-
πλην ομως, μονο το φευ εχει τη μηχανουλα αυτη, οποτε συγκρισις νοτ.
και τα νουμερα τα βγαζει η εφαρμογουλα του.
που δεν θα τα βγαζει πια, εσβηστηκα - μαλλον - απο παντου
ΑρΕς
Πως την πατησα με τα ντατα...
καποια στιγμη εβαζα με περηφανια το έι σι σι και εδειχνα στη κυρα πως στριβει μονο του με ελπιδα να μου κατσει. και η στροφη και η γατα. οι στροφες καθοντουσαν. η γατα οχι. καποια στιγμη το πηγα για πλυσιμο, το πρατηριο ειναι φατσα στο γραφειο μου και ειχε ερθει μια επιθεωρητρια μιλφατη. η μιλφατη απλα εφυγε, το τριοοχτω πλυθηκε.
μετα ηθελα να το ξαναδειξω στη γατα. και δεν μουκατσε. ουτε η στροφη ουτε η γατα. με τη γατα δεν βγαζεις ακρη, για το αλλο πηρα τη πουγκ. μολις ακουνε φευ την κανουνε, μου λεν θα σε παρουνε τηλεφωνο. με πηρε ενας απο αποκρυψη σε σπαστα ελληνικα και του αρχισα τα παραπονα οτι χαλασε. εκει με εβαλε να κανω κατι εγγραφες. εκει, εκει...
τελικα ηταν ενα κουμπακι καπου πισω απο το τιμονιν ο αλη το πατησε οχι η μιλφατη, και εγινα ρομπα. και γραφτηκα στον ρουφιανο παντου χωρις να παρω χαμπαρι
-
Πάρε γαλλικό άρωμα. Θα σου βγει φθηνότερο. Και θα αφήνεις πίσω σου την αύρα του ρσενικου και οχι τα data σου.
Με αυτό το βρωμοphev εχεις βρωμίσει τον τόπο data αν δεν το κατάλαβες
-
Γάτε διάβασα στην δοκιμή του Drive ότι στο ηλεκτρικό mode δίνει μόνο πίσω δύναμη το ηλεκτρομοτέρ. Δοκίμασε ρε συ να βγάλεις off το ESP/ASR και να δεις αν κάνει παντιλίκια στο χώμα.
-
ηλεκτρομοτερια και παντηλικια δεν. ασε που ειναι μονιμα τετρα και δεν κοβει και μολις καταλαβει να γλυστραει πισω βαζει και το μπροστινο ηλεκτρομοτερι αμεσως μπροστα. και βασικα με τοσα κιλα ειναι αγκλυ το θεαμα και η αισθησις.
οπως αντερσταντ, ναι το δοκιμασα. εχει μια οθονη με ενα αμαξακι και δειχνει ποις ροδες κουνιουνται και απο πιο μοτερι, οταν ειχα καταλάβει τη πισωκουνα ημουνα ολο χαρα. αλλα ειναι ρουφιανοι οι γαλλοι, εμεινα με τη χαρα στο χερι.
-
^.^, περί (e-)ΕΑΤ8, αισιν κτλ:
https://www.peugeot.co.uk/electric-and-hybrid/drive-peugeot-electric/hybrid-technology.html
scroll down στο κιβωτιο/εντζιν
Αντιγράφω γιατί δεν κάνει κοπι πέιστ:
A COMBINATION OF ELECTRIC AND PETROL ENGINES
To alternate between the electric and combustion engines, the torque converter of the combustion version gives way to a wet multiplate clutch to offer a 60Nm increase in torque and greater responsivness
Κοιτάω λάθος πράμα?
-
ουκ αν καταλαβαινω.
να σου πω ομως τι γινεται.
