-
Ανάβουν τα προβολάκια αναλόγως την στροφή για να 'βοηθήσουν', αλλά τα ίδια τα φώτα δεν στρίβουν. Σε καμία έκδοση.
-
Καλά είναι δυνατόν;ούτε στο hybrid ;
Γιατί σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση? Ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν αυτό το χαρακτηριστικό και κατά κανόνα είναι 'premium', όπως π.χ. η DS7.
-
konstantinosnov wrote:
Καλά είναι δυνατόν;ούτε στο hybrid ;
Γιατί σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση? Ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν αυτό το χαρακτηριστικό και κατά κανόνα είναι 'premium', όπως π.χ. η DS7.
Ομολογώ δεν το ήξερα αυτό...Το θεωρούσα στάνταρ σε τιμες 40+
-
Καλημερα ήθελα να ρωτήσω γι κοτσαδόρο στο Peugeot 3008 .γνωριζει κάποιος εάν δεν βάλω τις εταιρίας που έχει ένα κόστος στα 800 ε .εαν έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο στα ηλεκτρονικά του.
σας ευχαριστώ
-
Φώτα που στρίβουν έχω στην C4 exclusive του 2005 , τα οποία κινούνται με το τιμόνι και είναι ξένον . Στην C5 exclusive του 2009 , τα ξένον κινούνται σε λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες και για τις μικρές ταχύτητες έχω φώτα που κοιτάνε με 45 μοίρες γωνία και ανάβει το ένα προς το εσωτερικό της στροφής και είναι πολύ βολικά σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους , αλλά και σε στενά με παρκαρισμένα .
Την λογική να ανάβει το φως ομίχλης ως φως στροφής την είχαν τα ακριβά γερμανικά από το 2002 και μετά τα έβαλαν πολλοί αφού είναι μία πολύ φτηνότερη λύση από το χωριστό φως που έχω εγώ και είναι και στο σωστό ύψος .
Προφανώς εδώ ο όμιλος το βάζει στο 7 ώστε να δικαιολογήσει την διαφορά τιμής .
-
Όταν ο φίλος μας λέει φώτα να στρίβουν μάλλον εννοεί αυτό: φώτα να στρίβουν. Όχι προβολάκια ή επιπλέον λάμπες.
Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου (Insignia) είχε φώτα που έστριβαν και πραγματικά 'ακολουθούσες' την καμπύλη του δρόμου εν κινήσει, όσο μικρή και να ήταν. Η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική, πραγματικά όποτε αναφέρω για το 3008 την έλλειψη των φώτων που στρίβουν την έχω στα μείον. Μοτεράκι στην λάμπα, όχι δεύτερη λάμπα (υπήρχε μεν και δεύτερη λάμπα που άναβε σε χαμηλές ταχύτητες αν είχες βγάλει φλας ή έστριβες)
-
Όταν ο φίλος μας λέει φώτα να στρίβουν μάλλον εννοεί αυτό: φώτα να στρίβουν. Όχι προβολάκια ή επιπλέον λάμπες.
Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου (Insignia) είχε φώτα που έστριβαν και πραγματικά 'ακολουθούσες' την καμπύλη του δρόμου εν κινήσει, όσο μικρή και να ήταν. Η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική, πραγματικά όποτε αναφέρω για το 3008 την έλλειψη των φώτων που στρίβουν την έχω στα μείον. Μοτεράκι στην λάμπα, όχι δεύτερη λάμπα (υπήρχε μεν και δεύτερη λάμπα που άναβε σε χαμηλές ταχύτητες αν είχες βγάλει φλας ή έστριβες)
Αυτό ακριβώς εννοώ ναι.Οχι τα προβολακια.Οβτως 'μείον' του σε αυτό το σημείο.Τουλαχιστον στο δίλιτρο του στην εκδοση gt και στα υβριδικά θα έπρεπε να το είχαν.Ισως ισχύει αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω.Καποια τα κράτησαν για τα άλλα αυτοκίνητα τους
-
Καλημερα ήθελα να ρωτήσω γι κοτσαδόρο στο Peugeot 3008 .γνωριζει κάποιος εάν δεν βάλω τις εταιρίας που έχει ένα κόστος στα 800 ε .εαν έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο στα ηλεκτρονικά του.
