-
Εγώ που μένω στη Βουλιαγμένη και το πιο κοντινό είναι στην Παιανία (20 χιλιόμετρα), δε θα κάνω τη διαδρομή γιατί δε μου προσφέρει τίποτα.
Αν όμως ήμουν σε χωριό κι η Θεσσαλονίκη μισή ώρα μακριά, δε θα έλεγα όχι για μια βόλτα γιατί θα μου πρόσφερε κάτι διαφορετικό.
Όσο για τα οικονομικά οφέλη, είναι αδιαπραγμάτευτα εκτός κι αν έχει ήδη προγραμματίσει να κατέβει δύο μέρες μετά. Ε, εκεί δε θα πάει να βάλει. Αν όμως δεν έχει τίποτα στον ορίζοντα, τότε αξίζει.
Τώρα, αν όποτε πάει στη Θεσσαλονίκη κάνει ψώνια, τότε δεν τον γλιτώνει τίποτα. Οικονομική καταστροφή. -
Το στάνταρ είναι ότι θέλει να πάρει νέο αμάξι το παλικάρι.
Εφόσον έρχεται 2 φορές Θεσσαλονίκη το μήνα θα γεμίσει.
Δηλαδή τα 800 χλμ περιπου το μήνα θα γίνονται με φυσικό αέριο..
Τώρα πόσα χλμ κάνει το μήνα το ξέρει ο ίδιος..να κάνει 1000;;
Νομίζω ότι το σκεπτικό της επιλογής του είναι σωστό. -
Τζιμ, το παρήγγειλες κι εσύ, σωστά;
-
Ναι..τη Πέμπτη που μας πέρασε
-
Μπράβο ρε μάγκα, θα χαίρομαι να διαβάζω τα κείμενά σας.
-
Να γραψω και κατι που εμαθα σημερα,,οποιος θελει μπορει να παραγγειλει και το ιμπιζα με 15500.
Και παραλαβη επισης το Μαρτιο. -
Εντάξει μωρέ,ούτε 6 μήνες δεν είναι....του 19 έτσι?.
-
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!!
Πιστεύω λόγω των ρύπων όλες σχεδόν οι εταιρείες έχουν θέμα με παραδόσεις μοντέλων.Αλλά για όποιον βιάζεται το Seat Leon tgi 1500 κυβικά 130 άλογα έρχεται τον Ιανουάριο.
20250 αρχική τιμή...κι αυτή νομίζω για λίγο καιρό. -
Έτσι κι αλλιώς μια αγορά είναι πολύ προσωπική υπόθεση, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη ένα καινούριο μοντέλο (και μηχανικά) πρέπει να έρθει, να το οδηγήσει κάποιος και μετά να προχωρήσει.
Μπορεί να έχουμε φτιαχτεί όλοι με την ιδέα του χαμηλού κόστους του CNG, αλλά μπορεί μια υλοποίηση και μια διαστασιολόγηση ενός οχήματος, να είναι τέτοια που να μην ικανοποιεί το τελικό σύνολο.
-
Χθες έκανα τεστ ντραιβ το Arona βενζίνη με 115 άλογα και 6αρι σασμαν.
Έφυγα με μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και με μεγάλη ανυπομονησία για το πότε θα έρθει ο Φεβρουάριος-Μάρτιος.
Οι νέες μου πληροφορίες είναι ότι και το Ibiza με φυσικό αέριο MY19 θα έχει κι αυτό 100% 6αρι σασμαν και 3 δεξαμενες φυσικού αερίου.Επίσης ο 1000αρις tsi είναι με εξέλιξη-συνεργασια της suzuki ? Έχει ακούσει- διαβασει κανείς κάτι τέτοιο; ;
-
Αν το χαμόγελο είναι απόρροια του όλου στησίματος, καλώς το έχεις.
Αν είναι των επιδόσεων, τότε υπολόγισε ότι εσύ θα έχεις 25 άλογα κάτω κι αυξημένο βάρος.Τώρα έχεις ένα Civic που είναι μετατροπή σε φυσικό αέριο, σωστά; Ποιο είναι το πραγματικό κόστος κίνησης που έχεις τώρα; Μαζί με τους ψεκασμούς βενζίνης; Θα το πουλήσεις ή θα το κρατήσεις;
-
Το χαμόγελο είναι από το στήσιμο..όχι από τις επιδόσεις..