οταν εισαι ελεκτρικ και βλεπεις στο σχηματακι να κουνιεται μονο με τον απο πισω, τοτε οι ενδειξεις ειναι πλε και το ντι/μπι δεν εχει διπλα νουμερακι. και τα χερουλια με τα συνπλην στο τιμονι ανενεργα. οταν αρπαξει ο θερμικος τα γραμματα γινονται ασπρα και αποκταει νουμερακια ενα μεχρι οχτω και μπορεις να παιζεις με τα συνπλην. καποιες φορες, ουτε καν ξευρω ακομη, αρπαζει στο σχηματακι εκτος απο τον θερμικο και ο μπροστινος σκουποκινητηρ. ας πουμε απο οτι θυμαμαι στο τεσσερο επι τεσσερο. και ειναι παλι πλε τα γραμματα χωρις νουμερακια.
βασικα ας βγαλει ακρη μονο του, εγω εχω στη μεσαια την οθονη να δειχνει το αμαξακι με τα μοτερια γιατι στα φαναρια φαινεται γαματο και μπορει να κοιταξει η μιλφατη απο διπλα και να ανοιξω πραθυρο και να με γουσταρει και να σπρωξω. αφου το δοκιμασα χωρις επιτυχια τοσα χρονια με μουσικη, λαμπακια και γκαζιες εχω μια τελευταια ευκαιρια με το αμαξακι.
-
ουκ αν καταλαβαινω.
να σου πω ομως τι γινεται.
οταν εισαι ελεκτρικ και βλεπεις στο σχηματακι να κουνιεται μονο με τον απο πισω, τοτε οι ενδειξεις ειναι πλε και το ντι/μπι δεν εχει διπλα νουμερακι. και τα χερουλια με τα συνπλην στο τιμονι ανενεργα. οταν αρπαξει ο θερμικος τα γραμματα γινονται ασπρα και αποκταει νουμερακια ενα μεχρι οχτω και μπορεις να παιζεις με τα συνπλην. καποιες φορες, ουτε καν ξευρω ακομη, αρπαζει στο σχηματακι εκτος απο τον θερμικο και ο μπροστινος σκουποκινητηρ. ας πουμε απο οτι θυμαμαι στο τεσσερο επι τεσσερο. και ειναι παλι πλε τα γραμματα χωρις νουμερακια.
βασικα ας βγαλει ακρη μονο του, εγω εχω στη μεσαια την οθονη να δειχνει το αμαξακι με τα μοτερια γιατι στα φαναρια φαινεται γαματο και μπορει να κοιταξει η μιλφατη απο διπλα και να ανοιξω πραθυρο και να με γουσταρει και να σπρωξω. αφου το δοκιμασα χωρις επιτυχια τοσα χρονια με μουσικη, λαμπακια και γκαζιες εχω μια τελευταια ευκαιρια με το αμαξακι.
Περί κιβωτίων
το ΕΑΤ8 για τα θερμικά έχει μετατροπέα ροπής
το e-EAT8 για τα hybrid έχει υγρό συμπλέκτη
Διορθώστε / σβήστε αν κοιτάω λάθος - VWας είμαι....
-
ηλεκτρομοτερια και παντηλικια δεν. ασε που ειναι μονιμα τετρα και δεν κοβει και μολις καταλαβει να γλυστραει πισω βαζει και το μπροστινο ηλεκτρομοτερι αμεσως μπροστα. και βασικα με τοσα κιλα ειναι αγκλυ το θεαμα και η αισθησις.
οπως αντερσταντ, ναι το δοκιμασα. εχει μια οθονη με ενα αμαξακι και δειχνει ποις ροδες κουνιουνται και απο πιο μοτερι, οταν ειχα καταλάβει τη πισωκουνα ημουνα ολο χαρα. αλλα ειναι ρουφιανοι οι γαλλοι, εμεινα με τη χαρα στο χερι.
