-
Καλημέρα στην παρέα!
Μόλις παρέλαβα κι εγώ το πολυπόθητο Fiesta Mk8 St-line diesel 120Hp!
Ζω ένα όνειρο, είναι το πρώτο μου καινούργιο αμάξι!
Το πήρα απο Βελμάρ ακριβώς σε 12εργάσιμες απο τότε που το παρείγγειλα. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, σοβαροί και φουλ επεξηγηματικοί. Το μόνο που με ξένισε ήταν ορισμένα χλμ (κάτω απο 20) που είχε διανύσει... Μου εξήγησε βέβαια ο άνθρωπος οτι τα χλμ τα κάνει η Ford για να τα δοκιμάσει..
Σαν αυτοκίνητο το θεωρώ το καλύτερο στην κατηγορία του. Οδηγικά απολαυστικό και τεχνολογικά προηγμένο.
Εξωτερικά είναι μουν@$&ος. Το βλέπω κάθε πρωί και με τρελαίνει! Ψάχνομαι να βάλω μεμβράνες αν γνωρίζετε κάποιον να μου κάνει καλή δουλειά πείτε πείτε!Επίσης γνωρίζει κάποιος κάτι για την αναγέννηση πετρελαίου; Κάθε πότε γίνεται και αν θα έχω σχετική ένδειξη ώστε να μη το σβήσω;
-
Ο χρήστης scofield12345 έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα!Μόλις παρέλαβα κι εγώ το πολυπόθητο Fiesta Mk8 St-line diesel 120Hp!
Ζω ένα όνειρο, είναι το πρώτο μου καινούργιο αμάξι!
Το πήρα απο Βελμάρ ακριβώς σε 12εργάσιμες απο τότε που το παρείγγειλα. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, σοβαροί και φουλ επεξηγηματικοί. Το μόνο που με ξένισε ήταν ορισμένα χλμ (κάτω απο 20) που είχε διανύσει... Μου εξήγησε βέβαια ο άνθρωπος οτι τα χλμ τα κάνει η Ford για να τα δοκιμάσει..
Σαν αυτοκίνητο το θεωρώ το καλύτερο στην κατηγορία του. Οδηγικά απολαυστικό και τεχνολογικά προηγμένο.
Εξωτερικά είναι μουν@$&ος. Το βλέπω κάθε πρωί και με τρελαίνει! Ψάχνομαι να βάλω μεμβράνες αν γνωρίζετε κάποιον να μου κάνει καλή δουλειά πείτε πείτε!Επίσης γνωρίζει κάποιος κάτι για την αναγέννηση πετρελαίου; Κάθε πότε γίνεται και αν θα έχω σχετική ένδειξη ώστε να μη το σβήσω;
Καλορίζικο φίλε!!!οντως πολύ καλή επιλογή έκανες;;τι χρώμα;;;βάλε καμία φωτό να το χαζεύψουμε..Ποσό σου βγήκε αν επιτρέπεται;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κορυφαια επιλογη αν και ακριβη,εχει ζανταρες η st line,πολυ καλο και το μοτερακι με 120 αλογα.
-
Καλημέρα στην παρέα!
Μόλις παρέλαβα κι εγώ το πολυπόθητο Fiesta Mk8 St-line diesel 120Hp!
Το μόνο που με ξένισε ήταν ορισμένα χλμ (κάτω απο 20) που είχε διανύσει...Καλοτάξιδο, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Μια χαρά είναι τα κάτω από 20 χλμ που είχε το αυτοκίνητο σου, έχουμε δει και περισσότερα, δεν σημαίνει κάτι που θα σε προβληματίσει.
-
Καλημέρα στην παρέα!Μόλις παρέλαβα κι εγώ το πολυπόθητο Fiesta Mk8 St-line diesel 120Hp!
Ζω ένα όνειρο, είναι το πρώτο μου καινούργιο αμάξι!Kαλοτάξιδο και να το κατ' ευχαριστηθείς!!
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο!
Καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου. Το ιδιο ενιωθα και εγω.
Θα το καταευχαριστηθεις.
