-
Αυτη η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο εμενα πριν καμια βδομαδα που παλι τριγυρναγα ,για να δουμε λιγο πως 'γερνανε' σχεδιαστικα τα peugeot...το συγκεκριμενο μαλιστα ειχε φαει και κραξιμο δω μεσα. Γιατι εμενα αυτο το αμαξι δε μου μοιαζει 13 χρονια παλιοτερο σχεδιαστικα οπως και ειναι (!) σε σχεση με το εμπρος και το πισω.
-
Εντάξει η πεζω έχει βγάλει κάποια πανέμορφα μοντέλα που ακόμα και σήμερα συνεχίζεις να τα κοιτάς.
Ποιος ξεχνά το 406!!!! -
Έχει δει κανείς πουθενά την έκδοση GT Line ή δεν την εισάγουν στην Ελλάδα;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εισάγεται στην Ελλάδα. Τα πρώτα αυτοκίνητα αυτής της έκδοσης θα παραδοθούν τέλος Μάη με αρχές Ιούνη. Το ξέρω γιατί εγώ την πάτησα.....
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Εισάγεται στην Ελλάδα. Τα πρώτα αυτοκίνητα αυτής της έκδοσης θα παραδοθούν τέλος Μάη με αρχές Ιούνη. Το ξέρω γιατί εγώ την πάτησα.....Τι εννοείς την πάτησες; Κι αν ξέρεις αρχική τιμή θα με υποχρεώσεις...
-
Όταν έκανα την παραγγελία 22/12 δεν υπήρχε η δυνατότητα παραγγελίας της συγκεκριμένης έκδοσης. Ούτε καν υπήρχε στους καταλόγους της αντιπροσωπείας. Η ανώτερη έκδοση ήταν η ALLURE GRIP. Στα μέσα Ιανουαρίου είδα στο διαδίκτυο την έκδοση GT LINE. Όταν τους το ανέφερα μου απάντησαν ότι δεν γνώριζαν όταν το παρήγγειλα αν τελικά θα εισαχθεί στην Ελλάδα και ότι οι παραγγελίες άνοιξαν πριν λίγες ημέρες. Αν άλλαζα την παραγγελία θα έπρεπε να παραδώσω το αυτοκίνητό μου στο 3μηνο που είχαμε συμφωνήσει και το καινούργιο πήγαινε για παράδοση στις ημερομηνίες που σου είπα. Όποτε δεν το έκανα γιατί θα έμενα 1-1,5 μήνα χωρίς αυτοκίνητο. Δεν θυμάμαι να σου πω τιμή γιατί εγώ έπαιρνα τιμή αναπηρικού. Το έχω μετανιώσει που δεν το άλλαξα γιατί η διαφορά τιμής με τα παραπάνω που είχε (μόνο τα led φώτα φτάνουν) άξιζε.
-
Όταν έκανα την παραγγελία 22/12 δεν υπήρχε η δυνατότητα παραγγελίας της συγκεκριμένης έκδοσης. Ούτε καν υπήρχε στους καταλόγους της αντιπροσωπείας. Η ανώτερη έκδοση ήταν η ALLURE GRIP. Στα μέσα Ιανουαρίου είδα στο διαδίκτυο την έκδοση GT LINE. Όταν τους το ανέφερα μου απάντησαν ότι δεν γνώριζαν όταν το παρήγγειλα αν τελικά θα εισαχθεί στην Ελλάδα και ότι οι παραγγελίες άνοιξαν πριν λίγες ημέρες. Αν άλλαζα την παραγγελία θα έπρεπε να παραδώσω το αυτοκίνητό μου στο 3μηνο που είχαμε συμφωνήσει και το καινούργιο πήγαινε για παράδοση στις ημερομηνίες που σου είπα. Όποτε δεν το έκανα γιατί θα έμενα 1-1,5 μήνα χωρίς αυτοκίνητο. Δεν θυμάμαι να σου πω τιμή γιατί εγώ έπαιρνα τιμή αναπηρικού. Το έχω μετανιώσει που δεν το άλλαξα γιατί η διαφορά τιμής με τα παραπάνω που είχε (μόνο τα led φώτα φτάνουν) άξιζε.Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και βρίσκω μια έκδοση GT Grip!Ίσως τη λένε έτσι; Πάντως να μην στενοχωριέσαι πήρες αμαξάρα έτσι κι αλλιώς! Είναι το πιο όμορφο της κατηγορίας! Είναι τσιμπημενο σε τιμή βέβαια και ενώ το ζηλεύω με αναγκάζει να κοιτάζω αλλού! Πάντως μην στενοχωριέσαι και εύχομαι να το χαρείς με ασφάλεια εσύ και η οικογένειά σου!