σε αγγλικό μάνιουάλ σελ.123 λέει 4WD μέχρι τα 135κμ/ω, μετά μπροστά μόνο
https://carmanuals2.com/get/peugeot-3008-2021-owner-s-manual-116316
σελ. 146 κ σελ 152 έχει τα όρια των lane assist και blind spot, νομίζω
-
gatoz wrote:
σε αγγλικό μάνιουάλ σελ.123 λέει 4WD μέχρι τα 135κμ/ω, μετά μπροστά μόνο
https://carmanuals2.com/get/peugeot-3008-2021-owner-s-manual-116316
σελ. 146 κ σελ 152 έχει τα όρια των lane assist και blind spot, νομίζω
έχει φωτό προσοχή τα μηχανάκια με ACC......
Αλυσίδες μόνο μπροστά στο τετρακίνητο
Το φρένο στην αρχή κάνει και φόρτισμα μπαταρίας, και λεεί προσοχή όταν είν γεμάτη οτι δεν θα κόβει με το B
τσεκ όμως αν συμβαδίζουν με το τι λένε στο ελληνικό.
(πινγκ να σβήσω αν είναι άκυρα, δεν έχω 3008 ούτε το ελληνκό μάνιουαλ)
Κούλ το PEHV....
Χαχα γάτε και wrongstuff διαβάζω τα τελευταία σας ποστ και νομίζω πως έχω μπει σε σαιτ του εξωτερικού, ανάθεμα αν καταλαβαίνω τα μισά.
-
1100 σιμκα. πολυ μου αρεσε το τσουπωτο το κωλαρακι, κιμ πριν απο την κιμ ητανε.
ομως 1100 ηταν τα χιλιομετρα του σουκου. και οχι σιμκα.
σε εο πολλα αλλα και σε μπι ροαντς. και κανενα 2ωρο σε λασπη που εβαλα το χοντρο και βουλιαξε. και τρομαξα να το βγαλω.
στις εο επεσε τσοντα. οχι μονο στις εο, αλλα αυτο ειναι αλλη διηγηση.
στα μπι ροαντς επεσαν μερικες ρουκετες... αμαν αυτα τα γυναικεια στομαχια. οσο γουσταρω φιλακι σε αφαλο τοσο τογιοτας γινομαι οταν ακουω γουργουρητα.
εκαψε 140 ευρωπουλα. και ενα τεποζιτο ρευμα, ξεκινησα μεν γεματος αφου και η επομενη πριζα που βρηκα ηταν μονο για ξυριστικη μηχανη και μειναμε με το καλωδιο στο χερι.
σημερα που εψαχνα κατι αλλο να δω απο τη πινακιδα του λακιωτη στο φαναρι, ειδα 6.8. μονο στο αμαξι, τα αλλα τα εχω ξεσυνδεσει, λογαριασμοι κτλ. κραταγα καπου 170-180 ταξιδι και οσα επαιρνε αλλου, στο οριο να προλαβαινω να σταματησω μην μου ερθει η ρουκετα με τη πεστροφα στο σβερκο.
καποια στιγμη κυνηγιομουνα με ενα παλιο τσεροκι μπατσικο, καπου απο καλαμπακα για πετρουλι κατω απο τον κοζιακα. καλα το πηγαινε ο μπατς, ταπα, αλλα αν δεν ειχα τις κοιλιες που γουργουριζανε ουτε θα εβλεπε το χάιμπριντ τεσσερο, το σημα απο πισω. και ετσι ομως, ανετα, τον κραταγα στα 200 μετρα, ηξερε βεβαια το δρομο, αλλα ψοφιμι το πλεον ομοσταυλο, ενω το χοντρο ηταν με λάουντζ μουσικη.
-
140€ για 1100; Σχεδόν τα διπλά από πετρέλαιο δηλαδή; Και ένα καφάσι ρεύμα από πάνω; Ή κάτι δεν κατάλαβα καλά σε σχέση με τις πέστροφες;!
-
140€ για 1100; Σχεδόν τα διπλά από πετρέλαιο δηλαδή; Και ένα καφάσι ρεύμα από πάνω; Ή κάτι δεν κατάλαβα καλά σε σχέση με τις πέστροφες;!
