-
Έχω το Suzuki με full Led και το προηγ. Fiesta με αλογόνου.Μεγάλη διαφορά.Εννοείται να πας για τα Led.
-
Παιδιά ευχαριστώ για τη γνώμη σας
takaros7 τις εχω δεί τις φωτό απλα δεν τα εχω δει live για μια καλύτερη εικόνα.
Petran17 πραγματι αυτη η πολιτική να μη δίνουν καποιο upgrade kit μετέπειτα στις αντιπροσωπείες είναι παντελώς κουλή και δε βγαζει νόημα.
Fanis75 σκέφτηκα και 'γω τη μελλοντική ενδεχόμενη αναβαθμιση ηχοσυστηματος και επιπλέον η τοποθέτηση LED για Ελλάδα ειναι 360€... σχετικά φθηνή, στην Αγγλία πχ ειναι 650€
Επομενως θα παω με τη δευτερη επιλογή. Η αντιπροσωπεία μου είπε οτι η παραλαβή θα γίνει τελη Σεπτεμβρίου. Και πάλι σας ευχαριστώΣτάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Καλημέρα,
πήρε κανένας άλλος επιστολή από την εταιρία για το θέμα του μηχανισμού ρύθμισης ύψους μπροστινού καθίσματος;
'Υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης των βιδών του συνδέσμου του μηχανισμού ρύθμισης μπροστινού καθίσματος. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό ως κύλιση του καθίσματος κατά την οδήγηση ή/και ως αδυναμία ρύθμισης του ύψους του καθίσματος. Εαν αποσυνδεθεί μια βίδα του συνδέσμου του μηχανισμού ρύθμισης ύψους, το κάθισμα δεν θα λειτουργήσει όπως πρέπει σε περίπτωση σύγκρουσης'.
έκομπουστ 1.0 100 άλογα, από την πρώτη φουρνιά που ήρθε Ελλάδα πέρσι τέτοια εποχή.
η επιστολή είχε ημερομηνία 25/7 (αλλά ήρθε σήμερα). -
Καλημέρα, δεν έχω πάρει κάτι αλλα έχω πάει 2 φορές για να σφίξουν το κάθισμα. Μπορείς να δείς αν στο βγάζει και στο ETIS? Γιατί εμένα εκεί προς το παρών δεν έχει βγάλει κάτι.
-
Ούτε εμένα βγάζει κάτι..
-
Γεια σας!!Εχω το fiesta st-line του 2018 1,5 120 ps diesel!!! Πάντα όταν το βάζω μπρος και παω να ξεκινήσω(μονο κατα την πρώτη εκκίνηση Αφου το βαλω μπρος),μόλις παει στα 10χλμ νιώθω μια δόνηση για ενα δευτερόλεπτο κάπου στα πετάλια!!!Το ίδιο το νιώθω και όταν ξεκινάω σε κατηφόρα με νεκρό!!!Αυτο θα ξανά συμβεί μονο Αφου σβήσω τον κινητήρα ξανά βαλω μπρος και ξεκινήσω μονο στην πρώτη εκκίνηση!!! Δηλαδή δεν το ξανά κανει μετα μεχρι να σβήσω και να ξανά βαλω μπρος!!!το βιβλίο του κατασκευαστή λεει πτι κατα τα 3 χιλ χλμ αν ακούσετε έναν θόρυβο ρολογιού κατα την επιβραδυνση(εγώ το ακούω στο ξεκίνημα)αυτο ειναι φυσιολογικό και ότι ο κινητήρας κανει κάποιες ρυθμίσεις!!! Τώρα έχω 7 χιλ χλμ και το κανει ακομα!!! Έχει συμβεί σε κάποιον κατι παρόμοιο ;;;;
Κάποιο Νέο έχουμε;;; Ή κάποιος άλλος με κατι παρόμοιο;;; Το ειχα αναφέρει και πιο παλιά !!!
-
Τώρα το αμάξι έχει 10Κ χλμ και το κανει ακομα !!
-
Διαγνωστική δοκιμή είναι.Το κάνουν πολλά αμάξια.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Έχεις διαπιστώσει κατι ανάλογο;
-
Οποίος ξέρει κατι σχετικά με το θέμα ας το αναφέρει !!!
