-
Αρα, η σιλικονη που βαζουν απο την ζεστη χανει τις ιδιοτητες της. Μηπφς να βρεις μια καλυυερη, η καποιο αλλο υλικο; γρασακι;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αρα, η σιλικονη που βαζουν απο την ζεστη χανει τις ιδιοτητες της. Μηπφς να βρεις μια καλυυερη, η καποιο αλλο υλικο; γρασακι;Δεν ξέρω ρε συ Lap .εχεις να προτείνεις τίποτα συγκερκιμενο; Γράσο;στο κάθισμα,στο παράθυρο ή και στα δυο;Όλο λέω θα προσπαθήσω να μην έχω το νου μου αλλά σε κάθε λακουβα ή ανωμαλία του δρόμου το παράθυρο τρίζει.Το δε κάθισμα σε κάθε μπες βγες και σε κάθε επιτάχυνση .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To παράθυρο τρίζει στο μισό του ή όταν είναι τέρμα κλειστό;
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
To παράθυρο τρίζει στο μισό του ή όταν είναι τέρμα κλειστό;Στο τέρμα κλειστό.Οταν σηκώνω τον διακόπτη τέρμα οπως όταν θέλω να ανεβάσω το παράθυρο (ενώ είναι κλειστό) σταματάει να τρίζει.Σε κάθε εγκάρσια ανωμαλία τρίζει και κάνει έναν ήχο σαν να νομίζω ότι κουνιέται πέρα δοθε.
-
Σαν συραματακι μου κανει αυτο.
Καπου τριβεται. Βαζεις το χερι πανω στο τζαμι οταν δεν το κατεβαζεις τερμα κατω;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Σαν συραματακι μου κανει αυτο.Καπου τριβεται. Βαζεις το χερι πανω στο τζαμι οταν δεν το κατεβαζεις τερμα κατω;
Όταν το έχω ανοιχτό έστω και λίγο τίποτα.Μολις το κλείσω εκεί που είναι το τέρμα του τρίζει.Αν εκεινη την ώρα σηκώσω και κρατήσω σηκωμένο τον διακοπή όπως όταν θέλω να ανεβάσω παράθυρο σταματάει.Το ίδιο κι αν το πιέζω με το δάχτυλο προς τα εξω.Πολυ περίεργο πραγμα.Κατι άσχετο σχετικό.Με το κάθισμα τι να κάνω;εφόσον το εβγαλα και το λάδωσαν και κατευθειαν άρχισε πάλι να τρίζει κι αυτό να ζητήσω αντικατάσταση ;
-
Το τριξιμο στο καθισμα σε ενα peugeot παλια ηταν μεσα απο το καθισμα. Οποτε οτι και να εκανα ετριζε. Πανε χτυπα το σαν να το τιναζεις. Χτυπα μονο το εδρανο. Καλα μη το σπασεις, σαν να τιναζεις τη σκονη. Αν ακουστει ο τριγμος τοτε ειναι απο μεσα του.
Καταλαβα για το παραθυρο. Σαν βασεις μου ακουγονται. Καπου βρισκει.
Και στα γκολφ παλια τα ιδια δεν εκαναν πριν πεσουν ή οχι; -
Να ζητήσεις να σου αλλάξουν βάση καθίσματος.
-
Το τρίξιμο του καθίσματος το ακουω στην πλάτη στο μέσο περίπου και αριστερά .Εχουμε ραντεβού την Τρίτη,όποτε οψόμεθα !
-
Πήγα χθες στην αντιπροσωπεία!Για το τζαμι θα αλλάξουμε τσιμουχα.Εκει που προβληματίστηκα όμως είναι για το κάθισμα..Μου είπαν πιθανώς να έχει κάποιο σπασμένο ελατήριο μέσα και ότι θα το ανοίξουν να το δουν τι ακριβώς είναι και να το φτιάξουν.ειναι λογικό να ξηλώσουν από καλύμματα ολόκληρο κάθισμα για να το φτιάξουν και μετά να το ξαναράψουν ;
-
Δε νομίζω να ξαναράψουν κάθισμα. Σε καινούριο αυτοκίνητο που είχα το 2015, με αντίστοιχο πρόβλημα, μου αλλάξαν το σκελετό με τα ελατήρια της βάσης του καθίσματος, ξαναβάζοντας την παλιά επένδυση (ύφασμα και αφρολέξ).
