-
Δεν θέλω να γίνω ο σπαστικός της παρέας αλλα εισαι σίγουρος οτι ειναι η κατάλληλη οικονομική συγκυρία για να έχεις να πληρώνεις δόσεις και τόκους;( που για μένα βασικά δεν ειναι ποτε η σωστή συγκυρία για τόκους και δόσεις σε τράπεζα) Αν δεν έχεις το κεφάλαιο υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα.
-
ασε τον άνθρωπο να αγορασει ... να ανέβει το ΑΕΠ
Απ τις επιλογες ..... οχι όπελ
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Λοιπόν.. πήρα προσφορές σήμερα και κατέληξα...
στα 3 αυτοκίνητα από τα οποία θα πάρω το 1 !Οι τιμές που θα αναφέρω είναι χοντρικά.. εκκρεμεί επίσκεψη στην Opel, αλλά θα παραθέσω ότι μου έχουν πει για το astra.
- Peugeot 2008 1.6 Blue HDi Active 120hp, τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 22000. Οι τόκοι μου θα είναι maximum 2700€, (αφού σκοπεύω να κάνω μερικές αποπληρωμές)
- Honda HRV 1.6 I-DTec 120hp, Comfort έκδοση 25400€,elegance 27400€ , maximum τόκοι 6300€... (άουτς)
- Opel Mokka 1.6 CDTI S/S 136 hp Cosmo, θα πάει maximum 25000€, οι τόκοι μου στα επίπεδα της Honda..
Αυτή τη στιγμή ψάχνω κόστος συντήρησης στο καθένα, αλλά νομίζω ότι εύκολα βγαίνει (από το πιο ακριβό στο πιο φτηνό) Honda>Opel>Peugeot
Σώστε με!!
Υ.Γ.: Η γυναίκα προτιμά το 2008, εγώ το HRV...
Οι τραπεζες δινουν σχεδον μηδενικα επιτοκια και εσυ θα πληρωσεις τοσους τοκους? ειναι απο λιγο εως πολυ τραβηγμενο. Για τα αυτοκινητα που αναφερεις το μονο που θα πω οτι οι τιμες αυτες ειναι υπερβολικες.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
στα 3 αυτοκίνητα από τα οποία θα πάρω το 1 !Οι τιμές που θα αναφέρω είναι χοντρικά.. εκκρεμεί επίσκεψη στην Opel, αλλά θα παραθέσω ότι μου έχουν πει για το astra.
- Peugeot 2008 1.6 Blue HDi Active 120hp, τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 22000. Οι τόκοι μου θα είναι maximum 2700€, (αφού σκοπεύω να κάνω μερικές αποπληρωμές)
- Honda HRV 1.6 I-DTec 120hp, Comfort έκδοση 25400€,elegance 27400€ , maximum τόκοι 6300€... (άουτς)
- Opel Mokka 1.6 CDTI S/S 136 hp Cosmo, θα πάει maximum 25000€, οι τόκοι μου στα επίπεδα της Honda..
Αυτή τη στιγμή ψάχνω κόστος συντήρησης στο καθένα, αλλά νομίζω ότι εύκολα βγαίνει (από το πιο ακριβό στο πιο φτηνό) Honda>Opel>Peugeot
Σώστε με!!
Οι τραπεζες δινουν σχεδον μηδενικα επιτοκια και εσυ θα πληρωσεις τοσους τοκους? ειναι απο λιγο εως πολυ τραβηγμενο. Για τα αυτοκινητα που αναφερεις το μονο που θα πω οτι οι τιμες αυτες ειναι υπερβολικες.
Ποιές τράπεζες δίνουν μηδενικά επιτόκια σήμερα;;;;;;
-
Ολες. Τα επιτόκια για προθεσμιακες είναι στο 0.4%
-
Άσχετο. Τι έχει να κάνει αυτό με τα επιτόκια των δανείων?