-
Αυτό το κάνει και το δικο μου που είναι 11 χρόνων αμάξι. Το κανουν πολλά μοντέλα πολλών εταιριών. Έχει να κάνει με το καλιμπραρισμα των φρένων. Ειναι φυσιολογικοτατο.
-
Ο χρήστης giannis222 έγραψε:
Έχεις διαπιστώσει κατι ανάλογο;Nai το κάνει και το δικό μου αμάξι.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Για το θέμα της ανάκλησης που έγραψα πιο πάνω. Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι χρειάζονται κάποια ανταλλακτικά τα οποία θα έρθουν από Σεπτέμβρη. Και ότι παρόλο που το γράμμα λέει ότι είναι υπερεπείγον και σε περίπτωση ατυχήματος κλπ (δες παραπάνω), δεν επείγει τόσο. Από Σεπτέμβρη λοιπόν.
-
Παιδιά και σε εμένα ήρθε το χαρτί για την ανάκληση, όντως αναφέρει τη λέξη επείγον.. Περιμένω τηλέφωνό τους για ενημέρωση ακόμα γιατί τους κάλεσα και πέρα έβρεχε.
Να ρωτήσω κάτι, το πρώτο σέρβις είναι πάνω στο χρόνο? Και ξέρει κανείς αν καλύπτεται από την εγγύηση ή θα έχει λυπητερή?
-
Να απαντησω για το δευτερο μιας και για το πρωτο εμενα δεν μου εχει ερθει καποιο χαρτι αλλα εχω την εντυπωση οτι θα ερθει μαλλον. Εχουν ερθει ομως σε παιδια που ξερω και απο την αντιπροσωπεια ειπαν απο σεπτεμβρη νομιζω περιμενουν τα ανταλλακτικα.
Οσον αφορα το δευτερο, αφου εχεις το mk8 τοτε η Ford προτεινει σερβις καθε 2 χρονια ή 30.000 χλμ οποιο ερθει πρωτο χωρις καμια αλλη ενδιαμεση συντηρηση.
Και οσον αφορα την λυπητερη... να την περιμενεις ναι. Δεν καλυπτεται απο την εγγυηση το σερβις.
Να φανταστεις πηρα τηλ σε μια Βελμαρ στην Αθηνα να κλεισω ραντεβου για να αλλαξω μονο λαδια και φιλτρο λαδιου σαν ενδιαμεση συντηρηση (16.000 χλμ ειμαι τωρα) γιατι θεωρω υπερβολικο το προγραμμα συντηρησης της Ford και ρωτησα και τιμη και μου ειπαν 95 Ευρω για τους Ecoboost και 110 για τους diesel.
Εννοειται δεν με ειδαν και την εκανα αλλου την δουλεια μου πολυ πιο φθηνα. -
Το πρώτο service κανονικά είναι στα 30.000 χλμ ή δυο χρόνια. Απ' ότι ξέρω έχει κανονικά χρέωση και δεν έχει να κάνει με την εγγύηση. Τώρα είναι λίγο αντιφατικό πως θα πρέπει να το πάμε για service στον χρόνο κανονικά....
-
Άρα σύμφωνα με τον @petran δεν είναι service αλλά κάτι σαν ενδιάμεση συντήρηση.
Τελικά είναι ή δεν είναι υποχρεωτικό? Στο βιβλίο του service νομίζω δεν γράφει κάτι... -
Μόλις με κάλεσε ο μάστορας απο εκεί Πετράν, απο τη μέρα που θα πάρεις τηλ θα κανουν την παραγγελία και θέλει 15 εργάσιμες για να έρθουν. Λέει θα μείνει το αμαξι μια μέρα εκει διοτι θα βγάλουν την θέση του οδηγού και θα βάλουν 2 εξτρα ροδέλες. Με διαβεβαιωση ότι ειναι προληπτικό μέτρο και όχι τοσο επείγον, και είναι δωρεαν.
Ε ρώτησα για το σέρβις, μου είπε ότι πρέπει να το κάνω +- 1 μήνα απο τη μέρα που το αγόρασα, και ότι ειναι 120 περιπου το κόστος συνολο και σου βγάζει και κάρτα καυσαερίων, και πως ειναι υποχρεωτικό για να ισχύει η εγγύηση..
