-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Ενδιαφέρον αυτά που γράψατε...
Βοήθησε στην εξέλιξη του 1000αρι μου είπε η suzuki..
Η vw έχει πάρει ποτέ κινητήρα από άλλους; ;
Μήπως το εχει αρχή ότι εμείς έχουμε μόνο τους δικούς μας κινητήρες και απλά λόγο της συνεργασίας βοήθησε και η suzuki στον 1000αρι tsi?Βρε επιμονή, με τη Suzuki...
-
Μα είναι πολύ καλή λεπτομέρεια να έχει συμβάλει ιαπωνικό χέρι στην εξέλιξη του κινητήρα tsi..!!!
Ξέχασα να γράψω πως ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος έχει και την suzuki εκτός από την Seat.
-
Hondaκιας είμαι...ξέρεις τι μετάβαση κάνω να παω σε αμάξι του Group vw!!!!
Ψάχνω να πιαστω από κάπου!!! -
Η οποία Suzuki έχει φοβερή παράδοση στην Ινδία σε οχήματα φυσικού αερίου.
-
Δεν μου ειπε οτι εξελιξε τον κινητήρα του φυσικού αερίου.
Γενικά το κινητήρα των 95 και 115 ίππων βοήθησε μου ειπε.Που ειναι ο ίδιος με του φυσικού αερίου, ενισχυμένος στα γνωστά σημεία.
Για το φυσικό αέριο στο Group ..γνωρίζω ότι τα έχει αναλάβει η Seat. Αυτό έχω διαβάσει -
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Δεν μου ειπε οτι εξελιξε τον κινητήρα του φυσικού αερίου.
Γενικά το κινητήρα των 95 και 115 ίππων βοήθησε μου ειπε.Που ειναι ο ίδιος με του φυσικού αερίου, ενισχυμένος στα γνωστά σημεία.
Για το φυσικό αέριο στο Group ..γνωρίζω ότι τα έχει αναλάβει η Seat. Αυτό έχω διαβάσειΣου είπε αυτά που ήθελες να ακούσεις! Δεν σημαίνει όμως ότι ισχύουν...
-
Όσοι το έκλεισαν ή ενδιαφέρθηκαν για το μοντέλο, ρωτήσατε εάν μπορείτε να μεταφέρετε 5 άτομα ή 4 όπως στο ibiza σύμφωνα με την τελευταία επιστολή ; και το αρονα δεν είχε το ίδιο θεμα;
-
Ε, δε θα έχει διορθωθεί στα μοντέλα που θα έρθουν σε έξι μήνες;
-
Δε ρώτησα terry για το θέμα αυτό.
-
Μόλις έμαθα ότι την 2η βδομάδα του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η παραγωγή του Arona tgi και όχι την 48 του 2018.
Για αυτο πήγαμε παράδοση το Μάρτιο.
Θα φάνε θα πιουνε θα ξεκουραστουν οι Ισπανοί και μετά θα ξεκινήσει η παραγωγή..
Ελπίζω να τα φτιάξουν με όρεξη!!!!! -
Περιμένεις μετα τις γιορτές και ατελείωτα λίτρα sangria και tinto να φτιάξουν σωστά τα αμάξια?
-
Γενικώς πρέπει να έχουν κάποιο θέμα στην παραγωγή, γιατί απο αρχές Ιουλίου που πήγα να πάρω προσφορά για το Ibiza μου είπαν οτι η παραλαβή θα γινόταν τον Δεκέμβριο, ίσως και τον Ιανουάριο.
7 μήνες... -
Είναι γνωστά αυτά για όλο το VW group, με την αδυναμία προσαρμογής στο WLTP.
Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι θα περάσουν την πιστοποίηση στα μοντέλα τους και κατόπιν μετατροπών, ενώ άλλοι πουλάνε ήδη οχήματα με WLTP (ετοιμοπαράδοτα).
-
Παιδιά νομίζω βιαστήκαστε λίγο...παραγγελία οκτόβρη για να παραλάβετε μάρτη στην καλύτερη...ούτε tesla να παραγγέλνατε...
Μέχρι τότε θα έχουν ανακοινωθεί και άλλα cng suv ... το vision x της skoda πχ... -
Τα οποία θα έρθουν τον επόμενο Μάρτη.
-
Το Arona CNG είναι η μόνη επιλογή για SUV CNG και τα άλλα θα αργήσουν ακόμα, ώστε να πει κανείς ότι βιάστηκε όποιος το παρήγγειλε γι' αυτό το λόγο.
Για μένα το ερώτημα σε τέτοιες επιλογές είναι το ρίσκο που παίρνεις παραγγέλνοντας κάτι που δεν έχεις οδηγήσει και δεν έχεις δει το στήσιμο από κοντά.
-
Για τον εαυτό μου θα μιλήσω..
Καταρχήν η τιμή 16650 θα είναι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Μετά θα ανέβει 1500 ευρω το αμαξι.
Δεν υπάρχει βιασύνη για το αμάξι...μέχρι Δεκέμβριο που θα παραδώσω τις πινακίδες από ένα παλιό ροβερ ..έχει να κινηθεί η γυναίκα.
Μέχρι το Μάρτιο..θα τη βγάλουμε με το χόντα..Το σκοντα που αναφέρει ο φίλος..πάει σε αλλη κατηγορία...
Το συγκεκριμένο concept διαθέτει έναν 1.5 TSI G-TEC τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, τετρακίνηση με ηλεκτρικό πίσω άξονα και με δυνατότητα καύσης φυσικού αερίου CNG. Όλα αυτά συμβάλλουν στη μείωση των ρύπων στα 89 g/km.
Ηλεκτρικό μοτέρ πίσω και 1500 κυβικά..
Εκτός ότι θα είναι αρκετα πιο ακριβό..μέχρι 1000 κυβικά ακόμη μπορώ να σηκώσω. -
Κατα την γνώμη μου,μόνο και μόνο που λένε ότι από Δεκέμβρη η τιμή θα ανέβει 1500 ευρώ,είναι πανμέγιστη αλητεία! Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα αμάξι που δεν παράγεται ακόμα και κανένας δεν το έχει οδηγήσει. Αν δεν το λένε απλά για να τσιμπήσουν πελάτες,τότε είναι για πολλές μπάτσες.
-
Το στήσιμο είναι αυτό του Αρονα με βενζίνη..
Το οδηγησα την Παρασκευή με 115 άλογα και 6αρι σασμαν.
Έχω οδηγήσει και ιμπιζα με 95 και 5αρι σασμαν..
Μία χαρά πάνε τα αυτοκίνητα στο δρόμο..στις λακουβες..Εγώ για παραδειγμα..δε θα πάρω το αμάξι για να τρέχω..το έχω γράψει και πιο πάνω..παω πολύ χαλαρά στο δρόμο..και στην εθνική έως 130..
Αλλά και τα αυτοκίνητα αυτα ιμπιζα και αρονα tgi είναι για οικονομικές μεταφορές..Ο 1500αρις με τα 130 άλογα είναι για τους πιο απαιτητικούς και γρήγορους..
-
Παιδιά η διαφορά της τιμής του Αρονα βενζίνης με 95 άλογα και του Αρονα tgi είναι μόνο 800 ευρώ.
Και η διαφορά του ιμπιζα βενζίνης με 95 άλογα και του ιμπιζα tgi είναι 2350 ευρώ.Θα ανέβει το Αρονα...
Seat Arona 2017