σας ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε.
Έχω βάλει κοτσαδόρο στο 3008, εκτός της Peugeot. Έχω προτιμήσει την ακριβότερη επιλογή (περίπου 300€ μου στοίχισε), που είναι αποσπώμενος με ένα απλό κουμπί. Το άσχημο είναι ότι πρέπει να απενεργοποιείς το park assist όταν έχεις 'κουμπωμένο' επάνω τον κοτσαδόρο. Στη peugeot που ρώτησα, μου είπαν στη μια αντιπροσωπεία ότι έτσι γίνεται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, σε άλλη αντιπροσωπεία ότι πρέπει να παραγγείλουν καινούριο πρόγραμμα και καλωδίωση για το park assist ώστε να αλλάξουν τα ρανταρ που βλέπουν οι αισθητήρες, με κόστος πάνω από 300€.
Πάντως, παλιότερα έχει αναφερθεί στο φορουμ και από άλλα μέλη ότι κοτσαδόρος και park assist δεν πάνε μαζί.
-
Γι αυτό τα εργοστασιακά συστήματα είναι και ακριβότερα. Γιατί λαμβάνουν υπ' όψιν όλες αυτές τις παραμέτρους και όλα συνεργάζονται κανονικά.
Στο Focus MK4, που έχει περιμετρικά αισθητήρες, όταν έχεις κάτι συνδεδεμένο στον κοτσαδόρο (δίνει δηλαδή ρεύμα), απενεργοποιούνται μόνο οι πίσω και σου γράφει ότι εντόπισε trailer. Οι υπόλοιποι δουλεύουν κανονικά.
-
επισης εχω παρατηρησει οτι οταν συνδεσεις κατι ηλεκτρικο στην πριζα του κοτσαδορου (ειναι εργοστασιακος ο δικος μου) απενργοποιει το lane assist
-
Είμαι ανάμεσα σε βενζίνη και πετρέλαιο..πωλητής μου είπε να διαλέξω πετρέλαιο καθώς ο κινητήρας βενζίνης ζορίζεται νε συνέπεια μεγάλη κατανάλωση..χλμ 10000-15000 το χρόνο..καποιος που ξέρει διάφορες;
-
Εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις. Σίγουρα ο diesel (εφόσον μιλάμε για τους 2 μικρούς κινητήρες) είναι πιο ταιριαστός στο 3008, αλλά και ο 1.2 μια χαρά το κινεί. Τώρα αναφορικά με την κατανάλωση, προφανώς ο diesel θα είναι αρκετά πιο οικονομικός. Οπότε εαν προτεραιότητα σου είναι η οικονομική μετακίνηση, ο diesel είναι μόνόδρομος.
-
Εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις. Σίγουρα ο diesel (εφόσον μιλάμε για τους 2 μικρούς κινητήρες) είναι πιο ταιριαστός στο 3008, αλλά και ο 1.2 μια χαρά το κινεί. Τώρα αναφορικά με την κατανάλωση, προφανώς ο diesel θα είναι αρκετά πιο οικονομικός. Οπότε εαν προτεραιότητα σου είναι η οικονομική μετακίνηση, ο diesel είναι μόνόδρομος.
Υπαρχει μεγάλη διαφορά στον 1,6 με τον 1,5; Εννοώ σε επιδόσεις..ισχύει πως ο βενζινοκινητήρας ζορίζεται και σε κάποια χρόνια ίσως βγάλει προβλήματα;
-
ισχύει πως ο βενζινοκινητήρας ζορίζεται και σε κάποια χρόνια ίσως βγάλει προβλήματα;
Όχι βέβαια.
-
Υπαρχει μεγάλη διαφορά στον 1,6 με τον 1,5; Εννοώ σε επιδόσεις..ισχύει πως ο βενζινοκινητήρας ζορίζεται και σε κάποια χρόνια ίσως βγάλει προβλήματα;
Εννοείς 1.5 με τον 1.6 και οι 2 diesel ή εννοείς τον 1.5 diesel σε σχέση με τον 1.6 βενζίνης? Δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Εαν μιλάς και για τους 2 diesel, τότε ο 1.5 είναι λίγο καλύτερος, απλά πιο θορυβώδης. Εαν συγκρίνεις 1.5 πετρέλαιο με 1.6 βενζίνη, τότε ο βενζίνης είναι μίλια μακριά σε επιδόσεις.
