-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
η προσφορα της σεατ για το αρονα ληγει 30/11/18 μετα παιρνει 2000 πανω, ομως δεν παιρνει αυτοματο με τιποτε το αεριο δεν το επιτρεπει η σεατ, ετσι λεει ο πωλητης σεατ μακρηςΤο μονο dsg που προωθούν είναι το leon st
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φάνη, σου έχω πρόταση: με 2.000 ευρώ βάζεις φυσικό αέριο στο Kuga. Θα έχεις σχεδόν την οικονομία του Arona, δε θα λουστείς απαξίωση, μικρότερης κατηγορίας μοντέλο, χειρότερο εξοπλισμό, υποδεέστερες επιδόσεις.Κάνεις απόσβεση σε ένα χρόνο, μετά απολαμβάνεις!
Με τίποτα ομως! Εκτος του οτι θα χάσω την εγγύηση (εχει ακόμα 6 χρόνια ή 70.000χλμ) που ειναι το πιο σημαντικο, δεν θα το εκανα ποτε σε καινούργιο αυτοκίνητο. Δεν το εμπιστεύομαι με τίποτα, ειδικά στην Ελλάδα. Θα το έκανα μονο ενα ειχε εργοστασιακό σύστημα η Ford.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
. Θα το έκανα μονο ενα ειχε εργοστασιακό σύστημα η Ford.Ειχα πετύχει ιταλικό Kuga 2.5, έγραψε πίσω ,γεμίζαμε μαζί cng , απ ότι κατάλαβα ήταν μετατροπή μιας και η πλήρωση cng γινόταν από μπροστά (περιοχή μηχανής)
κάνε μια ερώτηση στον Στάθη που υπάρχει στην λίστα των συνεργείων της Δεπα για την Θεσσαλονίκη, εχει πείρα στα υγραέρια και είναι της Ford... -
- Χωρίς το full link δεν μπορείς να συνδέσεις κινητό με την οθόνη του αυτοκινήτου? Αρα πρέπει να δώσεις το 600 αρι για το Connectivity plus πακέτο?
- Πόσο έχει αυτή την στιγμή το κιλό CNG στα πρατήρια?
- Εχει κανεις αποψη για τα καθίσματα alcantara. Είναι απο τις λιγες επιλογές που μπορείς να προσθέσεις για να ομορφηνεις λιγο το αρκετά μουντό εσωτερικό του Αρονα. Αντε και με την δερματινη του ταμπλο που αποτι καταλαβα ειπε καποιος στην κανουν και δωρο after market?
-
Το full link μπαίνει και ως retrofit. Κόστος περί τα 250€. Οπότε σε μία νέα παραγγελία μπορείς να το αφήσεις εκτός και να βάλεις κάτι άλλο στη θέση του χωρίς να αλλάξει κλίμακα το αμάξι.
-
Αξιζει ομως να δώσεις 250 για το SW αν καταλαβα καλα, η 600 και να εχεις και την 8' οθονη, wireless charger, USB, voice control και 6 ηχεια? Με δεδομενο οτι την 1η κλιμακα θα την περασω ωστε να γινει ενα σωστο οικογενειακό αμαξι. Υπολογιζω να φτασω 19+ με αυτα που θα βαλω (2χρωμια, LED, Sping pack, LUXE pack) και να δω τι μπορει να γινει με καμερα οπισθοπορειας αν γινεται να μπει after market η σε δωρο γιατι βλεπω υπαρχει μονο στο Vision pack plus που εχει 700. Θα παω σημερα απο εκει να δω αν εχουν και ενημέρωση απο ΔΕΠΑ αν τελειωσε το αποθεμα της επιδότησης.
-
Το κιλό έχει 0.9 ευρώ. Κατά τη γνώμη μου, απαραίτητο είναι και το adaptive cruise control.
-
450 για το πακετο του adaptive. Τοσο πιο σημαντικο απο το απλο?
