-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σκέψου ότι ούτε το δικό σου δεν το έχει εμφανίσειΑφου σου ειπα, βρε! Εγώ το άφησα στον ήλιο το καλοκαίρι και 'ψήθηκε' καλύτερα και τώρα δεν τρίζει
-
Ευχαριστώ παιδιά! Τέλη Γενάρη λογικά θα το εχω στα χέρια μου! Για τυχόν τριξίματα κτλ. θα ενημερώσω εδω ή στο thread του ίδιου του QQ. Αισθητήρες πάντως εμένα θα έχει απο τη μάνα του, μονο συναγερμό θα μου βάλουν. Θα πάω και με έναν φίλο της spotmechanic να το ελέγξουμε για τυχόν βαψίματα πέραν του εργοστασιακού κτλ. , γιατι μου έχει πει ότι του έχουν τύχει πολλές τέτοιες περιπτώσεις! Νεότερα απο του χρόνου λοιπόν!
Χρόνια πολλά με υγεία και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με το καλό να παραλάβεις και καλή χρόνια.
Αν είσαι πάντως τόσο της λεπτομέρειας καλύτερα να το ελέγξεις και για αραχνιες και λοιπά σημάδια στο χρωμα και να ζητήσεις να μην το πλύνουν για την παράδοση όπου γουστάρουν. Ειδικά μιας και παίρνεις μεταλλικό χρωμα δες το γιατί κάνουν ουκ ολιγα εγκλήματα και στην προετοιμασία απο τον εισαγωγέα και στον αντιπρόσωπο πριν στο παραδώσουν ενώ και τα χρώματα των ιαπωνικών γενικά αλλά και έν προκειμένη του Qq ειναι υδατοδιαλυτα και χώρις πολύ βάθος.Το δικό μου ήθελε διόρθωση γιατι είχε παραδωθει χάλια
-
Η spotmechanic έχει ειδικά μηχανήματα που ελέγχουν το χρωμα και γενικά τα πάντα στο όχημα. Ο φίλος μηχανικος, μου ανέφερε πολλά περιστατικά απο καινούργια αμάξια που είχαν χτυπηθεί μάλλον κατα τη μεταφορά και βαφοντουσαν εδω στην Ελλάδα, φαντάσου..
Τεσπα, για να δούμε τι θα δούμε..!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις και καλή χρόνια.
Αν είσαι πάντως τόσο της λεπτομέρειας καλύτερα να το ελέγξεις και για αραχνιες και λοιπά σημάδια στο χρωμα και να ζητήσεις να μην το πλύνουν για την παράδοση όπου γουστάρουν. Ειδικά μιας και παίρνεις μεταλλικό χρωμα δες το γιατί κάνουν ουκ ολιγα εγκλήματα και στην προετοιμασία απο τον εισαγωγέα και στον αντιπρόσωπο πριν στο παραδώσουν ενώ και τα χρώματα των ιαπωνικών γενικά αλλά και έν προκειμένη του Qq ειναι υδατοδιαλυτα και χώρις πολύ βάθος.Το δικό μου ήθελε διόρθωση γιατι είχε παραδωθει χάλια
Αντε με το καλο cool! Υδατοδιαλυτα χρωματα. Να χαμε να λεγαμε απο αντοχη. Υπαρχουν καλα χρωματα, αλλα πρεπει να υπαρχουν και λεφτα. Στην Ελλαδα της λακουβας, δεν τον γλυτωνεις τον τριγμο. Οποτε τι σημερα, τι αυριο, τι τωρα.
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Απ'ότι φαίνεται η alpha δεν εγκρίνει δάνεια εύκολα, οπότε είμαι ακόμα στην αναμονή. Ελπίζω να προλάβω το καράβι που έρχεται σε λίγες μέρες.
Ερώτηση: Φιμέ μόνο πίσω (με 90€) ή να βάλω και μπροστά? Μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι ρισκάρω να με γράψουν..!
Έχω καιρό να ασχοληθώ με τα φιμέ, αλλά πριν καμιά 10αριά χρόνια όντως αν σε σταμάταγαν και ήθελαν, σε έγραφαν. -
Και εσύ σε alpha πήγες;; πολύ δυσκοιλια τράπεζα....
Τα φιμε βάλε τα παντού να είναι ομοιομορφο το αποτέλεσμα. Ας γράψουν οι μπάτσοι κάτι σοβαρό επιτέλους και ας αφήσουν τα φιμε που είναι αναγκαία στην Ελλάδα ήσυχα -
Έτσι λέω..του είχα πει μόνο για πίσω, αλλά τώρα που θα μιλήσουμε για το δάνειο (eurobank τελικά, χωρίς παραπάνω προκαταβολές κτλ), θα του πω να βάλει και μπροστά, 2 σκάλες πιο ανοιχτό σκέφτομαι να του πω, Θα τον ξαναρωτήσω τη μάρκα που βάζει και θα σας το γράψω, μπας και έχει κανείς ίδια.
Υ.Γ.: Iceman7 μήπως έστειλες σ'αυτούς στο QQClub ? Κοντεύουν 2 μήνες γμτ...
-
Έχω στείλει, προσπάθησε ξανά ή στείλε απάντηση στο email που σου έστειλαν κατά τη εγγραφή
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016