-
Σε έμενα είχαν βάλει χωρίς να το ζητήσω τρίγωνο ,φαρμακείο ,πυροσβεστήρα σε 5008.
-
Θέμα πολιτικής της κάθε εταιρείας είναι.
-
20€ εχουν ολα μαζι, σιγα το θεμα
-
Φυσικά και δεν είναι τα λεφτά το θέμα...αλλά όταν έχεις δώσει 17589 για σουπερμίνι,όσο να'ναι σε χαλάει η γυφτιά τους...μου θύμισε τις παλιές καλές μέρες που η vw χρέωνε τα πατάκια 10.000δρχ....
-
Allure/1.6 EAT8/180Hp/Βενζίνη
Συμπλήρωσα τα 3100χλμ. Τα πρώτα 900χλμ μέσα σε πόλη και τα υπόλοιπα 2200χλμ σε 2 ταξίδια πήγαινε/έλα.Μέσα στην πόλη η κατανάλωση μέχρι τώρα κυμαίνεται στα 8,4-8,5 lt/100.
Στα ταξίδια τώρα: 3 χώρες, με διάφορες βενζίνες από διαφορετικές χώρες. Τα πρώτα 1100χλμ τα έκανα μόνος και χωρίς φορτίο. Στην επιστροφή ήμουν πάλι μόνος αλλά πλήρως φορτωμένος..
Μέση κατανάλωση: 7,9 lt/100
Μέση Ταχύτητα: 91 χλμ (τελωνεία,διόδια, επαρχιακοί δρόμοι, Εθνικές)Πολύ ξεκούραστο, άνετο, αθόρυβο (μόνο σε πολύ υψηλές ταχύτητες ακούγεται..) με καλά πατήματα, απίστευτο αυτόματο κιβώτιο.
-
Δεν είναι ακριβώς πολιτική της εταιρείας το τρίγωνο όπως τα πατάκια. Στην ΕΕ είναι μέρος του υποχρεωτικού εξοπλισμού του αυτοκινήτου και πρέπει να συνοδεύει τα νέα οχήματα.
-
Το ίδιο και η ασφάλιση. Είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη. Η εταιρεία σου πουλάει το αυτοκίνητο, δεν είναι υποχρεωμένη να σου δώσει κάτι άλλο. Μπορεί αν θέλει να στα χρεώσει, να στα χαρίσει, ή να σε παραπέμψει να τα αγοράσεις από το εμπόριο.
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Συμπλήρωσα τα 3100χλμ. Τα πρώτα 900χλμ μέσα σε πόλη και τα υπόλοιπα 2200χλμ σε 2 ταξίδια πήγαινε/έλα.Μέσα στην πόλη η κατανάλωση μέχρι τώρα κυμαίνεται στα 8,4-8,5 lt/100.
Στα ταξίδια τώρα: 3 χώρες, με διάφορες βενζίνες από διαφορετικές χώρες. Τα πρώτα 1100χλμ τα έκανα μόνος και χωρίς φορτίο. Στην επιστροφή ήμουν πάλι μόνος αλλά πλήρως φορτωμένος..
Μέση Ταχύτητα: 91 χλμ (τελωνεία,διόδια, επαρχιακοί δρόμοι, Εθνικές)Πολύ ξεκούραστο, άνετο, αθόρυβο (μόνο σε πολύ υψηλές ταχύτητες ακούγεται..) με καλά πατήματα, απίστευτο αυτόματο κιβώτιο.