-
Λίγο τσιμπημενο δεν είναι το 2008; Εγώ θυμάμαι το 3008 pre facelift να κάνει κανένα 20αρικο.... Αυτό εδώ είναι πλέον σε τιμές QQ
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ολες. Τα επιτόκια για προθεσμιακες είναι στο 0.4%κατάλαβα ότι έλεγες πως τα επιτόκια για τα καταναλωτικά είναι στο 0 και λέω δεν μπορεί κάποιος να το πιστεύει αυτό (τώρα έπιασα το τί έλεγες).
-
Σώστε με!!
θα συμφωνήσω και εμένα μου φαίνονται υπερβολικές οι τιμές για τα αυτοκίνητα που αναφέρεις....(εκτός ίσως απο το peugeot ανάλογα με τον εξοπλισμό)
-
Όλες οι εκδόσεις είναι μεσαίες και πλούσιες, σίγουρα όχι οι απλές.
Προστέθηκε εσχάτως το FIAT 500X, είτε το City Look με κόστος 22800€, είτε το Cross Plus με κόστος 24600€.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Fiat έχει το καλύτερο επιτόκιο, 5,25%...Υ.Γ.: Αισθάνομαι ότι αν πάρω το Peugeot ,θα ξαναχρειαστώ αμάξι σε 5-6 χρόνια, ενώ με Honda, Opel κτλ, μπορούν να 'πεθάνουν' στα χέρια μου...
-
Υ.Γ.: Αισθάνομαι ότι αν πάρω το Peugeot ,θα ξαναχρειαστώ αμάξι σε 5-6 χρόνια, ενώ με Honda, Opel κτλ, μπορούν να 'πεθάνουν' στα χέρια μου...
Για το Opel δεν ξέρω σίγουρα, το Honda ναι. Αλλά αξίζει τα παραπάνω φράγκα συνολικά σαν αυτοκίνητο (οδ. συμπεριφορά, χώροι, ποιότητα κατασκευής)?
Καλό κουράγιο σε μια δύσκολη αναζήτηση. -
εγώ όταν έψαχνα είχα κάνει και μια κατάσταση τι λείπει και τι περισσότερο έχει το καθένα απο τα μοντέλα που κοιτούσα.....(βοήθησε αρκετά άλλα στο τέλος πάντα μιλάει και η καρδιά και ποιό μοντέλο σου 'κάθεται' καλύτερα)
-
σε αυτα που λες θα προσθετα τα jeep renegade - suzuki vitara.
Απο οτι καταλαβαινω θες να παρεις ενα αυτοκινητο που να το κρατησεις πολλα χρονια αλλα να ειναι και σχετικα μαζεμενο σε μηκος. Το 500Χ, renegade, vitara εχουν τον ιδιο πολυ αξιοπιστο κινητηρα που δεν εχει βγαλει προβληματα.
Η Honda επισης ειναι πολυ αξιοπιστη σαν εταιρεια και απο οτι διαβασα ολοι λενε τα καλυτερα για τον πετρελαιοκινητηρα του.
Στα θετικα για μενα ειναι οτι HRV-Vitara-Renegade ειναι καινουργια σε εμφανιση αυτοκινητα οποτε λογικα θα αργησεις να τα βαρεθεις εμφανισιακα.
-
Μ' αυτά και μ' αυτά καταλήξαμε σχεδόν...αλλά είναι ένα αμάξι από κάθε κατηγορία. Και εξηγούμαι:
- Opel Astra, για την τιμή του και τους χώρους του, ένα συμβατικό Ι.Χ.
- Fiat 500X City Look, για το κάτι διαφορετικό, στυλάτο, αλλά με 20lt μικροτερο πορτ μπαγκάζ και ελαφρώς μικρότερους χώρους.
Ιδού η απορία λοιπόν... στυλ ή άνεση?