-
Ο χρήστης sugaros έγραψε:
Αξιζει ομως να δώσεις 250 για το SW αν καταλαβα καλα, η 600 και να εχεις και την 8' οθονη, wireless charger, USB, voice control και 6 ηχεια? Με δεδομενο οτι την 1η κλιμακα θα την περασω ωστε να γινει ενα σωστο οικογενειακό αμαξι. Υπολογιζω να φτασω 19+ με αυτα που θα βαλω (2χρωμια, LED, Sping pack, LUXE pack) και να δω τι μπορει να γινει με καμερα οπισθοπορειας αν γινεται να μπει after market η σε δωρο γιατι βλεπω υπαρχει μονο στο Vision pack plus που εχει 700. Θα παω σημερα απο εκει να δω αν εχουν και ενημέρωση απο ΔΕΠΑ αν τελειωσε το αποθεμα της επιδότησης.Α όπα, στη βασική έχει την 6αρα οθόνη? Με την 6αρα νομίζω είναι ασύμβατο το full link αλλά αυτό το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη. Το full link ως retrofit αλλάζει τη μονή θύρα usb με μία διπλή και γίνεται και ενεργοποίηση του sw στη μονάδα. Αυτά τουλάχιστον ισχύουν για το Leon και το Ibiza οπότε η λογική λέει ότι ισχύουν και για το Arona.
Και η ΟΕΜ κάμερα γίνεται retrofit αλλά κι αυτή θέλει την 8αρα οθόνη.
-
Αξιζει ομως να δώσεις 250 για το SW αν καταλαβα καλα, η 600 και να εχεις και την 8' οθονη, wireless charger, USB, voice control και 6 ηχεια? Με δεδομενο οτι την 1η κλιμακα θα την περασω ωστε να γινει ενα σωστο οικογενειακό αμαξι. Υπολογιζω να φτασω 19+ με αυτα που θα βαλω (2χρωμια, LED, Sping pack, LUXE pack) και να δω τι μπορει να γινει με καμερα οπισθοπορειας αν γινεται να μπει after market η σε δωρο γιατι βλεπω υπαρχει μονο στο Vision pack plus που εχει 700. Θα παω σημερα απο εκει να δω αν εχουν και ενημέρωση απο ΔΕΠΑ αν τελειωσε το αποθεμα της επιδότησης.Παρόμοιο configuration είχα κάνει...λίγο πιο πλούσιο (και υπό σκέψη το Alcantara γιατί στην Style δεν βάζουν δέρμα στο ταμπλό). Είχα βάλει (με την ΛΤΠΦ για ευκολία):
- Μεταλλικό / 352
- Full LED / 586
- PDC πίσω / 195
- Spring Pack / 391
- Storage Pack / 195
- Connectivity Plus / 469
Σύνολο έξτρα εξοπλισμό €2.188 ΛΤΠΦ. Το βασικό έχει την 6.5'' οθόνη, οπότε δεν μπαίνει retrofit τόσο φτηνά γιατί πρέπει να αλλάξεις και οθόνη.
-
450 για το πακετο του adaptive. Τοσο πιο σημαντικο απο το απλο?Είναι θέμα ασφάλειας. Εγώ νιώθω ότι το απλό cruise control χαλαρώνει τα αντανακλαστικά μου, σα να με κοιμίζει δηλαδή.
Εν τω μεταξύ, στα 450 ευρώ, το πακέτο περιλαμβάνει κι άλλα συστήματα ασφαλείας. -
Ολα τα μοντέλα πλέον, ακόμα και το excellence, έρχονται με την 6.5αρα η οποία υποστηρίζει full link σαν έξτρα.
Για το full link στην 6.5αρα εμένα μου πήραν 220€. Δεν βάζουν κάποια συσκευή επιπλέον, ουσιαστικά απλά αγοράζεις κωδικούς για να στο ενεργοποιήσουν.
Για το μουντό εσωτερικό εγω έλεγα μήπως στο μέλλον ντύσω το πλαστικό στο ταμπλό στις ταχύτητες και στις πόρτες με λευκό/μεταλλικό αλκανταρα. Πιστεύω θα δείξει αρκετά. Ξέρει κανείς αν ξεκουμπώνουν εύκολα?.
Στα καθίσματα ετσι και αλλιώς θα μπουν καλύμματα. -
Παιδια το full link μπαίνει στην 6.5 σίγουρα.Το θέμα ειναι με αυτά τα λεφτά αν υπάρχει aftermarket οθόνη με android.Η δερματίνη πόσο χρεώνεται σαν extra στο ταμπλό;
-
Ο χρήστης keyman2000 έγραψε:
Η δερματίνη πόσο χρεώνεται σαν extra στο ταμπλό;Δεν μπαίνει στο Style, μόνο στα Xcellence & FR. €450 λιανική, €352 ΛΤΠΦ. Βέβαια ο κατάλογο που έχω έχει 2 διαφορετικές τιμές και περιγραφές για το LUCE PACK (προφανώς είναι 2 διαφορετικά πακέτα), οπότε κρατάω μια επιφύλαξη.