Φοβερό χρώμα. Πώς το λένε; Αναμενόμενα τα 8αρια για 1.6/180/βενζίνη. Εντύπωση μου κάνει η μικρή διαφορά στις μέσες τιμές από πόλη σε ταξίδι. Περίμενα μεγαλύτερη απόκλιση.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σίγουρα, απλά πολλές εταιρείες έχουν μεριμνήσει για την δημιουργία ειδικής θήκης για το τρίγωνο στον χώρο αποσκευών ακριβώς γιατί έχει προβλεφθεί να δίνεται το τρίγωνο μαζί με το αυτοκίνητο. Τα ίδια μοντέλα στις ΗΠΑ και το ΗΒ πωλούνται με τη θήκη κενή. (Εδώ χρωστάω ένα λινκ από το βιντεάκι youtube όπου έμαθα αυτή την άχρηστη πληροφορία). Εν ολίγοις, αν σε αυτοκίνητο αγορασμένο εντός ΕΕ υπάρχει ειδική θήκη για το τρίγωνο και αυτό λείπει, είναι τσιπιά της αντιπροσωπίας.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φοβερό χρώμα. Πώς το λένε; Αναμενόμενα τα 8αρια για 1.6/180/βενζίνη. Εντύπωση μου κάνει η μικρή διαφορά στις μέσες τιμές από πόλη σε ταξίδι. Περίμενα μεγαλύτερη απόκλιση.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ultimate Red
Η κατανάλωση μέσα στην πόλη είναι λίγο σχετική και μια πόλη μιλάμε.., αλλά είναι ρεαλιστική.
Πιστεύω ότι η κατανάλωση σε ανοιχτό δρόμο θα μπορούσε να είναι καλύτερη/μικρότερη αλλά οδηγούσα αρκετά επιθετικά στους μικρούς τύπου επαρχίας δρόμους για να κερδίσω ώρα.. Οπότε το κιβώτιο κατέβαζε συχνά ταχύτητα κι ανέβαζε στροφές. Εάν το πήγαινα πιο χαλαρά θα έβλεπα διαφορά σίγουρα!Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Το μαυρο χρωμα εγινε πια σουπα,σε λιγο δεν θα αναγνωριζω το αυτοκινητο μου στα parking.
Διαλεξτε οποιοδηποτε αλλο χρωμα!Ωραιο το κοκκινο. -
Το κόκκινο νομιζω ειναι περλα σωστα? Φαινεται ιδαιτερο. Ειναι από τα μοναδικα χρωματα που δεν εχει τυχει να δω απο κοντα. Περιεργο που πηρες allure αλλα προσθεσες led φωτα. Πως και δεν πηγες απευθειας στην gt line? Φανταζομαι οτι πλησιασες πολυ την τιμη της.
Παιδες εχει βαλει κανεις ηλιοροφη και αν ναι, ειναι ευχαριστημενος απο το σκιαδο απο αποψη ζεστης και φωτος. Επισης σε αγγλικο φορουμ διαβασα πως πολλοι ειχαν προβληματα με τα περιφεριακα λαστιχα στεγανοποισης τα οποια σκιζοντουσαν σε διαφορα σημεια.
-
Με αποκλειστική χρήση πόλη 6,5-6,7 λίτρα κατανάλωση.
-
Καλημέρα,
Παιδες εχει βαλει κανεις ηλιοροφη και αν ναι, ειναι ευχαριστημενος απο το σκιαδο απο αποψη ζεστης και φωτος. Επισης σε αγγλικο φορουμ διαβασα πως πολλοι ειχαν προβληματα με τα περιφεριακα λαστιχα στεγανοποισης τα οποια σκιζοντουσαν σε διαφορα σημεια.
Γύρισα από μία εβδομάδα Πελοπόννησο, την ημέρα η ηλιοροφή κλειστή με το σκιάδιο και το βράδυ ανοιχτή να μπαίνει ο ευχάριστα δροσερός αέρας. Το σκιάδιο σε κάθε περίπτωση έκοβε τα πάντα και αν πλησιάζες το χέρι σου δεν ένιωθες ζέστη να μπαίνει από εκεί, η ζέστη έμπαινε από το παρμπριζ το οποίο δυστυχώς δεν είναι αθερμικό όπως είχα συνηθίσει στο Insignia.