-
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Άρα σύμφωνα με τον @petran δεν είναι service αλλά κάτι σαν ενδιάμεση συντήρηση.
Τελικά είναι ή δεν είναι υποχρεωτικό? Στο βιβλίο του service νομίζω δεν γράφει κάτι...Ναι παιδια δεν ειναι σερβις. Εγω πηγα απο μονος μου να αλλαξω λαδια και φιλτρο λαδιου γιατι απλα μου φαινεται υπερβολικο το '2 χρονια ή 30.000 χλμ'...
Το εκανα μονος μου σαν ενδιαμεση συντηρηση.Γενικα εγω εχω σκοπο να ακολουθησω το προγραμμα συντηρησης που προτεινουν. δλδ 2 χρονια ή 30.000 χλμ ΑΛΛΑ θα κανω και στα ενδιαμεσα στα μισα χλμ δλδ αλλαγη λαδιων & φιλτρο λαδιου. καπως ετσι δλδ....
15.000 -> λαδια/φιλτρο λαδιου
30.000 -> σερβις της Ford
45.000 -> λαδια/φιλτρο λαδιου
60.000 -> σερβις...
και παει λεγοντας.Μόλις με κάλεσε ο μάστορας απο εκεί Πετράν, απο τη μέρα που θα πάρεις τηλ θα κανουν την παραγγελία και θέλει 15 εργάσιμες για να έρθουν. Λέει θα μείνει το αμαξι μια μέρα εκει διοτι θα βγάλουν την θέση του οδηγού και θα βάλουν 2 εξτρα ροδέλες. Με διαβεβαιωση ότι ειναι προληπτικό μέτρο και όχι τοσο επείγον, και είναι δωρεαν.
Ε ρώτησα για το σέρβις, μου είπε ότι πρέπει να το κάνω +- 1 μήνα απο τη μέρα που το αγόρασα, και ότι ειναι 120 περιπου το κόστος συνολο και σου βγάζει και κάρτα καυσαερίων, και πως ειναι υποχρεωτικό για να ισχύει η εγγύηση..
Καταλαβα Φιλιππε. Προς το παρον ολοι στην αναμονη ειναι για αυτην την 'ανακληση'..
Για την καρτα καυσαεριων δεν το ηξερα..
Οσον αφορα το σερβις εχουν αρχισει να μου την 'δινουν' λιγο οι 'εδραιωμενες' αντιπροσωπιες τυπου Βελμαρ και ο τροπος τους. Ειναι λες και κοιτανε να στα αρπαξουν και μονο...... χωρις που στις περισσοτερες δεν σε αφηνουν να μπεις στο χωρο του συνεργειου.. που για μενα ειναι κοκκινη καρτα αυτο... ηδη δεν προκειται να πατησω στην αντιπροσωπεια που το πηρα για τους 2 παραπανω λογους (δεν με αφηναν να μπω στο χωρο του συνεργειου + οτι οταν πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου και να ρωτησω τιμη, ο τυπος μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν επρεπε να κανω σερβις οτι ειναι νωρις και καλα... και μολις του ειπα για 16.000 χλμ αλλαξε αμεσως σταση και μου λεει 'ναι ελατε' με σκοπο και καλα να μου πασαρει το σερβις ολοκληρο και οχι μονο λαδια / φιλτρο. Χωρια οτι δεν με ρωτησε καν τι κινητηρα φοραω και στην αρχη μου ειπε τιμη για diesel μοτερ).
Εκανα και εγω αλλου τη δουλεια μου.. και επισημη επισης ειναι... και πιο φθηνα... και στο χωρο του συνεργειου μπηκα και σφραγιδες.. και εγγυηση ισχυει και ολα κομπλε.
Θα τους ξαναπροτιμησω εννοειται.Το αμαξι παιδια δικο μας ειναι και μονο.. οτι προγραμμα συντηρησης ο καθενας μας ακολουθει παντα συμφωνα στα ορια της λογκης ετσι... εμεις το εχουμε πληρωσει.
Ford Fiesta 2017