-
Τελικά αν δεν δεις μόνος δεν βγάζεις άκρη. Άλλοι λένε ζόρικα πίσω άλλοι χωράνε 3 οι 2 εύσωμοι κιόλας!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Τελικά αν δεν δεις μόνος δεν βγάζεις άκρη. Άλλοι λένε ζόρικα πίσω άλλοι χωράνε 3 οι 2 εύσωμοι κιόλας!Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άσε τι λέμε εμείς εδώ,μπορεί να είμαστε τρολάκια της VW ή έμποροι της Peugeot! Είδες κανένα review να το λέει άνετο πίσω; Εγώ είδα πολλά που ανέφεραν ότι είναι λίγο στενό και έχει και μικρό χώρο για τα πόδια κάτω από το κάθισμα! Γι'αυτό υπάρχουν και τα reviews...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι χωροι εξαρτωνται απο τη χρηση που γινεται . Δηλαδη αν δεν προκειται να μπουν ποτε πισω 3 ευσωμοι ενηλικες, τι σημασια θα εχει οτι αν εμπαιναν δε θα χωρανε?? Ή αν δεν προκειται να μπει πισω κανεις ψηλοτερος απο λεμε τωρα 1.90 τι σημασια εχει οτι αν καποιος ήταν 2 μετρα θα εβρισκαν τα γονατά του? Αν υπαρχει ενας ψηλος εκτος απο τον οδηγο κατα κανόνα στις παρεες καθεται μπροστα... Εκτος και συζηταμε για μπασκετμπολίστες. Αρα ουτε τα reviews λενε κατι για καποιους με βαρος και υψος κοντα στο μεσο ορο. Γι αυτο και στον καθενα ταιριαζει και αλλο αμαξι. [emoji5]
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
εγω που έκατσα πίσω με άλλους δύο αρκετά εύσωμους δεν είχαμε θέμα κανένα, απεναντίας στο tiguan δεν χωρέσαμε.Και οι μετρήσεις του autotriti συμφωνουν μαζι σου γιατι για το 3008 δίνει εσωτερικό πλάτος πίσω 1.428χλστ ενώ για το tiguan δίνει 1.392.. Εκεί που υπερέχει λίγο το tiguan είναι στον χώρο για τα γόνατα και λογικό μιας και έχει λεπτότερα καθίσματα από το Peugeot και πολύ μικρότερο χώρο αποσκευών.. 520 λιτρα το Peugeot με κανονική ρεζερβα και 590 με κιτ επισκευης και 420 μόλις το tiguan με ρεζέρβα ανάγκης που μπορεί να φτασει μέχρι 615 με κιτ και εντελώς τραβηγμένα τα συρομενα καθισματα
-
Συγκριτική δοκιμή 3008 με Qashqai με νικητή το 3008
http://auto-internet.gr/?auto7/3489/� ... %83%CE%B7; -
Εμμ... Με τοσα που ακουγονται για το QQ αν εισαι μεταξυ των δυο και εχεις τα €€ για το 3008, δε νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτεις και πολυ. Εκτος και θες τετρακινηση.
-
Το 3008 έχει εξαιρετικούς χώρους πίσω , μόνο στην μέση έχει την κονσόλα και περιορίζει ίσως λίγο τα πόδια .
Πάντως εγώ που είμαι 1,94 κάθισα άνετα πίσω από άτομο 1,85 , οπότε τα όσα γράφονται μάλλον είναι λάθος . -
Εγώ που είμαι 1.84 και αδύνατος ήμουν στενόχωρα και τα πόδια μου δν χωρούσαν με τίποτα κάτω απ'το μπροστινό κάθισμα! Πολύ άβολο!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το 3008 έχει εξαιρετικούς χώρους πίσω , μόνο στην μέση έχει την κονσόλα και περιορίζει ίσως λίγο τα πόδια .
Πάντως εγώ που είμαι 1,94 κάθισα άνετα πίσω από άτομο 1,85 , οπότε τα όσα γράφονται μάλλον είναι λάθος .Δε βρίσκω το λόγο να λες ψέμματα. Τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, πίσω χωράει άνθρωπος 1.75. Στη μέση πίσω ο,τι κερδίζει σε χώρο ο μεσαίο επιβάτης λόγω του χαμηλού πατώματος, το χάνει λόγω του τεράστιου αεραγωγου που προεξέχει σαν κέρατο. Πολύ κακή διαρρύθμιση του εσωτερικού. Δυστυχώς. Αν δεν έχετε μπει στο αυτοκίνητο, μην εκφέρετε γνώμες.
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Συγκριτική δοκιμή 3008 με Qashqai με νικητή το 3008
http://auto-internet.gr/?auto7/3489/� ... %83%CE%B7;Τα καλά πλαστικά στο ταμπλό του Nissan και η πλήρης έλλειψη τριγμών από τη γεροδεμένη κατασκευή.... Μάλιστα!!! Με ωτοασπίδες ήταν στο qq?
