-
Ο Iceman τα ειπε πολυ σωστα. Τι σημασια εχει αν χωραει πισω καποιος με υψος 1.95 οταν ο οδηγος ειναι και αυτος 1.95 ? Το μπασκετ του ολυμπιακου θα μετεφερει? Ειναι ολοφανερα πολυ σπανια η περιπτωση. Και αν συμβει πχ μια φορα το χρονο δεν ειναι λογος για να μη παρεις το αμαξια τις υπολοιπες 364 μερες.
-
Δε θέλει και πολύ φιλοσοφία ....οι Γάλλοι έφτιαξαν μικρούς χώρους πίσω και μικρό πίσω παρμπρίζ για να αυξήσουν το χώρο αποσκευών.....όποιον δεν τον νοιάζει η καλή ορατότητα και οι χώροι πίσω και διαθέτει 32000 για τη μεσαία έκδοση 1.6 είναι άριστη αγορά....
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Γύρνα μερικές σελίδες πίσω για να δεις τους χώρους για τα γόνατα σε tiguan qashqai και hrvΤους θυμάμαι.
Είχαν την τεράστια διαφορά των 4 πόντων.....
Αυτό που λέω είναι ότι διαφωνούν στο ότι είναι μικρός ο χώρος του 3008 και ακόμα πιο μικρός του qq.
Προφανώς έχουν διαφορά.
Αλλά για μένα του qq είναι μια χαρά μεγάλος και του 3008 λίγο μεγαλύτερος.
Εκτός και αν έχεις συνήθεια σε καμία λιμουζίνα σαν του ομπαμα...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Δε θέλει και πολύ φιλοσοφία ....οι Γάλλοι έφτιαξαν μικρούς χώρους πίσω και μικρό πίσω παρμπρίζ για να αυξήσουν το χώρο αποσκευών.....όποιον δεν τον νοιάζει η καλή ορατότητα και οι χώροι πίσω και διαθέτει 32000 για τη μεσαία έκδοση 1.6 είναι άριστη αγορά....Γενικα τα SUV δεν εχουν καλη ορατητητα πισω(ισως με καποιες εξαιρεσεις). Ειναι δε απο τις ελαχιστες κατηγοριες που ισως(μεγαλη αμφιβολια) να χρειαζεται η καμερα οπισθοπορειας. Περα απο τρεις καθρεφτες και αισθητηρες. Το πισω παρμπριζ δεν μπορεις να το πεις μικρο ακριβως επειδη η κατηγορια των SUV εχει ολη μικρο πισω παρμπριζ για να αυξησει τους χωρους. Δες πχ την X1, το ιδιο μικρο παρμπριζ εχει πισω.
-
Έχω καιρό να μπω σε qashqai. Νομίζω ότι του πεζό είναι ένα κλικ μεγαλύτερο. Το περίεργο είναι ότι οι μπροστά θέσεις είναι οι καλύτερες που έχω δει σε όλο τον ανταγωνισμό. Ο χώρος αποσκευών τεράστιος. Επίσης η εγγυηση που δίνουν είναι 5ετης ή 60000. Αρκετά περιοριστικο κατ εμε.OK, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης και οι υπόλοιποι
Στο 4:02 φαίνονται οι πίσω χώροι (και έχει και πανοραμική οροφή το συγκεκριμένο!)
-
Ίσως ένας από τους λόγους που πουλαει καλά το τιγκουάν έιναι ότι έχει καλή ορατότητα περιμετρικά και αισθητήρες μπρος πισω στάνταρ....αυτό το κάνει πιο πρακτικό και ευκολοδήγητο.
