ειναι κουκλι απο μεσα λιγο μου το χαλαει στο ψιλο απλο ''πινακα ελεγχου'' του. Να σημειωσω οτι εγω ειμαι 1,87 και οδηγω και με λιγο πιο πισω το καθισμα...
-
To volvo έχει αστείο πορτ μπαγκαζ μη πας καν στην έκθεση
-
Κάτι παίρνεις και κάτι χάνεις απ'το καθένα...ζυγίζεις και αποφασίζεις.Το ''κουκλί'' μπορεί να έχει κάποια μειονεκτήματα ως προς τους χώρους ή την τιμή ή τα ακριβά service ενώ κάποιο που μπορεί να διαθέτει όλα αυτά,ίσως να μην είναι κουκλί,να μην έχει αντίστοιχο εξοπλισμό ασφαλείας ή να μην ονομάζεται volvo.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πιστεύω ότι το Volvo S60 στην έκδοση Livstyle είναι εξαιρετική επιλογή. Προσφέρει πάρα πολύ πλούσιο εξοπλισμό, πολύ καλή τιμή και είναι ένα συνολικά πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο.Με ανύπαρκτο πορτ μπαγαζ. Η λύση είναι το crv
-
Passat ή superb λεω εγω.
Το α4 δε ξερω που κυμαινεται σε τιμηΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανετα το superb σ αυτα που κοιτας!
-
Ο χρήστης Scarecrow_7 έγραψε:
Εγω που ειδα απο κοντα το s60 ειναι ικανοποιητικο οχι ομως στο βαθμο του passat ή του superb ή του crv. Στο s60 ενω μ αρεσει απ εξω ειναι κουκλι απο μεσα λιγο μου το χαλαει στο ψιλο απλο ''πινακα ελεγχου'' του. Να σημειωσω οτι εγω ειμαι 1,87 και οδηγω και με λιγο πιο πισω το καθισμα...Αν οι χώροι του S60 σου αρκούν είναι το καλύτερο από όλα όσα κοιτάς. Καλοκατασκευασμένο, σβέλτο, με καλή οδική συμπεριφορά και το πιο φευγάτο σχεδιαστικά, ενώ το αυτόματο είναι standard (καλό ή κακό, εσύ αποφασίζεις). Παρόμοιο σε φιλοσοφία (στυλάτο, σπορτιφ συμπεριφορά, δυνατό μοτέρ) είναι και Mondeo το οποίο είναι μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο. Αν θες σπηλαιώδεις χώρους όμως, Superb.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Passat ή superb λεω εγω.
Το α4 δε ξερω που κυμαινεται σε τιμηΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανετα το superb σ αυτα που κοιτας!
Superb. Αυτοκινηταρα
-
Στην έκθεση μπήκα μέσα κ ηταν λες κ ήμουν σε λιμουζίνα απο άποψη χωρών αλλα και καλή κατασκευή
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Βασικα ακυρωνει το passat σαν αμαξι για εμενα.. και απο τιμες και απο αισθητικη γιατι τα μηχανικα πανω κατω τα μοιραζονται.
-
Σχετικά με το superb επειδή και εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια αναζήτηση προσωπικά το απέρριψα. Είναι αυτοκινητάρα- ισάξιο ή καλύτερο του passat αλλά δε θα έδινα €27000 για skoda. Για μένα η κάθε μάρκα έχει ένα άνω όριο χρημάτων που θα διέθετα πχ seat 20000 skoda 22000 vw 28000 κοκ
Αν έχεις μεγάλα παιδιά και θέλεις σεντάν το passat είναι μια πολύ καλή επιλογή (όπως και η octavia). Λέω μεγάλα παιδιά γιατι αν χρησιμοποιείς καρότσι θα σε δυσκολέψει το μικρό άνοιγμα του πορτ μπαγκαζ.
Αν μπορείς να χειριστείς το μήκος του mondeo δες το γιατί για μένα είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που οδήγησα στην (μακροχρόνια) αναζήτηση που έκανα. Έχουν και μια προσφορά στο 1500άρι πετρέλαιο στην έκδοση titanium γύρω στα 27500€ . Το αυτοκίνητο είναι έρωτας! Ειδικά οι ledάρες του
-
Ο χρήστης Scarecrow_7 έγραψε:
Καλησπεριζω και γω το φορουμ με τη σειρα μου! Ζητω τη βοηθεια σας-γνωμη σας κυριοι! Ψαχνω για καινουριο αμαξι μεχρι 33,000 με οικογενεια δυο παιδια και ψιλοσυχνα ταξιδια στην επαρχια (10-15 το χρονο). Με ενδιαφερει το μεγαλο πορτ μπαγκαζ να εχει και ιπποδυναμη (κοιταω τις εκδοσεις με τα πολλα αλογα), οπως και να ειναι μεχρι 1600-1800 (να αποφυγουμε τα τεκμηρια) και γενικα τα ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια (ειμαι γκατζετακιας χαχα). Εχω καταληξει στο vw passat 1.4-150hp στο skoda superb 1.4 στο opel insignia και σκεφτομαι επισης και το honda crv απο τζιπ αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Εχω δει και το avensis και το octavia το audi a4 και τελος το volvo s60. Οι σκεψεις σας ποιες ειναι κυριοι? Ποια να αποκλεισω ωστε να ξεκινησω τα test drive να δω τι με βολευει και οδηγικα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και συγνωμη εαν κουρασα!Από τα bold ξεχνάς το S60, το CRV, και από πλευράς τιμής ξεχνάς το Α4 (εκτός αν θες να το πάρεις γυμνό, αργό και βασικό). Το βενζινάτο 1.5Τ Mondeo είναι οριακά εντός budget, οπότε το θεωρείς ως το άνω άκρο του τι μπορείς να αγοράσεις. Το Octavia αντίστοιχα είναι το κάτω άκρο, φθηνό, με καλύτερους χώρους, λιγότερα gadgets και χαμηλότερη απτή ποιότητα. Κάπου στη μέση είναι το Passat, σε Highline και με 1-2 extras που υποθέτω ότι θα σου αρέσουν (π.χ. την μεγάλη οθόνη). Στα ίδια λεφτά και το Superb, το οποίο είναι 'πάρα πολύ' αυτοκίνητο για αυτά τα λεφτά, αν δεν σε χαλάει το σήμα στο καπώ.
Αγορα νεου αυτοκινητου