-
Να ναι καλά το μάρκετινκ..Πόσο πάει λοιπόν ένα ST πλέον με μπλοκέ που είναι αυτονόητο σε τέτοια κατασκευή και εξοπλισμό της προκοπής; Πόσα χιλιάρικα έχει ξεφύγει από το swift sport πια με αντίστοιχο εξοπλισμό;
-
Άντε πάλι... Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνει σφήνα σε συζήτηση για το ST το Swift Sport. Η Suzuki επέλεξε να το ρίξει στα 129 hp και να το φτάσει πάνω από 21.000 ευρώ. Δηλαδή 25 άλογα κάτω από τη δεύτερη τη τάξει εκδοχή του Fiesta (1.0 155 mhev) και 1500 ευρώ ακριβότερο απο αυτή, με επιδόσεις ανάλογες λόγω διαφοράς βάρους και κυβισμού. Το ST όμως ούτε με τα κυάλια δεν το βλέπει πια. Στη σύγκριση με το 5πορτο ST line μικρές είναι και διαφορές σε εξοπλισμό υπέρ του, μιας και όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ένα ST2 έχει φτωχότερο βασικό εξοπλισμό από ένα ST line.
-
μιας και όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ένα ST2 έχει φτωχότερο βασικό εξοπλισμό από ένα ST line.
Μπλοκε δεν ειχε ποτε το St line. Oυτε προβολεις Led. Πως εχει καλυτερο εξοπλισμο απο το ST 2 ? Εκτος αν εχει άλλα , που δεν τα εχω ψαξει
-
Εμμμ ναι γκουχ γκουχ.. club αυτοκινήτου.. πονεμένη ιστορία, άστο για άλλη φορά !
Εγώ το πήρα 3πορτο, τώρα που το σκέφτομαι ποτέ δεν έχω αγοράσει αυτοκίνητο 5πορτο ! Λογικά το επόμενο !
Βγήκε κάπου 22 μισό. Πόσο το έριξα ακριβώς δε θυμάμαι αλλά ήταν αξιόλογο ποσό γιατί βάζουν κάτι αηδίες χρεώσεις που εφευρίσκουν για να μου σπάνε τα νεύρα . Κανά 2μηνο έκανε να έρθει , πρόλαβα και την αναβάθμιση σε 8αρα οθόνη από 6,5 που βάζανε στάνταρ.
Δώρα 8ετή εγγύηση,συναγερμός(ποτέ ξανά!), πατάκια μου δώσανε έξτρα ενώ είχε το αμάξι (και μάλιστα είναι για το St Line, καλά που το θυμήθηκα να τα βάλω αγγελία), και λαστιχένιο δάπεδο χώρου αποσκευών (πολύ ωραίο αλλά αν βάλεις κάτι βαρύ μαγκώνει.. ε στις στροφές εκσφενδονίζεται σα σφαίρα όταν ξεκολλήσει.. )
Το κάθε αμάξι έχει την δική του ταυτότητα και εξοπλισμό. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια και είναι πολύ λογικό ακόμα και οι πωλητές να μην είναι δυνατόν να γνωρίζουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Δες στην φώτο τι εννοώ...
![](a href=)https://ibb.co/z7MqsRH
Τον εξοπλισμο τον ξερουν, κι αν δεν τον ξερουν παιρνουν στα κεντρικα και ρωτανε. Για 'δευτερευον' εξοπλισμο δεν θα με χαλαγε τοσο, αλλά να κοβουν τα led και το μπλοκε και στο ST3 που εχει 26-27,000€ ε να πανε να .....μη πω !!!Αν ισχυουν αυτα που ελεγαν στο fb μιλαμε για σιωπηλη αυξηση 2,000€ . Και διαφημιζαν πριν 2 βδομαδες τα εντελως αντιθετα στον τυπο...
-
Μπλοκε δεν ειχε ποτε το St line. Oυτε προβολεις Led.
Μπλοκέ όντως. Αλλά προβολείς LED είναι στάνταρ στο ST Line από τον Μάρτιο (ή Φεβρουάριο δεν θυμάμαι) και μετά.
-
Να το ξαναγράψω λοιπόν με μεγαλύτερη σαφήνεια. Τώρα, το ST line έχει πλουσιότερο εξοπλισμό από το ST2. Το τι ίσχυε πριν 1 ή 2 χρόνια, τις ωραίες εποχές που το 3πορτο ST2 είχε μπλοκέ στο βασικό εξοπλισμό και το 5πορτο είχε το ηχοσύστημα της B&O ( αλλά μπλοκέ πάντα κατόπιν παραγγελίας), ανήκει στο παρελθόν.
