-
Και η Allure 1.6THP από τα 32Κ€....οφείλω να διορθώσω, το παλιό 3008 Allure 1.6THP έκανε 26.500€, όχι 25Κ€ που έγραψα. Άρα η διαφορά θεωρητικά μπορεί να είναι λιγότερη από 6Κ€....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ας το έλεγαν, ξέρω γω, 3008Χ.Και τι ειναι fiat να το πουνε 3008Χ?
Αλλο fiat αλλο peugeot
Aλλο peugeot αλλο vw -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...Η διαφορά τιμής ανάμεσα στο παλιό και στο νέο 3008 πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη...
Κάπου πιο πριν νομίζω έχω ποστάρει την αναμενόμενη διαφορά για το 1.6THP Allure, το παλιό είχε 25Κ€ και το καινούριο φαίνεται ότι θα πάει κάπου στα 33Κ€
8Κ€ διαφορά για το ίδιο ακριβώς μοντέλο δεν το έχει κάνει ούτε η MB, η Audi ή η BMW....
Στην ιταλια παντως η 2η έκδοση στο 1.6 diesel 120hp εχει περίπου 1000€ λιγότερα απο το αντίστοιχο Tiguan.
-
Δεν καταλαβαινω γιατι το γεγονος οτι το αμαξι αν αλλαξει τελειως δικαιολογει την εκτοξευση της τιμης κατα 6-8 χιλιαρικα. Το αμαξι ανταγωνιζεται βασει διαστασεων συγκεκριμενη κατηγορια με συγκεκριμενα υπαρχοντα μοντελα. Αν φτανει την τιμη του Χ1 ειναι καταδικασμενο στην εγχωρια αγορα. Και αλλα αμαξια αλλαξανε ριζικα αλλα δεν ακριβυνανε τοσο. Βεβαια συζηταμε θεωρητικα δεν εχω καταλαβει γιατι θεωρουμε δεδομενη την αυξηση τοσο πολυ οταν ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει τιμες.
-
Αν ο διάδοχος κουβαλάει υψηλή τεχνολογία δικαιολογω ίσως την διαφορά τιμής. Σε λογικά βέβαια πλαίσια.
Η προχω εμφάνιση του όμως όχι γιατί σε 5 χρόνια θα έχει γίνει συνηθισμενη όταν θα το βλέπουμε στους δρόμους.
Όπως και όχι για μια εταιρία γενικά που τα τελευταία χρόνια δεν με πείθει για την αξιοπιστία των προϊόντων της. -
Το κάθε μοντέλο θα κουβαλάει νέα τεχνολογία, γιατί η ρημάδα εξελίσσεται. Θα δικαιολογεί τέτοια αύξηση;
ΥΓ: Το Tiguan που έρχεται με καραμπινάτη νέα τεχνολογία, που ειδικά σε θέματα ασφαλείας δεν υπάρχουν σε κανένα ανταγωνιστή, και σε κανένα άλλο μοντέλο της VW Group, έχει τιμές αντίστοιχες με την προηγούμενη έκδοση.
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι το γεγονος οτι το αμαξι αν αλλαξει τελειως δικαιολογει την εκτοξευση της τιμης κατα 6-8 χιλιαρικα. Το αμαξι ανταγωνιζεται βασει διαστασεων συγκεκριμενη κατηγορια με συγκεκριμενα υπαρχοντα μοντελα. Αν φτανει την τιμη του Χ1 ειναι καταδικασμενο στην εγχωρια αγορα. Και αλλα αμαξια αλλαξανε ριζικα αλλα δεν ακριβυνανε τοσο. Βεβαια συζηταμε θεωρητικα δεν εχω καταλαβει γιατι θεωρουμε δεδομενη την αυξηση τοσο πολυ οταν ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει τιμες.απο πάνω γράφω οτι η τιμη του στην ιταλια ειναι 1000€ λιγότερα απο το Tiguan. Που το έιδες οτι εχει τιμη χ1;
-
Παιζει διαφημιση tiguan τωρα ,μη διακοπτεις εσυ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παιζει διαφημιση tiguan τωρα ,μη διακοπτεις εσυΠου ποτε γιατι δε το λες πιο εγκαιρα να τη δουμε?[emoji1]
-
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Το κάθε μοντέλο θα κουβαλάει νέα τεχνολογία, γιατί η ρημάδα εξελίσσεται. Θα δικαιολογεί τέτοια αύξηση;ΥΓ: Το Tiguan που έρχεται με καραμπινάτη νέα τεχνολογία, που ειδικά σε θέματα ασφαλείας δεν υπάρχουν σε κανένα ανταγωνιστή, και σε κανένα άλλο μοντέλο της VW Group, έχει τιμές αντίστοιχες με την προηγούμενη έκδοση.
Πολύ ωραίο αμάξι το tiguan δεν λέω.
Από τα πιο όμορφο της κατηγορίας του. Και value for money.
Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν κουβαλάει τεχνολογίες που δεν έχει άλλο. Συνάδελφος πρόσφατα έκανε παραγγελία το 1.6 diesel advance.
Από το δικό μου που είναι και 1.5 χρόνου μάλλον έχει λιγότερες και το δικό μου δεν είναι και κάνα premium....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θεμα ειναι ο οδηγος, αμα δε τ οδηγαει ο Βατανεν τι να το κανεις...
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Το κάθε μοντέλο θα κουβαλάει νέα τεχνολογία, γιατί η ρημάδα εξελίσσεται. Θα δικαιολογεί τέτοια αύξηση;
ΥΓ: Το Tiguan που έρχεται με καραμπινάτη νέα τεχνολογία, που ειδικά σε θέματα ασφαλείας δεν υπάρχουν σε κανένα ανταγωνιστή, και σε κανένα άλλο μοντέλο της VW Group, έχει τιμές αντίστοιχες με την προηγούμενη έκδοση.