-
Ακριβως αυτο που σου ελεγα....
Για ελατηριο πηγαινε και εμενα το μυαλο μου. Το ιδιο και σε καποια παλια γαλλικα.
Δεν το εφτιαξα ποτε....Χασε κιλα
-
Χαχαχαχαχα..1.81 είμαι και 82 κιλα,νομίζω από βάρος καλά είμαι [emoji12]..αυτό δηλαδή θα φτιαχτεί και το κάθισμα θα φαίνεται νορμαλ;επειδή δεν έπιασα την διαδικασία ανοίγμα καθίσματος-επιδιόρθωσης-κλείσιμο καθίσματος...
-
Δείκτη μάζας σώματος;;; δομή σκελετού;;;;;
Το πιο πιθανό είναι να το βγαλουν να το αναποδογυρίσουν για να το δουν απο κάτω τα ελατήρια και ίσως μπορέσουν να τα λαδώσουν...σιγα μην υπαρχει ανταλακτικο για κατι τετοιο. Δεν το νομιζω.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:whistlink:
Δείκτη μάζας σώματος;;; δομή σκελετού;;;;;Το πιο πιθανό είναι να το βγαλουν να το αναποδογυρίσουν για να το δουν απο κάτω τα ελατήρια και ίσως μπορέσουν να τα λαδώσουν...σιγα μην υπαρχει ανταλακτικο για κατι τετοιο. Δεν το νομιζω.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πρόκειται για την πλάτη του καθίσματος !
-
Ξερει κανεις αν εχει καταργηθει το 1000αρι ατμοσφαιρα των 71 ιππων;Δεν το βρισκω στο σαιτ της nissanΕχουν βασικο το τουρμπο 100αρι.
-
Κανεις δεν γνωριζει για το ατμοσφαιρικο χιλιαρι;
-
Ανανέωση για το Nissan Micra με κατάργηση (!!!) κινητήρων και τέλος και τα diesel. Υποθέτω ελέω εκπομπών CO2, αλλά δεν το γνωρίζω με σιγουριά. Πλεόν διαθέσιμο μόνο με ένα (1) κινητήρα τον 1.000 τούρμπο βενζίνης, ο οποίος έχασε 8 ίππους και πλέον είναι στους 92. Δεν πούλαγε που δεν πούλαγε (τουλάχιστον στην Ελλάδα), άπατο το βλέπω να συνεχίζει.
https://www.drive.gr/news/nea-montela/episimo-ananeomeno-nissan-micra
-
Ναι θα το πανε στα υβριδικα αλα toyota στη nissan.
Ερχεται το νεο note e power. Σε λιγες μερες παρουσιάζεται.
Υ.γ Αυτο γουσταρω, το οτι ενημερωνεις ως admin αλλα λες και ενα 'θα παει απατο' . Ετσι μ αρεσει. Ρεαλισμός.
-
Υ.γ Αυτο γουσταρω, το οτι ενημερωνεις ως admin αλλα λες και ενα 'θα παει απατο' . Ετσι μ αρεσει. Ρεαλισμός.
Αχαχα! Δεν είμαι Admin, Moderator είμαι. Επίσης, δεν έχω λόγο να χαϊδεύω κανέναν και καμία εταιρεία, την γνώμη μου λέω, δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την γραφή μου. Δεν μετράει περισσότερο η γνώμη μου, επειδή πήρα 'τίτλο', την ίδια βαρύτητα (μικρή ή μεγάλη ανάλογα με τον αναγνώστη) έχει. Απλά τώρα κάνω και κάποιες 'διαχειριστικές' δουλειές στο Φόρουμ.
Νέο Nissan Micra 2017