-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Ελπίζω να ισχύσει..σήμερα θα ξαναζητήσω πληροφοριες απο έναν γνωστό στο τελωνείο..
Η παράταση για 3 μήνες μου είπαν κατα 80% ότι θα ισχύσει. Τι να πω..όσο ζω ελπίζω!Sent from my iPhone using Tapatalk
Το εύχομαι! Εγώ πάντως ανάμεσα στα 2 ψηφίζω QQ για τα περισσότερα άλογα και την εμφάνιση. Σαν εταιρία και αξιοπιστία προτιμώ την Honda, αλλά το QQ είναι απλά πανέμορφο...
-
να σε ακουσει ο Iceman παλιο μπεμβεδακια θα σου πω εγω ...
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
να σε ακουσει ο Iceman παλιο μπεμβεδακια θα σου πω εγω ...ίσα ίσα! του κάνω και promotion για να πουλήσει και το δικό του!! LOL!!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
καλα σιγουρα ειναι μαγκια να παραδεχτεις μια λαθος επιλογη και ας εχει στοιχισει οικονομικα !!!
Μπορει να μιλαει και ο ενθουσιασμος πολλες φορες επειδη ειναι καινουργιο το αυτοκινητο. Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να ειναι σε ολα σουπερ. Και ποιοτητα υλικων και αισθηση οδηγησης και ωραια εμφανιση και χαμηλη καταναλωση και μεγαλοι - ανετοι χωροι δηλαδη ενα απολυτα σουπερ value for money.
Σε καποια πραγματα θα κανεις συμβιβασμο αρκε να ειναι εις γνωση σου και να μην σου βγαλει αλλα θεματα το αυτοκινητο ωστε να σε ξενερωσει ακομα περισσοτερο ο συμβιβασμος που εχεις ηδη κανει.
Π.χ. με σενα η απορια μου ειναι ποια η εναλλακτικη σου αν εδινες σημερα το QQ;Υπάρχουν πολλοί που θα γράψουν και υπέρ και κατά (αν και πάντα η σουμα θα είναι στα υπέρ), αλλά συχνά διαβάζουμε διθυράμβους για μέτρια ή φθηνά αυτοκίνητα! Εκεί είναι που δεν αντέχω! Πες ρε παιδί μου, 'ΟΚ παίδες αξιοπρεπές είναι, εμένα με εξυπηρετεί και μου αρέσει, αυτό το συμβιβασμό έκανα' αλλά όχι ότι είναι το καλύτερο αμάξι του κόσμου (αυτό τελικά ότι το αυτοκίνητο είναι για τον Έλληνα προέκταση του ανδρικού μορίου του πρέπει να έχει βάση )
Αν τελικά πουλήσω το qq (δεν έχει νόημα να μένει στο parking ακούνητο - έχω ήδη 20 μέρες να το βάλω μπρος) θα μείνουμε οικογενειακώς μόνο με το yaris! Για τα χιλιόμετρα που κάνουμε οικογενειακώς και τις καθημερινές μετακινήσεις της συζύγου, μας φτάνει...
Ισως τελικά αυτό να ήταν και το λάθος μου! Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτοκίνητο και πέρυσι αντί απλά να 'σταματήσω τη ζημιά' με το rav (τέλη και κατανάλωση), με δελέασαν τα looks και το κόστος διατήρησης/χρήσης του qq και τα έσκασα (και δη πάνω από ότι ήθελα να σκάσω). Πιο πολύ παρόρμηση ήταν, 2 χαζο test drive (που δεν με τρέλαναν) έκανα, 2 προσφορές πήρα όλες και όλες, δεν κοίταξα για τίποτα άλλο (παράδειγμα προς αποφυγή είμαι!!).
Να φανταστείς το ότι το πήρα και όχι μόνο δεν το κυκλοφορώ αλλά δεν το πολυλέω κιόλας!
Στην οικογένεια (γονείς, θείοι, αδελφός κλπ) δεν το ξέρουν ότι έχω αλλάξει αυτοκίνητο εδώ και ένα χρόνο!!!!! Πάντα εμφανιζόμαστε με το yaris!Το οτι στην πορεια δεν με ενθουσίασε και χρειάστηκε να αντιμετωπίσω κάποια θέματα που θεώρησα απαράδεκτα να συμβαίνουν σε νέο αμάξι, μολονότι διορθώνονται, απλά νομίζω αποτελούν την αφορμή και όχι την πραγματική αιτία για την πώληση του!