Πολύ ωραίο αμάξι το tiguan δεν λέω.
Από τα πιο όμορφο της κατηγορίας του. Και value for money.
Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν κουβαλάει τεχνολογίες που δεν έχει άλλο. Συνάδελφος πρόσφατα έκανε παραγγελία το 1.6 diesel advance.
Από το δικό μου που είναι και 1.5 χρόνου μάλλον έχει λιγότερες και το δικό μου δεν είναι και κάνα premium....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο αυτοκίνητο οδηγείς για να σου πω τις διαφορές - αν και είμαστε off topic.
Δεν είχα πρόθεση να διαφημίσω και συγνώμη αν δημιούργησα αυτή την εντύπωση. Τα όποια καλά του αμαξιού τα αναλύω στο αντίστοιχο topic, σε εκείνους δηλαδή που ενδιαφέρονται και μπαίνουν να τα διαβάσουν. Το σχόλιο αφορούσε την αύξηση τιμής παλιού-νέου, που κάποιος την δικαιολόγησε επειδή έχει νέα τεχνολογία και εγώ έχω την ένστασή μου για το συγκεκριμένο επιχείρημα, και έφερα και παράδειγμα το αμάξι που ξέρω καλύτερα - το Tiguan. Αν η τιμή του δεν εκτοξευθεί, θεωρώ πως θα πάει πολύ καλά - αν έπαιρνα τώρα αυτοκίνητο και είχε την τιμή του Tiguan θα ήμουν σε μεγάλο δίλημμα, σχεδιαστικά σαφέστατα προτιμώ το Peugeot ακόμα και αν ξέρω πως θα είναι λιγότερο διαχρονική.
-
-
Tiguolf το qashqai έχω.
Το tiguan το πρώτο και το όχι τόσο το δεύτερο ήταν έρωτας μεγάλος. Το καινούργιο είναι μουν@ρος.
Ο λόγος που τελικά πήρα το qq είναι γιατί σε σχέση με το tiguan έβγαινε τότε στα ίδια λεφτά το qq diesel με ένα σκασμό πράγματα πάνω ενώ το tiguan tsi σε πολύ entry έκδοση.
Ο προφανώς το qq δεν είναι τόσο premium.
Και τώρα που τα συγκρίναμε με τον συνάδελφο τελικά το νέο tiguan έχει τα ίδια και ίσως και λιγότερα καλουδ6ια απο το δικό μου.
Πλέον όμως για να πάρεις το qq σε αυτήν την έκδοση πας νομίζω γύρω στα 26.500 οπότε το tiguan συμφέρει.
Για να γυρίσουμε όμως στο θέμα του 3008, νομίζω ότι ο μόνος τρόπος να πάρει πωλήσεις ένα τέτοιο αμάξι ( ομωλογουμενος πολύ όμορφο ) είναι αυτός ο τρόπος, στα ίδια δηλαδή λεφτά να προσφέρει περισσότερα.
Αν είναι να κοστίζει τα ίδια ή και περισσότερα από πχ tiguan, qashqai κλπ, δύσκολα θα περπατήσει....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το θεμα ειναι ο οδηγος, αμα δε τ οδηγαει ο Βατανεν τι να το κανεις...Ξύνεσαι στην γκλιτσα βραδιάτικα....
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οποιος φοβαται (να το στριψει...) πεφτει και κοιμαται (βραδιατικα)
-
Είδα χτες φευγαλέα το 3008 σε μαύρο . Εντυπωσιακό απλά . Καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί και φαίνεται μεγαλύτερης κατηγορίας αμάξι .
Το τιγκουάν στην τελευταία του έκδοση είναι όμορφο αυτοκίνητο . Στις προηγούμενες ήταν για γέλια . Σαν να το είχε τρακάρει τράκτορας από πίσω , τόσο λάθος αναλογίες είχε .
Οσο για το πρίμιουμ της φολκσβάγκεν , είναι επίσης για γέλια . Τουλάχιστον ελπίζω όσοι το λένε , να τσιμπάνε και κανένα μεροκαματάκι από την εταιρεία και όχι να το λένε απλά επειδή τους κορόιδεψαν και τα αγόρασαν .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...Οσο για το πρίμιουμ της φολκσβάγκεν...Για να είμαστε τυπικοί, οι ίδιοι οι VAGίτες (πρόεδροι, μηχανικοί κλπ), λένε ότι -στο περίπου- ισχύει
Bugatti > Bentley > Lamborghini > Audi > VW > Seat > Skoda
άρα θεωρητικά η VW είναι στη μέση. Βέβαια οι τρεις πρώτες έχουν διαφορετικό κοινό (άρα δεν ισχύει ακριβώς η κατάταξη) ούτε έχουν ξεκαθαρίσει ποια από τις Seat και Skoda είναι φθηνότερη (γιατί μάλλον ισχύει ότι Seat = sport, Skoda = family)
-
Ασε τα περί πρίμιουμ εμένα δεν μου λένε τίποτε . Εχοντας στο παρελθόν και ακριβά , εταιρικά , πρίμιουμ αμάξια , θεωρώ ότι το πρίμιουμ πρέπει κάθε μέρα να αποδεικνύει τον τίτλο του . Με την ποιότητα του , με την κύλιση του , με την αίσθηση του ,με την ελαχιστοποίηση των βλαβών . Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει και ακόμα δυστυχέστερα , το μόνο πρίμιουμ που υπάρχει είναι η πανάκριβη συντήρηση και η ανύπαρκτη εγγύηση .
Peugeot 3008 2016