-
Και αυτός είναι ο λογος που κάνουν συνέχεια προσφορές αλλά και παλυ με αυτές είναι πολύ ακριβό .Για μένα δεν έπρεπε να έχει πάνω από 25-26 με καλο επίπεδο εξοπλισμού
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To αυτοκίνητο μέσα μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα μόνο με τη Χ1 που και πάλι την κερδίζει λόγω εμπνευσμένης σχεδίασης. Τα υλικά και η συναρμογή του είναι απείρως ανώτερα από Tiguan και τη γερασμένη GLA.
Ο εξοπλισμός που (δεν) έχει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Το τι κάνει εμπορικά στην ελλάδα είναι εντελώς αδιάφορο. Γενικά πάει τρένο σε πωλήσεις όπως είναι απόλυτα λογικό.
-
Το ότι συνεχώς μεγαλώνει ο χρόνος αναμονής του 3008 άπο ότι διαβάζω σε ξένα φόρα, μάλλον δείχνει καλές πωλήσεις παρά το αντίθετο.
-
Το αν κάνει ή όχι πωλήσεις ή όχι στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με το αν είναι καλό ή όχι.
Αν σου αρέσει πας και κοιτάς τις πωλήσεις να δεις αν το αγοράζουν πολλοί για να το πάρεις και συ;
Επίσης δεν έχει σήμα που θα σε κάνει να καμαρώνεις για το κλειδάκι στην πλατεία του χωριού, οπότε να λες χαλάλι τα 30+ που έδωσα, αλλά τα βλέμματα τα τραβάει ασυζητητί, και αυτό λέει πολλά....
Εμείς που τα ακουμπήσαμε και το πήραμε δεν κοιτάξαμε το σήμα προφανώς, αλλά πιστεύουμε ότι τα αξίζει γι αυτά που προσφέρει.
Σε κάποιους δεν αρέσει η τιμή και δεν μπορούν να το αγοράσουν, σε άλλους δεν αρέσει το σήμα, είμαι σίγουρος ότι με άλλο σήμα θα έσκαγαν 40αρια και θα έγραφαν διθυράμβους, αλλά αυτά είναι ψυχολογικά του καθενός....
Γουστάραμε, τα ακουμπήσαμε και το πήραμε, ας μιλήσουμε στο φόρουμ για το αυτοκίνητο, σε όποιον δεν φτάνουν τα φράγκα ας πάρει άλλο, σε όποιον δεν αρέσει, ας χαρεί το δικό του και να μας αφήσει ήσυχους, έλεος πια με τη μιζέρια...
δείτε τις σελίδες στο θέμα αυτό, για να βρεις μια πληροφορία ή να ενημερωθείς πρέπει να διαβάσεις ένα σωρό κατινιές ανάμεσα.... -
Ρεε είχα μήνες να μπω στο forum από τότε που αποφάσισα να μην το αγοράσω και κατέληξα αλλού! Έπρεπε να μπαίνω πιο συχνά να διασκεδάζω με τις δικαιολογίες που λένε τα fan boys! Το αυτοκίνητο είναι πανάκριβο και δεν πουλάει και φυσικά ενδιαφέρει ΜΟΝΟ τι κάνει στην Ελλάδα κι όχι στη Ν.Αφρική ξέρω γω! Απο Φλεβάρη και μετά πουλάει 5 κομμάτια το μήνα στα επίπεδα του αποτυχημένου Kadjar!!! Το 360 view πρέπει να είναι το χειρότερο που έχει επινοηθεί ποτέ, η απουσία multilink πίσω είναι απλά τραγική (άκου Premium χαχαχα)! Όσο για το grip control έχω τραβήξει από άμμο ήδη τρία κι έχουμε ακόμα Ιούνιο! Ρωτήστε και κανένα καϊτά!
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Απο Φλεβάρη και μετά πουλάει 5 κομμάτια το μήνα στα επίπεδα του αποτυχημένου Kadjar!!!Δεν ξέρω κατά πόσο τα νούμερα που αναφέρονται στο site είναι σωστά, καθώς δείχνουν 1 μόνο (!) 5008 σε ταξινόμηση ανά μήνα το 2018. Εσύ τι αμάξι πήρες τελικά; Ρωτάω γιατί εδώ και 15 μήνες τα μηνύματα σου είναι μόνο στο thead του 3008 και δεν βλέπω πχ να έχεις πει κάτι στο thread του αυτοκινήτου που αγόρασες.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Απο Φλεβάρη και μετά πουλάει 5 κομμάτια το μήνα στα επίπεδα του αποτυχημένου Kadjar!!!
Δεν ξέρω κατά πόσο τα νούμερα που αναφέρονται στο site είναι σωστά, καθώς δείχνουν 1 μόνο (!) 5008 σε ταξινόμηση ανά μήνα το 2018. Εσύ τι αμάξι πήρες τελικά; Ρωτάω γιατί εδώ και 15 μήνες τα μηνύματα σου είναι μόνο στο thead του 3008 και δεν βλέπω πχ να έχεις πει κάτι στο thread του αυτοκινήτου που αγόρασες.