Μην σε νοιαζει για τα χλμ. Και εμενα ειχε 7,3 οταν το παρελαβα.
Σε τι χρωμα το επελεξες? Καποιο εξτρα? -
Καλοτάξιδο και από μένα φίλε με χιλιάδες απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Να το χαίρεσαι όσα χρόνια το έχεις, όπως το χαίρεσαι και σήμερα! -
Καλημερα! Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια...
16χιλ ακριβώς βγήκε σε ασπρο με έξτρα μόνο την μεγάλη αεροτομή πίσω και τις 17ρες ζάντες που έχει η έκδοση stline. Δεν ήθελα κάτι άλλο (συν ότι αν επέλεγα κάτι άλλο θα πήγαινα σε 7.6 συντελεστή ταξινόμησης )Με βοήθησέ άπειρα στην ομιχλη στο πρώτο ταξιδι που εκανα το σύστημα που κραταει σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα... Απίστευτο!!
Κατά τα άλλα η κατανάλωση ακόμα και τώρα στο στρώσιμο δεν ανεβαίνει πάνω από 5, τριξιματα στο εσωτερικό δεν έχω εντοπισει, και νιώθω ότι θα τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας [emoji2][emoji2][emoji2]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο να είναι πάντα και απροβλημάτιστο!!
Εκεί στην έκθεση που πήγες, μήπως είχαν το νέο μπλε που αντικατέστησε το deep impact? -
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Καλοτάξιδο να είναι πάντα και απροβλημάτιστο!!
Εκεί στην έκθεση που πήγες, μήπως είχαν το νέο μπλε που αντικατέστησε το deep impact?Ναι αν θυμάμαι καλά ήταν το stline σε αυτό το μπλε αλλά ηταν πριν 3 εβδομάδες..την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα να το πάρω δεν υπήρχε είχε φυγει
-
Πολυ ωραιο να το χαιρεσαι>Ο χρήστης scofield12345 έγραψε:
Καλημερα! Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια...
16χιλ ακριβώς βγήκε σε ασπρο με έξτρα μόνο την μεγάλη αεροτομή πίσω και τις 17ρες ζάντες που έχει η έκδοση stline. Δεν ήθελα κάτι άλλο (συν ότι αν επέλεγα κάτι άλλο θα πήγαινα σε 7.6 συντελεστή ταξινόμησης )Με βοήθησέ άπειρα στην ομιχλη στο πρώτο ταξιδι που εκανα το σύστημα που κραταει σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα... Απίστευτο!!
Κατά τα άλλα η κατανάλωση ακόμα και τώρα στο στρώσιμο δεν ανεβαίνει πάνω από 5, τριξιματα στο εσωτερικό δεν έχω εντοπισει, και νιώθω ότι θα τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας [emoji2][emoji2][emoji2]
-
Καλοταξιδο το fiesta!
Μια ερώτηση μόνο. Που το έκλεισες στα 16κ?? Η τιμή που μου έδωσαν για τον ίδιο κινητήρα στην έκδοση titanium ήταν 17.317 σε λευκό η κόκκινο!! Και μου έκαναν εντύπωση τα 16 για την st line που είναι μάλιστα ακριβότερη έκδοση.Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να του κάνεις! -
Είχα το Fiesta και τώρα έχω το Focus MK3.
Το τελευταίο Fiesta το θεωρώ τρελά not-value-for-money.
-
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν ένα χρόνο ήδη. Έχετε αλλάξει λάδια; Αν ναι, στα ποσά χλμ? Τα εργοστασιακά είναι για 7,5 η 15χ χλμ;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης FiIippos έγραψε:
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν ένα χρόνο ήδη. Έχετε αλλάξει λάδια; Αν ναι, στα ποσά χλμ? Τα εργοστασιακά είναι για 7,5 η 15χ χλμ;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Καλησπέρα.
