-
καλα χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Οι μεταλλικές απολήξεις μπαίνουν εργοστασιακα? Περίπου Πόσο κάνουν?Μπαίνουν εργοστασιακά σαν βασικός εξοπλισμός σε GT και GT-line . Στις άλλες εκδόσεις μπορούν να μπουν εκ των υστέρων με κόστος αγοράς περίπου 150€ και εύκολη τοποθέτηση.
https://eshop-peugeot.cz/gb/exterior-personalisation/1553-set-of-2-chromed-exhaust-tailpipes-peugeot-new-3008-p84-new-5008-p87.html -
Καλοτάξιδο ,να σου χαρίσει χαμόγελα .
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!Η αληθεια είναι οτι δεν χρεώθηκα τιποτα απο τα extra...μαλλον...και εξηγουμαι: πηγα σε 5 αντιπροσωπειες (Βολο, Λαρισα, Τρικαλα, Θεσ/κη, Καβαλα). Ολες, μου ειπαν τα εξης για την εκδοση που σας ειπα: 35100 αρχικη μείων 1200 οφελος αποσυρσης( εαν δεν ειχες αμαξι για αποσυρση το εκαναν με δικο τους οχημα και σου αφαιρουσαν 1000) μείων 600 με 800 ευρω εκπτωση της αντιπροσωπειας. οποτε εβγαινε ενα συνολο 33300 με 33500 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΤΡΑ!!! και ειπα να περασω στην αντεπιθεση γιατι η αληθεια ειναι οτι ο εξοπλισμος της allure δεν αξιζει τοσα χρηματα και η gt line ειχε 1500 παραπανω...και λεω οτι κερδισω. μετα απο διαπραγματευσεις (οχι πολυ σκληρες θα ελεγα) κατεληξα με ολα τα εχτρα που σας ανεφερα και μειων 1000 ακομη ευρω οποτε φτασαμε στο εξαιρετικο (για μενα) 32500. και πηρα σχεδον οτι εχει η gt line. κερδισαν και αυτοι αλλα σιγουρα κερδισα κι εγω παρα πολυ! παντως για οποιον θελει να παρει το αυτοκινητο παιδια ειναι φοβερο σε ολα του. ειναι ενα καθαρα οικογενειακο αυτοκινητο με πολυ μεγαλους χωρους, πανεμορφο με εξαιρετικο 8αρι κιβωτιο και οσον αφορα τον κινητηρα ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΟΣ και αδειο και φορτωμενο. Εμενα τουλαχιστον δεν θα με ενδιεφερε με τα παιδια μου μεσα να πηγαινω ουτε με 170 ουτε με 180 στην εθνικη. Τωρα για τα extra τι να σου πω... απο εναν τιμοκαταλογο που μου εδωσαν: αποληξεις 150Ε, ΚΑΜΕΡΑ 280Ε, ΠΑΤΑΚΙΑ 120Ε, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 300Ε ΚΑΙ SERVICE....ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!