Volvo XC60 T8. Το είχα πει ρε ψηλέ αλλά μπορεί να μην ήσουν στο forum τότε!
Κι εμένα μου φαίνονται χαμηλές οι ταξινομήσεις παρότι δικαιολογημένες αλλά δεν νομίζω να έχουν κάποιο λόγο να γράφουν ψέμματα μόνο για το 3008 ή το 5008!Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εμένα μου φαίνονται χαμηλές οι ταξινομήσεις παρότι δικαιολογημένες αλλά δεν νομίζω να έχουν κάποιο λόγο να γράφουν ψέμματα μόνο για το 3008 ή το 5008!Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και από Kadjar και 3008 κατέληξες στο XC60; Δεν έχουν σχέση μεταξύ τους βρε ούτε σε μέγεθος ούτε σε τιμή. Να μου έλεγες XC40 να καταλάβω το δίλημμα. Πως και δεν γράφεις μηνύματα στο αντίστοιχο thread του XC60 με την εμπειρία σου;
Όσο για το ότι μπορεί να μην ήμουν στο forum τότε, η ημερομηνία εγγραφής των accounts μας έχει μία μικρή διαφορά οπότε ήμουν
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Και από Kadjar και 3008 κατέληξες στο XC60; Δεν έχουν σχέση μεταξύ τους βρε ούτε σε μέγεθος ούτε σε τιμή. Να μου έλεγες XC40 να καταλάβω το δίλημμα. Πως και δεν γράφεις μηνύματα στο αντίστοιχο thread του XC60 με την εμπειρία σου;
Όσο για το ότι μπορεί να μην ήμουν στο forum τότε, η ημερομηνία εγγραφής των accounts μας έχει μία μικρή διαφορά οπότε ήμουν
Και τι φταίω εγώ ψηλέ μου που ήσουν αλλά δεν το διάβασες; Το Kadjar δεν το είχα εξετάσει καθόλου! Πώς σου ήρθε; Είχα εξετάσει το Qashqai το οποίο απορρίφθηκε λόγω άθλιου CVT, το 3008 που απορρίφθηκε λόγω υψηλής τιμής και την Macan που απορρίφθηκε λόγω άθλιου εσωτερικού και κυρίως της κονσόλας με τα τρία εκατομμύρια κουμπάκια! Το ότι είναι διαφορετική κατηγορία λες να μην το γνωρίζω; Τα έχω γράψει όμως και αυτά αφού είσαι παλιός θα τα έχεις διαβάσει. Αν όχι τι να κάνω εγώ τώρα;
-
Να το χαίρεσαι το βολβο ! Γαματο!
Αλλα ρε συ από QQ κλπ σε XC60 είναι μακρύς ο δρόμος ..... -
Ο χρήστης ils έγραψε:
Εποσης εδώ Ελλάδα δεν βλέπω να πηγαίνει καλα στις πωλήσεις είναι πολύ κάτω από x1 gla Tiguan Kuga.Καλό θα ήταν να γράφονται πράγματα που ισχυούν και όχι ο καθένας να γράφει ότι του έρθει χωρίς να ισχύει.. Το 3008 για το πρώτο πεντάμηνο του 2018 έχει περισσότερες πωλήσεις από kuga και gla.. Εδώ τα επίσημα στοιχεία των πωλήσεων: http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -5-seg.pdf
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Να το χαίρεσαι το βολβο ! Γαματο!
Αλλα ρε συ από QQ κλπ σε XC60 είναι μακρύς ο δρόμος .....Χαχα το ξέρω! Φίλε αν το Qashqai είχε το Aisin κιβώτιο που έχει το 3008 θα το είχα πάρει να ξέρεις! Το ότι είχα χρήματα να πάρω και πολύ πιο ακριβό αυτοκίνητο δεν σημαίνει κάτι! Ομοίως και το 3008 θα το είχα πάρει παρότι με χαλούσε πάρα πολύ το 360 view (η απουσία multilink δεν με πείραζε τόσο) αλλά η τιμή του για μένα ήταν κοροϊδία! Έτσι κατέληξα στο Volvo το οποίο θεώρησα ότι ήταν πράγματι vfm. Είναι ο παράγοντας που εξετάζω πάντα πολύ και κατά τη γνώμη μου αυτό το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στα χρήματα που ζητάει. Ξαναλέω δεν έχει σημασία για μένα τι μάρκα είναι ένα αυτοκίνητο ούτε θα ένιωθα κομπλεξικα αν έπαιρνα το Nissan. Δεν με απασχολούν τέτοια θέματα! Το vfm όμως με απασχολεί πάρα πολύ....
