-
Το keyless το έβαλα εγώ ως έξτρα αφού δεν υπάρχει στην allure. Το ανοιγόμενο με το πόδι υπάρχει στην λίστα προσφερόμενου εξοπλισμού, αλλά πρακτικά δεν προσφέρεται αφού η peugeot έχει επιλέξει να μην το δέχεται παραγγελίες για κάποιο διάστημα.
Για το συρόμενο, ούτε καν το ήξερα ότι υπάρχει, αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο ούτε θα ήθελα να ξεφύγω κι άλλο στο κόστος.Υπήρχε ένα 3008 ντίζελ που είχε φτάσει να κοστίει 45.000 € και δεν ήταν με τα 180ΗΡ, επειδή είχε βάλει τα πάντα.
Και φουλ led θα ήθελα και adaptive cruise control κτλ, αλλά πάει μακριά η βαλίτσα, άσε που αλλάζει και τρόπος υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης ανάλογα με την αρχική εργοστασιακή αξία και τον αρχικό εξοπλισμό. -
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Το ανοιγόμενο με το πόδι υπάρχει στην λίστα προσφερόμενου εξοπλισμού, αλλά πρακτικά δεν προσφέρεται αφού η peugeot έχει επιλέξει να μην το δέχεται παραγγελίες για κάποιο διάστημα.Στην παραγελία που έκανα στις 25/07 το δέχτηκαν κανονικά.
Για το συρόμενο, ούτε καν το ήξερα ότι υπάρχει, αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο ούτε θα ήθελα να ξεφύγω κι άλλο στο κόστος.
Το συρόμενο παρεχόταν χωρίς κόστος από την Allure και άνω, λογικά έτσι θα γίνει πάλι από την παραγωγή Οκτωβρίου.
-
Στην αγορά αυτοκινήτου,πρώτα κοιτάς μοτέρ και μετά ολα τα άλλα. Γιατί αμάξι χωρίς μοτέρ είναι ένα όμορφο κοτέτσι.
Αυτός ο 1,2 δεν κάνει ρε παιδιά,να το τραβήξουμε από τα αυτιά,απλά δε μπορεί,δεν κάνει.Θυμίζει bmw 316 100 άλογα,έβαζε ο άλλος και το σηματακι Μ και γινόταν Μ316. Πιεσμενο μοτέρ για 1,5 τόνο πλάκα κάνουμε; δες το μοτέρ μετά απο 100,000 χλμ,δε θα κάψει λάδι λόγω πίεσης;
Δικουνα,1.2,βαρύ το ταμπλό σας γυάλισε; ο japan και ακόμα και στο GTR αναλογικά παίζει στους δείκτες μπροστά. Γιατι γνωρίζει οτι με τη ζέστη και τα χρόνια το ταμπλό θα γίνει σαν βρακί που το δαγκωσαν τα σκυλιά.
Παίξτε με qashqai τετρακουνα, vitara 4x4, κανένα kuga τετρακίνητο και προσπεράστε.
too much money για μοτέρ που θα φύγω απο Μακεδονία και θα κατέβω με 40+ Μεσσηνία και θα φτύσει και τα κουκούτσια.Ηρακλής
-
Προφανώς αυτοί που τον βγάζουν επί 3 χρόνια κινητήρας της χρονιάς , δεν θα έχουν οδηγήσει τον απίθανο ΑΘΕΚΟΤΡΙΚΑΛ
-
Το όχημα συνολικά είναι στην κορυφή από πολλές απόψεις αλλά δεν το κρύβω και το έχω ξαναγράψει όχι μόνο για το 3008 αλλά για κάθε ευμεγέθη τετράτροχη κατασκευή πως δεν πολύ συμπαθώ τον εξοπλισμό της με μικρά μηχανικά σύνολα τουρμπισμένα όμως ώστε να βγάζουν πολλούς ίππους. Την ίδια άποψη - επιφύλαξη διατηρώ και για τους 1000άρηδες της φορντ και όποιους άλλους. Ο χρόνος μόνο μπορεί να δείξει όπως και τα πολλά χλμ εάν τελικά αυτό το down size με ταυτόγχρονη αύξηση της ιπποδύναμης θα είναι καλό για τους ευτυχείς κατόχους ή ...
