-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Το σχολιάζαμε το πρωί στη δουλειά και έλεγαν συνάδελφοι ότι το περίμεναν κάπως πιο ρηξικέλευθο εμφανισιακά συγκριτικά με το τωρινό.+1
Οδηγικά δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλύτερο από το volvo, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ το 60άρι...και το προηγούμενο και το νέο ακόμη περισσότερο!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το σχολιάζαμε το πρωί στη δουλειά και έλεγαν συνάδελφοι ότι το περίμεναν κάπως πιο ρηξικέλευθο εμφανισιακά συγκριτικά με το τωρινό.
+1
Οδηγικά δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλύτερο από το volvo, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ το 60άρι...και το προηγούμενο και το νέο ακόμη περισσότερο!
Από φθινόπωρο αγγελία στο car:''Ανταλλάσσεται Χ1 σε άριστη κατάσταση,από ιδιώτη,ευλαβικά στρωμένο διανύοντας χλμ μόνο σε ταξίδια με XC60 αντίστοιχης κατάστασης διότι θέλω κι άλλους χώρους τώρα που θα κάνω το γιο...θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας...Βασίλης Volvάκιας...τηλ.επικοινωνίας 6945χχχχ''
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Από φθινόπωρο αγγελία στο car:''Ανταλλάσσεται Χ1 σε άριστη κατάσταση,από ιδιώτη,ευλαβικά στρωμένο διανύοντας χλμ μόνο σε ταξίδια με XC60 αντίστοιχης κατάστασης διότι θέλω κι άλλους χώρους τώρα που θα κάνω το γιο...θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας...Βασίλης Volvάκιας...τηλ.επικοινωνίας 6945χχχχ''ΥΓ: Δεν θα τον αφήσω εγώ να δώσει την Χ1 για Volvo....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Από φθινόπωρο αγγελία στο car:''Ανταλλάσσεται Χ1 σε άριστη κατάσταση,από ιδιώτη,ευλαβικά στρωμένο διανύοντας χλμ μόνο σε ταξίδια με XC60 αντίστοιχης κατάστασης διότι θέλω κι άλλους χώρους τώρα που θα κάνω το γιο...θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας...Βασίλης Volvάκιας...τηλ.επικοινωνίας 6945χχχχ''
ΥΓ: Δεν θα τον αφήσω εγώ να δώσει την Χ1 για Volvo....
Τι ψάχνεις παιδί μου...ηπειρώτικο αγύριστο κεφάλι
-
Εγώ πάντως αν θέλει κανείς, ανταλλασω το qq είτε με την Χ1 η με το XC60.....
[emoji12] [emoji12] [emoji13] [emoji13] [emoji14] [emoji14]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Δείχνει υπέροχη !
Μοιάζει στην Χ1 αλλά είναι άλλο αμάξι. Εξοπλιστικά τα σπάει!
Μακάρι να είμαστε καλά να πάρουμε το lci σε μερικά χρόνια [emoji1] -
Ετσιιιι
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε...αρκετά χρόνια δεν θα είμαστε για SUV
αλλά για κάτι τέτοιο:
https://www.google.gr/search?q=bmw+z6&s ... wpfmRvFqVM: -
Σε μερικά χρόνια όταν δεν θα είμαστε για suv μάλλον για κάτι τέτοιο θα είμαστε...
https://www.google.gr/search?q=χ%C ... PTPgrHoqUM: -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σε μερικά χρόνια όταν δεν θα είμαστε για suv μάλλον για κάτι τέτοιο θα είμαστε...
https://www.google.gr/search?q=χ%C ... PTPgrHoqUM:χαχα
θα το πίνουμε μέσα στη Ζ6 όμως!! LOL! -
Όχι κι άσχημα αλλά έχοντας ενστερνιστεί τα λόγια μιας ψυχής πως από τα ψηλά δύσκολα πας στα χαμηλά μάλλον μια Χ6 θα προτιμούσα για μετά
-
*Η BMW ανακοίνωσε πλήρη στοιχεία και όλες τις προδιαγραφές για τη νέα, 3ης γενιάς X3 η οποία διαθέτει υψηλή τεχνολογία και ακόμα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά κίνησης εντός και εκτός δρόμου. Το λανσάρισμά της θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο στις εκδόσεις M40i, xDrive20d και xDrive30d, ενώ από το Δεκέμβριο 2017 θα αρχίσει η διάθεση της xDrive30i και από την άνοιξη του 2018 η xDrive20i .
