-
Η 8ετής εγγύηση είναι δωρεάν. Την βάζουν σαν δώρο στην τιμή. Δεν νομίζω να σου χρεώσουν κάτι εξτρά. Καλύπτει τα πάντα όπως θα κάλυπτε και η κλασική διετής που έδιναν.
-
Ναι δε, το ανέφερα. Μιλάω για τον 1,0 100PS βενζίνη. Δεν κάνω πολλά χλμ το χρόνο και το φοβάμαι το πετρέλαιο (ζημιές, service κλπ).
Εμένα με χρέωσαν κανονικά περίπου 450€. Μάλιστα πριν τυπώσει την προσφορά δεν μου είπε τίποτα και μετά μου λέει έχω βάλει εδώ και μια προσφορά για επέκταση εγγύησης με το παραπάνω κόστος! Απ την άλλη κάνει έκπτωση 600€ (απο 14,900 σε 14,300).
Υ.Γ. για κάποιο λόγο το trend δεν παίρνει έκπτωση και βγαίνει πάνω κάτω ίδια τιμή με το buisness..
-
Στην προσφορά είχε ξεχωριστή τιμή για την επέκταση.
-
Πάντως και εμείς που είχαμε αγοράσει μεταχειρισμένο Fiesta 3ετίας, είχε βγει άψογο από θέμα αξιοπιστίας. Δεν ξέρω τι ισχύει για τα νεότερα μοντέλα με τους turbo κινητήρες.
Δυστυχώς όταν αναφερόμαστε στα Ford τονίζουμε σχεδόν αποκλειστικά την οδική τους συμπεριφορά, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι και πολύ αξιόπιστα.
-
Πάντως και εγώ όταν αγόρασα το Kuga αρχές 2017 μου είπε ο πωλητής ότι ναι μεν η επέκταση της εγγύησης για 8 χρόνια είναι δωρεάν (και ναι είναι ίδια με την εργοστασιακή σε καλύψεις, μάλιστα ισχύει σε όλη την Ευρώπη), αλλά εάν δεν την ήθελα θα μου έκανα επιπλέον έκπτωση ίση με το κόστος της (τότε περί τα €800).
-
Ο χρήστης manos_glnd έγραψε:
Ναι δε, το ανέφερα. Μιλάω για τον 1,0 100PS βενζίνη. Δεν κάνω πολλά χλμ το χρόνο και το φοβάμαι το πετρέλαιο (ζημιές, service κλπ).Εμένα με χρέωσαν κανονικά περίπου 450€. Μάλιστα πριν τυπώσει την προσφορά δεν μου είπε τίποτα και μετά μου λέει έχω βάλει εδώ και μια προσφορά για επέκταση εγγύησης με το παραπάνω κόστος! Απ την άλλη κάνει έκπτωση 600€ (απο 14,900 σε 14,300).
Υ.Γ. για κάποιο λόγο το trend δεν παίρνει έκπτωση και βγαίνει πάνω κάτω ίδια τιμή με το buisness..
Καλημέρα
Το buisness είναι μια καλή επιλογή. Το μόνο που θα ήθελε, ίσως, επιπλέον είναι ο κλιματισμός και η κονσόλα δαπέδου με το υποβραχιόνιο η οποία δεν μπαίνει μετά.
Σχετικά με την προσφορά είναι με την 8ετή εγγύηση.
Η έκπτωση που κάνουν είναι περίπου αυτή που γίνεται από την αρχή κυκλοφορίας του νέου Fiesta. Όταν σου δίνουν την επιπλέον εγγύηση όντος εμφανίζεται κάποιο κόστος (περίπου αυτό που λες) στα χαρτιά. Πάντως είναι αρκετά καλό και για πόλη και για ταξίδι. -
Και εγώ αυτά τα δυο έλεγα να βάλω. Το κόστος τους είναι αρκετά μικρό (50€ ο κλιματισμός και 150 το υποβραχιόνιο). Σε κανα μήνα με βλέπω να το παραγγέλνω που θα εχω την καβάτζα μου.
