-
Φίλε μου είχα το γκόλφ 1 , αγορασμένο καινούργιο και ήταν το χειρότερο αμάξι που είχα ποτέ μου . Αλλά και άλλοι είχαν τα επόμενα και όταν τους εξομολογούσες έβγαζαν την αλήθεια , γιατί από μόνοι τους δεν τα έλεγαν .
Αρα θα συνεχίσω να το κράζω όσο πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες...
Υ.Γ. Μάλλον προκλητικό και όχι προσκλητικό ήθελες να πείς ....
-
Πάντως από την εποχή του Γκολφ 1
τα ίδια άτομα εργαζόμενοι στη Volkswagen να δούλευαν ακόμη
μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας...Η λογική λέει κάποια πράγματα δε θα είναι γνώριμα από την εποχή του σκαραβαίου.
-
Ιδια άτομα δεν δουλεύουν ακόμα , αλλά ίδιες πολιτικές φυκιών και όπως είδαμε τελευταία και απάτες με δηλητηριώδη αέρια κάνουν , άσχετα αν στην Ευρώπη δεν τολμούν να την πειράξουν .
Στην Αμερική πάντως οι πρώην και προφανώς ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ κάτοχοι τέτοιων αστείων αυτοκινήτων τους τα γυρίζουν πίσω ακριβώς όπως είναι στην βασική τους έκδοση . Ενα τιμόνι και 4 ρόδες....
Στην Ελλάδα βέβαια συνεχίζεται σταθερά η πολιτική , αγοράζω το φύκι πανάκριβα και μετά για να μην με πουν λακαμά , δεν λέω τίποτε για τα χιλιάρικα που πληρώνω για τις ζημιές που μου βγάζει το φύκι....
-
Για την ιστορία
την εποχή που λες είχες Γκολφ ,
είχα το σύγχρονο Citroen του προ 40 ετών Γκολφ που λες
και με είχε ταράξει στις βλάβες.Αλλά όσο να 'ναι δεν πιστεύω ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι στη Citroen εδώ και 40 χρόνια.
Και στη Γαλλία ακόμα, στα 40 χρόνια μια σύνταξη νιοι να 'ταν τότε
θα έχουν πάρει σύνταξη. -
Τα κοληματα ειναι κοληματα και συνηθως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Οσοι ειναι αντικειμενικοι και ακουνε/διαβαζουν τετοιες αποψεις για το πιο καλοπουλημενο αυτοκινητο της Ευρωπης & τη νο1 μαρκα παγκοσμιως, γελανε.
Μπορεις να εχεις οποια αποψη θες ομως στο τελος αυτα καταντανε γραφικοτητες και ειναι μακρια απο τη πραγματικοτητα.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Γιατί να το λύσουν ? Θα το πουλήσουν έτσι και θα το πληρώσουν με τριχίλιαρα οι ξύπνιοι που θα αγοράσουν το πρίμιουμ του 80 [emoji38]Ετσι δεν έγινε και με το προηγούμενο κιβώτιο ? Πλήρωναν τριχίλιαρα οι γερμανολάγνοι ...
Η άποψη μου είναι ότι για την πλειοψηφία των προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους κινητήρες και κιβώτια κτλπ μέχρι early 13 ευθύνεται ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος, στην προσπάθεια του να ξεπεράσει την Toyota σε πωλήσεις και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της εταιρείας έκανε οικονομία ακόμα και στο οξυγόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 1.4 twincharger, ενώ ήξεραν τι φταίει αποφάσισαν να συνεχίσουν την παραγωγή του κανονικά και το διορθώσανε λίγο πριν τον καταργήσουν τελείως λέγοντας ότι κοστίζει πολύ κτλπ... Επίσης κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα ήταν και είναι οι 'μάστορες'. π.χ Χαλούσε ο αισθητήρας από το abs και αντί να τον αλλάξουν σου άλλαζαν ολόκληρο το σύστημα,υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. Βέβαια σε αυτά ευθύνεται και η VW, δεν μπορεί να μην ήξερε ότι κάτι συμβαίνει μόνο και μόνο από τα logistics.. Πάντως ότι έχει κυκλοφορήσει από το 13 δεν έχουν ακουστεί πρόβλημα. Οπότε έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι θέλουν όντως να λύσουν το πρόβλημα με το 7αρι dsg.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Φίλε μου είχα το γκόλφ 1 , αγορασμένο καινούργιο και ήταν το χειρότερο αμάξι που είχα ποτέ μου . Αλλά και άλλοι είχαν τα επόμενα και όταν τους εξομολογούσες έβγαζαν την αλήθεια , γιατί από μόνοι τους δεν τα έλεγαν . [emoji38]Αρα θα συνεχίσω να το κράζω όσο πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες...
Υ.Γ. Μάλλον προκλητικό και όχι προσκλητικό ήθελες να πείς ....
Ναι προκλητικός ήθελα να γράψω σωστά κατάλαβες.
Και συνεχίζεις.Και εγώ είχα 2 Golf τα IV & V.