Το έχω σχεδόν 10+ μήνες. Μόλις πριν λίγο πάτησα τα 20.000 χλμ. Του άλλαξα μοοο λάδια και φίλτρο λαδιού στα 15.000 προληπτικά για μένα.. γιατί δεν νιώθω καλά με τα 30.000 χλμ που προτείνει η Ford. Έτσι πήγα στη μέση ας πούμε για μια 'ψεύτο'-συντήρηση και μετά θα πάω στα 30Κ που λέει η Ford.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου και το μόνο που με ικανοποιεί εξωτερικά, εσωτερικά αλλά και σαν οδηγική συμπεριφορά είναι το Fiesta. Έλεγα για μεταχειρισμένα αλλά δεν έχω κάποιον μάστορα που να εμπιστεύομαι τόσο πολύ οπότε καταλήγω στην τσουχτερή τιμή των 14,300€ (Buisness με πολλά καλούδια μέσα) που μου έκαναν απ την Βελμάρ αν και είναι πολύ πάνω απ το ταβάνι που είχα βάλει.
-Η κατανάλωση μέσα στην πόλη με οικονομική οδήγηση (+eco) πόσο πάει? (έχω διαβάσει/ακούσει από λίγο κάτω απο 6 μέχρι 7.5-8)
-Σκέφτομαι να πάω να πάρω καμια δυο προσφορές ακόμα, θα έχει αποτέλεσμα λέτε?Τέλος (αν και άσχετο με το νήμα) έχει νόημα να ξανα κοιτάξω μεταχειρισμένο fiesta μέχρι 9,000€ (2010+) ή θα το φάω το κεφάλι μου?
-
Ο χρήστης manos_glnd έγραψε:
Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου και το μόνο που με ικανοποιεί εξωτερικά, εσωτερικά αλλά και σαν οδηγική συμπεριφορά είναι το Fiesta. Έλεγα για μεταχειρισμένα αλλά δεν έχω κάποιον μάστορα που να εμπιστεύομαι τόσο πολύ οπότε καταλήγω στην τσουχτερή τιμή των 14,300€ (Buisness με πολλά καλούδια μέσα) που μου έκαναν απ την Βελμάρ αν και είναι πολύ πάνω απ το ταβάνι που είχα βάλει.-Η κατανάλωση μέσα στην πόλη με οικονομική οδήγηση (+eco) πόσο πάει? (έχω διαβάσει/ακούσει από λίγο κάτω απο 6 μέχρι 7.5-8)
-Σκέφτομαι να πάω να πάρω καμια δυο προσφορές ακόμα, θα έχει αποτέλεσμα λέτε?Τέλος (αν και άσχετο με το νήμα) έχει νόημα να ξανα κοιτάξω μεταχειρισμένο fiesta μέχρι 9,000€ (2010+) ή θα το φάω το κεφάλι μου?
Προσφορες παρε και απο αλλους. Οτι γλυτωσεις καλο ειναι
-
Καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν μπορείς να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο, μην το σκέφτεσαι καν! Το νέο Fiesta είναι απλά εξαιρετικό!
-
Η αλήθεια είναι πως ήθελα μέχρι 12,000 (και κάτι) να δώσω για καινούριο. Ωστόσο διαβάζω πολλά θετικά σχόλια για το fiesta, συν οτι δεν έχω δει προβλήματα στα τόσα χρόνια κυκλοφορίας του κινητήρα. Έτσι λέω να ζοριστώ δίνοντας κατι παραπάνω αλλά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο για κάποια χρόνια και θα πάρω και κάτι που μου αρέσει. Fabia, yaris, c2 δεν μου αρέσουν καθόλου, το i20 κάπως συμπαθητικό.
Τέλος η επέκταση 8 χρονια εγγύηση μου φαίνεται λίγο μάπα (έξτρα 450€). Σε δεσμεύει για 8 χρόνια και δεν ξέρω αν είναι πλήρης η καλύψη. Τι λέτε?
-
Για ποιο κινητηρα σκεφτεσαι? Φανταζομαι για τον 1.0 με τα 100ps ?
Οσο για την εγγυηση, τι εννοεις 450 € ?
Εγω δεν πληρωσα κατι. Αλλα τωρα που το λες, κατι μου θυμησες οτι την εχουν σαν δωρο και δεν στην χρεωνουν.
Ford Fiesta 2017