-
alexandros.K wrote:
Μπλοκε δεν ειχε ποτε το St line. Oυτε προβολεις Led.
Μπλοκέ όντως. Αλλά προβολείς LED είναι στάνταρ στο ST Line από τον Μάρτιο (ή Φεβρουάριο δεν θυμάμαι) και μετά.
Εδω γιατι δεν γραφει για προβολεις LED στην ST line ??
-
Να το ξαναγράψω λοιπόν με μεγαλύτερη σαφήνεια. Τώρα, το ST line έχει πλουσιότερο εξοπλισμό από το ST2. Το τι ίσχυε πριν 1 ή 2 χρόνια, τις ωραίες εποχές που το 3πορτο ST2 είχε μπλοκέ στο βασικό εξοπλισμό και το 5πορτο είχε το ηχοσύστημα της B&O ( αλλά μπλοκέ πάντα κατόπιν παραγγελίας), ανήκει στο παρελθόν.
Για τωρα μιλαω κι εγω
Στο λινκ που εβαλα 10 φορες, λεεi **Βασικός εξοπλισμός έκδοσης ST2 (επιπλέον της ST-Line) **
Ζάντες ελαφρού κράματος 17’’ απόχρωσης Matt Black με φρεζαριστό φινίρισμα με διαστάσεις ελαστικών 205/45-17
Ιδιαίτερο εξωτερικό κιτ αμαξώματος ST
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με φώτα εδάφους
Σπορ δερμάτινο τιμόνι (κοφτό στο κάτω μέρος “flat bottom”) & λαβή χειρόφρενου με μπλε ραφή
Φιμέ κρύσταλλα
Ιδιαίτερα μαρσπιέ ST εμπρός και πίσω
Ιδιαίτερη σπορ ανάρτηση ST
Δισκόφρενα εμπρός και πίσω
Διπλή χρωμιωμένηαπόλιξη εξάτμισης
Πίσω μεγάλο σπόιλερ
Σπορ καθίσματα Recaro (ύφασμα με μπλε ραφή),
Κάθισμα συνοδηγού με προσαρμογή καθ’ ύψος
Ταπέτα δαπέδου ST
Εμπρός προβολείς LED
Αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων (στο 3-θυρο)
Σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης (στο 3-θυρο)
Σύστημα επαγρύπνησης οδηγού (στο 3-θυρο)
Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 4,2’’ TFT (στο 3-θυρο)
Αρα πως εχει καλυτερο εξοπλισμο το ST line??
-
shumakos wrote:
Για τωρα μιλαω κι εγω
Στο λινκ που εβαλα 10 φορες, λεεi **Βασικός εξοπλισμός έκδοσης ST2 (επιπλέον της ST-Line) **
Ζάντες ελαφρού κράματος 17’’ απόχρωσης Matt Black με φρεζαριστό φινίρισμα με διαστάσεις ελαστικών 205/45-17
Ιδιαίτερο εξωτερικό κιτ αμαξώματος ST
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με φώτα εδάφους
Σπορ δερμάτινο τιμόνι (κοφτό στο κάτω μέρος “flat bottom”) & λαβή χειρόφρενου με μπλε ραφή
Φιμέ κρύσταλλα
Ιδιαίτερα μαρσπιέ ST εμπρός και πίσω
Ιδιαίτερη σπορ ανάρτηση ST
Δισκόφρενα εμπρός και πίσω
Διπλή χρωμιωμένηαπόλιξη εξάτμισης
Πίσω μεγάλο σπόιλερ
Σπορ καθίσματα Recaro (ύφασμα με μπλε ραφή),
Κάθισμα συνοδηγού με προσαρμογή καθ’ ύψος
Ταπέτα δαπέδου ST
Εμπρός προβολείς LED
Αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων (στο 3-θυρο)
Σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης (στο 3-θυρο)
Σύστημα επαγρύπνησης οδηγού (στο 3-θυρο)
Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 4,2’’ TFT (στο 3-θυρο)
Αρα πως εχει καλυτερο εξοπλισμο το ST line??
Έσφαλα. Δεν έχει.