-
Ο χρήστης chiogio έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!Η αληθεια είναι οτι δεν χρεώθηκα τιποτα απο τα extra...μαλλον...και εξηγουμαι: πηγα σε 5 αντιπροσωπειες (Βολο, Λαρισα, Τρικαλα, Θεσ/κη, Καβαλα). Ολες, μου ειπαν τα εξης για την εκδοση που σας ειπα: 35100 αρχικη μείων 1200 οφελος αποσυρσης( εαν δεν ειχες αμαξι για αποσυρση το εκαναν με δικο τους οχημα και σου αφαιρουσαν 1000) μείων 600 με 800 ευρω εκπτωση της αντιπροσωπειας. οποτε εβγαινε ενα συνολο 33300 με 33500 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΤΡΑ!!! και ειπα να περασω στην αντεπιθεση γιατι η αληθεια ειναι οτι ο εξοπλισμος της allure δεν αξιζει τοσα χρηματα και η gt line ειχε 1500 παραπανω...και λεω οτι κερδισω. μετα απο διαπραγματευσεις (οχι πολυ σκληρες θα ελεγα) κατεληξα με ολα τα εχτρα που σας ανεφερα και μειων 1000 ακομη ευρω οποτε φτασαμε στο εξαιρετικο (για μενα) 32500. και πηρα σχεδον οτι εχει η gt line. κερδισαν και αυτοι αλλα σιγουρα κερδισα κι εγω παρα πολυ! παντως για οποιον θελει να παρει το αυτοκινητο παιδια ειναι φοβερο σε ολα του. ειναι ενα καθαρα οικογενειακο αυτοκινητο με πολυ μεγαλους χωρους, πανεμορφο με εξαιρετικο 8αρι κιβωτιο και οσον αφορα τον κινητηρα ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΟΣ και αδειο και φορτωμενο. Εμενα τουλαχιστον δεν θα με ενδιεφερε με τα παιδια μου μεσα να πηγαινω ουτε με 170 ουτε με 180 στην εθνικη. Τωρα για τα extra τι να σου πω... απο εναν τιμοκαταλογο που μου εδωσαν: αποληξεις 150Ε, ΚΑΜΕΡΑ 280Ε, ΠΑΤΑΚΙΑ 120Ε, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 300Ε ΚΑΙ SERVICE....ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!φιλε μου καλοτάξιδο .Εσυ δλδ τα 32500e για 1.2-3κυλινδρο τα θεωρείς καλα λεφτά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μα τι του λες τώρα του ανθρώπου....
-
Γιατί ακούω ότι να ναι
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ ils! Το μόνο που θα σου απαντησω είναι οτι δυστυχώς οποιος δεν θελει να καταλαβει καποια πραγματα δεν θα τα καταλαβει ποτε. Οσα μηνυματα και να στειλω, οσες ωρες και να του εξηγω! Ετσι κι αλλιως το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι να πεισω κάποιον να παρει το αυτοκινητο. ελπιζω να εχεις πολυ μεγαλυτερο, ασφαλεστερο, ομορφοτερο, ανετο και φυσικα γρηγοροτερο αυτοκινητο απο αυτο. καλο βραδυ!
-
Παρεξηγηθηκες και σου ζήτω συγγνώμη δεν ήταν αυτό ο σκοπός μου
-
Αληθεια δεν παρεξηγηθηκα καθολου! Νομιζω ομως οτι στεκεσαι σε ενα πραγμα και παραβλεπεις 100. Αλλωστε αν διαβασες, πρωτος ειπα οτι αυτη η εκδοση ειναι αληθεια οτι δεν αξιζει τα λεφτα της. με τα εχτρα ομως θεωρω οτι εκανα μια καλη επιλογη για τις αναγκες της οικογενειας μου. Παντα θα υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες επιλογες. πιστεψε με ομως....μονο στο μυαλο σου υπαρχει διαφορα στο 3κιλυνδρο απο το 4κιλυνδρο. ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΜΙΑ. Και σου μιλαει ενας ανθρωπος που για πρωτο αυτοκινητο εδω και 8 χρονια εχει ενα audi rs5 4.2 450 ps (ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΥΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ). Για να σε προλαβω το λεω...οπως και να χει χαρηκα για τη κουβεντα μας. καλο βραδυ
-
Τώρα τι μου συγκρίνεις ;12 χρονια κάτοχος Audi ημουν .
-
Δεν συγκρινα κατι.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Τώρα τι μου συγκρίνεις ;12 χρονια κάτοχος Audi ημουν .Sent from my iPhone using Tapatalk
Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο δεν συγκρινε τίποτα!
Όσο για το 1.2 τρικυλινδρο που γίνεται συχνά θέμα για το αν αξίζει τα 30+ χιλιάρικα να πούμε ότι αγοράζουμε αμάξι και όχι κινητήρα !
Δλδ αγοραζεις και εμφάνιση και ανεση και στησιμο και ποιότητα κατασκευής και πολλά άλλα.
Αν ο κινητήρας κινεί αυτόν και την οικογένεια του με ασφάλεια και άνεση σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια ποιο το πρόβλημα;
Ή τελικά το πρόβλημα είναι στο σηματακι και ήταν από την Αγία Τριάδα θα ήταν δικαιολογημένα τα 35?