Το V έβγαλε κάποια προβλήματα δυστυχώς (τα γνωστά) και γιαυτό το έδωσα αλλά κατά τα άλλα ήταν κορυφή σε πολλούς τομείς. Σε απόδοση κινητήρα και ποιότητα κύλισης δύσκολα να βρεις αντίπαλο.
Το ότι είναι λίγο ακριβότερα απο ότι θα έπρεπε το έχω πει και εγώ. Αλλά αυτό απέχει πολύ από αυτά που γράφεις. -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Για την ιστορία
την εποχή που λες είχες Γκολφ ,
είχα το σύγχρονο Citroen του προ 40 ετών Γκολφ που λες
και με είχε ταράξει στις βλάβες.Αλλά όσο να 'ναι δεν πιστεύω ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι στη Citroen εδώ και 40 χρόνια.
Και στη Γαλλία ακόμα, στα 40 χρόνια μια σύνταξη νιοι να 'ταν τότε
θα έχουν πάρει σύνταξη.Citroen.......το αλλο μεγαθηριο αξιοπιστιας!!!
-
ναι αυτό θέλω να πω
απο τον καιρό που τα Citroen ήδη χάλαγαν και είχαν τη σχετική φήμη
τα γερμανικά έκαναν δεκαετίες για να ισοφαρίσουν τις εντυπώσειςαν και προσωπικά οι εμπειρίες μου με γερμανικά δείχνουν αξιοπιστία
που και να μην την είχα την αξιοπιστία στο γερμανικό
ή ακόμα και την αναξιοπιστία στο Citroen,
χίλιες φορές ξανά Citroen και γερμανικό από το πιο αξιόπιστο γιαπωνέζικοο γιαπωνέζος για κανα Hilux καλός είναι,
ως εκεί όμως γιατί όταν θέλω επιβατηγό θέλω ανέσεις και όχι να πουλάω πατάτες -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τα κοληματα ειναι κοληματα και συνηθως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Οσοι ειναι αντικειμενικοι και ακουνε/διαβαζουν τετοιες αποψεις για το πιο καλοπουλημενο αυτοκινητο της Ευρωπης & τη νο1 μαρκα παγκοσμιως, γελανε.
Μπορεις να εχεις οποια αποψη θες ομως στο τελος αυτα καταντανε γραφικοτητες και ειναι μακρια απο τη πραγματικοτητα.
Καλά...χαλάρωσε λίγο!τί θές να πείς: οτι ζηλεύουμε τον οδηγό ενός premium γκόλφ,την ώρα που έχει μείνει στην άκρη του δρόμου,περιμένοντας την premium πληρωμένη οδική βοήθεια,που ανοίγοντας την πόρτα του για να βγεί,ρίχνει premium μπινελίκια!!! Ή που έχει φορτώσει τον premium χώρο αποσκευών του,εκεί κατά τον 15άυγουστο,με τους επιβάτες να απολαμβάνουν το premium εσωτερικό,με τα μαλακά και αφρώδη υλικά...και αυτό να τον αφήνει στα 'κρύα του λουτρού'....κατακαλόκαιρο!!!...και να του ακυρώνει τις διακοπές;;;;Όχι,δεν ζηλεύουμε......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Τα κοληματα ειναι κοληματα και συνηθως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Οσοι ειναι αντικειμενικοι και ακουνε/διαβαζουν τετοιες αποψεις για το πιο καλοπουλημενο αυτοκινητο της Ευρωπης & τη νο1 μαρκα παγκοσμιως, γελανε.
Καλά...χαλάρωσε λίγο!τί θές να πείς: οτι ζηλεύουμε τον οδηγό ενός premium γκόλφ,την ώρα που έχει μείνει στην άκρη του δρόμου,περιμένοντας την premium πληρωμένη οδική βοήθεια,που ανοίγοντας την πόρτα του για να βγεί,ρίχνει premium μπινελίκια!!!
Χαλαρωσε τωρα και εσυ λιγο αφου με αυτα που λες επιβεβαιωνεις τα παραπανω
-
Καλά...χαλάρωσε λίγο!τί θές να πείς: οτι ζηλεύουμε τον οδηγό ενός premium γκόλφ,την ώρα που έχει μείνει στην άκρη του δρόμου,περιμένοντας την premium πληρωμένη οδική βοήθεια,που ανοίγοντας την πόρτα του για να βγεί,ρίχνει premium μπινελίκια!!! Ή που έχει φορτώσει τον premium χώρο αποσκευών του,εκεί κατά τον 15άυγουστο,με τους επιβάτες να απολαμβάνουν το premium εσωτερικό,με τα μαλακά και αφρώδη υλικά...και αυτό να τον αφήνει στα 'κρύα του λουτρού'....κατακαλόκαιρο!!!...και να του ακυρώνει τις διακοπές;;;;Όχι,δεν ζηλεύουμε......
Ελα ντε, πραγματικα. Επειδη εχω 50 χιλιαρικα στην ακρη θα παω να παρω γυμνο premium απο το να παρω φουλ εξοπλισμενο μη premium επειδη κλεινει η πορτα 'σα θυσαυροφυλακιο' οπως λενε? Ας κλεινει και σα κουτι κοκα κολας. Σημασια εχει να κλεινει οπως πρεπει. Επειδη εδωσες 5 φραγκα παραπανω για τη μουρη του Premium αυτο δεν περναει πουθενα στους λογικους ανθρωπους. Η αξια φαινεται απο την προσωπικοτητα ειτε οδηγας 2CV ειτε S class.