-
Σοβαρα το λες ή κανεις πλακα? Δεν εχω ασχοληθει με την ST line εκδοση και ποτε. Οτι ειδα σε αυτο το λινκ που εβαλα
-
Πάντως adaptive cruise control που μπαίνει στην ST Line, δε μπαίνει καν στο ST!
-
Το διάβασα, κατάλαβα τη λανθασμένη εντύπωση που είχα και το αναγνώρισα.
-
Γιατι το κανουν αυτο? Λογικα η ST line το εχει στανταρ συμφωνα με το λινκ
-
Το διάβασα, κατάλαβα τη λανθασμένη εντύπωση που είχα και το αναγνώρισα.
Κατσε γιατι με την Ford μπορει την αλλη βδομαδα να αλλαξουν τα πραγματα.Να βγαλουν και καμια ροδα, να πηγαινει με τρεις. Εντελως ερασιτεχνικη η συμπεριφορα τους στις αλλαγες των εξοπλισμων και των εκδοσεων
-
Όοοοταν είχα πάρει το δικό μου St line το διαφημιστικό φυλλάδιο έλεγε : ST line (επιπλέον της Titanium) προφυλακτήρες, ζάντες αλουμινίου 7×17, sport ανάρτηση st line μπλα μπλα μπλα. Αυτό υπονοεί, πως όοοοτι άλλο είχε η titanium θα το είχε και η ST line. Ε δεν είχε υποβραχιόνιο, traffic sign recognition, τον εσωτερικό φωτισμό και έλειπε και κάτι ακόμη που ξεχνάω σε σχέση με το titanium. Τουλάχιστον ο πωλητής ήξερε τι γινόταν πριν την παραγγελία και δεν έψαχνα να βρω αυτά τα πράγματα στην παραλαβή...
-
dimitriscsd wrote:
Γιατι το κανουν αυτο? Λογικα η ST line το εχει στανταρ συμφωνα με το λινκ
Δεν γνωρίζω ακριβώς τον λόγο. Δική μου εκτίμηση είναι πως ο Dragon του ST που χρειάζεται μεγαλύτερο cooler, ειδικά στα 200 άλογα, ίσως απαιτεί όλο το εμβαδό της μάσκας για την εισαγωγή αέρα. Οπότε δε μπαίνει το ραντάρ. Είναι αρκετά μεγαλύτερο μοτέρ.
-
Σωστά τα λές, έτσι ήταν ακριβώς όταν το πήρα. Σύμφωνα με τον πωλητή τότε υπήρξαν στην αρχή και ελάχιστα launch μοντέλα 5θυρα που 'χώρεσαν' και το μπλοκέ μέχρι τα 17κ προ φόρων. Το St Line δε το είχα ψάξει πολύ μιας και δε με ενδιέφερε, αλλά όντως είχε ACC που στο ST δεν υπάρχει ούτε σαν έξτρα.
Στο ST μη ξεχνάμε τα Recaro που είναι πανάκριβα. Το αμάξι για τα χρήματα που κοστίζει έχει πολύ καλό εξοπλισμό και δε λείπει κάτι, ίσα ίσα είναι αρκετά πλούσιο δεδομένου και του χαρακτήρα του..
Μπορεί να βγαίνει πιο ακριβό σήμερα, αλλά δε νομίζω να είναι 2κ.. Ξεκινάει από χαμηλότερη τιμή σαν ST2 πλέον,πάλι vfm το θεωρώ για αυτό που είναι. Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί ποιό είναι το επόμενο αυτοκίνητο που έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης μηχανικού μπλοκέ και σε τι τιμή μιας και δε γνωρίζω...
-
Τοσο μεγαλο ειναι αυτο το ρανταρ που θα καλυψει το κουλερ? Υπαρχει λυση !! Να το βγαλουν κι απο την ST line
-
Μπορεί να βγαίνει πιο ακριβό σήμερα, αλλά δε νομίζω να είναι 2κ..
Μπες στον διαμορφωτη στο σιτε της Ford και επελεξε ενα ST χωρις τιποτε εξτρα και ενα με μπλοκε και led . Και μετα προσθεσε και τα 140€ που εχει το απλο χρωμα. Βγαινουν ακριβως 1800€ για τo ST2 , και 2000€ για το ST3
-
Ε έχει κάποιο όγκο δεν είναι μικρό. Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για πολύ μικρότερο σκάφος απ ότι ένα Focus με τον ίδιο κινητήρα.
Ford Fiesta 2017