-
Και εγώ αυτά τα δυο έλεγα να βάλω. Το κόστος τους είναι αρκετά μικρό (50€ ο κλιματισμός και 150 το υποβραχιόνιο). Σε κανα μήνα με βλέπω να το παραγγέλνω που θα εχω την καβάτζα μου.Παρε προσφορες και απο αλλου. Καλη επιλογη
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν ένα χρόνο ήδη. Έχετε αλλάξει λάδια; Αν ναι, στα ποσά χλμ? Τα εργοστασιακά είναι για 7,5 η 15χ χλμ;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Καλησπέρα.
Το έχω σχεδόν 10+ μήνες. Μόλις πριν λίγο πάτησα τα 20.000 χλμ. Του άλλαξα μοοο λάδια και φίλτρο λαδιού στα 15.000 προληπτικά για μένα.. γιατί δεν νιώθω καλά με τα 30.000 χλμ που προτείνει η Ford. Έτσι πήγα στη μέση ας πούμε για μια 'ψεύτο'-συντήρηση και μετά θα πάω στα 30Κ που λέει η Ford.Sent from my iPhone using Tapatalk
Οκ ευχαριστώ. Έχεις κάνει αρκετά γενικά, εγώ λόγω πόλης- δουλειάς θέλω δύο χρονια για τα 15 [emoji39]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου και το μόνο που με ικανοποιεί εξωτερικά, εσωτερικά αλλά και σαν οδηγική συμπεριφορά είναι το Fiesta. Έλεγα για μεταχειρισμένα αλλά δεν έχω κάποιον μάστορα που να εμπιστεύομαι τόσο πολύ οπότε καταλήγω στην τσουχτερή τιμή των 14,300€ (Buisness με πολλά καλούδια μέσα) που μου έκαναν απ την Βελμάρ αν και είναι πολύ πάνω απ το ταβάνι που είχα βάλει.-Η κατανάλωση μέσα στην πόλη με οικονομική οδήγηση (+eco) πόσο πάει? (έχω διαβάσει/ακούσει από λίγο κάτω απο 6 μέχρι 7.5-8)
-Σκέφτομαι να πάω να πάρω καμια δυο προσφορές ακόμα, θα έχει αποτέλεσμα λέτε?Τέλος (αν και άσχετο με το νήμα) έχει νόημα να ξανα κοιτάξω μεταχειρισμένο fiesta μέχρι 9,000€ (2010+) ή θα το φάω το κεφάλι μου?
Επειδή το.οδηγω στην Αθήνα μόνιμα και σε ώρες αιχμής και μη, θα σου πω.
Κάτω από 8 αν πιάνεις κατεχακες Αλεξανδρες κτλ δε θα δεις. Αν μάλιστα αρχίσει και ο κλιματισμός το καλοκαίρι θα χτυπήσει 8,5. Έχω επίσης κάνει μετρήσεις σε διαδρομές μικρές όταν είχε φουλ μποτιλιάρισμα ή είχαν κλείσει κάποιοι δρόμοι και βαρουσε 9.
Αντίθετα,σε διαδρομές προς Πελοποννησο και βόρεια Ελλάδα σε εθνική πάει κάτω από 5 άνετα ακόμα και με κλιματισμό. Και σου περιγράφω τον 100αρι κινητήρα, ο 125 τρώει ένα Τσικ παραπάνω.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
Καλοταξιδο το fiesta!
Μια ερώτηση μόνο. Που το έκλεισες στα 16κ?? Η τιμή που μου έδωσαν για τον ίδιο κινητήρα στην έκδοση titanium ήταν 17.317 σε λευκό η κόκκινο!! Και μου έκαναν εντύπωση τα 16 για την st line που είναι μάλιστα ακριβότερη έκδοση.Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να του κάνεις!Και εγώ την ίδια ερώτηση έχω...χθες μάλιστα που ρώτησα για st line λευκό με αεροτομή για να μην περιμένω για παραγγελία μου είπε 17300 από 17900...τι ακριβώς παίζει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα και από εμένα!
Κάτοχος Ford Fiesta magnetic st line 1.5 diesel 120hp 2018. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα και θα πω κι εγώ τη γνώμη μου μετά από 4 μήνες συμβίωσης με το εν λόγω αυτοκίνητο.