-
Μετά από τόσα χρόνια πάντως στην κυκλοφορία, δεν έχω ακούσει το παραμικρό παράπονο για τον χιλιάρι της Ford και σίγουρα όχι κάτι παραπάνω σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή με παλιότερους κινητήρες. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον κινητήρα της Peugeot, που από θέμα απόδοσης τουλάχιστον έχω διαβάσει τα καλύτερα.
Ο 1400άρης ατμοσφαιρικός της VW πάντως με τα 75 αλόγατα που δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ πουσαρισμένος, και λάδια έκαιγε και πρόβλημα στον θερμοστάτη έβγαζε (3 φορές με είχε αφήσει το σκασμένο!).
-
My friend axel κάνε ένα κόπο και γραψε στο σχετικό νήμα 'Περι αυτοκίνησης' του αυτοκράτορα...
Όπως πολύ σωστά λεει ο axel γενικά σοβαρά θέματα δεν έχουν διαπιστωθεί και αυτό είναι γεγονός και όχι υπόθεση. -
28,000 για το βενζίνης και 30 για το πετρέλαιο με τους 120 ιππους;
Σπύρο, subaru XV με διλιτρο boxer diesel 150 αλογα 36 ροπή και all wheel drive τετρακίνηση που η subaru ξέρει. Εργαλείο for ever and ever.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
28,000 για το βενζίνης και 30 για το πετρέλαιο με τους 120 ιππους;Σπύρο, subaru XV με διλιτρο boxer diesel 150 αλογα 36 ροπή και all wheel drive τετρακίνηση που η subaru ξέρει. Εργαλείο for ever and ever.
Οι πωλήσεις πάντως δείχνουν πως ο κόσμος προτιμάει τα 120 άλογα ή και λιγότερα παρά τα εργαλεία for ever and ever. Κάτι ξέρει η Subaru, αλλά προφανώς σε κάποια μαθήματα έχει μείνει πίσω!
Σπύρο ποιο είναι αυτό το νήμα που αναφέρεις;
-
28,000 για το βενζίνης και 30 για το πετρέλαιο με τους 120 ιππους;Σπύρο, subaru XV με διλιτρο boxer diesel 150 αλογα 36 ροπή και all wheel drive τετρακίνηση που η subaru ξέρει. Εργαλείο for ever and ever.
Ηρακλάρα μη ρωτάς εμένα. Παρόλο που δεν είχα ποτέ δικό μου subaru είμαι θιασώτης της φίρμας και θα πάρω ένα όταν έρθει η ώρα (αμήν και πότε;) !
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
28,000 για το βενζίνης και 30 για το πετρέλαιο με τους 120 ιππους;
Σπύρο ποιο είναι αυτό το νήμα που αναφέρεις;
Ποιο ήταν το χειρότερο αυτοκίνητο που έχετε οδηγήσει ή μακρια από εμάς ας τα οδηγούν οι άλλοι
-
Και εγώ αυτό φαντάστηκα
-
Η Subaru έχει μεινει πολύ πίσω σχεδιαστικά. Εγώ το xv το βρισκω κ ασχημο, πολύ χειρότερο από το συμπαθητικό Forester. Επίσης στα diesel η εταιρία παρουσίασε θέμα με τον στρόφαλο
-
Εντάξει η φίρμα φτιάχνει είτε οχήματα που αγαπάς είτε που ούτε θέλεις να βλέπεις ανάλογα τα γούστα.
