Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Επιλογή SUV για τέλος του χρόνου
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Επιλογή SUV για τέλος του χρόνου
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    20
    67
    143
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      iceman7 last edited by

Βρε παιδιά πολλά λεφτά πλέον για να είναι άφημενα στο δρόμο. Δύσκολες εποχές, στις οποίες δευτερευουσες από τη ζωή απολαύσεις ή ανάγκες όπως η οδήγηση πάνε πίσω σε προτεραιότητα.
      Από εκεί και πέρα η συμμετοχή σε ένα φόρουμ είναι κάτι περισσότερο από το αν σε ευχαριστεί το αντικείμενο του. Κυρίως ένα φόρουμ είναι διάλογος και άνθρωποι. Τώρα αν υπάρχουν και κάποιοι που αρέσκονται σε χαρακτηρισμους, δεν τρέχει κάτι, συμβαίνει και στη ζωή. Αλλωστε πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι μάγκες είναι και άλλοι είτε βρίζουν είτε απειλούν. Σάμπως θα λογοδοτησουν ποτέ;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        george1977 last edited by

Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
        Εντύπωση μου κάνει που ο Στεφανος από τη μια μερια αφιερώνει αρκετό από το χρόνο του σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου κ από την άλλη δεν φαίνεται να δείχνει ουσιαστικά ενδιαφέρον για την οδηγική απόλαυση κ πολλά από όσα τη συνοδεύουν. Δεν λέω όλα γιατί πιστεύω ότι βρίσκει κάποια απόλαυση στην οδήγηση αλλά τα γραφόμενά του συχνά δείχνουν ότι αντιμετωπίζει το αμάξι ως άνθρωπομεταφορέα κ πέρα από κάποια βασικά πράγματα δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Ασφαλώς δικαίωμα του αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τον χρόνο που αφιερώνει εδώ μέσα όταν συχνά απαξιωνει το αυτοκίνητο ως απόλαυση με τα γραφόμενά του. Απλά σκέψεις μου πάνω στα προηγούμενα σχόλια...

Χωρίς να θέλω να γίνω δικηγόρος του Στέφανο πιστεύω η απόλαυση στην οδήγηση είναι κάτι υποκειμενικό.
        Απόλαυση είναι και να μπαίνεις στα στροφιλίκια, απόλαυση είναι να πηγαίνεις σιγά χωρίς AC και με ανοιχτά παράθυρα ώστε να νιώθεις το εξωτερικό περιββάλλον.,απόλαυση είναι επίσης να αλλάζεις επίσης τοπία και παραστάσεις με νορμαλ ταχύτητα. Άλλο φίλος βρίσκει απολαυστικό να κινείται με το υβριδικό κυνηγώντας το απόλυτο ρεκορ μικρότερης κατανάλωσης.

Αλοίμονο έαν ένα από τα τελευταία καταφύγια του άντρα (το αυτοκίνητο του) το βάλουμε σε καλούπια. Ο καθένας οριοθετεί τι σημαίνει απόλαυση για αυτόν με τα δικά του κριτήρια έστω και εάν είναι διαφορετικά από αυτά που διαβάζαμε στα περιοδικά ειδικού τύπου.

• T
          the_emperor last edited by

Δεν ξέρω αν υπήρξε υπόνοια ότι προσβάλλω κάποιον με όσα έγραψα. Σίγουρα δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Συμφωνω ότι είναι υποκειμενικό το τι απολαμβάνει ο καθένας στην οδήγηση. Απλά όπως θα θεωρούσα περίεργο αν σε ένα φόρουμ μουσικών διάβαζα ότι τα λεφτά για ηχογραφήσεις είναι πεταμενα λεφτά γιατί θεωρείται δεδομένο οτι ο μουσικός έχει τρέλα κ πάθος για το χόμπι του κ είναι πρόθυμος να θυσιάσει πολλά για αυτό, με τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι κάποιος που διαβάζει κ γράφει συστηματικά σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου θεωρεί το αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από εργαλείο ή μέσο μεταφοράς. Διαφορετικά μπαίνει, παίρνει τις πληροφορίες που θέλει κ φεύγει γιατί δεν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο πάνω στο αυτοκίνητο...

