-
Και στο γερμανικό σάιτ που κοίταξα δεν υπάρχουν τα full led φώτα.
Νταξει μεγάλο φάουλ που δεν τα έχουν σαν έξτρα στην Ελλάδα,αλλά έχουμε ένα θετικό ότι τα αυτοκίνητα πχ st line έρχονται με πιο πολλά έξτρα από οτι στην Γερμανία,Αγγλια και δεν διαφέρουν και τόσο στις τιμές. -
Στο ισπανικό site υπάρχουν τα led και παρομοιάζει με το στυλ εξατομίκευσεις του ελληνιξού site όσον αφορά τα extra
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
Και στο γερμανικό σάιτ που κοίταξα δεν υπάρχουν τα full led φώτα.
Νταξει μεγάλο φάουλ που δεν τα έχουν σαν έξτρα στην Ελλάδα,αλλά έχουμε ένα θετικό ότι τα αυτοκίνητα πχ st line έρχονται με πιο πολλά έξτρα από οτι στην Γερμανία,Αγγλια και δεν διαφέρουν και τόσο στις τιμές.Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ τον αντιπρόσωπο εδώ. Είναι μακακία καραμπινάτη της μαμάς Ford που άργησε να τα λανσάρει.
Στο ισπανικό site υπάρχουν τα led και παρομοιάζει με το στυλ εξατομίκευσεις του ελληνιξού site όσον αφορά τα extra
Μόλις κοίταξα το ισπανικό site. Mε τα 300 ευρώ αν εννοείς αυτό, μάλλον εννοεί το φανάρι με τα Led ημέρας και τον προτζεκτορα. Τουλάχιστον απο την μετάφραση αυτό κατάλαβα. Είναι και διαφορετική η φώτο με το αγγλικο.
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Στο ισπανικό site υπάρχουν τα led και παρομοιάζει με το στυλ εξατομίκευσεις του ελληνιξού site όσον αφορά τα extraΜολις το είδα και δεν είναι τα full led που έχει το καινούργιο st αλλά αυτά που έχουν τα titanium,st line,Vignale στην Ελληνική αγορά σαν βασικό εξοπλισμό,δηλαδή φώτα εστιασμένης δέσμης με φώτα ημέρας led.
Τα full led είναι τα παρακάτω
-
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... kai-ellada
Μα πως; Αφού η Ford θα το αποσύρει γιατί δεν πάει καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
-
Εξαιρετικό δελτίο τύπου - απάντηση , χωρίς φανφάρες στις ανυπόστατες φήμες που έσπειραν κάποια ανυπόγραφα δημοσιεύματα.
Ακριβώς όπως αρμόζει σε μια σοβαρή και επιτυχημένη εταιρεία όπως η Ford.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχωσε και η ford λιγο χρημα, ειχε δυσφημιστει αδικα για αρκετο καιρο.
-
Από Autotriti.gr :
'To Ford Fiesta έδειξε άμεσα από τις δοκιμές του ότι δεν θα το φοβίσει κανένας «τάρανδος» και ήρθε για να κερδίσει με μετρήσιμα στοιχεία τους ανταγωνιστές του. Το έκανε και μάλιστα με αρκετή διαφορά από τον δεύτερο, κάτι που αποτελεί μια υπενθύμιση – επιβεβαίωση για τα όσα γράφουμε τόσο καιρό εμείς και βράχνιαζαν οι άνθρωποι του μπλέ oβάλ από την παρουσίασή του, να φωνάζουν. Το Best Car 2018 είναι με διαφορά και στο elk test, το καλύτερο οδηγικά μικρό, απειλώντας ευθέως προτάσεις κατά πολλές χιλιάδες ευρώ ακριβότερες και ορισμένα από τα πιο γνωστά supercar της αγοράς…'
-
Ο χρήστης jobous έγραψε:
...απειλώντας ευθέως προτάσεις κατά πολλές χιλιάδες ευρώ ακριβότερες και ορισμένα από τα πιο γνωστά supercar της αγοράς…'Εντάξει, τώρα πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο, αλλά εντελώς όμως, λες και είμαστε εκκρεμές
