-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ενώ το Τιγκουάν πούλησε ΕΝΑ -1- περισσότερο
Καλορίζικο το Βόλβο πάντως...+1
Και εγώ θεωρώντας ως το πιο άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο το tiguan δεν βλέπω γιατί είναι παταγωδης εμπορική αποτυχία.+1
-
Τελικά με το τιγκουαν κοντράρεται; ή με τα premium ;
-
Και μόλις 8 παραπάνω το Ρενεγκέιτ που είναι 5000+ κάτω σε κάθε έκδοση και μόλις 9 το πολυδιαφημισμένο και επίσης πινακιδωμένο και με μεγάλες εκπτώσεις Χ1 .
Ξαναλέω όμως , επειδή το παρήγγειλε φίλος το 3008 , η παράδοση είναι 3-4 μήνες . Αυτό για πολύ κόσμο είναι ανασχετικός παράγοντας , αν δεν έχει άλλο αμάξι ή καλή ανταλλαγή .
Το τιγκουάν δεν είναι πρίμιουμ ? Και τόσα καντάρια λεφτά των βαγκέληδων στους 'ειδικούς' τζάμπα πήγαν ?
Σήμερα οι 4Τ έχουν τις τιμές του γκόλφ με τον χιλιάρη και τον νέο κινητήρα . Πόσο διαφέρουν από τα πρίμιουμ Α3 , σειρά 1 και σειρά Α ?
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τελικά με το τιγκουαν κοντράρεται; ή με τα premium ;Κάτι τέτοιο ήθελα να γράψω και εγώ
Είτε το βλέπουμε ως το ακριβότερο από τα κοινά θνητά SUV, οπότε πάει μάλλον μέτρια (π.χ. Kuga έχει διπλάσιες πωλήσεις), είτε το βλέπουμε ως ανταγωνιστικό (και σχετικά φθηνό) premium, οπότε....πάλι πάει μέτρια (GLA, X1, Q2 όλα έχουν παραπάνω πωλήσεις)
Όπως με κάθε νεότευκτη προσπάθεια, πρέπει να καθίσει η σκόνη και να ηρεμήσουν λίγο τα κύματα, μέχρι να δούμε που θα κάτσει η μπίλια (άλλη κλισέ φράση δε μου έρχεται στο μυαλό)...
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Αύγουστος: Qashqai 151, GLA 114, Kuga 82, Vitara 80, C-HR 70, Audi Q2 62, Duster 56, BMW X1 52, Renegade 49, Tiguan 42, COTY 2017 Peugeot 3008 41!Είμαι σίγουρος ότι μπορεί και πιο κάτω! Όπως τα είχα προβλέψει πάτος στις πωλήσεις λόγω τιμολογιακής πολιτικής! Κάθε μήνα και χειρότερα! Αν και βρέθηκα πολύ κοντά στην αγορά του αφού το θεωρώ το πιο όμορφο της κατηγορίας ο παράγοντας value for MY MONEY με έστρεψε αλλού σε άλλη κατηγορία και καλύτερα κιόλας( σε πολύ πιο ακριβό αλλά και πολύ πιο value)! Volvo XC 60 T8 περιμένοντας να ανοίξει και ο κωδικός Polestar! Μιαν άλλη φορά Peugeot!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H Peugeot εχει επιλεξει να βγαλει χρηματα απο το 3008, η μεση τιμη πωλησης στην Ευρωπη ειναι 32000 ευρω. Και εχει πουλησει αρκετα. Λιγοτερα φυσικα απο οτι θα πουλαγε με χαμηλοτερες τιμες αλλα με μεγαλυτερο περιθωριο κερδους ανα αμαξι.
-
Άγη αυτό καλό για την πεζω κακο για τον καταναλωτή
-
Τελικά με το τιγκουαν κοντράρεται; ή με τα premium ;Η bmw είναι bmw,όπως ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός.
ΑΕΚ,ΠΑΟ, ΠΑΟΚ θέλουν να κοντραρουν τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως μεταξύ τους κοντραροντε. -
Τελικά με το τιγκουαν κοντράρεται; ή με τα premium ;Οπου τους συμφερει τους υποστηρικτες του
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η bmw είναι bmw,όπως ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός.
ΑΕΚ,ΠΑΟ, ΠΑΟΚ θέλουν να κοντραρουν τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως μεταξύ τους κοντραροντε. -
ΑΕΚ,ΠΑΟ, ΠΑΟΚ θέλουν να κοντραρουν τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως μεταξύ τους κοντραροντε.Πες τα αγόρι μου !!!
-
ΑΕΚ,ΠΑΟ, ΠΑΟΚ θέλουν να κοντραρουν τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως μεταξύ τους κοντραροντε.Πες τα αγόρι μου !!!
-
44 μόνοι μας vs 33 οι άλλοι 3 μαζί
-
τα 43 πετσινα...
περαν της πλακας με την τιμη που πωλειται δεν τα παει και ασχημα το 3008.
