-
Φτιαχτα ειναι αυτα παιδια... μην ασχολειστε περαιτερω.. τους δινετε σημασια ετσι...
Εγω λυπαμαι εκεινους που οντως θα πιστεψουν κατι τετοιο ενω ειχαν αποφασισει να προχωρησουν στην αγορα του πλεον θα στραφουν σε κατι αλλο... Το αυτοκινητο ειναι πραγματικα διαμαντι...
Οπως ειπε και φιλος merlin πιο πανω.. τους τσουζει πολυ...
-
Μια πληρωνενη δυσφημιση ειναι τιποτα παραπανω. Κανονικα ενα αρθρο με ανωνυμες πηγες θελει τρεις απο διαφορετικα μερη για να βγει, στη χειροτερη δυο. Οποτε καταλαβαινετε
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Εμένα ποιος θα μου απαντήσει σε ερώτημα που με βασανίζει;
Παίρνουμε fiesta χιλιάρι βενζίνη ή ΚΙΑ ceed χιλιάρι βενζίνη;
Ξέρω είναι άλλη κατηγορία με ίδιο όμως κόστος, αφού το ceed αλλάζει μοντέλο.
Οι χώροι, καλύτεροι στο ceed, αλλά δεν με πολυενδιαφέρουν πια. Από εξοπλισμό το fiesta είναι καλύτερο, αφού είναι το πλούσιο μοντέλο.
Κατανάλωση λίγο καλύτερη το fiesta. Εκείνο που δεν ξέρω είναι πιο είναι καλύτερο για να κάνεις ένα ταξίδι, λόγω διαφοράς κατηγορίας, αλλά απ' την άλλη με καλύτερη οδική συμπεριφορά του fiesta.
Κάθε βοήθεια δεκτή.Αν το θέλεις για ταξίδι εννοείται ότι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο (Ceed) είναι η καλύτερη επιλογή.
+1
Υ.Γ. θα μας φάνε στο τόπικ του Fiesta είμαστεΜπα, το fiesta δεν είναι αυτοκίνητο για cruisers
-
....χωρίς αυτό να δικαιολογείται τεχνολογικά (το Fiesta έχει πλαίσιο του 2007, κινητήρες 7ετίας κ.α. – αναλυτικά σε επόμενο ρεπορτάζ).
http://www.newsauto.gr/news/titli-telou ... rd-fiesta/
Οτι να ναι ... Θα παρατηρησω περισσοτερο το σαιτ τους να δω τα γραφομενα τους.
Εκτος απο το πολο, το ιμπιζα και το μπαλενο που χρησιμοποιουν νεες κοινες εταιρικες πλατφορμες,σε καθε περιπτωση, ολα τα αλλα χρησιμοποιουν παλαιες πλατφορμες ακομα και 15 ετιας στις γαλλικες προτασεις με ενημερωσεις και προσθηκες εξυγχρονισμου.
Ο κινητηρας της ford ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του, εχει δοκιμαστει πολυ περισσοτερο απο τους νεους του ανταγωνισμου και εν πασει περιπτωση φυσικα και δεν θα βγαλει νεους κινητηρες κυριοι του αρθου.
Πανε τωρα 5 χρονια απο τοτε που τοποθετηθηκε στο φιεστα ο ecoboost, οχι 7 και ο ντιζελ, αν δεν κανω λαθος, ειναι καινουργιος εξελιγμενος απο την PSA οπου μαλιστα, εχει ιδιαιτερα καινοτομο τροπο χρησης του adblue (πριν το φιλτρο μικροσωματιδιων) δρωντας και ως ενας επιπλεον καταλυτης οξειδωσης.
Ο ανταγωνισμος τους αντιγραφει τωρα.
Αν διαβαζουν το thread αυτο Μακαρι με αρθρο τους να δικαιολογησουν τα γραφομενα τους και αν θελουν να προχωρησουμε σε πολλες περισσοτερες λεπτομερειες και να τα βαλοιυμε κατω.