Ας είναι καλά το taxibeat με το οποίο διαλέγω πάντα αμαξάρες κυριλέ (ο καλύτερος πελάτης E και S class είμαι) να με πάνε όπου θέλω (αράζω πίσω δεξιά - υπουργικά) και τα ΜΜΜ που αντέχω ακόμα να χρησιμοποιώ όταν δεν βιάζομαι ή σε ώρες μη αιχμής και επιβιώνω και χωρίς ρόδα, ειδικά εφόσον η 'ρόδα' απαιτεί χρόνο, διάθεση και χρήμα για να την έχεις σωστή και όπως πρέπει!
Οπότε αν είναι να δημιουργούμε περισσότερα άγχη στη ζωή μας - και για μένα η κατοχή και η κυκλοφορία αυτοκινήτου είναι τέτοιο (αν θα σε γρατσουνίσει μηχανάκιας στο δρόμο ή μαλάκας στη διπλανή θέση στο παρκινγκ, αν θα λερώσουν τα παιδιά με τα πόδια τους το σαλόνι, αν θα γεμίσει τρίχες και δαχτυλιές από την κυρά ή γρατσουνιές από την τσάντα της, αν θα λερωθεί από κουτσουλιές ή με τη βροχη και τις λάσπες, αν θα κάνει chip από τα πετραδάκια στο δρόμο κλπ) - καλύτερα να απαλλασσόμαστε από αυτά!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στο μόνο το οποίο κερδίζει το QQ είναι σε χώρο αποσκευών, όπου μαζί με τον χώρο κάτω από το πάτωμα φτάνει τα 470 λίτρα (αλλιώς είναι στα 400 νομίζω).430 λίτρα είναι μαζί με το διπλό χώρο αποσκευών ..
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
ίσα ίσα! του κάνω και promotion για να πουλήσει και το δικό του!! LOL!!
Μια χαρά τα γράφει ο Βασίλης! Αν μου βρει και αγοραστη για το qq θα του δώσω και μεσιτικά!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
ίσα ίσα! του κάνω και promotion για να πουλήσει και το δικό του!! LOL!!
Μια χαρά τα γράφει ο Βασίλης! Αν μου βρει και αγοραστη για το qq θα του δώσω και μεσιτικά!
Έχεις και καλή έκδοση γαμώτο...Φορτωμένη με εξοπλισμό και προφανώς δικαιολογημένα θέλεις τα λεφτά σου πίσω.
Έχω έναν που ψάχνεται για suv αλλά μέχρι 21k... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έχεις και καλή έκδοση γαμώτο...Φορτωμένη με εξοπλισμό και προφανώς δικαιολογημένα θέλεις τα λεφτά σου πίσω.
Έχω έναν που ψάχνεται για suv αλλά μέχρι 21k...Να τα πάρω πίσω προφανώς δεν θα γίνει, αλλά από το να τα χαρίσω στον κάθε 'εξυπνάκια' που δήθεν μου λέει δεν με νοιάζει το δέρμα ή το έτσι ή το αλλιώς που έχω πάνω, ενώ στην πραγματικότητα γουστάρει και ενδεχομένως να το έβαζε και αυτός και προσπαθεί με να ρίξει, όχι !!!!
Προτιμώ να του βάλω φωτιά παρά να το χαρίσω σε κάποιον 'πονηρό' ...... Αλλο το 'δεν το χρησιμοποιώ/δεν μου αρέσει' και άλλο το 'έχω ανάγκη' -
Πως ειναι δυνατόν όλοι να ειναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους και να τις συστήνουν κιόλας.....Γιατί να μην είμαι αφού ειμαι. Και επιπρόσθετα δεν πρότεινα την επιλογή μου αλλά μια πολύ πιο σύγχρονη εκδοχή της . εγώ εύχομαι να πάρει ο καθένας αυτό που θέλει αλλά και τα δύο οχήματα που αναφέρω είναι εξαιρετικό vfm ιδιαίτερα δε αφού ή επιλογή είναι diesel. Μου είναι πόλη δύσκολο να ξεχωρίσω ως καλύτερο οποιοδήποτε αυτοκίνητο της κατηγορίας ως θεμελιωδώς καλύτερο από κάποιο άλλο. Επιπρόσθετα πέρα από τα πολύ φορεμενα και εξαιρετικά αδιάφορα SUVs εγώ προτείνω το εξαιρετικό Octavia Estate το πολύ όμορφο Picasso όπως επίσης οποιοδήποτε αμάξι του VAG group που νομίζω αξίζουν πολύ. Τώρα τι άλλο να πω... .50 χιλιάδες χιλιόμετρα το C4 semi automaticμε ένα απίστευτο stop start και μόνη συντήρηση την από δική νου πρωτοβουλία αλλαγή λαδιών ,χωρίς ούτε μια φορά να υπάρχει υποψία κάποιου προβλήματος....