-
Thanks για το review.
Αν βρεις τον χρόνο δώσε μας ενημερωση και με κατανάλωση που βρίσκεσαι.
Ευχαριστώ,
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο!
-
Guys έχει βάλει κανείς aftermarket συναγερμό? Βάζει η εδώ αντιπροσωπεία μετά την παραλαβή ή πρέπει να βρω καπου έξω? Ιδανικά θα προτιμούσα να είναι ενσωματωμένο στο κλειδι του αυτοκινήτου και όχι σε ξεχωριστό control.
-
Εγώ ζήτησα και μου είπανε ότι δεν θα έρθει με συναγερμό αλλά θα μου βάλουν αυτοί. Όταν τελικά αγόρασα με τις προσφορές του blackfriday , πήρα πάλι την ίδια προσφορά αλλά με τιμές black. Μου είπαν όταν ήρθε, τώρα είναι συνεργείο και σου περνάνε συναγερμό. Αυτός που μου δώσανε είναι ενσωματωμένος στο κλειδί.
-
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Thanks για το review.Αν βρεις τον χρόνο δώσε μας ενημερωση και με κατανάλωση που βρίσκεσαι.
Ευχαριστώ,
6,7 γράφει.
4 ημέρες κυρίως προάστια και περιφερειακό αλλά και 2 κατεβασιές περίπου κέντρο Θεσσαλονίκης με πολύ κίνηση.
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Thanks για το review.
Αν βρεις τον χρόνο δώσε μας ενημερωση και με κατανάλωση που βρίσκεσαι.
Ευχαριστώ,
6,7 γράφει.
4 ημέρες κυρίως προάστια και περιφερειακό αλλά και 2 κατεβασιές περίπου κέντρο Θεσσαλονίκης με πολύ κίνηση.
Πολύ καλή για αρχή! Θα αρχίσει να πέφτει με τα km. Thanks for the update.
-
Πηγα σε χιονι-παγο
Να σας ενημερωσω λοιπον οτι σε μια ανηφορα τα πραγματα ηταν ιδιαιτερως δυσκολα
Για να το κανω πιο λιανα, τα Μ&S ελαστικα και το snow mode ηταν αχρηστα
Το αλλο αυτοκινητο της παρεας με τετρακινηση και αστικα ελαστικα, πηγε ανετα -
Πολύ λογικά αυτά που γράφεις. Το grip control σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την 4κινηση και η περιγραφή σου αφορά ακριβώς αυτό.
-
Ούτε και η τετρακίνηση κάνει σπουδαία πράγματα σε χιόνι και πάγο.Η λύση αν πηγαίνει κανείς συχνά σε τέτοιες συνθήκες είναι χειμερινά ελαστικά ή έστω τεσσάρων εποχών.(πχ Michelin crossclimate+)
Για μια στα τόσα ένα σετ χιονοκουβερτες είναι ίσως η καλύτερη λύση -
Ο χρήστης christou έγραψε:
Ούτε και η τετρακίνηση κάνει σπουδαία πράγματα σε χιόνι και πάγο.Η λύση αν πηγαίνει κανείς συχνά σε τέτοιες συνθήκες είναι χειμερινά ελαστικά ή έστω τεσσάρων εποχών.(πχ Michelin crossclimate+)
Για μια στα τόσα ένα σετ χιονοκουβερτες είναι ίσως η καλύτερη λύσηhttps://youtu.be/atayHQYqA3g
Ακριβως αυτο π ειπες..
Με ενα ζευγαρι χιονολαστιχα θα πηγαινε πολυ μακρυτερα απο το τετρακινητο με καλοκαιρινα(που εχει η πλειοψηφια των ελληνων οδηγων δλδ)Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για όσους δεν ξέρουν τα mud and snow ελαστικά του 3008 είναι εγκεκριμένα για χιονι όπως και τα χιονολαστιχα. Στη Γερμανία πχ το χειμώνα είτε m+s φοράς είτε χιονολαστιχα το ίδιο νόμιμος εισαι. Για να μην βγηκε στην ανηφόρα προφανώς είτε ηταν δύσκολο σημείο με πολύ χιονι και πάγο είτε ήταν θεμα οδηγου! Αν ηταν εκτος δρόμου ισως ηθελε και λάστιχα και τετρακινηση.
-
Και βγηκε το τετρακινητο με καλοκαιρινα;
Αλλο εγκεκριμενα και αλλο καλα για χρηση σε βουνα...Το λαστιχο αν δεν εχει τη νιφαδα δε κανει για χιονι..η μαλλον ειναι απλα καλυτερο απο το καλοκαιρινο αλλα οχι τπτ ιδιαιτερο...
