-
4 μήνες παραπανω; Φαντάζομαι να μη παίξει τέτοιο σενάριο γιατί πάω για αλλά ...
-
Το ειχα παραγγειλει τελη ιανουαριου αρχες φεβρουαριου και παρελαβα 1 οκτωβριου...Μου ειχαν βγαλει τη παναγια..Τωρα βεβαια δε ξερω αν αργουν τοσο...τοτε ολα ειχαν αργησει..Επισης ειχαν φτασει σε σημειο να ερχονται παραγγελιες Τ3 που τις καναν κανα 2 μηνες μετα απο μενα και το d3 μου ακομη...
Πηρα επεκταση εγγυησης ως δωρο ,ασφαλεια 6 μηνες και αυτοκινητο αντικαταστασης για 2 μηνες οταν πουλησε η γυναικα μου το δικο της...
-
Τραγικό!!!!!! Παρόλο που έχω δώσει προκαταβολή, ξέρετε αν έχω δικαίωμα αν τύχει τίποτα τέτοιο αν μπορώ να υπαναχωρήσω με αξίωση επιστροφής της προκαταβολής;
Εδώ δίνουν τη GLA τσάμπα και εγώ μπορεί να περιμένω και κανένα 8μήνο να πάρω το volvo? Φοβάμαι με αυτά που έχω διαβάσει ότι θα στραβώσει η δουλειά και θα πάει Μάρτιο....
-
Καλά, μην τρελαίνεσαι και το κάνεις σαν το ανέκδοτο; 'άντε γα... κι εσύ κι ο γρύλλος σου!'
-
Χα χα
-
Στο τιμολόγιο/απόδειξη που αναφέρει τα χαρακτηριστικά του οχήματος και τα οικονομικά στοιχεία της παραγγελίας, δεν γράφει χρόνο παράδοσης;
-
Στο τιμολόγιο/απόδειξη που αναφέρει τα χαρακτηριστικά του οχήματος και τα οικονομικά στοιχεία της παραγγελίας, δεν γράφει χρόνο παράδοσης;
Δεν γράφει πάντα,αλλά και να γράφει είναι εντελώς ενδεικτική κι εκτιμώμενη.Δεν δεσμεύει τον αντιπρόσωπο,αφού για οποιοδήποτε λόγω μπορεί να αλλάξει.
-
Καλημέρα.
Ναι λέει εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης το χαρτί, αλλά δεν το έχει συμπληρώσει.
-
Τραγικό!!!!!! Παρόλο που έχω δώσει προκαταβολή, ξέρετε αν έχω δικαίωμα αν τύχει τίποτα τέτοιο αν μπορώ να υπαναχωρήσω με αξίωση επιστροφής της προκαταβολής;
Εδώ δίνουν τη GLA τσάμπα και εγώ μπορεί να περιμένω και κανένα 8μήνο να πάρω το volvo? Φοβάμαι με αυτά που έχω διαβάσει ότι θα στραβώσει η δουλειά και θα πάει Μάρτιο....
-
Εαν ακυρώσεις την παραγγελία, δικαιούσαι επιστροφή της προκαταβολής (έχω πάρει 2 φορές επιστροφή από ακύρωση). Απλά μπορεί να σου κάνουν κόνξες, εαν τυχόν πάς με τον δικηγόρο σου και τελειώνει η υπόθεση.
-
Καλά η GLA που δίνουν €24.000 είναι α) άλλη κατηγορία από το Βόλβο, πιο μικρή, β) σχεδόν γυμνή από εξοπλισμό και γ) και πιο σημαντικό αλλάζει μοντέλο, είναι τελευταία κομμάτια στοκ. Επίσης είναι μέτριο αυτοκίνητο.
-
-
Ελπίζω να μη φτάσω σε τέτοιες καταστάσεις γιατί πραγματικά δεν μπορώ σε αυτή τη φάση να σκεφτώ να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο. Είναι το μόνο που μου έχει κάτσει 'γάντι'
-
Καλησπέρα vasim, μπορείς να μας πεις τι προσφορά σου έδωσαν για το XC40;
Είναι κάποια προσφορά που τρέχει αυτό το διάστημα;
Ευχαριστώ πολύ! Κώστας
-
Ευχαριστώ πολύ! Κώστας
Καλημέρα Κώστα.