Εαν μιλάς για τον 1.6 βενζινοκινητήρα, δεν ζορίζεται καθόλου. Ο 1.2 ίσως να ζορίζεται λίγο κάποιες φορές, αλλά εννοείται ότι ΔΕΝ θα βγάλει προβλήματα για αυτό το λόγο. Το μόνο αποτέλεσμα του 'ζορίσματος' θα είναι η αυξημένη κατανάλωση.
-
yiannis001 wrote:
Εννοείς 1.5 με τον 1.6 και οι 2 diesel ή εννοείς τον 1.5 diesel σε σχέση με τον 1.6 βενζίνης? Δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Εαν μιλάς και για τους 2 diesel, τότε ο 1.5 είναι λίγο καλύτερος, απλά πιο θορυβώδης. Εαν συγκρίνεις 1.5 πετρέλαιο με 1.6 βενζίνη, τότε ο βενζίνης είναι μίλια μακριά σε επιδόσεις.
Εαν μιλάς για τον 1.6 βενζινοκινητήρα, δεν ζορίζεται καθόλου. Ο 1.2 ίσως να ζορίζεται λίγο κάποιες φορές, αλλά εννοείται ότι ΔΕΝ θα βγάλει προβλήματα για αυτό το λόγο. Το μόνο αποτέλεσμα του 'ζορίσματος' θα είναι η αυξημένη κατανάλωση.
Για πετρέλαιο μιλούσα. Ευχαριστώ. Μάλλον κλίνω προς το 1,5 130hp EAT GT LINE. Έχω βρεί με λίγα χιλιόμετρα περι τα 15.000 στα 32.000. Πιστευέτε αξίζει σαυτη την τιμή?
-
Για πετρέλαιο μιλούσα. Ευχαριστώ. Μάλλον κλίνω προς το 1,5 130hp EAT GT LINE. Έχω βρεί με λίγα χιλιόμετρα περι τα 15.000 στα 32.000. Πιστευέτε αξίζει σαυτη την τιμή?
Ακριβό το βρίσκω. Για πήγαινε να πάρεις μια προσφορά για καινούργιο (ειδικά τώρα με την κατάσταση που επικρατεί). Ο κολλητός μου είχε πάρει προσφορά το φθινόπωρο στα €35.000 για καινούργιο, οπότε τα τα €3.000 δεν είναι σημαντικό ποσό (κατά την γνώμη μου) για να το πάρεις μεταχειρισμένο.
-
Νομίζω σε αυτά τα αυτοκίνητα οι πετρελαιοκινητήρες είναι ακόμη η πρώτη επιλογή (το είδαμε και στο καινούργιο Kuga, οι ποιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις είναι diesel ή Mild hybrid diesel), γιατί μπορεί η κατανάλωση να ξεφύγει εύκολα σε έναν μικρό βενζινοκινητήρα, και θα προτιμούσα τα περισσότερα κυβικά και κυλίνδρους, όχι ότι θα πάθει κάτι, απλά εμένα προσωπικά μου δίνει μία ασφάλεια σε ένα τόσο μεγάλο αυτοκίνητο.
Όπως ξέρουμε ο 1.5D 130Hp κινεί πολύ ικανοποιητικά τα C-Suv του ομίλου. Υπάρχει και ο 2.0 βέβαια για κορυφαίες επιδόσεις.
-
Σε 1,6 Βενζίνη, 180Hp, EAT8 έχω μέση κατανάλωση 8,5 l/100 με 85% σε πόλη και 15% σε εθνική.
Τώρα με τον κορωναϊο που οι δρόμοι ήταν άδειοι, είδα μέσα στην πόλη και 6,5-6,9 λ/100.
-
Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω το active diesel eat8 μιας και πέτυχα πολύ καλή προσφορά. Πιστεύετε αξίζει; χάνει πολύ σε σχέση με την έκδοση allure?
Peugeot 3008 2016