-
Πάει πακέτο
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας 360° και Park Assist
WY18 89,19 371,62 550,00Τα led που είναι και το μόνο του που του λείπει από εξοπλισμό, το ανεβάζουν κλίμακα (ΛΤΠΦ >25Κ) ε?
-
Απο καταναλωση το 1.6 με τα 165 αλογα τι παιζει γιατι το σκεφτεται η γυναικα?
Εχει διαφορα με το 1.2 βενζινη η το πετρελαιο με τα 120 αλογα?Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς και θα έχει.
-
Σε αστική χρήση το ΤΗP θεωρώ δύσκολο να πέφτει κάτω από 10λτ, όταν το 1.2 και το diesel θα είναι σίγουρα 2 με 3.5-4λτ κάτω αντίστοιχα. Εάν μιλάμε για leasing όμως τότε προφανώς το καύσιμο είναι πληρωμένο επομένως το μόνο που ενδιαφέρει είναι η φορολογία.
Επίσης αυτό που δεν ξέρω είναι εάν θα παραμείνει ο 1.6THP τώρα με τα νέα 1.5 μοτέρ που σίγουρα θα θέλουν να προωθήσουν περισσότερο.
-
Οχι αστικη χρηση ελαχιστη κανουμε..το 99% σε εθνικη κ επαρχιακο δρομο...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπότε οι όποιες διαφορές θα ελαχιστοποιούνται.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάει πακέτοΑισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας 360° και Park Assist
WY18 89,19 371,62 550,00Τα led που είναι και το μόνο του που του λείπει από εξοπλισμό, το ανεβάζουν κλίμακα (ΛΤΠΦ >25Κ) ε?
park assist αν δεν απατωμαι ειναι αυτο που δεν κανεις σχεδον τιποτα,δεν εχω κατι τετοιο ή ετσι νομιζω
Ναι τα led ανεβαζουν το κοστος ,οπως και τα συστηματα αποφυγης συγκρουσης -
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Οχι αστικη χρηση ελαχιστη κανουμε..το 99% σε εθνικη κ επαρχιακο δρομο...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα χλμ πρεπει να δειτε,αν ειναι αρκετα ενδεχομενως συμφερει περισσοτερο να δειτε diesel
-
Επίσης αυτό που δεν ξέρω είναι εάν θα παραμείνει ο 1.6THP τώρα με τα νέα 1.5 μοτέρ που σίγουρα θα θέλουν να προωθήσουν περισσότερο.
https://www.newsit.gr/auto/anevazei-rythmo-stin-paragogi-venzinokinitiron-groupe-psa/2542465/
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πάει πακέτο
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας 360° και Park Assist
park assist αν δεν απατωμαι ειναι αυτο που δεν κανεις σχεδον τιποτα,δεν εχω κατι τετοιο ή ετσι νομιζω
Ναι τα led ανεβαζουν το κοστος ,οπως και τα συστηματα αποφυγης συγκρουσηςΓια ψάχτο γιατί σύμφωνα με τη λίστα των options δεν παίζει 360 κάμερα μόνη της. Μόνο μαζί με τους αισθητήρες και το park assist μαζί πάει.
-
Επομένως είναι μόλις 1000€ ακριβότερο από το 1.6BlueHDi Active Grip ΕΑΤ6 που είναι τάφος ενώ είναι φθηνότερο(!!) κατά 500€ από το 1.6Blue HDi Allure Grip EAT6.Κάποιος στην εισαγωγική έχει κάνει κάτι λάθος.
Γιατί το λές αυτό, αφού πάντα τα Diesel είναι πιο ακριβά από την βενζίνη. Επίσης, η Peugeot τα πάει με βάση την ιπποδύναμη, οπότε έχει τιμολογήσει 1.2 βενζίνη - 1.6 πετρέλαιο και 16. βενζίνη - 2.0 πετρέλαιο.