Είναι ωραίο, σβέλτο, καλοστημένο, καλοεξοπλισμένο, όλα ωραία και καλά, και άμα πετύχουμε και καμιά καλή προσφορά ή έκπτωση είναι και πολύ καλό VFM. Τώρα για άμεσες συγκρίσεις ξέρω-γω με Μ3 ή 911 επειδή πετυχαίνει καλύτερη ταχύτητα εισόδου στο elk, εντάξει, τα είπαμε αυτά... -
Ωπ ! Κάνει και το Autotriti μανούβρες ντε εσκίβα;;;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα spoilers στους προφυλακτηρες και στα πλαινα της sport εκδοσης υπαρχουν σαν accessories/extra?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Τα spoilers στους προφυλακτηρες και στα πλαινα της sport εκδοσης υπαρχουν σαν accessories/extra?Αν μιλάς για το mk8 .. τα πλαϊνά σχεδόν σίγουρα είναι έξτρα. Το αν υπάρχουν μπορεί όχι ακόμα αλλά θεωρώ σύντομα ναι. Το μπροστά είναι ολόκληρος ο προφυλακτήρας που είναι πιο χαμηλός.. δεν έχει δλδ πρόσθετο κομμάτι.. επίσης είναι και διαφορετικής σχεδίασης ο προφυλακτήρας με διαφορετικούς προβολείς ομίχλης από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Και για το πίσω πάνω κάτω τα ίδια γιατί έχει και τον διάχυτη μαζί. Όμως για τον πίσω υπάρχει σαν πρόσθετο ένα κομμάτι που περιλαμβάνει και τον διάχυτη... δεν ξέρω αν υπάρχει το αντίστοιχο για τις υπόλοιπες εκδόσεις ή είναι πάλι όλος ο προφυλακτήρας που αλλάζει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα και απο μένα μετά από 2.000 χιλιόμετρα
St line diesel 120 άρχισαν οι τριγμοί από την όμορφη οθόνη μας!!Κάποιος με παρόμοιο θέμα πως το αντιμετωπίζει??κάτι ακόμα αν έχει κάποιος τον ίδιο αμάξι να μου πει κατανάλωση εμένα κολλημένο 5.6 είναι σε καλό επίπεδο?? -
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αν μιλάς για το mk8 .. τα πλαϊνά σχεδόν σίγουρα είναι έξτρα. Το αν υπάρχουν μπορεί όχι ακόμα αλλά θεωρώ σύντομα ναι.
Αναφερομαι στο mk 7.5 και συγκεκριμενα σε αυτα τα spoilers,τα πουλανε αυτα πουθενα,κουμπωνουν σε titanium ας πουμε?
Όλα τα εξωτερικά του ΜΚ7.5 είναι στο http://www.fordaccessories.gr, χοντρικά 200€ έκαστο κομμάτι (spoiler μπροστά, diffuser πίσω, spoiler πάνω και μαρσπιέ αριστερά/δεξιά), θέλουν βαφή και τοποθέτηση βέβαια.
-
Ο χρήστης mitsakos.r έγραψε:
St line diesel 120 άρχισαν οι τριγμοί από την όμορφη οθόνη μας!!Κάποιος με παρόμοιο θέμα πως το αντιμετωπίζει??κάτι ακόμα αν έχει κάποιος τον ίδιο αμάξι να μου πει κατανάλωση εμένα κολλημένο 5.6 είναι σε καλό επίπεδο??Έχω titanium diesel 120 με 3400χλμ. Παρατηρώ τριγμούς όταν έχει κρύο το πρωί. Δε πήγα ακόμη αντιπροσωπεία αλλά θα πάω να το δηλώσω. Κανένα άλλο πρόβλημα.
Κατανάλωση 4,9-5.1 στο trip με συχνά το ecomode και κίνηση 75% πόλη και 25% επαρχιακό δρόμο με κανονική οδήγηση. Όσο περνάνε τα χιλιόμετρα καταλαβαίνω να δουλεύει πολύ πιο γραμμικά ο κινητήρας και νομίζω έπεσε λίγο η κατανάλωση. Βάζω μονο V-Power diesel σε εταιρικό Shell, πουθενά αλλού.
