-
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...... Χαχαχ
-
Ο χρήστης Sers1612 έγραψε:
Έχω αυτήν την έκδοση sync 3 r5.3.0.1_r18364b.
Αυτή είναι η τελευταία;Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά εδώ κάποιος;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
καλημέρα
στο link https://www.ford.gr/owner/resources-and ... date%23%2F
κάνεις έλεγχο με βάση το VIN του αυτοκινήτου για πιθανά update. Έχει αναλυτικές οδηγίες για update μέσω USB stick.
Καλή τύχη. -
Εβαλα το vin για το παλιο,το sync 2 και μου εχει ενημερωση,ουτε καν ηξερα οτι εχουν στο site updates για το sync,ποσο μαλλον το sync 2.
-
Έκανα το update πήρε περίπου 25 λεπτά και είναι κάτι απλό.
Λίγο προσοχή στις οδηγίες δεν είναι ακριβώς ίδιες με αυτές της οθόνης, τουλαχιστον στο δικό μου.
Στο τέλος ανεβάστε το αντίστοιχο αρχείο στο site. -
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Λίγο προσοχή στις οδηγίες δεν είναι ακριβώς ίδιες με αυτές της οθόνης, τουλαχιστον στο δικό μου.
Στο τέλος ανεβάστε το αντίστοιχο αρχείο στο site.Την νέα έκδοση του Sync 3 έβαλες?
Εγώ όταν την είχα βάλει αν θυμάμαι Καλά το μόνο που είχα κάνει ήταν να συνδέσω το USB drive και όλα τα άλλα μόνο του.. τπτ αλλο δεν έκανα και είχα διαβάσει και εγώ για οδηγίες. -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Στο τέλος ανεβάστε το αντίστοιχο αρχείο στο site.Την νέα έκδοση του Sync 3 έβαλες?
Εγώ όταν την είχα βάλει αν θυμάμαι Καλά το μόνο που είχα κάνει ήταν να συνδέσω το USB drive και όλα τα άλλα μόνο του.. τπτ αλλο δεν έκανα και είχα διαβάσει και εγώ για οδηγίες.Η αρχική έκδοση ήταν SYNC 3 software version: 2.3 Build 17109 και Gracenote version 1.1.1.794
Η νέα έκδοση είναι SYNC 3 software version: 3.0 Build 18025 και Gracenote version 1.1.1.1127
Ισχύει ότι η διαδικασία ήταν πολύ απλή. Ο προβλεπόμενος χρόνος ήταν σχεδόν διπλάσιος από τον χρόνο που τελικά πήρε και δεν χρειάστηκαν κάποιες επιβεβαιώσεις που έλεγε στις οδηγίες. -
Έχει ακούσει κανείς κάποιο τρίξιμο κάπου από τα αμορτισέρ όταν επιβραδύνει πολύ αργά όμως δηλαδή με ταχύτητα 10-20 km/h και κόψει δεξιά η αριστερά το τιμόνι ; Ένα απαλό όχι στιγμιαίο τρίξιμο. Καμία φορά μπορεί να μην το καταλάβεις καν. Μοιάζει με την ήχο που ακούγεται όταν καμία φορά έχουμε το αυτοκίνητο μας ανεξάρτητου μάρκας παρκαρισμένο και αρχίσεις να κουνάς το αμάξι σπρώχνοντας το απ το πλάι,ακούγεται ένας τριγμος π είναι σαν να ακούγεται απ τα φρένα η τα αμορτισέρ! Ίσως επειδή τα τακάκια έχουν πιάσει το δίσκο και τρίβεται ;; Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο σε fiesta st line ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο τριγμος ακούγεται μόνο πατώντας φρένο και ταυτόχρονα στρίβωντας το τιμόνι! Χωρίς φρένο δεν ακούγεται τίποτα! Κάποιες φορές ίσως το παρατηρήσει κάποιος και στο παρκάρισμα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ολα τα αυτοκινητα το κανει αυτο ατο παρκαρισμα.
Δεν ειναι κατι τραγικο
-
Γεια σας..μου έδωσαν μια προσφορά για Clifford συναγερμό σήμερα σε εκτός αντιπροσωπείας μαγαζί.
Ένα γνωστό μου που ρώτησα ο οποίος δουλεύει στην αντιπροσωπεία, μου ανέφερε πώς έχουν δει περιστατικά που χαλάνε διάφορες μονάδες του αυτοκινήτου.
Είμαι λίγο επιφυλακτικός τώρα.
Χάνω την εγγύηση του αυτοκινήτου αν βάλω συναγερμό εκτός αντιπροσωπείας?
Έχετε άκουσει προβλήματα με συναγερμούς στο αυτοκίνητο?Fiesta st line 2019 μοντέλο εχω.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης thanosgeo87 έγραψε:
Γεια σας..μου έδωσαν μια προσφορά για Clifford συναγερμό σήμερα σε εκτός αντιπροσωπείας μαγαζί.
