-
Πίεση ελαστικών έχω 35 psi, αυτήν που έχει στο πορτάκι του καύσιμου χωρίς φορτίο.Ο τριγμός είναι σποραδικός ακόμα και με το DCC. στο Comfort Σκέφτομαι να το πάω στην αντιπροσωπία αλλά φοβάμαι μην γίνει χειρότερο αν πειράξουν το ταμπλώ.
-
Έτσι όπως είναι οι Ελληνικοί δρόμοι...Αν έχεις και κανένα 35άρι προφίλ τότε δεν φιλτράρονται οι ανωμαλίες του δρόμου ικανοποιητικά.
Διάβαζα για το Rio που του βάλανε....17άρες ζάντες και ελαστικά με....45άρι προφίλ και ο δημοσιογράφος επισήμανε:
' Το δικό τους, ασφαλώς, ρόλο παίζουν για την περίσταση και οι πολυάκτινες ζάντες των 17 ιντσών του αυτοκινήτου της δοκιμής, που «γεμίζουν» τους θόλους και συνδυάζονται με φαρδιά και «χαμηλά» ελαστικά διαστάσεων 205/45, επιλογή που ναι μεν χτυπά θετικά στο μάτι, αλλά συγχρόνως όμως και στις… λακκούβες των δρόμων της πρωτεύουσας, που δυστυχώς κάθε μέρα που περνά πολλαπλασιάζονται.'
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/odigoyme-kia-rio-10t-120-ps -
Τα λάστοχα είναι Hankook Ventus S1 evo2 SUV 235/50R19.Αυτή τη διάσταση φόραγε και στα trailer για off road επίδειξη.´Ισως για τα ελληνικά δεδομένα και για τα αυτιά μου να μην είναι αρκετά!
-
Ημέρα πολύ βαριά η σημερινή!!!
Επικοινώνησα με την εταιρεία leasing που παρηγγειλα το αυτοκίνητο για να μάθω αν ενημερώθηκε το αρχείο τους με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης! Και δυστυχώς έμαθα!
Η παραγγελία μπήκε την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι .....
15/05 !!!! Καλό καλοκαίρι λοιπόν!!! (Όχι σκουπίδια - όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!!!)
-
Ισως είσαι στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους, που τελικά παραλάβανε νωρίτερα της αρχικής εκτίμησης.
Αλήθεια, τα επιτόκια που κινούνται στα leasing και που μέσω τραπέζης?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακάρι να είμαι απ αυτούς και να μου έρθει ξαφνικά ένα πρωινό καναδυο μήνες νωρίτερα χωρίς να το περιμένω!!!
Δεν ασχολούμαι με τα επιτόκια... εγώ την παραγγελία έδωσα και μπήκα στο περίμενε!!! Άλλος πληρωνει...
Εν προκειμένω η εταιρεία μου!
-
Ο χρήστης quartz grey έγραψε:
Τα λάστοχα είναι Hankook Ventus S1 evo2 SUV 235/50R19.Αυτή τη διάσταση φόραγε και στα trailer για off road επίδειξη.´Ισως για τα ελληνικά δεδομένα και για τα αυτιά μου να μην είναι αρκετά!Το 50άρι προφίλ δεν μπορώ να το θεωρήσω και πολύ χαμηλό....Οπότε μία επίσκεψη από την αντιπροσωπεία ίσως φωτίσει την κατάσταση.
-
παρελήφθη και από μενα και πηγε για στρωσιμο στο περτουλι!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απίστευτη φωτό! Μεγειές, να το χαρείς και καλοτάξιδο! ( Χρόνος παραλαβης;)
Το χρώμα είναι Candy white ή laser white;
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Απίστευτη φωτό! Μεγειές, να το χαρείς και καλοτάξιδο! ( Χρόνος παραλαβης;)Το χρώμα είναι Candy white ή laser white;
Παραγγελία 26/9
3 μήνες μετά παραλαβή..Χρώμα moon white.
(Exει φάει βροχή και χιόνι και δεν φαίνεται καλα..)Edit:
Ευχαριστώ πολύ φιλε,
Και εύχομαι και στα δικά σου και σύντομα!Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης lenny έγραψε:
παρελήφθη και από μενα και πηγε για στρωσιμο στο περτουλι!Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος. Ζηλεύω 4x4 ή χιονολάστιχα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και 2κινητο να είναι με τις αλυσίδες που βλέπω δεν έχει θεμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φοβερή φωτό!...
Καλοτάξιδο!...!
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
παρελήφθη και από μενα και πηγε για στρωσιμο στο περτουλι!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος. Ζηλεύω 4x4 ή χιονολάστιχα ;
4x2 και αλυσίδες (thule xg-12 pro 235)
Άνετα έβγαινε με χιονολαστιχα.
Αλυσίδες χρειάστηκαν σε κάνα δυο στροφές από τυρνα για περτουλι, και για λίγο μετά το νεραιδοχωρι.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι φωτό σου μας ταξιδεύουν! Καταπληκτικές!
Καλά χιλιόμετρα να έχεις!Σε αντίστοιχες συνθήκες που βρέθηκα την περίοδο των Χριστουγένων, πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου (4χ4), τόσο που δε σταμάτησα να βάλω τις χιονοκουβέρτες. Σε 3 περιπτώσεις που αναγκαστικά ακινητοποιήθηκα σε ανηφορική στροφή λόγω κίνησης είπα τώρα θα μείνουμε εδώ...δεν πρόκειται να ξεκολλήσει...Αλλά αυτό δεν καταλάβαινε τίποτα!
-
Καλοτάξιδο φίλε, αλλά ρε συ πρώτη βόλτα αμέσως να το σκίσεις ;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε, αλλά ρε συ πρώτη βόλτα αμέσως να το σκίσεις ;Ναι θα χαλάσει από το κρύο. Χαχα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα τι αρκούδα είναι αν δεν πάει στο κρύο?
Καλορίζικο φίλε! Τέλειες οι φωτό! -
Καλοτάξιδο, πολύ ωραίες φωτό
-
Πολύ ωραίες οι φωτό! Καλοτάξιδο!
Skoda Kodiaq