-
Στο C&D αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα ευρυχωρίας για 4 ενήλικες στο 3008, ενώ με κάποιες παραχωρήσεις (λόγω πλάτους) χωράει και πέμπτος.
Αρκετά θετικά τα σχόλια για τους χώρους των επιβατών και σε 3 reviews που βρήκα.
-
Δεν έχω λόγο να λέω ψέμματα . Εγώ κάθισα πίσω από τον πωλητή που ήταν γύρω στο 1,85 και ήμουν άνετα . Για την τρίτη θέση έχω αμφιβολίες όπως είπα η κονσόλα των αεραγωγών ήταν ενοχλητική .
Αλλά το ποιός χωράει πίσω όταν το μπροστά κάθισμα πάει πίσω στα suv δεν έχει τόση σημασία διότι ο τρόπος που κάθεσαι είναι διαφορετικός οπότε πρέπει να δούμε πόσο ψηλός είναι αυτός που κάθεται μπροστά και κάθεται πίσω του ένας 1,75 .
Γενικά στα γαλλικά κάθεσαι πιό σωστά διότι έχεις τα γόνατα σου λυγισμένα . Αντίθετα στα γερμανικά και δη στα σεντάν , όπως στην c class που έχω πρόσφατες εμπειρίες αλλά και στην Ε , ο τρόπος που κάθεσαι δεν είναι καθόλου βολικός για ταξίδια αφού πρέπει να έχεις συνέχεια τα πόδια σου τεντωμένα για να χωρέσουν .
Επειδή λοιπόν έχω το καλύτερο μέτρο τον εαυτό μου που είμαι και ογκώδης πέρα από ψηλός , τα σχόλια των άλλων είναι ανούσια . Αλλά και επειδή οι άνθρωποι πάνω από 1,90 είναι γενικά ελάχιστοι , η λογική ότι μπορεί να ταξιδεύουν 4 ή 5 άνω των 1,90 είναι για γέλια , αφού οι ομάδες μπάσκετ ταξιδεύουν με πούλμαν συνήθως
Πάντως 3 θέσεις πίσω για ψηλούς είναι πρακτικά αδύνατες για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα , εκτός από τίποτα 6λιτρες αμερικανιές ...
-
Συμφωνώ. Εγώ που είμαι 1.92 και εύσωμος όταν δοκιμάζω χώρους μπαίνω οδηγός βρίσκω την θέση οδήγησης που με βολεύει και μετά μπαίνω πίσω από την θέση οδηγού να δω πόσο στριμωχτα κάθομαι. Στα 9/10 αμάξια πίσω από τον οδηγό κάθομαι τελείως στριμωχτα. Αν πίσω από την θέση μου μπορεί να κάτσει ένας 1.80 υποφερτα τότε λέω είμαστε οκ. Αν έχω άλλον στο ύψος μου κάθεται δίπλα μου.
-
Ετσι ακριβώς είναι . Δεν μπορώ να διαβάζω σχόλια για χώρους από εικονικές πραγματικότητες .
-
Σε αυτήν την κατηγορία δεν υπάρχουν μικρά σε χώρους αυτοκινητα. Υπάρχουν με μεγάλους και μεγαλύτερους χώρους. Αυτο εχει σημασία μονο αν πρόκειται να μπαίνουν πισω τρία άτομα η το αυτοκινητο ειναι της οικογένειας αντεντοκουμπο.
-
Βρε παιδιά οποίος θέλει άπλετους χώρους πάει σε superb
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Βρε παιδιά οποίος θέλει άπλετους χώρους πάει σε superbSent from my iPhone using Tapatalk
Για να μην βρίσκει να το παρκάρει ουτε με αιτηση
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δεν ειναι τόσο μεγαλο πια... ισως ειναι και πιο βολικό απο το ομόσταυλα Passat.
Ωραίο αμάξι το superb αλλα ως σκοντα χάνεις σε μεταπώληση -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν ειναι τόσο μεγαλο πια... ισως ειναι και πιο βολικό απο το ομόσταυλα Passat.
Ωραίο αμάξι το superb αλλα ως σκοντα χάνεις σε μεταπώλησηΜια χαρά είναι το superb, αλλά έλα που η κατηγορία των τετράθυρων sedan έχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με τα SUV-crossover. Βέβαια εδώ είμαστε στο τοπικό του 3008, πιο πολύ το έγραψα για να δείξω ένα αμάξι με πραγματικά άνετους χώρους
-
Για να κάθεται ψηλός οδηγός 1.90 και ψηλός πίσω του τουλάχιστον 1.85 άνετα για ταξίδι όχι για 10λεπτα βόλτα το αμάξι πρέπει να έχει μεταξόνιο τουλάχιστον 2.75μ
To superb που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει 2.84 για αυτό είναι άρχοντας ο πισω
Peugeot 3008 2016