Την 1/10 έκανα παραγγελία την έκδοση momentum T3 με μόνη προσθήκη το Car play και το Navi (Νομίζω το αυτοκίνητο στην base έκδοση είναι υπερπλήρες) μηχανικό κιβώτιο (γιατί το αυτόματο στο ακαριαίο πάτημα του γκαζιού φαίνεται λίγο σαν να λαγκάρει αλλα μη φανταστείς και τραγικά πράγματα. Για αυτό το αυτοκίνητο τελική τιμή μαζί με πινακίδες κλπ 31.700 με 5 χρόνια εγγύηση 5 χρόνια οδική βοήθεια και 1 εξάμηνο ασφάλεια.
Χρώμα black stone που θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο...
-
Berry wrote:
Ευχαριστώ πολύ! Κώστας
Καλημέρα Κώστα.
Την 1/10 έκανα παραγγελία την έκδοση momentum T3 με μόνη προσθήκη το Car play και το Navi (Νομίζω το αυτοκίνητο στην base έκδοση είναι υπερπλήρες) μηχανικό κιβώτιο (γιατί το αυτόματο στο ακαριαίο πάτημα του γκαζιού φαίνεται λίγο σαν να λαγκάρει αλλα μη φανταστείς και τραγικά πράγματα. Για αυτό το αυτοκίνητο τελική τιμή μαζί με πινακίδες κλπ 31.700 με 5 χρόνια εγγύηση 5 χρόνια οδική βοήθεια και 1 εξάμηνο ασφάλεια.
ηθελα να ρωτησω, αφου εβαλες carplay, γιατι εβαλες και navi (εκτος αν πανε μαζι αυτα); Προσφερει κατι περισσοτερο το εργοστασιακο navigation?
-
vasim wrote:
Berry wrote:
Ευχαριστώ πολύ! Κώστας
Καλημέρα Κώστα.
ηθελα να ρωτησω, αφου εβαλες carplay, γιατι εβαλες και navi (εκτος αν πανε μαζι αυτα); Προσφερει κατι περισσοτερο το εργοστασιακο navigation?
Επειδή το navi εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων..
-
Ευχαριστούμε vasim! Καλoτάξιδο...όταν έρθει
-
Επειδή το navi εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων..
εχεις απολυτο δικιο.
-
Ηταν να παραγγειλω αλλα με πληροφορησαν απο. αξιοπιστη πηγη ,να περιμενω μεχρι την ανοιξη του 2020. Ευχομαι καλοταξιδο. και εγω οταν ερθει η ωρα black stone θα το παρω .Νομιζω πως η περιοδος αυτη ειναι μεταβατικη, ερχονται πολλες αλλαγες που θα επηρεασουν τον κλαδο των επισημων αντιπροσωπων, και σιγουρα τους επιδοξους αγοραστες,,,,,,Παρα το παραμυθι με δρακο,,,,που πουλανε για τα νεα τελη κυκλοφοριας. Αυτη η καμερα 360, με εχει συνεπαρει,,,,,
-
Τι νσ πω ρε παιδια. Διαβασα ενα αρθρο και ειδα οτι στην κατηγορια των 25.000 θα αυξηθουν. Ο εμπορος μου ειπε για wltp κλπ. Σε καθε περιπτωση αντε η δισφορα να ειναι πανω κατω στο χιλιαρικο. Δε σωζεσαι σε τετοισ αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας...
-
Το μαρτιο του 2020 λενε θα πεσει το τελος ταξινομησης...Κατι π λεγανε βεβαια και για τις αρχες του 2019...Αντε να δουμε..
Νομιζω βεβαια αν τυχον πεσουν η διαφορα θα ειναι εμφανης στα ακριβοτερα αυτοκινητα και οχι στο επιπεδο τιμων των 30 35 χιλιαδων...Βεβαια αν πεσει το τελος ταξινομησης μπορει να αυξηθουν τα τελη κυκλοφοριας...
Τρεχα γυρευε..Σε σοβαρο μπου..ο ζουμε..
Φαντασου να θες να επενδυσεις και να μη ξερεις τι σου ξημερωνει...
-
Εγω δεν μιλησα πουθενα για μειωσεις,,, 'η ,,, αυξησεις στις τιμες. Και να το ξεκαθαρισω μιλαω για εισαγωγες με περισσοτερο στανταρ εξοπλισμο , που εμενα προσωπικα σε αυτα του ειδους αυτοκινητα με ενδιαφερει πολυ.Τωρα τα τελη ,,ναι θα παρουν λιγο επανω, αλλα αυτο ελαχιστα με απασχολει. Επισης θα αλλαξει και το sensus,,,στη λειτουργια του,,,,,αλλα ολα αυτα ειναι απλως ,,,φημες. Θα περιμενω μηπως και το παρω με τα extra που χρειαζομαι.
volvo XC40 / V40 / CMA platform