Επαναλαμβάνω με τα γραφόμενά μου ούτε να θίξω έχω πρόθεση ούτε να αποτρέψω ούτε τον Στεφανο ούτε κανέναν άλλο από το να γράφει εδώ...

• I
            iceman7 last edited by

Εντύπωση μου κάνει που ο Στεφανος από τη μια μερια αφιερώνει αρκετό από το χρόνο του σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου κ από την άλλη δεν φαίνεται να δείχνει ουσιαστικά ενδιαφέρον για την οδηγική απόλαυση κ πολλά από όσα τη συνοδεύουν. Δεν λέω όλα γιατί πιστεύω ότι βρίσκει κάποια απόλαυση στην οδήγηση αλλά τα γραφόμενά του συχνά δείχνουν ότι αντιμετωπίζει το αμάξι ως άνθρωπομεταφορέα κ πέρα από κάποια βασικά πράγματα δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Ασφαλώς δικαίωμα του αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τον χρόνο που αφιερώνει εδώ μέσα όταν συχνά απαξιωνει το αυτοκίνητο ως απόλαυση με τα γραφόμενά του. Απλά σκέψεις μου πάνω στα προηγούμενα σχόλια...

Με εχεις καταλάβει λάθος.
            Μπορει να μην ειμαι χερας ή λάτρης της ταχύτητας και να προτιμώ κατι πιο αξιόπιστο απο κατι πιο στριφτερο αλλα εγω το σέβομαι το αυτοκίνητο μου γιατι εχω μοχθήσει να το αποκτήσω και το βλέπω ως περιουσία μου.
            Δεν μπορώ πια να δεχτώ οτι αξίζει να πληρώνεις το 1/3 της τιμης ενός αυτοκινητου για φόρους και τέλη, δεν μπορώ να δεχτώ τον κρατικό φασισμό που εν μια νυκτι απαξιώνει περιουσίες γιατι του λείπουν φράγκα , δεν μπορώ να ρίχνω ενα σωρο λεφτα μεσα σε δρόμους που κυκλοφορούν κανίβαλοι και χρεπια που δοκιμάζουν τα νεύρα μου και θέλουν σε κίνδυνο την περιουσία μου και τη ζωή μου.
            Γι αυτο και το παίρνω πλέον πολυ χαλαρά.

Για το χρονο που περνάω εδώ μεσα δεν θα διαφωνήσω. Θεωρούσα οτι απο αλλα αυτοκινητικά φορα γενικού περιεχομένου ειναι το πιο σοβαρό , ειδικά αν σκεφτείς οτι παραπλήσια / ανταγωνιστικά του ειναι τιγκα στα βυζια και τους κολους.
            Απλα και εδώ βλέπω πράγματα που με στεναχωρούν και με κάνουν να αναρωτιέμαι αν πραγματι αξίζει τον κόπο να χαλάω το χρονο μου.
            Απο τη μια βλέπω μια ανοχή σε bullying των δήθεν γκουρού σε πιο χαλαρούς χρήστες, και απο την αλλη ανεξήγητα πραγματα, αποφάσεις και απειλές ban για αναφορές σε ειδικότερα θέματα, επιμέρους δραστηριότητες οδηγών κλπ.
            Πριν λιγο έφαγα αυστηρή προειδοποίηση και σβήστηκε ποστ μου στο θέμα του αυτοκινητου μου που απλα με χαρά ενημέρωνε για μια μεγάλη συγκέντρωση που έγινε. Υποτίθεται οτι εισαι η ψηφιακή πύλη του ιστορικότερου περιοδικού αυτοκινητου στη χώρα και δεν σε ενδιαφέρουν οι εκδηλώσεις κατόχων του χ ή του ψ οχήματος;
            Στις έντυπες εκδόσεις υπήρχαν ανεκαθεν αφιερώματα σε λέσχες, κλαμπς και εκδηλώσεις. Υποτίθεται προάγεις γενικα την αυτοκίνηση και εισαι γενικός χώρος ενημέρωσης, που πρέπει να κατευθύνεις τον κόσμο στην ειδικότερη γνώση, όπως ο παθολόγος σε κατευθύνει στην κατάλληλη ειδικότητα.
            Εδώ τι επιδιώκεται; η ορθοδοξία ή η αποκλειςτικοτητα στην ενημέρωση την εποχή του Ίντερνετ ;