Το 3008 ποια λαστιχα φοραει?Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Cοntinental Conticrosscontact LX2 80 on road 20 off road M+S το λάστιχο δεν είναι για πολλά στην ευθεία εντάξει αλλά στα ζόρια(ανηφόρα) πιθανά να μην ανταποκριθεί.
https://www.continental-tires.gr/car/ti ... ontact-lx2
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Cοntinental Conticrosscontact LX2 80 on road 20 off road M+S το λάστιχο δεν είναι για πολλά στην ευθεία εντάξει αλλά στα ζόρια(ανηφόρα) πιθανά να μην ανταποκριθεί.https://www.continental-tires.gr/car/ti ... ontact-lx2
Δε κανει για χιονια...καλοκαιρινο λαστιχο το εχουν στο site τους...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι τέτοια ακούω και σκέπτομαι να μην δώσω τελικά το δικό μου ή να ψαχτώ με κανένα Χ-Trail λόγω τετρακίνησης και 1.7 ντίζελ απο αρχή του χρόνου. Τελικά ολοι λένε τι να την κάνεις την τετρακίνηση; Καιεί παραπάνω, την χρησιμοποιείς ελάχιστα ή ποτέ κ.α. απο την άλλη προσφέρει ενεργητική ασφάλεια σε δύσκολες περιπτώσεις και σε αποζημιώνει εντός και εκτός δρόμου.
-
Εσύ ξέρεις αν τη χρειάζεσαι, τί λέμε οι άλλοι λίγο σημασία έχει.
-
Κάτι τέτοια ακούω και σκέπτομαι να μην δώσω τελικά το δικό μου ή να ψαχτώ με κανένα Χ-Trail λόγω τετρακίνησης και 1.7 ντίζελ απο αρχή του χρόνου. Τελικά ολοι λένε τι να την κάνεις την τετρακίνηση; Καιεί παραπάνω, την χρησιμοποιείς ελάχιστα ή ποτέ κ.α. απο την άλλη προσφέρει ενεργητική ασφάλεια σε δύσκολες περιπτώσεις και σε αποζημιώνει εντός και εκτός δρόμου.Προσωπικα δεν ειπα τι να την κανεις...προφανως και ειναι καλυτερα ενα 4×4 με σωστα λαστιχα απο οτι ενα δικινητο με τα ιδια...Απλα το θεμα ειναι αν εισαι ετοιμος να πληρωσεις παραπανω για να το παρεις...και ποσο..και αν οντως το χρειαζεσαι..τα ζυγιζεις για τα δικα σου δεδομενα κ αποφασιζεις..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι τέτοια ακούω και σκέπτομαι να μην δώσω τελικά το δικό μου ή να ψαχτώ με κανένα Χ-Trail λόγω τετρακίνησης και 1.7 ντίζελ απο αρχή του χρόνου. Τελικά ολοι λένε τι να την κάνεις την τετρακίνηση; Καιεί παραπάνω, την χρησιμοποιείς ελάχιστα ή ποτέ κ.α. απο την άλλη προσφέρει ενεργητική ασφάλεια σε δύσκολες περιπτώσεις και σε αποζημιώνει εντός και εκτός δρόμου.Eχει σχεση που οδηγας. Αν οδηγας συνεχεια στα βουνα και σε κακες καιρικες συνθηκες (υπαρχουν αρκετοι στα φορουμς που μενουν επαρχια και πραγματι εχουν αναγκη τετοια αμαξια) είναι απαραιτητη. Αν κυριως στην πολη δεν την χρειαζεσαι.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εσύ ξέρεις αν τη χρειάζεσαι, τί λέμε οι άλλοι λίγο σημασία έχει.Ανάφερα τι συζητιέται, εγω θέλω 4χ4 γιατι είμαι ανήσυχο πνεύμα και κάνω εκδρομές και περιέχουν και εκτός διαδρομές.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Κάτι τέτοια ακούω και σκέπτομαι να μην δώσω τελικά το δικό μου ή να ψαχτώ με κανένα Χ-Trail λόγω τετρακίνησης και 1.7 ντίζελ απο αρχή του χρόνου. Τελικά ολοι λένε τι να την κάνεις την τετρακίνηση; Καιεί παραπάνω, την χρησιμοποιείς ελάχιστα ή ποτέ κ.α. απο την άλλη προσφέρει ενεργητική ασφάλεια σε δύσκολες περιπτώσεις και σε αποζημιώνει εντός και εκτός δρόμου.
Eχει σχεση που οδηγας. Αν οδηγας συνεχεια στα βουνα και σε κακες καιρικες συνθηκες (υπαρχουν αρκετοι στα φορουμς που μενουν επαρχια και πραγματι εχουν αναγκη τετοια αμαξια) είναι απαραιτητη. Αν κυριως στην πολη δεν την χρειαζεσαι.
Δεν οδηγώ συνέχεια στα βουνά ή σε κακές καιρικές συνθήκες ποιός το κάνει αυτό στην καθημερινοτητά του. Αλλά οι εκδρομές μου ή οι μονοημερές μου περιλαμβάνουν εκτός(οχι πατημένο χώμα) και εξερεύνηση για αυτό και μπαίνω σε σκέψεις. Αφου και τα λάστιχα που φοράω τώρα είναι 65 on 35 off.
Peugeot 3008 2016