Είμαι οδηγός σαν το slow motion..σε αργή κίνηση που λένε..δε με νοιαζουν οι επιδόσεις.
Άνετο και να μην βρονταει στις λακουβες θέλω να είναι το αυτοκίνητο.
Έχω οδηγήσει και ιμπιζα με τα 95 άλογα..μια χαρά πήγαινε..
Το αρονα είναι για να το έχει η γυναίκα..και γυριζοντας στο σπίτι χθες...τις λέω...
Γυναίκα..από αύριο κάνεις εντατικά μαθήματα οδήγησης του σιβικ..στο χαρίζω!!!
Παρτο χτυπατο δε με νοιάζει καθόλου..
Έως τώρα δε το εχει πάρει ποτέ της.Το σιβικ καίει 4 κιλά αέριο /100χλμ στην εθνική με 120-130 χλμ.
Στη πόλη και 5 κιλά.
0.9 ευρώ/κιλό η τιμή του αερίου.
Βενζίνη καίει μονο για να πάρει μπροστά.
Δε ψεκαζει ποτέ σε μένα βενζίνη κατά την διάρκεια λειτουργίας του κινητήρα.
Το σιβικ δε πουλιέται.. -
Είσαι πρώτος, εύγε! Με το καλό να παραλάβεις.
-
Ευχαριστώ πολύ..
Αυτό με την συνεργασία της suzuki και τον tsi θέλω να μάθω τώρα..αν ισχύει.. -
Ο πωλητής μου το είπε..
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Επίσης ο 1000αρις tsi είναι με εξέλιξη-συνεργασια της suzuki ? Έχει ακούσει- διαβασει κανείς κάτι τέτοιο; ;Αυτή η είδηση είναι από το Ράδιο Αρβύλλα!
-
Έχω βρει ότι από το 2009 έως 2015 η vw με την suzuki είχαν συνεργασία.
Επίσης διάβασα ότι σε αυτά τα χρόνια δεν ειχε 3κιλινδρο 1000 μοτέρ η vw.
Ενώ η Suzuki είχε στο alto.
Ηsuzuki επίσης δεν ειχε ντιζελ...κάτι τέτοιο.
Επίσης η suzuki είναι κυρίαρχη στην Ινδία και ηθελε να χωθει και σε αυτή την αγορά η vw.Άρα κάτι έχουν κάνει μαζί..μπορεί να μην το δημοσιοποιουν για κάποιους λόγους.
Μπορεί να είναι και αρβυλα... -
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Έχω βρει ότι από το 2009 έως 2015 η vw με την suzuki είχαν συνεργασία.
Επίσης διάβασα ότι σε αυτά τα χρόνια δεν ειχε 3κιλινδρο 1000 μοτέρ η vw.
Ενώ η Suzuki είχε στο alto.
Ηsuzuki επίσης δεν ειχε ντιζελ...κάτι τέτοιο.
Επίσης η suzuki είναι κυρίαρχη στην Ινδία και ηθελε να χωθει και σε αυτή την αγορά η vw.Άρα κάτι έχουν κάνει μαζί..μπορεί να μην το δημοσιοποιουν για κάποιους λόγους.
Μπορεί να είναι και αρβυλα...Αν είχαν φτιάξει κάτι μαζί, δεν θα είχαν διαφορετικούς χιλιάρηδες υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες...
Ράδιο Αρβύλλα, σου λέω!Υ. Γ. : Νομίζω ότι η Suzuki χρησιμοποιούσε σε κάποια μοντέλα (Vitara νομίζω) τον δίλιτρο TDi.
-
Ενδιαφέρον αυτά που γράψατε...
Βοήθησε στην εξέλιξη του 1000αρι μου είπε η suzuki..
Η vw έχει πάρει ποτέ κινητήρα από άλλους; ;
Μήπως το εχει αρχή ότι εμείς έχουμε μόνο τους δικούς μας κινητήρες και απλά λόγο της συνεργασίας βοήθησε και η suzuki στον 1000αρι tsi? -
Η να ρωτήσω κάτι άλλο,πιο πρακτικό...
Ο 1000αρις κινητήρας tsi αν διάβασα καλά έχει από το 2015.
Έχει βγάλει προβλήματα; υπάρχουν αναφορές για προβλήματα; ;
Γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε;
Seat Arona 2017