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
chiogio καλοτάξιδο!!!!
Ζηλεύω!!! -
Το 1.200cc πλεον σημαινει μεγαλυτερη ιπποδυναμη απο το παρελθον αλλα εχουν ανεβει και τα κιλα των αυτοκινητων
-
τα κιλα των σημερινων αμαξιων εχουν ανεβει απο το 1990-2000 αλλα εχουν ξανακατεβει από το 2000-2010. Φυσικα από το 90-00 είμαστε ενα 35% πάνω.
-
Tiger και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Θεωρώ ότι ο 1200 όπως και ο 1500 diesel είναι οριακοί για το μέγεθος και το βάρος του αυτοκινήτου. Το 3008 όμως, κατά τη γνώμη μου, δε το αγοράζεις με βάση τη λογική αλλά με τη καρδιά. Αν λοιπόν τα κουκιά δε φτάνουν για τα 1600 ή το 2000 diesel και σε τελική ανάλυση σε καλύπτουν οι μικροί κινητήρες τότε το φτιάχνεις με τον εξοπλισμό που θέλεις και όλα καλά....
Και εγώ αν μπορούσα να ανέβω πάνω (αρκετά πάνω...) από 30000€ θα έκανα αυτό που έκανε και ο chiogio. GT line 1500 diesel αυτόματο. Δυστυχώς με τα χιλιόμετρα που κάνω η βενζίνη απορρίπτεται -
Σαφώς και αξίζει τα λεφτά του γιατί είναι θαύμα τεχνολογίας πώς με τόσο μικρό και ελαφρύ κινητήρα έχει τόσο καλές επιδόσεις και οικονομία.Ο κινητήρας δεν είναι σαν το 1200ρακι zastava πριν από 40 χρόνια
-
Προσωπικά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την ερώτηση: 'μα καλά τόσα λεφτά για 3κυλινδρο / 1.200αρη' κλπ. Τι σημασία έχουν τα κυβικά και οι κύλινδροι στην σημερινή εποχή? Σημασία έχει η απόδοση του κινητήρα και οι επιδόσεις.
Δηλαδή εάν αντί για 3κυλινδρο 1.200αρη είχε έναν κινητήρα 4κυλινδρο, 1.800αρη με 120 ίππους και μικρότερη ροπή, θα ήταν ΟΚ η τιμή του?
Μπορούμε να πούμε ότι είναι 'πολλά τα λεφτά για μόνο 130 ίππους και αυτές τις επιδόσεις', αυτό έχει νόημα σαν πρόταση (άσχετα εάν κάποιος συμφωνεί ή όχι), αλλά οι κύλινδροι και τα κυβικά δεν κατανοώ πως σχετίζονται με την τιμή.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Προσωπικά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την ερώτηση: 'μα καλά τόσα λεφτά για 3κυλινδρο / 1.200αρη' κλπ. Τι σημασία έχουν τα κυβικά και οι κύλινδροι στην σημερινή εποχή? Σημασία έχει η απόδοση του κινητήρα και οι επιδόσεις.Δηλαδή εάν αντί για 3κυλινδρο 1.200αρη είχε έναν κινητήρα 4κυλινδρο, 1.800αρη με 120 ίππους και μικρότερη ροπή, θα ήταν ΟΚ η τιμή του?
Μπορούμε να πούμε ότι είναι 'πολλά τα λεφτά για μόνο 130 ίππους και αυτές τις επιδόσεις', αυτό έχει νόημα σαν πρόταση (άσχετα εάν κάποιος συμφωνεί ή όχι), αλλά οι κύλινδροι και τα κυβικά δεν κατανοώ πως σχετίζονται με την τιμή.
με αυτή τη λογική αν αύριο βγάλουν ένα 500αρι με 200αλογα και 50000e να πάμε να το πάρουμε .Φιλε μου η απλή λογική λέει ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας με αυτό το βάρος του οχήματος ζορίζεται .Το ζορισμα αυτό μακροπρόθεσμα δεν είναι καλο .Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με 150-200000 θα είναι αξιόπιστος κινητήρας .
Peugeot 3008 2016