φυσικα το κεγαλυτερο ποσοστο ειναι εταιρικα σε εκλεκτα στελεχη γιατι ποιος λογικος ανθρωπος με μεσα εως καλα
εισοδηματα θα βγαλει απο την τσεπη 30συν χιλιαρικα για μεσαιο 1600 αρι dieselνα τα εχει στον δρομο... -
Yπαρχουν διαφοροι αγοραστες αλλα τα περισσοτερα σωστα ειναι εταιρικα. παρκαρε ενα εταιρικο εξω απο το σπιτι μου, ωραιο αμαξι ειναι αλλα το να παρεις ενα σασσι απο 308 να το υψωσεις λιγο και να του βαλεις ηλεκτρονικο ταμπλω και να ζητας 10-15κ παραπανω ενταξει δεν πειθει. Για αμαξι στα 27κ καλο ειναι παντως.
-
Να πω την αλήθεια ο Ολυμπιακός μάλλον άδικα έχασε προχτές ....
Φοβάμαι τώρα , μην ξεσπάσει στην Γιουβέντους......
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Να πω την αλήθεια ο Ολυμπιακός μάλλον άδικα έχασε προχτές ....Φοβάμαι τώρα , μην ξεσπάσει στην Γιουβέντους......
Κλάμα!!! [emoji23]
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αύγουστος: Qashqai 151, GLA 114, Kuga 82, Vitara 80, C-HR 70, Audi Q2 62, Duster 56, BMW X1 52, Renegade 49, Tiguan 42, COTY 2017 Peugeot 3008 41!
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί και πιο κάτω! Όπως τα είχα προβλέψει πάτος στις πωλήσεις λόγω τιμολογιακής πολιτικής! Κάθε μήνα και χειρότερα! Αν και βρέθηκα πολύ κοντά στην αγορά του αφού το θεωρώ το πιο όμορφο της κατηγορίας ο παράγοντας value for MY MONEY με έστρεψε αλλού σε άλλη κατηγορία και καλύτερα κιόλας( σε πολύ πιο ακριβό αλλά και πολύ πιο value)! Volvo XC 60 T8 περιμένοντας να ανοίξει και ο κωδικός Polestar! Μιαν άλλη φορά Peugeot!
H Peugeot εχει επιλεξει να βγαλει χρηματα απο το 3008, η μεση τιμη πωλησης στην Ευρωπη ειναι 32000 ευρω. Και εχει πουλησει αρκετα. Λιγοτερα φυσικα απο οτι θα πουλαγε με χαμηλοτερες τιμες αλλα με μεγαλυτερο περιθωριο κερδους ανα αμαξι.
Αν και αγορά της Ελλάδας είναι αμελητέα ποσότητα, εφόσον η πεζω αποφάσισε να τιμολογήσει το 3008 και όχι μόνο ως premium θα χρειαστεί καιρό και υπομονή για να μπει ανάμεσα στους Γερμανούς (BMW Audi merc) και Volvo κλπ. Μάλλον για αρχή θα προσπαθήσει να πάρει μερίδιο από το vw group
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ερώτηση προς όσους έχουν το 3008 με τον 1.2 Puretech:
Πόσο άνετα ταξιδεύει στο αυτοκινητόδρομο το 3008 με ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ;Γνωρίζω ότι σε αστικές και περιαστικές συνθήκες είναι επαρκής και το έχω κάνει test drive μέσα στην Αθήνα και ήταν μια χαρά.
Το ερώτημά μου είναι αν είναι επαρκής ο συγκεκριμένος κινητήρας για ταξίδια και μεγάλες αποστάσεις στο αυτοκινητόδρομο, με τέσσερα άτομα και αποσκευές.
Σημείωση: Κάνω 8 έως 10 χιλιάδες χλμ. το χρόνο, οπότε δε σκέφτομαι για το diesel.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Να πω την αλήθεια ο Ολυμπιακός μάλλον άδικα έχασε προχτές ....Φοβάμαι τώρα , μην ξεσπάσει στην Γιουβέντους......
Αεκτζης? Το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής το μετράτε στα τρόπαια σας?
-
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν το 3008 με τον 1.2 Puretech:
Πόσο άνετα ταξιδεύει στο αυτοκινητόδρομο το 3008 με ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ;Γνωρίζω ότι σε αστικές και περιαστικές συνθήκες είναι επαρκής και το έχω κάνει test drive μέσα στην Αθήνα και ήταν μια χαρά.
Το ερώτημά μου είναι αν είναι επαρκής ο συγκεκριμένος κινητήρας για ταξίδια και μεγάλες αποστάσεις στο αυτοκινητόδρομο, με τέσσερα άτομα και αποσκευές.
Σημείωση: Κάνω 8 έως 10 χιλιάδες χλμ. το χρόνο, οπότε δε σκέφτομαι για το diesel.
Αν ήταν επαρκής σε αστικές συνθήκες που χρειάζεται συνεχείς αλλαγές ταχύτητας και αναγκαστικά θα δουλέψει και σε χαμηλές στροφές γιατί να μην είναι επαρκής και σε ταξίδι.
Peugeot 3008 2016