Τρεις είναι οι εκδόσεις εξοπλισμού της νέας BMW X3: Η xLine με μάσκα και άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες σε σατινέ aluminium και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου, η Luxury Line διαθέτει χρωμιωμένες μπάρες στη μάσκα, δίχρωμες ποδιές και κλασικές ζάντες αλουμινίου και η M Sport με αεροδυναμικά στοιχεία M, σπορ σύστημα φρένων με μπλε δαγκάνες, δυναμική σχεδίαση ζαντών και προαιρετική απόχρωση Phytonic Blue. Επίσης, η BMW X3 μπορεί να παραγγέλνεται με στοιχεία BMW Individual όπως η αποκλειστική, μεταλλική εξωτερική βαφή Sunstone.Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό των προαναφερθέντων εκδόσεων, όπου κοινά στοιχεία αποτελούν η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η πολυτέλεια, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και οι άνετοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (550 λτ.). Η νέα BMW X3 περιλαμβάνει το προαιρετικό BMW Display Key γνωστό από τη BMW Σειρά 7 και BMW Σειρά 5, το οποίο προσφέρει μία ολόκληρη σειρά πρόσθετων λειτουργιών, όπως ενημέρωση του οδηγού για το επίπεδο καυσίμου ή προσεχείς εργασίες σέρβις/συντήρησης καθώς και για το αν τα παράθυρα και η ηλιοροφή είναι κλειστά.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στα δυναμικά χαρακτηριστικά της νέας BMW X3 με την ιδανική κατανομή βάρους 50:50, το πλήρως αναθεωρημένο πλαίσιο και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης xDrive. Επιπλέον, με τον στάνταρ διακόπτη Driving Experience Control, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφόρων προγραμμάτων – π.χ. ECO PRO, COMFORT, SPORT και SPORT+ (μόνο στα 30i, 30d και M40i).
Όσον αφορά τις εκτός δρόμου ικανότητές της, η νέα BMW X3 διαθέτει 204 χλστ. απόσταση από το έδαφος, γωνία προσέγγισης 25,7°, γωνία αναχώρησης 22,6°, γωνία ράμπας 19,4° και βάθος βύθισης 500 χλστ.*
-
Τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται στην ελλαδα στις αντιπροσωπείες σαν εκθέματα, ενώ η παρουσίαση της στο κοινό θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου. Εγώ που την περιεργάστηκα, μπορώ να πώ οτί είναι πανέμορφη για τα γούστα μου. Δεν ξεφεύγει πολύ απο το καλούπι της Χ1 αλλά έχει τουλάχιστον ψηφιακό πίνακα οργάνων . Βασική τιμή γύρω στις 60000 ευρώ όσο και ενα αυτόματο Q5.
Και το πρώτο review
Για την ελλάδα οι 18αρες ζάντες είναι η σωστή επιλογή.
-
Σπανός Συγγρού, χθες
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν μ' αρέσει που η Χ3 σε κάθε γενιά της 'παχαίνει' και περισσότερο. Έχασε εντελώς πλέον την κομψότητα της πρώτης γενιάς ...
-
Συμφωνώ, είναι όμορφο αυτοκίνητο αλλά σχετικά πλαδαρό σχεδιαστικά και λίγο πιο πολύ χλιδάτο απότι θα έπρεπε για τα γούστα μου.
Η F48 ακριβώς μπροστά της στην έκθεση αν και Msport που είναι πιο καλά εξοπλισμένη, έδειχνε πιο ισορροπημένη και αθλητική σχεδιαστικά.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στην κορυφή οπως παντα...τέλεια!!
-
Κουκλα ειναι
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαν να τάισαν μια X1 , και αυτή να πήρε κιλά παντού , να στρογγύλεψε από όλες τις πλευρές!
Θέλω να πιστεύω πως δεν την κολακεύουν οι φωτό.
Το ίδιο συμβαίνει και με την X1 , από κάποιες οπτικές γωνίες και σε γκρίζο χρώμα φαίνεται ατσουμπαλη, με αλλά πιο ανοιχτά χρώματα και κατάλληλες ζάντες την χαζεύεις.Sent from my SM-T715 using Tapatalk
BMW X3 2017