-
σημερον εβγηκαν τα φυλλαδια του καινουργιου τριο με οχτω. αλλα αν υποψιαστω οτι ισχυει πως εχει αποσταση απο εδαφος 21.9 θα τραβηξω τα βυζια της γατας. οτι ναναι γραφουν οι φραντσιοζοι, μαλλον δινουν νουμερα απο αυτο που θα θελανε να ισχυει και οχι τη πραγματικοτης. και σε υψος και σε μηκος. για αρωμα θα το ψαξω, εφαγα και χθες φακες...
-
Σήμερα μίλησα με peugeot για το νέο 3008. Σε ένα μήνα περίπου αναμένεται μου είπαν να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, κυρίως active plus. Αλλάζουν οι εκδόσεις και θα υπάρχουν active, active plus, allure, allure plus, gt και άλλη μία μετά την gt με τα 180 όμως άλογα.
Ανέφερε ότι ο εξοπλισμός θα ειναι αναβαθμισμένος σε σχέση με πριν , αλλά το ίδιο και οι τιμές. πχ Allure plus βενζίνη αυτόματο με μπλε μεταλλικό 35.800 (συνυπολογίζεται έκπτωση περίπου 2.000), gt 38.800 (επίσης συνυπολογίζεται έκπτωση 2000). Αν ισχύουν , νομίζω έχουν ξεφύγει εντελώς
-
Σήμερα μίλησα με peugeot για το νέο 3008. Σε ένα μήνα περίπου αναμένεται μου είπαν να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, κυρίως active plus. Αλλάζουν οι εκδόσεις και θα υπάρχουν active, active plus, allure, allure plus, gt και άλλη μία μετά την gt με τα 180 όμως άλογα.
Ανέφερε ότι ο εξοπλισμός θα ειναι αναβαθμισμένος σε σχέση με πριν , αλλά το ίδιο και οι τιμές. πχ Allure plus βενζίνη αυτόματο με μπλε μεταλλικό 35.800 (συνυπολογίζεται έκπτωση περίπου 2.000), gt 38.800 (επίσης συνυπολογίζεται έκπτωση 2000). Αν ισχύουν , νομίζω έχουν ξεφύγει εντελώς
να σου πω, το χιμπριντο το τρακοσαρι σε τζι τι εκδοση που ειναι τιγκα σε εξοπλισμο ειναι εξι κατοσταρικα φθηνοτερο απο παλιο τζι τι λάιν που δεν ειχε ουτε ανταπτιβ και πεντεμιση απο το παλιο τζι τι
εδω οι νεεοι εξοπλιζμοι https://media.ndp.awsmpsa.com/file/94/7/-peugeot-3008-fl-am-0-2020-12-.755947.pdf
και για το χιμπριντο https://media.ndp.awsmpsa.com/file/94/8/-peugeot-3008-fl-plug-in-hybrid-ame0-2020-12-.755948.pdf
-
Μέγα λάθος που τα Full LED είναι στάνταρ μόνο στη GT, επρεπε να είναι στάνταρ από την Allure (η έστω την Allure +). Δηλαδή δίνεις €36Κ και ΔΕΝ έχει Full LED...ημαρτον!
-
Ξαναμίλησα τώρα με peugeot καθώς μου έστειλαν και αυτοί το ενημερωτικό του αυτοκινήτου (Γατε είσαι πολύ γρήγορος!1!) . Μου επιβεβαίωσαν τις τιμές ως εξής: σε όλα έχει αφαιρεθεί έκπτωση 2000 και ισχύει για το χρώμα μπλε celebes. Οποιοδήποτε άλλο μεταλλικό είναι +550 € και πέρλα +700 € (νομίζω για αυτό).
Allure 34.300
Allure + 35.800
GT 38.800
Δυστυχώς στο Allure + δεν μπαίνουν ούτε καν ως έξτρα τα full led (δεν του τα βγάζει μου είπε ο διαμορφωτής ως επιπρόσθετο εξοπλισμό). Επίσης το grip θα υπάρχει πλέον από το Allure + και πάνω
-
α ρε γαλλοι μπαμπεσηδες... καθυστερησις εις παραδοσεις λεγει. 23/4.