Τα 8 χρονια εργοαστασιακης εγγυησης οταν καποιοι ανταγωνιστες δινουν μονο 2 κι παζουν στα ιδια χρηματα ειναι θεμα και αφορμη επιβραβευσης κι οχι αρνητικης κριτικης.
-
Εδώ γράφει ότι έπεσε στα τάρταρα η αξία μεταπώλησης εξαιτίας μιας μυστικής πληροφορίας που μόνο ο ίδιος .....παγκοσμίως γνωρίζει και την ανακοίνωσε στο ίδιο άρθρο.....
-
Το άρθρο μπορεί και να λέει ανακρίβειες ως προς το μέλλον του Fiesta αλλά έχει ένα κάποιο δίκιο ως προς το ξεπερασμένο της τεχνολογίας του σε ορισμένα θέματα. Π.χ. η Ford έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό σε ό,τι έχει να κάνει με τις πλατφόρμες. Δεν είναι μόνο το Fiesta, δείτε από πότε χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα στο Focus (τέλη δεκαετίας 90) και όπως πάει θα βάλει την ίδια και στο επόμενο... Παρόλα αυτά επειδή η Ford έχει μια παράδοση στις ανεξάρτητες αναρτήσεις στον πίσω άξονα (στο Focus αναφέρομαι) και γενικά στο στήσιμο του αυτοκινήτου το αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά αν βγάλει πάλι μια μαούνα εξωτερικά χωρίς καλούς χώρους εσωτερικά όπως είναι το σημερινό δεν μπορώ να δω πω θα παραμείνει ανταγωνιστικό...
-
Με τους πολλαπλούς το Kuga ας πούμε χάνει καμιά 50αρια λίτρα στο πορτμπαγκάζ, οπότε για κάποιους (π.χ. εμένα) είναι θετικό trade-off, για άλλους όμως (που θέλουν χώρους) είναι λόγος απόρριψης. Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με το Focus, έχω ξαναπεί νομίζω ότι το Focus χάνει πωλήσεις από το πολύ μικρό πορτμπαγκάζ του (βέβαια μπορεί να κερδίζει άλλες λόγω οδηγικής συμπεριφοράς).
Το ότι καααααάποια στιγμή το Fiesta, το Focus, το Kuga κλπ θα αντικατασταθούν, είναι προφανές και λογικό. Έτσι όπως τα γράφει όμως το άρθρο, φαίνεται να είναι λιγουλάκι 'στημένο'
-
Έκλεισα fiesta st line λευκό diesel 120 άλογα με την μεγάλη αεροτομή,τελική τιμή 17000 από 17900 με δώρα συναγερμό Gemini 100% συμβατός με το fiesta και δάπεδο πορτμπαγκάζ,θα το ήθελα σε magnetic το χρωμα αλλά δεν είχε ετοιμοπαράδοτο.Αναμένω για παράδοση!
-
Καλορίζικο!
-
καλοτάξιδο. Από ποιόν αντιπρόσωπο;
-
Καλοταξιδο.. Με το καλο να παραλαβεις και να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου !!
Πολυ καλο deal μου φαινεται.. βλεπω κανουν γενναιες εκπτωσεις τωρα... !!
-
Άκουσα από έναν πωλητή ότι θα βγεί πρόγραμμα remap για του diesel 120 να πηγαίνουν στα 140 άλογα με κόστος κοντά στα 600€ . Και εμένα τελευταία προσφορά που πήρα ήταν έκπτωση 800€ φιμέ τζαμια συναγερμό δάπεδο πορτπαγκάζ και κεραία μικρή. Γενικά όμως δεν ξέρω εάν πρέπει να περιμένω για κάτι καλύτερο σε προσφορά ίσως...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε δικη μου ερωτηση δεν ηξεραν κατι αναλογο.... οποτε μεχρι να βγει ανακοινωση το θεμα remap μην το περιμενεις.