Αρχικά επειδή έχει αναφερθεί πολύ πρέπει να πω πως δεν έχω παρατηρήσει καθόλου τριγμούς προς το παρόν. Θεωρώ πως το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά ήσυχο ειδικά για την κατηγορία του. Δεν γνωρίζω βέβαια αν πριν μου το παραδώσουν πραγματοποίησαν κάποιου είδους επέμβαση με αφορμή και την δωρεάν τοποθέτηση συναγερμού.
Επίσης παρατήρησα κι εγώ το ελαφρύ τρέμολο στον συμπλέκτη λίγο μετά την εκκίνηση. Αρχικά μου φάνηκε περίεργο αλλά διαβάζοντας τα μηνύματα εδώ, δεν το έψαξα παραπάνω. Η κατανάλωση είναι καλή (~5.5), αρκεί να έχεις ενεργό το eco mode.Βέβαια, τα 120 άλογα μεταμορφώνονται σε 120 γαϊδούρια… Το standard ηχοσύστημα είναι αξιοπρεπέστατο! Το sync3 πολύ εύχρηστο και η συνδεσιμότητα με το Android Auto πανεύκολη.
Οδηγικά, επειδή είχα οδηγήσει πριν το αγοράσω σχεδόν όλους τους ανταγωνιστές μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν υπάρχει σύγκριση.Στα αρνητικά για να είμαι ειλικρινής θα έβαζα μόνο την απουσία led ή έστω πιο λευκού φωτισμού στα φώτα πορείας. Κάνει άσχημη αντίθεση με τα υπέροχα 'αμυγδαλωτά' φώτα ημέρας.
-
Οι εικονες σου δεν φαινονται φιλαρακο,για δοκιμασε να τις ανεβασεις παλι.
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Καλοταξιδο το fiesta!
Μια ερώτηση μόνο. Που το έκλεισες στα 16κ?? Η τιμή που μου έδωσαν για τον ίδιο κινητήρα στην έκδοση titanium ήταν 17.317 σε λευκό η κόκκινο!! Και μου έκαναν εντύπωση τα 16 για την st line που είναι μάλιστα ακριβότερη έκδοση.Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να του κάνεις!Και εγώ την ίδια ερώτηση έχω...χθες μάλιστα που ρώτησα για st line λευκό με αεροτομή για να μην περιμένω για παραγγελία μου είπε 17300 από 17900...τι ακριβώς παίζει;
Σας έστειλα pm
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα πήγα και έβαλα και το δικό μου παραγγελία.....[emoji16][emoji16][emoji16]!!! Λογικά τέλος Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη θα παραλάβω!!
Έκπτωση 665€ δώρα συναγερμό, φιμέ και κάτι πατάκια!! Αναμονή τώρα...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σήμερα πήγα και έβαλα και το δικό μου παραγγελία.....[emoji16][emoji16][emoji16]!!! Λογικά τέλος Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη θα παραλάβω!!
Έκπτωση 665€ δώρα συναγερμό, φιμέ και κάτι πατάκια!! Αναμονή τώρα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραίος! Με το καλό να παραλάβεις.
Θα περάσει ο καιρός.. δύσκολα στην αρχή αλλά μετά δεν θα το καταλάβεις.
Ελπίζω να έβαλες και το υποβραχιόνιο..!! Ή όχι;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ελπίζω να έβαλες και το υποβραχιόνιο..!! Ή όχι;Sent from my iPhone using Tapatalk
Υποβραχιόνιο, προστατευτικά στα άκρα των θυρών, μεγάλη αεροτομή, full led και ηλιοροφή [emoji6]
-
Υποβραχιόνιο, προστατευτικά στα άκρα των θυρών, μεγάλη αεροτομή, full led και ηλιοροφή [emoji6]
Ωραίος! Πολύ ωραία όσα έβαλες. Να το χαίρεσαι φίλε και με το καλό να σου έρθει!
ΥΓ. Όσο ευχαριστηθείς τα LED δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα...!!
-
Ερώτηση: το υποβραχιόνιο είναι με τις φωτιζόμενες ποτηροθήκες;;
-
Ερώτηση: το υποβραχιόνιο είναι με τις φωτιζόμενες ποτηροθήκες;;
Ναι.. και γιαυτο τα σπάει.. γτ αλλάζει πολύ την εικόνα του εσωτερικού εκεί στη μέση..
Ford Fiesta 2017