-
Τον καταλαβαίνω απόλυτα τον άνθρωπο...όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και όσοι μπορούσαν το προχωρήσανε κιόλας. Σε μια γρήγορη έρευνα που έκανα βρήκα civic του 10 140 ίππων με 9500 από ιδιώτη....θέλει λίγο ψάξιμο και χρόνο...
-
Αν ηταν να το αλλάξει με καινουργιο κανεις δεν θα είχε ένσταση. Να δώσει αυτοκίνητο του 2009 για να πάρει του 2010 όμως και μάλιστα της ίδιας κατηγοριας....
-
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες...Δεν αλλάζεις αμάξι του 2009 χωρίς προβλήματα για να πάρεις αμφίβολης αξιοπιστίας μεταχειρισμένο του 2010...
-
Κι εγω τον καταλαβαινω, αλλο αμαξι το χιουντάϊ και αλλο τα σιβικ και γκολφ. Και στη τελικη αφου το χει αποφασισει ρωταει τι μοντελο να επιλεξει... Θα προτεινω κι εγω γκολφ λογω μεγαλυτερων χωρων και καλυτερης σχεσης αποδοσης-καταναλωσης κινητηρων
Sent from my iPad using Tapatalk
-
...και για καλύτερη σχέση ιδιοκτήτη-συνεργείου....
Είπα να σε πειράξω λίγο φίλε ursus..... -
Χαχα ειναι δεκτα τα πειραγματα!!!
-
Ευχαριστω για τισ απαντησεισ. Θα κοιτουσα και εγω απο ιδιοτη αλλα το προβλημα ειναι οτι στο χερι εχω μονο 7000 και τα υπολοιπα 2500 θα πρεπει να μπουν σε διακανονισμο. Ξανα λεω το δικο μου που δινω δεν ειναι καινουριο.ειναι μοντελο του 09 και το ειχα παρει και αυτο απο μαντρα.
Civic 1800 δεν μπορω να παρω με τιποτα. Ειναι πανακριβα τα τελη και μπορει να μπει αργοτερα και κανασ φοροσ πολυτελιας και να τρεχω... ασε που με τοσο που θα καιει θα πρεπει να εχω και ενα βενζιναδικο μαζι μου
-
Τα οικονομικά του τα ξέρει καλύτερα ο καθένας μας, αλλά ούτε τόσο πολλά τέλη κυκλοφορίας έχουν τα 1800, ούτε το συγκεκριμένο καίει πολύ. Ίσως μάλιστα υπό συνθήκες να καίει λιγότερο από το 1400 καθώς δεν πιέζεται τόσο.
-
Ακριβώς. Αντί να προβληματίζεσαι ακούγωντας τη λέξη '1800' σκέψου ότι ένα ψόφιο μοτέρ (πάντα για το βάρος ) πιέζοντάς το (που θα αναγκαστείς όταν κουβαλάς κόσμο και πράγματα...) ίσως κάψει περισσότερο. Και μετά τα χαμηλότερα τέλη θα τα φας σε βενζίνες.
-
Πόση διαφορά έχουν τα τέλη? Δεν νομίζω ότι είναι τόσο καθοριστική την στιγμή που παίρνεις ένα συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Πάντως τα χόντα είναι γνωστά για την ολιγάρκειά τους στο καύσιμο. Και όπως είπε ο προλαλήσας είναι πολύ πιθανόν το 1400 να καίει περισσότερο λόγω πίεσης.
-
Νομιζω 60 ευρω διαφορα στα τελη με ενα 1.4
Καταναλωση σχεδον καμια διαφορα.
1.8......5.5λτ εκτος πολης 1.4......5.0λτ
Με 7.7λτ....... και 7.3λτ εντος πολης αντιστοιχα....
Αποψη μου χαλαλι τα 60 ευρω... -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κι εγω τον καταλαβαινω, αλλο αμαξι το χιουντάϊ και αλλο τα σιβικ και γκολφ. Και στη τελικη αφου το χει αποφασισει ρωταει τι μοντελο να επιλεξει... Θα προτεινω κι εγω γκολφ λογω μεγαλυτερων χωρων και καλυτερης σχεσης αποδοσης-καταναλωσης κινητηρωνSent from my iPad using Tapatalk
Αυτό από πού προκύπτει; Είναι κρίμα να διαβάζω τέτοιες απόψεις εδώ μέσα.Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει το golf? Εκτός απο μια πιο στενή σχέση με το συνεργείο και τον μάστορα του;
Σαν κάτοχος i30 θεωρώ πως είναι ενα αξιοπρεπές αυτοκίνητο σε όλα. Ούτε κορυφή αλλά ούτε και χάλια. Και σαφώς δεν έχει να ζηλέψει κάτι ιδιαίτερο από civic1.4 ή golf.
Τελικά το πουλ μουρ μετράει ακόμα πολύ. 8 χρόνια κρίσης δεν είναι αρκετά. Αλλά υπάρχει και συνέχεια...