οποτες ειπα στον πωλητη να μου δωκει αμαξι μεχρι τοτες αλλοτριο. αλλα να μου κανει εκπληξη ευχαριστη τι θα ειναι. περιμενω...
Γάτε καλημέρα !Να έρθει με το καλό κ ας έρθει με καθυστέρηση... Αυτοκίνητο θα σου βρούν.Σε βλέπω για gt line δανεικό..
Πιθανόν να ευθύνεται αυτό που σου είπε περί προληπτικό έλεγχου του πίσω ηλεκτροκινητηρα συν το θέμα του ιού που έχει πάει πολλά πίσω σε συνδυασμό με τις παραγγελίες.
Με το καλο!!!
-
GT 38.800
Gebou, η τιμή αυτή για το GT είναι για τον 1.2 manual ?
-
1.2 αυτόματο
-
Μαλιστα , πανω κατω ερχεται περιπου στα ιδια με τον 1.5 Tiguan Facelift AT Life αν βαλεις τα matrix τον Active Display , το IQ Drive και τον Ambient φωτισμο για να ερθει στα ισια πες πως με τον εξοπλισμο της GT.
Παντως σχετικα με τα Led/Full Led νομιζω οτι και στο Tuscon οπως το εχω ψαξει θα σκας 35k-39k στην πιο ακριβη εκδοση και θα εχει απλα Led , δεν βλεπω πουθενα αναφορα για Full Led/Matrix ή οπως θα μπορουσε να τα ονομαζει η Hyundai.
ερωτηση αν ξερει κανεις τα Full Led (PSA) εχουν διαφορα με τα Matrix (VAG) ?
-
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι προς αναζήτηση μεταχειρισμένου οχήματος και λέω να βαδίσω για πρώτη φορά προς την peugeot. Μου αρέσει πολύ το 3008 σε αυτόματο αλλά με προβληματίζει ο 1.2 κινητήρας τους. Έχω 4μελη οικογένεια(μικρά για την ώρα παιδιά) αλλά πιστεύω ο κινητήρας του 1.2 δεν θα μ καλύψει σε μεγάλες μετακινήσεις. Τι γνώμη έχετε όσοι το έχετε οδηγήσει. Τώρα έχω ένα astra j turbo 140hp. Επίσης ο 1.6 δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα ή δν υπάρχουν μεταχειρισμένα για την ώρα.
-
Κυκλοφορεί ο 1.6 , αλλά μέχρι τώρα όλοι ήθελαν ντίζελ , ή τον 1.2 βενζίνης επειδή ήταν πιο φτηνός από τον ντίζελ .
Ο 1.6 έβγαινε μόνο σε αυτόματο και είναι ακριβός .
Ο 1.2 είναι καλός κινητήρας . Αλλωστε πολλά του ανταγωνισμού είχαν 1.0 κινητήρες .
-
Καλησπέρα. Έχω το 1.2 αλλά με μηχανικό κιβώτιο. Απόλυτα ικανοποιημένος από τον κινητήρα ο οποίος είναι δυνατός και οικονομικός ακόμα και με το αυτοκίνητο πλήρως φορτωμένο.
-
κλαψ...νιαρ... μεχρι να ερθει το γαλλικο τετρα-πουστρακι μου θα μου εχουν λεει ενα τιγκουαν 130 έι στι τι αρ λάιν εβο....
-
κλαψ...νιαρ... μεχρι να ερθει το γαλλικο τετρα-πουστρακι μου θα μου εχουν λεει ενα τιγκουαν 130 έι στι τι αρ λάιν εβο....
Aμάν, VAGελίστρα μου! χαχαχα...
Πέρα από την πλάκα, το R-line είναι εμφανίσιμο.Τα 130 άτια τα βλέπω λίγο ψόφια...
-
Καμία σχέση η εμφάνιση του 3008 με του Tiguan. WV πάντα συντηρητικά στα πάντα. Το 3008 το θαυμάζεις απ'όλες τις πλευρές σχεδιαστικά όπως και στο εσωτερικό. Σχετική βέβαια πάντα η εμφάνιση.