Σχετικά με τα λάστιχα, είχαν θέματα κάποια αυτοκίνητα με συγκεκριμένους αριθμούς VIN, από το peugeotforums βλέπω αρκετό κόσμο να είχε το θέμα, πάντως με 5 έτη εγγύηση αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθώς γίνεται κατευθείαν αντικατάσταση.
-
Ξέρει κάποιος νέα για το MY 2020;
-
Ξέρω, ξέρω.., είναι ακόμη καλοκαίρι αλλά θέλω να κ; νω τον προϋπολογισμό για αγορά χειμερινών ελαστικών. Εδώ είναι υποχρεωτικά (Ρουμανία). Όχι τρελό χιόνι αλλά χαμηλές θερμοκρασίες και πάγος σίγουρα..
Έχει κάποιος βάλει κάποια χειμερινά; Εμπειρίες; Προτάσεις;
Σκέφτομαι για καθαρά χειμερινά κι όχι all season μιας και θα μου πάνε χαμένα μετά τα μαμίσια.
Τι λέτε;
-
Ξέρω, ξέρω.., είναι ακόμη καλοκαίρι αλλά θέλω να κ; νω τον προϋπολογισμό για αγορά χειμερινών ελαστικών. Εδώ είναι υποχρεωτικά (Ρουμανία). Όχι τρελό χιόνι αλλά χαμηλές θερμοκρασίες και πάγος σίγουρα..
Έχει κάποιος βάλει κάποια χειμερινά; Εμπειρίες; Προτάσεις;
Σκέφτομαι για καθαρά χειμερινά κι όχι all season μιας και θα μου πάνε χαμένα μετά τα μαμίσια.
Τι λέτε;
Φιλε μου τα 4season στην Ρουμανια με κρατησαν μια χαρα στο πολυ χιονι τον γεναρη (nissan xtrail ,michelin crossclimate suv ) και ειχαν και 50000 χλ.
-
Αν μου επιτρέπεις, λάστιχα με 50χιλ. χιλιόμετρα, και με καλή πιθανότητα βαρύ χειμώνα, είναι ένα άχρηστο ρίσκο. Μόνο ένα μικρό γλίστρημα, σε φρενάρισμα, παρκάρισμα κλπ. θα κοστίσει παραπάνω από ένα σετ λάστιχα. Εγώ αν ζούσα σε μέρος με βαρύ χειμώνα, θα αγόραζα τουλάχιστον ένα βασικό σετ, έστω χαμηλού κόστους, καθαρά χειμερινά λάστιχα...
-
Αν μου επιτρέπεις, λάστιχα με 50χιλ. χιλιόμετρα, και με καλή πιθανότητα βαρύ χειμώνα, είναι ένα άχρηστο ρίσκο. Μόνο ένα μικρό γλίστρημα, σε φρενάρισμα, παρκάρισμα κλπ. θα κοστίσει παραπάνω από ένα σετ λάστιχα. Εγώ αν ζούσα σε μέρος με βαρύ χειμώνα, θα αγόραζα τουλάχιστον ένα βασικό σετ, έστω χαμηλού κόστους, καθαρά χειμερινά λάστιχα...
Φιλέ μου βεβαίως και σου επιτρέπω συζήτηση κάνουμε , μπορεί να είχαν 50000 αλλά ήταν 2 χρονιά λάστιχα με διαδρομές εθνικής και προτού ταξιδέψω έκανα το έλεγχο να σκεφτείς πως πουλήθηκε το αυτοκίνητο με αυτά και ο λάστιχάς όταν πήγε ο αγοραστής να τα αλλάξει του είπε πως κρατάνε ακόμα .Άλλωστε 900 ευρώ λάστιχα δεν μπορείς να τα αλλάζεις κάθε χρόνο.
-
Τα χιλιόμετρα από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Η Michelin λέει ότι υπό συνθήκες, ένα καλό λάστιχο μπορεί να βγάλει μέχρι και 100.000 χλμ.
Peugeot 3008 2016