-
Καλησπέρα, πρώτη μου ερώτηση στο forum, αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει.
Arona 1.0 115 style, με 8αρα οθόνη έχει με full link χωρίς navigation.
Από εσάς που το έχετε, δεν νομίζετε ότι η ένταση του ραδιοφώνου είναι αρκετά χαμηλή; Δεν πάει πολύ δυνατά, και σε κάποιους μάλιστα σταθμούς ακόμα πιο χαμηλά.
Εντάξει δεν θέλω να κάνω πάρτι αλλά κάποιες φορές μου λείπει αρκετή ένταση. Και ηποιότητα ήχου όταν το βάζω δυνατά, δεν είναι τίποτα αξιόλογη. Παλιότερα είχα octavia και είχε πολύ καλύτερη απόδοση ήχου και πολύ υψηλότερη max ένταση
Συμφωνείτε ή μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου;
Ευχαριστώ -
Όπως είναι η 6.5αρα οθόνη δε μπορεί να συνδεθεί με το κινητό με Bluetooth και να ακούσουμε τη μουσική από το κινητό ;;
Το δερμάτινο κομμάτι του ταμπλό έρχεται σαν ανταλακτικο στα 150 ευρώ..και αλλάζει πολύ εύκολα μου είπε ο πωλητής..
Το ίδιο και το λευκό.
Το λευκό κομμάτι κάτω στο λεβιε ταχυτήτων δε γνωρίζω αν είναι εύκολο να το αντικαταστήσουν . -
Νομίζω ότι όπως είναι η 6.5 του Style CNG μπορεί να συνδεθεί με Bluethooth.Δερματίνη πράγματι 150 ευρώ κάνει κι αν έχω καταλάβει καλά μαζί είναι άλλη απόχρωση (πιο σκούρα) στο μεταλλικό γύρω απ΄τον λεβιέ (αντί όπως έρχεται στην ίδια απόχρωση την ανοιχτή πιο λευκή του ταμπλό). 'Eχετε καταλάβει έτσι ότι στη διχρωμία Χcellence oι καθρέπτες είναι στο χρώμα της οροφής, ενώ στην διχρωμία Style παραμένουν στο χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος (;!) Πέντε μήνες στο περίμενε να δω τι άλλες λεπτομέρειες θα παρατηρήσουμε, χαχαχα. Με τις ζάντες, θα τις αλλάξει έπειτα κανείς από την ομήγυρη (γίνεται αλήθεια κάποιους είδους 'ανταλλαγή', δεν έχω ιδέα απ΄το θέμα); Να πω την αλήθεια, προσωπικά, δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι 16' που έχει το CNG.
-
Αγαπητέ, καλώς να το παραλάβεις και καλά χιλιόμετρα. Πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο; Ποια αλλά μοντέλα κοίταξες ως ανταγωνιστικά;
-
Καλησπέρα, και εγώ ήθελα να βάλω στην παραγγελία που έκανα για τo arona cng το full link το οποίο εγκαθιστά η εδώ αντιπροσωπία περί τα 200 € , αλλά μου είπε ο πωλητής να περιμένω (ούτος η αλλως θα περιμενω πεντε μηνες )διότι υπάρχει η πιθανότητα η seat να φέρει κάποιο νέο σύστημα ψυχαγωγίας που θα εγκαθιστά εδώ πληρώνοντας κάποια χρηματική διαφορά.
-
Καλημέρα, για τις ζάντες από ότι μου είπανε στην αντιπροσωπεία δεν μπορούμε να το παραγγείλουμε με μεγαλύτερες λόγω ρύπων. Για ανταλλαγή δεν άκουσα τίποτα.
Με το ντεπόζιτο της βενζίνης τι γίνεται ρε παιδιά; δεν είναι πολύ μικρό 9 λίτρα; Από ότι έχω καταλάβει δεν πτοήθηκαν πολλοί από αυτό (ούτε εγώ για να είμαι ειλικρινής). Αλλά μια ανησυχία σε μεγάλες αποστάσεις θα την έχω. Γιατί φαντάζομαι τα 560 χλμ αυτονομία που λένε συνολικά, στην πραγματικότητα θα είναι λιγότερα. Οπότε στα ταξίδια σκέφτομαι και ένα δοχείο βενζίνης καλού κακού να έχω μαζί μου.
Seat Arona 2017