-
St line diesel 120 άρχισαν οι τριγμοί από την όμορφη οθόνη μας!!Κάποιος με παρόμοιο θέμα πως το αντιμετωπίζει??κάτι ακόμα αν έχει κάποιος τον ίδιο αμάξι να μου πει κατανάλωση εμένα κολλημένο 5.6 είναι σε καλό επίπεδο??St line diesel 120, κολλημενο στο 6 εδω χωρις eco με κινηση σε επαρχιακους δρομους σβελτα ομως.
Με πιο λογικες ταχυτητες (100-120) και eco πεφτει στο 5,6 με 5,7.Και εγω αναρωτιεμαι για ποιον λογο εχει τοσο τσιμπημενη καταναλωση, 1600 χιλιομετρα περιπου μεχρι στιγμης, βαζει μονο ΕΚΟ Avio.
-
Περιμένετε ρε να στρώσει και να ανοίξει το μοτέρ.
Και πάλι 6 πίνοντας του το αίμα δεν είναι πολύSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
St line diesel 120 άρχισαν οι τριγμοί από την όμορφη οθόνη μας!!Κάποιος με παρόμοιο θέμα πως το αντιμετωπίζει??κάτι ακόμα αν έχει κάποιος τον ίδιο αμάξι να μου πει κατανάλωση εμένα κολλημένο 5.6 είναι σε καλό επίπεδο??Εγώ παιδιά έχω titanium diesel 120ps, αισίως στα 8500 km. Η κατανάλωση έχει σταθεροποιηθεί μπορώ να πω στα 5.1-5.2 lt/100km με νορμάλ χρήση σε πόλη. Παλαιότερα ήταν όντως στα 5.6lt/100km.
Με το θέμα της οθόνης και των τριγμών δυστυχώς δυο φορές που το πήγα στην αντιπροσωπεία στις αρχές, δεν κατάφεραν να το φτιάξουν, τελικά τη δεύτερη φορά το έκαναν χειρότερο μπορώ να πω. Όταν θα πάω στα 10.000 χλμ για λάδια θα πω να το ξαναδούν.
Το κοίταξα λίγο μια φορά μήπως το ανοίξω μόνος μου, αλλά δεν μπόρεσα να ξεκουμπώσω το πλαστικό πορτάκι πίσω από την οθόνη και δεν ήθελα να το πιέσω μήπως σπάσει. Πιστεύω ότι είναι κουμπωτό αν θέλει να προσπαθήσει κάποιος. -
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
St line diesel 120 άρχισαν οι τριγμοί από την όμορφη οθόνη μας!!Κάποιος με παρόμοιο θέμα πως το αντιμετωπίζει??κάτι ακόμα αν έχει κάποιος τον ίδιο αμάξι να μου πει κατανάλωση εμένα κολλημένο 5.6 είναι σε καλό επίπεδο??Εγώ παιδιά έχω titanium diesel 120ps, αισίως στα 8500 km. Η κατανάλωση έχει σταθεροποιηθεί μπορώ να πω στα 5.1-5.2 lt/100km με νορμάλ χρήση σε πόλη. Παλαιότερα ήταν όντως στα 5.6lt/100km.
Με το θέμα της οθόνης και των τριγμών δυστυχώς δυο φορές που το πήγα στην αντιπροσωπεία στις αρχές, δεν κατάφεραν να το φτιάξουν, τελικά τη δεύτερη φορά το έκαναν χειρότερο μπορώ να πω. Όταν θα πάω στα 10.000 χλμ για λάδια θα πω να το ξαναδούν.
Το κοίταξα λίγο μια φορά μήπως το ανοίξω μόνος μου, αλλά δεν μπόρεσα να ξεκουμπώσω το πλαστικό πορτάκι πίσω από την οθόνη και δεν ήθελα να το πιέσω μήπως σπάσει. Πιστεύω ότι είναι κουμπωτό αν θέλει να προσπαθήσει κάποιος.Και μένα σχεδόν τα ίδια στην κατανάλωση! Αν έχεις οτιδήποτε νεότερο για τους τριγμούς ενημέρωσε μας
Ford Fiesta 2017