Καλά, φαντάζομαι ότι έτσι όπως οδηγάει ο γάτος και σε diesel τόσα θα έκαιγε, υπολόγισε όμως και τα γκάζια που βγάζει...
-
Αυτό δεν έπιανε 0-100 σε 6.5;
Για να βρει τέτοιο σε diesel πρέπει να πάρει 3.0 biturbο diesel
-
Dublin wrote:
Καλά, φαντάζομαι ότι έτσι όπως οδηγάει ο γάτος και σε diesel τόσα θα έκαιγε, υπολόγισε όμως και τα γκάζια που βγάζει...
προφανως γιεμ...
ρε συ δουβλη τι μαζουτι θα εκαιγε λιγοτερο με 4 γαιδουρια φορτωμα, 170 το λιγοτερο σε 300 πηγαινε-400 ελα, απο αλλου εγυρισα, σε εο, σπαζμενο οπου παιρνει στα μπι-ροαντς? και με το μεγεθος, ασε το βαρος γιατι σε ξερω τι θα πας να απαντησεις - η μαμα γατα ομιλει, του τριοοχτω?
και βασικα υπαρχει ο λογος: ενω η μπαταρια κρατησε ουτε μεχρι πρωτο κατουρημα στο σεο σχηματαρι, οδηγαγα με το λεβιε στο μπι, εκει μου μαζευει ενεργεια αγρια οταν αφηνεις το δεξι. το ποδι. οχι για να μαζεψω ενεργεια, ειχα παρει τις χημειες ξεκινωντας, αλλα γιατι το εμαθα και με βοηθαει να κοβω καλα πριν το χωσιδι στη στροφη, καλυτερα απο σκετο φρενο. υπηρχανε λοιπον σχεδον παντα καποια χιλιομετρα καβατζα στο καντραν με ρευμα αν και πριζα βρηκα μονο για ξυριστικη μηχανη. α, και στας εκδρομας ειμαι λαρτζ και πρεπει και να το δειχνω στη γατα και τους επιβαται, που σημαινει βενζινα απο πρατηριο σε εο, 100αρα. που πρεπει να ειναι τσιμπημενα ολιγον.
αλλα το θεμα δεν ειναι εκει. ειναι οπου σας εχει βαλει στα καλαθια ο χαρης και καρφωνει. η βενζινα σε οδηγηση για εκδρομη ειναι σηκωμαρα, δεν ειναι η καταδικη του μαζουτ, σπιτια δεν θα παρω, λεφτα δεν θα αφησω πισω αλλα και με ταξι δεν παω εκδρομη.
-
Αυτό δεν έπιανε 0-100 σε 6.5;
Για να βρει τέτοιο σε diesel πρέπει να πάρει 3.0 biturbο diesel
ουχι γυρε, 5.5 https://www.youtube.com/watch?v=qUnw3jur9aw&t=275s
-
Τι τέρας είναι αυτό, πω πω
-
Παιδια, τώρα που το ξανασκεφτομαι.
3008 με 4κινηση,ανεξαρτητη ανάρτηση και 0-100 5,5 και αν θες οίκονομικα πας και με κόστος παπιου στην δουλειά και 45.000 ευρώ. Δεν υπάρχει.
Ενταξει δεν το έδινα σημασία και δεν το πρόσεξα, διοτι ειναι πάνω από το μπάτζετ μου αλλά ρε σεις δείτε τα χαρακτηριστικά
-
λαπη ατυχησαμε... πενηντα τεσσερο εχει το γκέικο. και αν δεν ειχα φοροαπαλλαγες, δεν.
-
Ααα, το θυμάμαι ανάποδα τελικά. 54.000. Εντάξει οντως άλλο σκαλοπάτι.... Μισό λεπτό και 56 έχει το tesla 3;;;;
-
Που πέφτει στα 49 με την επιδότηση. Αν βέβαια πας στην έκδοση που έχει 5,5' για το 0-100, σου αρκούν 40 χιλιάρικα (με την επιδότηση).
Peugeot 3008 2016