τι να κάνω δηλαδή να εφευρω πρόβλημα..; Άντε να πω ένα αρνητικό, ετοιμαζομαι στα τέσερα χρόνια να αλλάξω μπαταρία γιατί την έφαγε ο συναγερμός... ακόμη και σε αυτό όμως ή αντιπροσωπεία την δίνει πιο φθηνά από οποιονδήποτε εξωτερικό προμηθευτή..... Δεν έχω κάτι αρνητικό να πω( και κάνα κοπανημα στον ημιακαμπτο). Όταν εγώ το πήρα έκανε 18κ κλειδί , 5 χιλιάρικα λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο της κατηγορίας ήτοι δηλαδή το πετρέλαιο του για 80 χιλιάδες χιλιόμετρα με 5ετη no questions ( αχρειαστη ως σήμερα) εγγύηση....... Για να το πω όμως και καλύτερα όλα τα SUV μοιάζουν με τρακτέρ και άμα τα κατεβάσεις 30 πόντους πιο χαμηλά μοιάζουν εξαιρετικά γελοία....δεν συμπεριλαμβανω μελλοντικά έξοδα από περίεργες διαστάσεις ελαστικών ή αμορτισέρ ή ελατηρίων
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Για να το πω όμως και καλύτερα όλα τα SUV μοιάζουν με τρακτέρ και άμα τα κατεβάσεις 30 πόντους πιο χαμηλά μοιάζουν εξαιρετικά γελοία...
Για να κάνουμε και λίγο πλάκα :
Εάν τα κατεβάσουμε 30 πόντους βρε αδερφέ...θα βρεθούμε κάτω από το έδαφος!!! -
Σωστός !
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Στο qq ούτε 1.60 δε χωράει. -
Στο μόνο το οποίο κερδίζει το QQ είναι σε χώρο αποσκευών, όπου μαζί με τον χώρο κάτω από το πάτωμα φτάνει τα 470 λίτρα (αλλιώς είναι στα 400 νομίζω).
430 λίτρα είναι μαζί με το διπλό χώρο αποσκευών ..
Ίσως δεν το έγραψα σωστά
Τα νούμερα που αναφέρω αφορούν το Civic και όχι το QQ.
-
Που μπορείτε να βρείτε το 308 με πλούσιο εξοπλισμό 20κ ;
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7122322/
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7122322/Sent from my iPad using Tapatalk
Η πλούσια έκδοση είναι η allure. Με 100 ίππους είσαι οριακά επαρκής για το συγκεκριμένο αμάξωμα. Ο καινούριος κινητήρας έχει 120 ίππους. Με αυτόν η τιμή πάει στα 24κ
-
Ποια η γνώμη σας για το νεο megane?
Επειδη ακουω διαφορα για μη καλη ποιοτητα του nissan pulsar υπάρχει καποιος που να εχει μια ιδια αποψη να την καταθέσει? -
Ίδια αμάξια είναι, πρακτικά ίδια εταιρία, ίδιος αντιπρόσωπος... Που θα δεις τη διαφορά;
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ποια η γνώμη σας για το νεο megane?
Επειδη ακουω διαφορα για μη καλη ποιοτητα του nissan pulsar υπάρχει καποιος που να εχει μια ιδια αποψη να την καταθέσει?Η μοναδική ''άποψη'' που μπορούμε ως Έλληνες να έχουμε μέχρι τώρα είναι από τις δημοσιεύσεις που διαβάζουμε,από τα videos που έχουν κυκλοφορήσει και από τους γνωστούς εδώ και χρόνια κινητήρες...ας περιμένουμε πρώτα να έρθει στην Ελλάδα,να το δούμε,να το οδηγήσουμε και ξανασυζητάμε!Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρόκειται για ένα βελτιωμένο,συγκριτικά με τον προκάτοχό του, αυτοκίνητο το οποίο αξίζει να περιμένει ένας υποψήφιος κάτοχος μέχρι την άνοιξη.
-
Ένας φίλος μηχανικος που δουλεύει σε μια εταιρεία ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μου είπε ότι τα NISSAN, μετα τη συνεργασία της με τη Renault, ότι βγάζουν προβλήματα με τα ηλεκτρικά τους. είπε επίσης να προτιμήσω το HRV, ή στη χειρότερη να ζητήσω επέκταση εγγύησης για το qq αν βρω τα σκούρα..
Με προβλημάτισε είναι η αλήθεια, γιατι είναι καλός μηχανικος..Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016