Παραθέτω μια άλλη άποψη...θα κάνει ότι και ένα κανονικό τζιπ εκτός δρόμου όταν τα υπόλοιπα θα έχουν σταματήσει στην πρώτη λακκούβα.
http://www.carzine.gr/subaru-xv-test/
Επίσης και η vw παρουσίασε πρόβλημα στους tsi με την καδένα...
-
Σχεδόν 25 χιλιάρικα, χώρος αποσκευών 380 λίτρα, 0-100 σχεδόν 14', 175Kmh τελική και 8,4lt/100Km κατανάλωση...
Η εμφάνιση είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική, οπότε την αφήνω εκτός. -
Για να μη γραψω για τα Χ1 που κόβανε ιμάντα στο άσχετο και η μαμά BMW έκανε και κανει την πάπια για μοντέλα απο το 2009-2015,κυρίως στα διλιτρα diesel.
Μάγκες,φοβερό το 3008. Το offroad-ιλικι πρέπει να το εχεις μεσα σου.Δεν ειναι για όλους,ευτυχώς.
-
Ψάξτε όλοι n47d20 timing chain problems, για την μεγάλη BMW X1. Στην Αμερική κλαίνε ακόμα,αλλαζανε ιμάντα και σε 5,000 κοβοτανε.
Επειδή είμαι δίκαιος,ναι η φαση 1 του XV είχε θέματα με τον στροφαλο, κατι που κάλυψε απόλυτα η μαμά subaru.Ο boxer diesel βρίσκεται στη φαση 3,γενικά απροβληματιστος.
-
Σχεδόν 25 χιλιάρικα, χώρος αποσκευών 380 λίτρα, 0-100 σχεδόν 14', 175Kmh τελική και 8,4lt/100Km κατανάλωση...
Η εμφάνιση είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική, οπότε την αφήνω εκτός.Είναι νομίζω η μικρότερη έκδοση κινηρα της subaru. Αν δεν κάνω λάθος εφοδιάζεται και με πολύ ισχυρότερους αλλα και με αύξηση του κόστους αγοράς. Anyway με τα δικά μου κριτήρια είναι ένα πολύ σοβαρό όχημα ακόμη και με τέτοιες επιδόσεις. Στην πραγματικότητα είναι ένα suv με τυπικές επιδόσεις suv άσφαλτο αλλά εργαλείο του τύπου stihl or husqvarna σε σκληρή χρήση. Ακόμη και τώρα υπάρχουν περιοχές στον πλανήτη που την subaru και δύο τρείς ακόμη φίρμες εμπιστεύονται οι γνωρίζοντες τις πραγματικές απαιτήσεις ενός offroad animal. Τελειώνοντας το offtopic να πω πως κάπου είχα διαβάσει για πολύ καλές πωλήσεις της φίρμας στην Ευρώπη αν και στην Ελλάδα ομολογουμένως πάτωσε! :
-
Η εμφάνιση είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική, οπότε την αφήνω εκτός.Εγώ δηλώνω ξεκάθαρα οπαδός της εταιρίας, αλλά ο axel εδώ αποτυπώνει 100% την πραγματικότητα εστω κ για την πιο αδύναμη version του μοντέλου...
Προσωπικά με εξαίρεση την 4κίνηση δεν βρίσκω κανένα θετικό στο αμάξι... -
Ψάξτε όλοι n47d20 timing chain problems, για την μεγάλη BMW X1. Στην Αμερική κλαίνε ακόμα,αλλαζανε ιμάντα και σε 5,000 κοβοτανε.Το πρόβλημα ισχύει! Έχω δει με τα μάτια μου κ ελληνικό Χ1 20d προηγούμενης γενιάς με το συγκεκριμένο θέμα. Εντούτοις το ποσοστό τουλάχιστον στην Ευρωπη κ την Ελλάδα δεν πρέπει να ήταν μεγάλο με βάση τα όσα μου μετέφεραν μάστορες με κοντά 30 χρόνια εμπειρία σε BMW.
Peugeot 3008 2016