-
Καμία σχέση η εμφάνιση του 3008 με του Tiguan. WV πάντα συντηρητικά στα πάντα. Το 3008 το θαυμάζεις απ'όλες τις πλευρές σχεδιαστικά όπως και στο εσωτερικό. Σχετική βέβαια πάντα η εμφάνιση.
Νομίζω το Tiguan και ο Vag γενικότερα ευθύνονται για τον χαρακτηρισμό 'όρθια περίπτερα'!
-
ναι ενω το τριο οχτω εχει ξανθιες πλεξουδες και σμιλεμενους γλουτους...
ρε ειπαμε, περιπτερα με διαφορα σηματα ειναι ολα
-
ναι ενω το τριο οχτω εχει ξανθιες πλεξουδες και σμιλεμενους γλουτους...
ρε ειπαμε, περιπτερα με διαφορα σηματα ειναι ολα
Έχουμε και ένα Bachelor of Arts!
Σχεδιαστικά το 3008 από το Tiguan είναι 2 κλικ καλύτερο αναμφισβήτητα.
Το 2008 από το Kamiq επίσης, το T Roc έχει ωραίες γραμμές.
Το καινούργιο Tuscon παίζει με τα ενσωματωμένα φώτα στη μάσκα, όσο και να πεις προσπάθησαν να κάνουν κάτι.
Puma/Kuga πεπατημενη.
Aircross/παλιό Sportage έπαιζαν με τις μεγάλες επιφάνειες των κανονικών SUV.
Arona καλό. Kona μόνο περίεργο, Stonic crossover με γοητεία κ.λ.π
-
Dublin,συμφωνώ ως επί το πλείστον σε όσα γράφεις παραπάνω, με 2-3 εξαιρέσεις
Kuga ναι, αλλά Puma δεν είναι και τόσο η πεπατημένη,καινούριο σχέδιο εξωτερικά (με Fiesta μόνο εσωτερικό)
Αrona κι αν είναι η πεπατημένη (κλασσικό VAG,υπερυψωμένο Ibiza μέσα-έξω και μουντό ακόμη και σε πλούσια έκδοση).
Stonic συμπαθητικό,αλλά δείχνει πολύ λιτό,σπαρτιάτικο μέσα (στην ουσία Kia Rio)
Aντίθετα Kona είναι όντως περίεργο,αλλά και κάτι εντελώς διαφορετικό στην κατηγορία.Δική του εντελώς πλατφόρμα,δε βασίζεται σε σουπερμίνι,με πλήρη γκάμα κινητήρων.Δεν είναι το πιο αρμονικό ,αλλά στα μάτια μου με ένα κατάλληλο χρώμα ή σε N-line το αποδέχομαι για όλα τα άλλα + του.
Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Καλή Χρονιά!
-
Dublin,συμφωνώ ως επί το πλείστον σε όσα γράφεις παραπάνω, με 2-3 εξαιρέσεις
Kuga ναι, αλλά Puma δεν είναι και τόσο η πεπατημένη,καινούριο σχέδιο εξωτερικά (με Fiesta μόνο εσωτερικό)
Αrona κι αν είναι η πεπατημένη (κλασσικό VAG,υπερυψωμένο Ibiza μέσα-έξω και μουντό ακόμη και σε πλούσια έκδοση).
Stonic συμπαθητικό,αλλά δείχνει πολύ λιτό,σπαρτιάτικο μέσα (στην ουσία Kia Rio)
Aντίθετα Kona είναι όντως περίεργο,αλλά και κάτι εντελώς διαφορετικό στην κατηγορία.Δική του εντελώς πλατφόρμα,δε βασίζεται σε σουπερμίνι,με πλήρη γκάμα κινητήρων.Δεν είναι το πιο αρμονικό ,αλλά στα μάτια μου με ένα κατάλληλο χρώμα ή σε N-line το αποδέχομαι για όλα τα άλλα + του.
Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Καλή ρονιά!
+1 !!
Καλή χρονιά με υγεία, να είμαστε καλά.
Peugeot 3008 2016