-
Πιθανότατα εννοούν ότι έχει ήδη βγει για ίδιο μοτέρ-άλλο αυτοκίνητο (από άλλους tuners) και κάποια στιγμή θα το βγάλουν επίσημα και για το Fiesta (και το Kuga).
-
Δεν έχει διακοπεί ακόμα η παραγωγή της αποτυχημένης αρχαιολογίας???
http://www.autoexpress.co.uk/best-cars/ ... he-uk-2018
Top ten best-selling cars 2018
- Ford Fiesta - 13,536 registrations
- Volkswagen Golf - 7,237 registrations
-
στο μεταξύ από την κατηγορία μόνο το corsa είναι στην 10αδα , κ μάλιστα δέκατο...
Παρεμπιπτόντως , έχετε τσεκάρει διαφορά καταναλωσης με χρήση του eco? εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα αξιοσημείωτο. Ίσως μισό λίτρο κέρδος....
-
Ο χρήστης andres007 έγραψε:
στο μεταξύ από την κατηγορία μόνο το corsa είναι στην 10αδα , κ μάλιστα δέκατο...Παρεμπιπτόντως , έχετε τσεκάρει διαφορά καταναλωσης με χρήση του eco? εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα αξιοσημείωτο. Ίσως μισό λίτρο κέρδος....
Όχι ακόμα... όλο λέω να το δοκιμάσω και όλο το ξεχνάω.
Θελω να το δοκιμάσω με ένα ολόκληρο ρεζερβουάρ να δω τι κάνει και κάθε φορά που γεμαω ξεχνάω να το ενεργοποιήσω..Ίσως και επειδή υποψιάζομαι ότι θα με ξενερώσει η πιο αργή απόκριση του κινητήρα να μη θελω να το κάνω.. αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή έστω και για δοκιμή!
Προς το παρόν σε αυτό το γέμισμα είμαι στα 5,1 lt/100km βάσει trip (5,4 βάσει αντλίας περίπου). Έχω διανύσει 570 χλμ, ο δείκτης του ρεζερβουάρ είναι στο 1/4 και λέει αυτονομία αλλά 170 χλμ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Προς το παρόν σε αυτό το γέμισμα είμαι στα 5,1 lt/100km βάσει trip (5,4 βάσει αντλίας περίπου). Έχω διανύσει 570 χλμ, ο δείκτης του ρεζερβουάρ είναι στο 1/4 και λέει αυτονομία αλλά 170 χλμ.
Sent from my iPhone using TapatalkΜε τον πόνο μας παίζεις?
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Sent from my iPhone using TapatalkΜε τον πόνο μας παίζεις?
Χαχαχα... οχι καλε μου φιλε.. Απλα μια ενημερωση εκανα και αφορμη το ECO που δεν με πολυνοιαζει να σου πω να γλιτωσω μισο λιτρο αλλα να εχω και 'μπουκωμενο' κινητηρα..
Το τελευταιο γεμισμα ειναι απροσμενα χαμηλο... πρωτη φορα βλεπω τοσο χαμηλο μεσο ορο..
Βεβαια τα 200 χλμ εγιναν Ε.Ο. με ταχυτητες 120 χλμ/ωρα αλλα επισης εφαγα και 20-30 λεπτα μποτιλιαρισμα (σημειωτον ισα που τσουλαγαμε... Start/Stop OFF) στον Κηφισσο και μετα Ποσειδωνος προς Γλυφαδα μερια.....Παντως τωρα στα 7.400 χλμ που ειμαι πρεπει να επεσε και αλλο η καταναλωση γιατι χωρις κοπο καταφερνω καταναλωσεις περι των 5,3-5,4 (trip) ανετα..
Απο τα 3.500 και μετα μονο 100αρα AVIN. -
Συγνωμη με βενζινη αυτη η καταναλωση;
Ford Fiesta 2017