Ένα γνωστό μου που ρώτησα ο οποίος δουλεύει στην αντιπροσωπεία, μου ανέφερε πώς έχουν δει περιστατικά που χαλάνε διάφορες μονάδες του αυτοκινήτου.
Είμαι λίγο επιφυλακτικός τώρα.
Χάνω την εγγύηση του αυτοκινήτου αν βάλω συναγερμό εκτός αντιπροσωπείας?
Έχετε άκουσει προβλήματα με συναγερμούς στο αυτοκίνητο?Fiesta st line 2019 μοντέλο εχω.
Η γνώμη μου είναι πως αφού δεν έχεις εργοστασιακό συναγερμό, μη το σκαλίσεις καν. Κάνε μια καλή ασφάλεια κλοπής και άστο όπως είναι. Αμα αρχίσουν να ξυλώνουν και να σκαλίζουν, αν δεν τα κάνουν όλα 100% σωστά μπορείς να έχεις 1002 προβλήματα αργότερα... Από τριγμούς μέχρι πεσμένες μπαταρίες και πολλά άλλα...
Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει τέλεια δουλειά, αλλά για εμένα δεν αξίζει. Στο επόμενο αυτοκίνητο αν θέλεις συναγερμό, κοίτα να μπει στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Ούτε καν στην αντιπροσωπεία.
-
Για αυτούς τους λόγους δεν έβαλα όπως λες.. έχω ασφάλεια κλοπής. Δεν φοβάμαι μην το κλέψουν. Δυστυχώς μου χτυπάνε γροθιές και κάνουν γρατσουνιές ..και κάτι πρέπει να κάνω.
Ίσως με ένα συναγερμό να μην κάθονται με την ησυχία τους να κάνουν ότι κάνουν.Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάμερες μπορείς να βάλεις; Είναι δικός σου ο χώρος; Ενημέρωσε την αστυνομία αν είναι σε συγκεκριμένο σημείο και ρώτα τους τι μπορείς να κάνεις.
-
Σου χτυπουν γροθιες το νεο αυτοκινητο;
-
Συμφωνώ με τον Δημήτρη...ποτέ συναγερμό σε καινούργιο αυτοκίνητα, εαν δεν είναι εργοστασιακός (μιλάω για εργοστασιακή τοποθέτηση, όχι στην αντιπροσωπεία που λένε 'εργοστασιακός' και εννοούν έναν ΜΕΤΑ System των €100). Μπορεί να προκαλέσει από τίποτα μέχρι σοβαρές βλάβες στα ηλεκτρονικά.
-
Δεν έχω δικό μου χώρο δυστυχώς. Έχω υποχρεωθεί να βάλω μια κάμερα και να παρκάρω το αμάξι από κάτω απ' την κάμερα.
Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τπτ μου είπαν.. όταν τον καταγράψω και αν τότε ίσως κάτι κάνουν.Ναι μου χτυπούν γροθιές πάνω στα νεύρα στο φτερό και στο καπό και κάνουν βουλιαγματα.
Συμφωνώ για τον εργοστασιακό συναγερμό αλλά αυτή την στιγμή έχω μόνο δύο επιλογές..ή αντιπροσωπεία ή σε εξωτερικό μάστορα.
-
Συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει. Οποιος εχει νευρα παει και χτυπα γροθιες το αυτοκινητο σου; ή το παρκαρεις καπου που δεν θα επρεπε;
-
Ο χρήστης thanosgeo87 έγραψε:
Δεν έχω δικό μου χώρο δυστυχώς. Έχω υποχρεωθεί να βάλω μια κάμερα και να παρκάρω το αμάξι από κάτω απ' την κάμερα.
Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τπτ μου είπαν.. όταν τον καταγράψω και αν τότε ίσως κάτι κάνουν.Ναι μου χτυπούν γροθιές πάνω στα νεύρα στο φτερό και στο καπό και κάνουν βουλιαγματα.
Συμφωνώ για τον εργοστασιακό συναγερμό αλλά αυτή την στιγμή έχω μόνο δύο επιλογές..ή αντιπροσωπεία ή σε εξωτερικό μάστορα.
Στην περίπτωση που θα έπρεπε να διαλέξω, θα διάλεγα αντιπροσωπεία για το γεγονός και μόνο ότι θα αναλάμβαναν την ευθύνη να φτιάξουν οτιδήποτε μπορεί να πήγαινε στραβά.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει. Οποιος εχει νευρα παει και χτυπα γροθιες το αυτοκινητο σου; ή το παρκαρεις καπου που δεν θα επρεπε;Καλημέρα, κι όμως αυτό συμβαίνει...δεν ενοχλώ κανέναν μιας και έχει γίνει σε δύο διαφορετικα σημεία και δεν ενοχλώ και κανέναν..
Έμπλεξα δυστυχώς και είμαι με τον φόβο συνέχειαΣτάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Fiesta 2017