-
Μ' αυτά και μ' αυτά καταλήξαμε σχεδόν...αλλά είναι ένα αμάξι από κάθε κατηγορία. Και εξηγούμαι:- Opel Astra, για την τιμή του και τους χώρους του, ένα συμβατικό Ι.Χ.
- Fiat 500X City Look, για το κάτι διαφορετικό, στυλάτο, αλλά με 20lt μικροτερο πορτ μπαγκάζ και ελαφρώς μικρότερους χώρους.
το 500X όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει....είναι όντως το κάτι διαφορετικό (ειδικά σε σχέση με το astra που αν ακολουθήσει την πορεία των προηγούμενων astra θα γεμίσει ο τόπος - χωρίς αυτό φυσικά να είναι κακό).
Για ποιό επίπεδο εξοπλισμού μιλάμε και σε τι τελική τιμή;
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
Μ' αυτά και μ' αυτά καταλήξαμε σχεδόν...αλλά είναι ένα αμάξι από κάθε κατηγορία. Και εξηγούμαι:
- Opel Astra, για την τιμή του και τους χώρους του, ένα συμβατικό Ι.Χ.
το 500X όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει....είναι όντως το κάτι διαφορετικό (ειδικά σε σχέση με το astra που αν ακολουθήσει την πορεία των προηγούμενων astra θα γεμίσει ο τόπος - χωρίς αυτό φυσικά να είναι κακό).
Για ποιό επίπεδο εξοπλισμού μιλάμε και σε τι τελική τιμή;
Μιλάμε για ίδια τιμή.. 21800€ αν πάρω κάποιο ετοιμοπαράδοτο(τρέχει μεγάλη έκπτωση μέχρι τη Δευτέρα στη Fiat), 24500€ περίπου αν παραγγείλω όπως το θέλω.
Στην παραγγελία μιλάμε για την μεσαία έκδοση με τα φώτα της πλούσιας και φιμέ κρύσταλλα στο Opel και την πλούσια έκδοση με ακόμα μερικές προσθήκες στο Fiat.
Για τα ετοιμοπαράδοτα οι εκδόσεις είναι η μεσαια( excellence) στο Opel καινή πλούσια (lounge) στο 500X. -
Αν και θιασώτης των ιταλικών αλλά και λιγάκι απογοητευμένος από την οπελ σε θέματα οδηγικης ευχαριστησης, ανάμεσα στα δυο αυτά οχήματα, το γερμανικό μου μοιάζει πιο ισορροπημένο και θα το προτιμούσα εν τέλει.
-
Υ.Γ.: Αισθάνομαι ότι αν πάρω το Peugeot ,θα ξαναχρειαστώ αμάξι σε 5-6 χρόνια, ενώ με Honda, Opel κτλ, μπορούν να 'πεθάνουν' στα χέρια μου...Αυτο πραγματικα για εμενα ειναι αδικαιολογητο να το διαβαζω και επ ουδενι δε στεκει Αν ψαχνεις απλα κατι να γραψεις για ν απορριψεις μια επιλογη μονο στεκει...εφτιαξες μια δικαιολογια δηλαδη.
Το opel μονο λιγο πιο φρεσκο ειναι σε σχεση με το 308. Το 500X που το ειχα προτεινει και εγω το θεωρω ανωτερο απο vitara,renegade με το τελευταιο μαλιστα να δανειζεται και αρκετα στοιχεια του fiat και να το παιζει πιο πριμιουμ.. Το fiat δε εχει και εξαιρετικη πισω αναρτηση,τουλαχιστον στα χαρτια...
-
Πολυ όμορφο μέσα-έξω το φιατ. Στην θέση σου αν μου έκανε απο χωροταξική άποψη αυτο θα διάλεγα αν είχα τα λεφτά (η αν οπως εσύ έτσι και αλλιώς δεν είχα τα λεφτά για κανένα).
-
Για Opel ενταξει μην το δενεις κομπο. Τα χοντα εχουν καλο ονομα στην αξιοπιστια. Τα οπελ ντεμι ειναι.
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016