-
Τα έχω γράψει όμως και αυτά αφού είσαι παλιός θα τα έχεις διαβάσει. Αν όχι τι να κάνω εγώ τώρα;Ρε ψηλέ τα έχεις γράψει αλλά στο thread του 3008 και όχι στο thread του XC60. Γιατί δεν γράφεις εκεί όπου πρέπει, ώστε άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για το XC60 να έχουν μία άποψη από έναν ιδιοκτήτη; Γιατί τρολάρεις το παρόν thread εδώ και 1 χρόνο εφόσον δεν έχεις το αμάξι και γράφεις άσχετα επί ασχέτων με το περιεχόμενο που περιμένει κάποιος να δει στο thread του 3008: πληροφορίες για το 3008. Ε ψηλε;
-
Απο Φλεβάρη και μετά πουλάει 5 κομμάτια το μήνα στα επίπεδα του αποτυχημένου Kadjar!!!Πως πουλάει 5 κομμάτια το μήνα? Για το πρώτο 5μηνο του 2018 έχει 484 πωλήσεις και κάθε μήνα πουλάει 90-100 κομμάτια.. Επίσης, δε μπορείς να το συγκρίνεις σε πωλήσεις με το Kadjar καθώς το 3008 πουλάει πολύ παραπάνω.. Στην κατηγορία των C-Suv που περιέχει 27 μοντέλα, το 3008 είναι 5ο σε πωλήσεις ενώ το Kadjar είναι 17ο στα 27... http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -5-seg.pdf Επίσης, το 3008 εκτός από τις συνολικές πωλήσεις, είναι και 5ο και στις λιανικές πωλήσεις για όποιον ενδιαφέρεται.. Μάλιστα έχει περισσότερες λιανικές πωλήσεις από την X1 παρόλο που η X1 είναι 3η στις συνολικές...
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Τα έχω γράψει όμως και αυτά αφού είσαι παλιός θα τα έχεις διαβάσει. Αν όχι τι να κάνω εγώ τώρα;
Ρε ψηλέ τα έχεις γράψει αλλά στο thread του 3008 και όχι στο thread του XC60. Γιατί δεν γράφεις εκεί όπου πρέπει, ώστε άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για το XC60 να έχουν μία άποψη από έναν ιδιοκτήτη; Γιατί τρολάρεις το παρόν thread εδώ και 1 χρόνο εφόσον δεν έχεις το αμάξι και γράφεις άσχετα επί ασχέτων με το περιεχόμενο που περιμένει κάποιος να δει στο thread του 3008: πληροφορίες για το 3008. Ε ψηλε;
Έχω 6 μήνες περίπου να γράψω οτιδήποτε από τότε που αγόρασα! Στο συγκεκριμένο thread έχω γράψει πολλές φορές γιατί το 3008 το είχα ψάξει εξονυχιστικά! Το XC60 δεν χρειάζεται συστάσεις! Για το Τ8 μιλάω, τις άλλες εκδόσεις δεν τις γνωρίζω! Δεν νομίζω να έχουν πάρει πολλοί την συγκεκριμένη έκδοση αλλά δεν ξέρω κιόλας! Τώρα αν αυτά που έχω γράψει σου φαίνονται τρολάρισμα έξυπνος άνθρωπος είσαι απορώ τι κάθεσαι και απαντάς σε ένα τρολ! Όσο για τις ταξινομήσεις από τα στοιχεία που παραθέτει το autotriti τις είδα! Δεν πουλάω αυτοκίνητα για να έχω άλλη πληροφόρηση!
-
Χωρίς κάποιο παραπάνω σχόλιο, κ χωρις να θεωρηθεί επίθεση προς κανέναν, καλό θα ήταν να κρατήσουμε το φόρουμ καθαρό από οτιδήποτε γράφει το auto-τσικνοπεμπτη.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Χωρίς κάποιο παραπάνω σχόλιο, κ χωρις να θεωρηθεί επίθεση προς κανέναν, καλό θα ήταν να κρατήσουμε το φόρουμ καθαρό από οτιδήποτε γράφει το auto-τσικνοπεμπτη.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
https://www.autotriti.gr/newcars/bestseller/Index.asp
Για να μη λέμε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου...
-
Χωρίς κάποιο παραπάνω σχόλιο, κ χωρις να θεωρηθεί επίθεση προς κανέναν, καλό θα ήταν να κρατήσουμε το φόρουμ καθαρό από οτιδήποτε γράφει το auto-τσικνοπεμπτη.
https://www.autotriti.gr/newcars/bestseller/Index.asp
Για να μη λέμε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου...
Σε καμιά περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Το autotriti σχολίασα, κ όχι εσένα φίλε celestus.
-
Τι συμβαίνει όταν διαβάζεις autotriti -->
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι συμβαίνει όταν διαβάζεις autotriti -->[emoji38]
Χαχαχα το μλκ τον Μπατσουαγί! Φαντάσου να τον παίξεις σκόρερ anytime....
Peugeot 3008 2016