-
Το θετικό για τους πισω χωρους του 3008 είναι ότι δεν εχει αυτο το κεντρικο τουνελ μετάδοσης οπως εχουν ολα τα αλλα.. Ετσι καθεται πιο ανετα ενας τριτος στη μεση χωρις να εχει αυτο το σπαστικο τουνελ που δεν εχεις που να ακουμπησεις τα ποδια σου.. Και ο χωρος αποσκευων εκτός απο τεραστιος ειναι και καλοσχηματιμενος και πρακτικός χωρις να επηρεαζεται το σχημα του απο τους θόλους των τροχων και να προκύπτουν ανομοιομορφίες
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Ίσως ένας από τους λόγους που πουλαει καλά το τιγκουάν έιναι ότι έχει καλή ορατότητα περιμετρικά και αισθητήρες μπρος πισω στάνταρ....αυτό το κάνει πιο πρακτικό και ευκολοδήγητο.Παιδιά κατα εμέ εν 'ετη 2017 όλα τα αυτοκίνητα που έρχονται στην ελλάδα θα πρέπει να έχουν σαν βασικό εξοπλισμό τους αισθητήρες μπρος- πίσω, και όχι να θεωρούνται πολυτέλειες και να χρεώνονται.
-
Εγω θεωρω απαραιτητους τους αισθητηρες μονο πισω. Μπρος θα μου εσπαγαν τα νευρα και θα τους ειχα μονιμως Off. Ειδικα στο παρκιν μου θα επρεπε απο τη στιγμη που θα μπω μεχρι να βγω να χτυπανε συνεχως.
-
Όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να δώσεις για πεζό 31000 όταν δίνεις για tiguan 28000. Απλά δε γίνεται.
-
Ας τους εχει και ας τους βαζεις off παρα να μη τους εχει καθολου.
Αυτο με το τουνελ το να μην υπαρχει ειναι καλο αλλα απο την αλλη δε ξερω καποιον να καθεται με κλειστα τα ποδια του λες και φοραει φουστα -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ας τους εχει και ας τους βαζεις off παρα να μη τους εχει καθολου.
Αυτο με το τουνελ το να μην υπαρχει ειναι καλο αλλα απο την αλλη δε ξερω καποιον να καθεται με κλειστα τα ποδια του λες και φοραει φουσταΚαλα ναι σιγουρα αλλα και να λειπουν δεν μου κανει διαφορα. Δεν εχω μπει σε αμαξι χωρις τουνελ. Απλα βαζεις το ενα ποδι στη μια μερια και το αλλο στην αλλη και καθαρισες.
-
Όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να δώσεις για πεζό 31000 όταν δίνεις για tiguan 28000. Απλά δε γίνεται.Θα επρεπε να εχουν στη χειροτερη τη ιδια τιμη και οχι ακτιβοτερο το peugeot.
-
Παντως, εαν λαβουμε υποψιν ολα τα τεστ μεχρι στιγμης που βγαζουν καλυτερο το 3008 απο το τιγκουαν, τοτε λογικο να ειναι και πιο ακριβο. Προσωπικη αποψη δεν εχω ακομα.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να δώσεις για πεζό 31000 όταν δίνεις για tiguan 28000. Απλά δε γίνεται.
Θα επρεπε να εχουν στη χειροτερη τη ιδια τιμη και οχι ακτιβοτερο το peugeot.
Σωστο
Παντως, εαν λαβουμε υποψιν ολα τα τεστ μεχρι στιγμης που βγαζουν καλυτερο το 3008 απο το τιγκουαν, τοτε λογικο να ειναι και πιο ακριβο. Προσωπικη αποψη δεν εχω ακομα.
Οχι δεν ειναι λογικο γιατι τοτε και η x1 θα επρεπε να ειναι φτηνοτερη
-
Γιατι να ειναι φτηνοτερη η Χ1;; ειναι το καλυτερο SUV της κατηγοριας της και με διαφορα απο ολα τα αλλα. Για την Χ1 εχω αποψη...για το 3008 δεν εχω, οποτε κραταω μικρο καλαθι.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατι να ειναι φτηνοτερη η Χ1;; ειναι το καλυτερο SUV της κατηγοριας της και με διαφορα απο ολα τα αλλα. Για την Χ1 εχω αποψη...για το 3008 δεν εχω, οποτε κραταω μικρο καλαθι.Για μενα δεν ειναι καλυτερη. Ουτε τη καλυτερη τιμη εχει,ουτε τα καλυτερα φρενα,ουτε καλυτερους χωρους-εξοπλισμο-ανεση
-
Πολυ χαμηλο φαινεται στη φωτο
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
22 εκ από το έδαφος. Αρκετά ψηλό.
Peugeot 3008 2016