-
Έτσι είναι...το ακριβοπληρώνετε,σας παραμυθιάζουν,'κουμπώνεστε' με τα placebo του ομίλου και,ενώ περνάτε τόσα και τόσα προβλήματα,συνεχίζετε....και όχι μόνο δεν το παραδέχεστε,αλλά επιμένετε να νοιώθετε premium!!
υγ.ξέρω οτι 'πονάει' Νίκογκόλφ...αλλά αυτή είναι η μαύρη αλήθεια!! -
Ολα τα γραφομενα σας επιβεβαιωνουν αυτα που ανεφερα.
Οσο γραφετε τοσο το δειχνετε.Κι ο Αντρεας εχει το best seller της κατηγοριας , οχι vw, και αναγνωρισε οτι οσα γραφτηκαν ηταν προσβλητικα και υπερβολικα.
Τωρα καποιοι να συνεχιζουν τα δικα τους δειχνει μονο κολημα.
-
Edit [Mod]. Μπορείτε να διαφωνείτε με πιο κόσμιο τρόπο.
-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
ναι αυτό θέλω να πωαπο τον καιρό που τα Citroen ήδη χάλαγαν και είχαν τη σχετική φήμη
τα γερμανικά έκαναν δεκαετίες για να ισοφαρίσουν τις εντυπώσειςαν και προσωπικά οι εμπειρίες μου με γερμανικά δείχνουν αξιοπιστία
που και να μην την είχα την αξιοπιστία στο γερμανικό
ή ακόμα και την αναξιοπιστία στο Citroen,
χίλιες φορές ξανά Citroen και γερμανικό από το πιο αξιόπιστο γιαπωνέζικοο γιαπωνέζος για κανα Hilux καλός είναι,
ως εκεί όμως γιατί όταν θέλω επιβατηγό θέλω ανέσεις και όχι να πουλάω πατάτεςΑνετα τα συνεργεια;;;;;
Οκ...... -
για να μην απορείς
προτιμώ να έχω το γερμανικό αυτοκίνητο που το ευχαριστιέμαι σε κάθε του στιγμή
ακόμα και αν χρειαζόταν να με στενοχωρήσει τη μια φορά και τις δυοαπό το γιαπωνέζικο που θα με χαλάει κάθε δευτερόλεπτο συμβίωσης
έστω κι αν θεωρητικά δε θα χάλαγε ποτέκαι για την ιστορία η συμβίωσή μου με τα γερμανικά υπήρξε προσωπικό δείγμα
που αξιοπιστία μου έδωσαν -
Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να αγοράσει κανένα αυτοκίνητο. Όποιοι δε γουστάρουν Golf, ή ό,τι άλλο, δεν το αγοράζουν. Μέχρι εδώ καλά. Το να κατηγορούμε όμως κάποιον επειδή γουστάρει να αγοράζει το 'χ' αυτοκίνητο, το οποίο σε εμάς δεν αρέσει, δείχνει εμπάθεια και έλλειψη σεβασμού. Το λέω κομψά.
Πάμε παρακάτω τώρα. Κανένα νέο για το Golf facelift;
-
Έτσι είναι...το ακριβοπληρώνετε,σας παραμυθιάζουν,'κουμπώνεστε' με τα placebo του ομίλου και,ενώ περνάτε τόσα και τόσα προβλήματα,συνεχίζετε....και όχι μόνο δεν το παραδέχεστε,αλλά επιμένετε να νοιώθετε premium!!
υγ.ξέρω οτι 'πονάει' Νίκογκόλφ...αλλά αυτή είναι η μαύρη αλήθεια!!Τιποτα δεν ακριβοπληρωσα φιλαρακι και κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα 10 χρονια που ειχα το golf.
Πριμιουμ δε νιωθω επειδη:- Δεν ειναι η εταιρια και
- Εγω δεν ειμαι απο αυτους που παιρνουν αμαξι για να 'ανεβουν'.
Ομως σε ανωτερο επιπεδο απο τον ανταγωνισμο ειμαι.
Υ.Σ. Ξερω οτι αυτο το τελευταιο σας ποναει αλλα αυτη ειναι η μαυρη αληθεια
-
Επειδή παλαιότερα κάποιοι ειδήμονες έκραζαν ως κακόγουστους αυτούς που έλεγαν ότι τους άρεσε το νέο τιγκουάν και απαιτούσαν την απόλυση των σχεδιαστών του γκρουπ ως παντελώς άσχετους και αποτυχημένους ,είχα αναφερθεί στην εμπειρία μου στη Σουηδία με ανθρώπους που ζούσαν μέσα στο προχωρημένο ντιζάιν.....
Το best-seller αυτοκίνητο στην Σουηδία δεν είναι Volvo μετά από το 1962
https://www.autoblog.gr/2017/01/03/to-b ... o-to-1962/
Νέο...Golf??