-
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ασπαστο είναι.
Το κεφάλι των χεητερς όμως σπάει εύκολα...
Ασπαστο είναι αυτό που θα το πάρει @gatoz και ο καθένας που θα του πιεί το αίμα (εκτός δρόμου, εντός πόλης με σταμάτα-ξεκίνα για ώρες, αυτοκινητόδρομο με ακατέβατα 140, βουνίσια στροφοδιαδρομή με τέρμα γκάζια - τέρμα φρένα κλπ) και την επόμενη μέρα θα πάρει μπροστά με την μία και τραβήξει τα ίδια χωρίς πρόβλημα!!!
Όχι έλα καλό μου καλό καλό, θα σου δώσω κρουασάν!
Αυτό είναι γκέικο γαλλόχρεπο!!!
και θα σε πάει και στον μάστορα που θέλει εκείνο!Δεν υπάρχει τέτοιο στην πραγματικότητα.
Γιατί όλα τα αμάξια τα σπάει και τα πληρώνει πανάκριβα.
Και τα περνάει και στα έξοδα.
-
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
Ασπαστο είναι.
Το κεφάλι των χεητερς όμως σπάει εύκολα...
Ασπαστο είναι αυτό που θα το πάρει @gatoz και ο καθένας που θα του πιεί το αίμα (εκτός δρόμου, εντός πόλης με σταμάτα-ξεκίνα για ώρες, αυτοκινητόδρομο με ακατέβατα 140, βουνίσια στροφοδιαδρομή με τέρμα γκάζια - τέρμα φρένα κλπ) και την επόμενη μέρα θα πάρει μπροστά με την μία και τραβήξει τα ίδια χωρίς πρόβλημα!!!
Όχι έλα καλό μου καλό καλό, θα σου δώσω κρουασάν!
Αυτό είναι γκέικο γαλλόχρεπο!!!
και θα σε πάει και στον μάστορα που θέλει εκείνο!Δεν υπάρχει τέτοιο στην πραγματικότητα.
Γιατί όλα τα αμάξια τα σπάει και τα πληρώνει πανάκριβα.
Και τα περνάει και στα έξοδα.
Το vit δεν πήγαινε συνεργείο, αυτό ήταν άσπαστο!!! Και χώμα και στροφοδιαδρομή και αυτοκινητόδρομο!
Τα αουρις πετρέλαιο που έπιαναν άλλοι στα χέρια τους και πήγαιναν την μία μέρα Πτολεμαΐδα και την άλλη Καλαμάτα με ταχύτητα αυτόφωρου και εκείνα άσπαστα ήταν!
Άσε, γιατί μετά το αουρις ο ένας πήρε c4 και πήρε το μοτέρ στο χέρι με την καδένα! -
Μεροληπτείς ασύστολα και δεν σε πιστεύουμε.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Σήμερα το πρωί το βάζω μπρος και παίρνει ο βενζινοκινητήρας αντί για τον ηλεκτρικό βγάζοντας alarm "Βλάβη Ηλεκτρικού Συστήματος. Χρειάζεται Επισκευή", ενώ πάράλληλα άνοιξε το navigation για να μου βγάλει τα συνεργεία τα οποία μπορώ να το πάω, μέσα στα οποία πρώτη μούρη ήταν και ο Ρεμούνδος.
Μου έρχονται στο μυαλό οι ιστορίες που λέγαμε με τον Γάτο στη μάζωξη και με πιάνει νευρικό γέλιο.
Μπουστουδιούλου ρε βρωμιάρηδες Γάλλοι.
Μπαίνει η γυναίκα στο αυτοκίνητο και με ρωτάει γιατί γελάω μονάχος μου. "Χάλασε το αμάξι" της λέω. Έχει μείνει και με κοιτάει με ένα σαστιμένο βλέμμα απορίας.Να μην τα πολυλογώ, του είπα δυο τρεις γλυκές κουβέντες, το χάιδεψα λίγο στο καντράν και μετά το σβήνω, το ανάβω και όλα καλά. Πήρε με ηλεκτροκινητήρα κανονικά, χωρίς κανένα μήνυμα, χωρίς τίποτα. Σαν να μη συνέβει. Το έχω σβήσει και ανάψει τρεις τέσσερις φορές από τότε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ξαναβγάλει τίποτα.
Ευελπιστώ ότι ήταν κάτι στιγμιαίο ή ότι διάβασε κάτι κατά λάθος και αυτό είναι όλο.
Παρόλα αυτά, μιας και σε λίγες ημέρες είναι να πάει για το καθιερωμένο service, θα τους το πω, να κοιτάξουν μήπως έχει καταγράψει κάτι.Αυτοεπισκευάστηκε μόνο του!!!
Αυτή είναι τεχνολογία κύριοι. Οι άλλες εταιρείες ούτε που την ονειρεύονται ακόμη.
Να τα βλέπετε αυτά, που τα λέτε γαλλόχρεπα κτλ.
Vive la France!Ενα στιγμιαιο λαθος ηταν φιλε ,εχει ξανασυμβει και σε ανθρωπους διασημους
Peugeot 3008 2016