-
Φυσικά και δεν στεναχωριέμαι! Θα ήταν αχαριστία! Απλά στη δική μου περίπτωση (αναπηρικό) η διαφορά ήταν περίπου στο χιλιάρικο και τα extra που θα είχε σε σχέση με το δικό μου αν τα έβαζα είναι 2500. Το GT GRIP που βρίσκεις αν δεν κάνω λάθος αφορά μόνο τον 2λιτρο diesel. GT LINE θα το βρεις για τα υπόλοιπα μοτέρ. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.
-
Φυσικά και δεν στεναχωριέμαι! Θα ήταν αχαριστία! Απλά στη δική μου περίπτωση (αναπηρικό) η διαφορά ήταν περίπου στο χιλιάρικο και τα extra που θα είχε σε σχέση με το δικό μου αν τα έβαζα είναι 2500. Το GT GRIP που βρίσκεις αν δεν κάνω λάθος αφορά μόνο τον 2λιτρο diesel. GT LINE θα το βρεις για τα υπόλοιπα μοτέρ. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.Καλημέρα! Αν έχεις κάποιο link με χαρακτηριστικά κλπ του GT Line θα με βοηθούσε! Δεν το βρήκα εγώ...
-
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ωραίος! Σ'ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το Tiguan δείχνει αρχοντικό και στιβαρότητα ρε συ. Αυτο δείχνει απλα ομορφο αν και καποιες λεπτομέρειες ειναι fail εντελως όπως η φέτα χρωμίου στον προφυλακτήρα στο σημείο που θα ακουμπήσεις και θα σε ακουμπήσουν όλοι με αποτέλεσμα σύντομα αυτο το κομμάτι να μην βλέπεται.
Επίσης μεσα επειδή εχω μπει βγάζει κατι το κλειστοφοβικό. Μπροστά δεν νιώθεις επαρκή 'αέρα'Aυτο περισσοτερο προκυπτει απο την εμφανιση με εντονες γωνιες και 'καθαρες' σχεδιαστικες γραμμες που εχει...
Προφανως και το πλαισιο του -λεγεται οτι- ειναι εξαιρετικα στιβαρο, κατι για το οποιο μπορω να συμφωνησω, απο μια συντομη βολτα που εκανα με ενα 125αρι βενζινης.Το 3008 δειχνει πιο φουτουριστικο, σχεδιαστικα εχει περισσοτερες καμπυλες και ακολουθει -πιστευω- την φιλοσοφια ενος δυναμικου σχηματος αυτοκινητου σε κινηση, σε αντιθεση με το Tiguan πχ σε αυτο το κομματι δειχνει σαν...στιβαρο κτιριο σε ροδες...
Παντως και το συγκεκριμενο Peugeot που επισης ειχα κανει μια μικρη βολτα, στην μικρη βενζινοκινητη εκδοση, εδειχνε εξισου στιβαρο, με ακομα πιο σιγουρο πατημα στο δρομο, εξαιρετικη λειτουργια αναρτησης ακομα και σε κακοτεχνιες, παρα τον πισω ημιακαμπτο αξονα, αλλα και σημαντικα πιο λουσατο απο το Tiguan στο εσωτερικο, χωρις αυτο να ειναι πχ εις βαρος της ποιοτητας συναρμογης και υλικων...
Μεταξυ των δυο συγκεκριμενων εκδοσεων μαλιστα που ειναι και συγκρισιμες, το 3008 oμολογω οτι με εξεπληξε ευχαριστα σε ολα τα επιπεδα και θα το επελεγα ξεκαθαρα σε σχεση με το Tiguan.
P.S Η σχεδιαση του ταμπλω γυρω απο τον οδηγο του 3008 και το λιγο μεγαλυτερο υψος των θυρων δημιουργει αυτη τη αισθηση του...κοκπιτ...Το ειχε και η προηγουμενη γενια, εδω ειναι ακομα πιο τονισμενο.Οσοι εχουν γενικοτερα ανεπτυγμενη την αισθηση της κλειστοφοβιας, αυτο ισως να ειναι ενα θεμα. Κατα τα αλλα δινει μια πιο οδηγοκεντρικη αισθηση, οτι δηλαδη βρισκεσαι σε μια -συγκριτικα- σπορτιφ κατασκευη...