• T

Μπορεί να σε παρεξήγησα όντως. Πάντως - για να επανέλθω στο θέμα - εγώ θα προσπαθούσα να βρω τα εξτρ χρήματα για να έχω ένα αμάξι με έναν δυνατό κινητήρα κ ας το πληρωσω παραπάνω από το να επιλέξω ένα πιο συμφέρον που θα με αφήνει ανικανοποίητο για όσα χρόνια το οδηγώ. Προφανώς όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχω τα χρήματα κ δεν θέτω σε κίνδυνο τα οικονομικά μου. Είναι υγιές κ σημαντικό να έχουμε χόμπι κ πράγματα που απολαμβάνουμε. Είναι βλακωδες να κινδυνεύεις όμως οικονομικά για κάτι τέτοιο...

• C
                cosneo last edited by

Προσωπικά δεν θα απαξιωνα για κανέναν λόγο την επιθυμία ή την επιλογή κάποιου που θέλει 150, 200 ή 300 άλογα και θέλει να διαθέσει πολλές χιλιάδες ευρώ για αυτοκίνητα.
                Κουμάντο στο πορτοφόλι άλλου δεν κανω και επιμονή ότι η δική μου λογική είναι σωστοτερη του άλλου δεν έχω.
                Και εγω βλέποντας γενικά την οικονομική κατάσταση γύρω μου και ένα κράτος που θέλει να έχει το αυτοκίνητο ως μέσο μόνιμης χρηματικης αφαιμαξης των κατόχων, τουλάχιστον τα τελευταία ένα δύο χρόνια έχω ξενερώσει πολύ, έχω χάσει ακόμα και το οδηγικο ενδιαφέρον που είχα. Είναι ηλιθιο να διαβάζω πχ για την Giulia και αντί να εστιαζω στις δυνατότητες της, στα χαρίσματα της, να διαβάζω απόψεις για τις επιδόσεις της και το στήσιμο της να σκέφτομαι ... αν καίει πολύ και πόσα τέλη πληρώνει!!!
                Γι'αυτό αν κάποιος θέλει πολλά και ακριβά άλογα και μπορεί να τα στηρίξει οικονομικά αλλά και ξέρει ότι απέναντι έχει ένα αναξιοπιστο κράτος σε θέματα αυτοκινήτου ... είμαι μαζί του.

• T

Για ακόμη μία φορά ή τοποθέτηση του Κωστα με βρίσκει 100% σύμφωνο!

• N
                    nikos-golf last edited by

Για ακόμη μία φορά ή τοποθέτηση του Κωστα με βρίσκει 100% σύμφωνο!

Επειδη μιλησες για κομπλεξισμο δικο μου. Πως γινεται να συμφωνεις με τον Κωστα ενω εχεις εκφρασει την αντιθεση σου με τις επιλογες ατομων εδω μεσα που εχουν αγορασει κοντα ή και πανω απο 30.000 suv των 120 αλογων μονο εσυ ξερεις

• First post
                      Last post
                    • 1
                    • 2
                    • 3
                    • 4
                    • 4 / 4
                    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                      • ΕΛΛΑΔΑ
                      • ΚΟΣΜΟΣ
                      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