-
1.6 BlueHDi Allure Grip EAT6 = 23.986,49€ (35.500,01€)
1.6 ΤHP Allure Grip EAT6 = €24.401 (€36.700)Τα είχα δει ανάποδα. Και πάλι βέβαια τα 500€ (σε ΛΤΠΦ πάντα) παραπάνω είναι τίποτα για το πόσο καλύτερο γίνεται το αμάξι με τον THP.
-
1.6 BlueHDi Allure Grip EAT6 = 23.986,49€ (35.500,01€)
1.6 ΤHP Allure Grip EAT6 = €24.401 (€36.700)Τα είχα δει ανάποδα. Και πάλι βέβαια τα 500€ (σε ΛΤΠΦ πάντα) παραπάνω είναι τίποτα για το πόσο καλύτερο γίνεται το αμάξι με τον THP.
Συμφωνούμε 100%!!
Εξάλλου τα έχουμε πεί πολλές φορές, οι diesel κινητήρες είναι επιλογή μόνο λόγω οικονομίας, σε όλα τα άλλα οι βενζινοκινητήρες είναι πολύ καλύτεροι και εάν δεν υπήρχε οικονομικό θέμα, κανείς δεν θα αγόραζε diesel.
-
Προφανως...μολις γυρισα απο αμερικη 10 μερες diesel δεν ειδα..
Και ειναι απολυτα λογικο αν δεις τις τιμες της βενζινης...
Αλλα οταν πας εδω και βλεπεις 1.65 το λιτρο και 1.35 diesel με 3 -4 λιτρα στα 100χλμ λιγοτερο αλλαζει το θεμα...
Απλα θεωρω οτι αυτα τα αυτοκινητα με τπσο βαρος θελουν διλιτρο αν πας σε πετρελαιο..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Προφανως...μολις γυρισα απο αμερικη 10 μερες diesel δεν ειδα..
Και ειναι απολυτα λογικο αν δεις τις τιμες της βενζινης...
Αλλα οταν πας εδω και βλεπεις 1.65 το λιτρο και 1.35 diesel με 3 -4 λιτρα στα 100χλμ λιγοτερο αλλαζει το θεμα...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι στην Ελλάδα για 15000/20000 χλμ το χρόνο ένα οικονομικό ντίζελ εξοικονομεί 1000/1500 ευρώ αντίστοιχα. Δλδ στην κλασική 6ετια το ντίζελ κοστίζει από 6000/9000 λιγότερο ( φυσικά πρέπει να υπολογίσουμε και την διαφορά κόστους αγοράς μεταξύ βενζινας και ντίζελ, συνήθως 2-3 χιλιάδες). Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...και μην αρχίσουμε για τα ακριβά σέρβις του ντίζελ. 150 ευρώ το χρόνο.
Όσο για την Αμερική αυτοί είχαν ντίζελ από την δεκαετία του 70 όταν εμείς δεν είχαμε ούτε στα ταξί!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο κινητήρας βενζίνης παραμένει στα 1,6 αλλά από 165 άλογα πηγαίνει στα 180 που θα τον φοράει το νέο Αιρκρός και το DS7 και θα ακολουθήσουν και τα άλλα δύο και θα βγαίνει και σε 225 άλογα που το Ντι Ες7 θα τον φοράει , ενώ στο Αιρκρός θα πάει πακέτο με τον ηλεκτροκινητήρα και τα 300 άλογα που θα τον φορέσουν όλα και θα είναι και τετρακίνητα .
-
Εγώ είχα ρωτήσει για 17άρες αλλά δεν γινόταν επειδή έβαλα το grip control.
-
Κίλο πως πάει η αναμονή , πρέπει να μετράς μέρες πλέον...
-
Θεωρητικά έως τέλος του μήνα το αργότερο, πρακτικά περιμένω τηλέφωνο ανά πάσα στιγμή.
Αυτή την εβδομάδα καλύτερα να μην έρθει πάντως γιατί πήζω στη δουλειά. -
Ερώτησις. Στο Apple CarPlay δείχνει το Live Traffic των Apple Maps που έχεις ενεργοποιήσει από το κινητό ή όχι?
Peugeot 3008 2016