-
Ο χρήστης antmilo έγραψε:
...Καλημέρα και πάλι! Αν δεν κουράζω επειδή είδα πως έχετε στη διάθεσή σας το έντυπο, η έκδοση GT Line Grip με τον 1.6 diesel 120 hp EAT 6 τι αρχική τιμή έχει;
Ευχαριστώ θερμά!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται πως δεν κουράζει κανένας που εχει μια απορία γιατί εξάλλου αυτο είναι και το νόημα των forums
Όταν είχα πάει στην Peugeot για να ρωτήσω τιμές μου είχαν δώσει για την έκδοση allure ένα εύρος τιμών (ανάλογα με τον κινητήρα ) απο 33.500 - 35.000 (συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης της έκθεσης ) όταν ρώτησα τι τιμή εχει η έκδοση gt line μου έδωσαν τιμή με το κλειδί στο χέρι 36.700.
Ουσιαστικά δηλαδή επειδη η gt line βγαίνει μόνο αυτόματη με τον 1,6 diesel με 1700 € παραπάνω σου δίνει ένα πλήρες πακέτο το οποίο αν το έφτιαχνες μόνος σου φορολογικά και μόνο θα έβγαινε αρκετά παραπάνω ( μου τόνισαν βέβαια οτι στην τιμή αυτή δεν χωράει τιποτα έξτρα εκτός απο χρωμα για να μην αλλάξει φορολογική κλίμακα)
Τα χρήματα σίγουρα είναι αρκετά αλλα επειδη είχα την τύχη να δω την συγκεκριμένη έκδοση απο κοντά λίγο πριν την παραδώσουν σε κάποιο τυχερό και συμπτωματικά δίπλα της υπήρχε αντίστοιχο 3008 allure συμβουλεύω όποιον πραγματικά θέλει να πάρει το 3008 αυτόματο στην έκδοση allure 1,6 diesel να δώσει την διαφορά γιατί θα πάρει πραγματικά πολλαπλάσια αξία απο τα 1700 παραπάνω.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η κατανάλωση μετά από 5150χλμ
-
Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Πες μας αν θες και πως το πηγαίνεις και σε τι δρομους οδηγείς για να βοηθήσεις περισσότερο. Γιατι πχ αν το πηγαίνεις φουλ συντηρητικά σε ανοικτό δρομο δεν ειναι κατι ιδιαίτερο αν το πηγαίνεις σε πιο μικτές διαδρομές αποκτά πιο ενδιαφερον.
-
Η κατανάλωση μετά από 5150χλμΜιλάμε για το 1.6 BLUE HDI με τους 120 ίππους ε;Μια χαρά!Αν θυμάμαι καλά, μένεις Ωρωπό άρα δεν έχεις το πήξιμο της πόλης + ότι δεν κινείσαι συχνά με ταχύτητες >130χλμ/ώρα
Μπορεί άνετα να ξεπεράσει τα 6,5-7 λίτρα/100χλμ αν πιεστεί λίγο,όπως και τα περισσότερα 1600άρια της κατηγορίας...δείτε εδώ και εδώ -
Τα περισσότερα αλλα οχι ολα! Υπάρχουν 1600 αρια ντίζελ που για να πιάσεις 7 λτ ή πρεπει να τα δουλευεις...ταξι ή να κίνησε μονίμως με +150 .Παραδειγμα το scross σπάνια θα ακούσεις για μεση πάνω απο 5.8
-
Έχει δίκαιο ο Tkin, το εντελώς συγκρίσιμο από απόψη βάρος, διαστάσεις , κινητήρα 2wd Honda CRV (1.6 iDtec, 120PS) έχει στα χέρια μου (8000 από 12/2016) 5,4 lt/100 . Είχε 5,3 (εως τα 7000) αλλά κάτι τα +150 στην Ιονία και μερικά χιλιόμετρα στην Αθήνα τσιμπήσαν την μέση κατανάλωση κατά 0,1.
-
Γι'αυτό και οι δύο διευκρινίσεις: ''τα περισσότερα+αν πιεστούν'' .
Εγώ έχω ένα renegade και κινούμαι μονίμως κοντά στα 7.Στην κατανάλωση όλων των αυτοκινήτων παίζει μεγάλο ρόλο το δεξί μας πόδι.
Tkin όντως το suzukάκι είναι εγγύηση σ'αυτόν τον τομέα!
Peugeot 3008 2016