-
@bill_hsd said in Ford Fiesta 2017:
@ken11 said in Ford Fiesta 2017:
Λοιπον,δοκιμασα το tip που αναφερεται με το reset και το start/stop δουλεψε,μετα απο δεν ξερω ποσους μηνες,θα το παρακολουθησω να δω πως λειτουργει απο εδω και στο εξης.
1.Βαζουμε στη 2η σκαλα το κλειδι,περιμενουμε 10 sec
2.Παταμε το κουμπι για το πισω φως ομιχλης 5 φορες
3.Παταμε το κουμπι των αλαρμ για 3 φορες
4.Περιμενουμε καποια sec εως οτου αναβοσβησει στο καρνταν το λαμπακι της μπαταριας,το reset εχει ολοκληρωθει,δοκιμαζουμε αν λειτουργει το s/s.Μπράβο!
Εφοσον δούλεψε με τη μία μετά απο καιρό, οπως λες, πιθανοτατα να βρεθηκε η λύση.
Υ.Γ. Άντε να λέμε/μαθαίνουμε και τίποτα τεχνικό-ουσιαστικό, που μπορεί να βοηθήσει και άλλα μέλη του forum με παρόμοια θέματα.Εντάξει, εγώ ήμουν σίγουρος πως τρολαρει ο φίλος, πατάς λέει 5 φορές το κουμπί για το πίσω φως ομίχλης και 3 τα αλαρμ!!!
Ούτε cheat codes στα ουφαδικα που παίζαμε μικροί!
-
@vagkirk said in Ford Fiesta 2017:
@bill_hsd said in Ford Fiesta 2017:
@ken11 said in Ford Fiesta 2017:
Λοιπον,δοκιμασα το tip που αναφερεται με το reset και το start/stop δουλεψε,μετα απο δεν ξερω ποσους μηνες,θα το παρακολουθησω να δω πως λειτουργει απο εδω και στο εξης.
1.Βαζουμε στη 2η σκαλα το κλειδι,περιμενουμε 10 sec
2.Παταμε το κουμπι για το πισω φως ομιχλης 5 φορες
3.Παταμε το κουμπι των αλαρμ για 3 φορες
4.Περιμενουμε καποια sec εως οτου αναβοσβησει στο καρνταν το λαμπακι της μπαταριας,το reset εχει ολοκληρωθει,δοκιμαζουμε αν λειτουργει το s/s.Μπράβο!
Εφοσον δούλεψε με τη μία μετά απο καιρό, οπως λες, πιθανοτατα να βρεθηκε η λύση.
Υ.Γ. Άντε να λέμε/μαθαίνουμε και τίποτα τεχνικό-ουσιαστικό, που μπορεί να βοηθήσει και άλλα μέλη του forum με παρόμοια θέματα.Εντάξει, εγώ ήμουν σίγουρος πως τρολαρει ο φίλος, πατάς λέει 5 φορές το κουμπί για το πίσω φως ομίχλης και 3 τα αλαρμ!!!
Ούτε cheat codes στα ουφαδικα που παίζαμε μικροί!
Κι όμως έτσι γίνεται...
Και στο αρχικό post που ανέβασα, την ίδια διαδικασία περιγράφει για να γίνει το reset. -
Το περιεργο ειναι πως,κανεις δεν το ξερει αυτο απο πριν,πως μπορει καποιος που ηρθε η ωρα του να αλλαξει την μπαταρια στο Ford του,οτι πρεπει να κανει reset μεσω αυτου συνδιασμου,ωστε να παρει τα νεα δεδομενα,να τα αποθηκευσει και να αρχισει να λειτουργει το ss.
Eτσι και γω τοσο διαστημα,πιστευα οτι κατι δεν παει καλα με το συστημα ss η οτι ειναι απο την ακινησια καποιες φορες,απο το χαμηλο ποσοστο της μπαταριας,απο τις υψηλες η χαμηλες θερμοκρασιες.
Ford Fiesta 2017