-
δηλαδη συμφωνα με την αποψη σου αν θελω να αλλαξω το ι30 με ενα civic η golf θα ειναι για να πουλησω μουρη? Αποκλειεται δηλαδη να το κανω γιατι μπορει να το βαρεθηκα η να θελω ενα πιο ποιοτικο αμαξι απο αυτο που εχω? Αν ηθελα να πουλησω μουρη θα περιμενα να μαζεψω αλλα 2 χιλιαρικα να παρω την julieta και οχι το golf που αντικειμενικα ειναι απο τα πιο ασχημα αμαξια ακομα και απο το ι30
-
αφού δεν το θέλεις το Golf γιατί σου φαίνεται από τα πιο άσχημα
γιατί το συζητάς;πάντως και με το Golf μια χαρά μούρη πουλάς σε σχέση με το i30 πάντα
(λόγω των πωλήσεων και της τιμολογιακής πολιτικής της VW),και αν θέλεις ακόμα πιο μούρη δεν πας σε τζουλιέτα που όλοι ξέρουν πόσο κοστίζει
αλλά σε κάτι άλλο πχ BMW,MB, SUV κλπΠάντως και εγώ δε θα άλλαζα το δικό μου απροβλημάτιστο αμάξι
για να αγοράσω το κάπως πιο ποιοτικό στην αίσθηση ξένο μεταχειρισμένο άγνωστης προέλευσης. -
Για civic 1800αρι που λετε τα τελη δεν ειναι 340 ευρω? στα 1400 τα ταλη ειναι 240. Απο εκει και περα ειναι σιγουρο οτι δεν θα μπει κάνας φόρος πολυτελείας στα 1800αρια?
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
δηλαδη συμφωνα με την αποψη σου αν θελω να αλλαξω το ι30 με ενα civic η golf θα ειναι για να πουλησω μουρη? Αποκλειεται δηλαδη να το κανω γιατι μπορει να το βαρεθηκα η να θελω ενα πιο ποιοτικο αμαξι απο αυτο που εχω? Αν ηθελα να πουλησω μουρη θα περιμενα να μαζεψω αλλα 2 χιλιαρικα να παρω την julieta και οχι το golf που αντικειμενικα ειναι απο τα πιο ασχημα αμαξια ακομα και απο το ι30αγαπητέ αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει εσυ να απαντήσεις. Εγώ τα υπαρξιακά μου τα έχω προ πολλού λύσει.
Όταν όλοι σχεδόν σου λένε πως πας να κάνεις λάθος κάτι θα ξέρουν.
Και στο κάτω κάτω με 9000 που όπως λες μπορείς να διαθέσεις προφανώς δείχνει οικονομική κατάσταση μέτρια. Αρα δεν βρίσκω κανένα λογο να μπεις σε έξοδα και επιπλέον αβεβαιότητα.
Από εκεί και πέρα η κα@υλα δεν είναι καλός σύμμαχος...
-
Ρητορικά ειναι τα παραπάνω ερωτήματα αν δεν το κατάλαβες. εγω απο την αρχη είπα οτι το i30 το βαρέθηκα και θελω να παω σε κατι καλύτερο. Ενας ακόμα λόγος που το κάνω ειναι γιατι βρήκα να το δώσω σε πολυ καλη τιμη αρκετα πανω απο οσο το αγορασα πριν 2 χρονια μτχ... βάζοντας ολα αυτα κάτω πιστεύω οτι δεν είναι κακή περίπτωση να κανω την αλλαγή αυτη που θελω
-
Για civic 1800αρι που λετε τα τελη δεν ειναι 340 ευρω? στα 1400 τα ταλη ειναι 240. Απο εκει και περα ειναι σιγουρο οτι δεν θα μπει κάνας φόρος πολυτελείας στα 1800αρια?Σύμφωνα με αυτό το site:
http://www.odigostoupoliti.eu/teli-kikl ... -ochimata/
Τα τέλη για πρώτη ταξινόμηση μετά το 2006 και πριν τον 11/2010 είναι 255 ευρώ για τα 1400άρια και 320 ευρώ για τα 1800άρια. Άρα 65 ευρώ διαφορά.
Όσο για το φόρο πολυτελείας δεν έχει ακουστεί τίποτα για 1800άρια, τόσα χρόνια από 2λιτρα και πάνω εφαρμόζεται. Από 'κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δε θα μπει κάποια έκτακτη εισφορά στα 1800άρια. Από την άλλη ούτε για τα 1400άρια μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς. Μην ξεχνάμε επίσης ότι τελευταία ακούγονται και άλλα κριτήρια, π.χ. το κόστος αγοράς. Άρα μπορεί να βασιστούν εκεί και τα κυβικά να μην έχουν σχέση. Ποιος ξέρει;
Αν είναι όμως να πας με το τι είναι πιθανό να συμβεί δε θα αγοράσεις ποτέ. Αυτό που γνωρίζουμε είναι το τι συμβαίνει σήμερα, άντε και καμιά φήμη για το προσεχές μέλλον.
-
και οχι το golf που αντικειμενικα ειναι απο τα πιο ασχημα αμαξια ακομα και απο το ι30Ban τωρα!
-
Όχι και ban τον άνθρωπο..επίτιμο μέλος πρέπει να τον κάνουμε...
Πάντως δεν νομίζω κάποιος που κυκλοφορεί με golf πουλάει μούρη...δεν θέλω να το αιτιολογήσω γιατί θα γίνω πολύ κακός....
Aγορα Μεταχειρισμενου Civic η Golf