-
Παω αυριο για testdrive to t3 θα σας πω εντυπωσεις
-
Πιο πολύ σαν 6500 φαίνονται οι αλλαγές στο δεύτερο βίντεο.
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Πιο πολύ σαν 6500 φαίνονται οι αλλαγές στο δεύτερο βίντεο.θα έλεγα η πρώτη και δευτέρα στις 6400 και τριτη και τεταρτη 6200 περίπου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μια δοκιμή για το Τ3 https://www.newsauto.gr/test-drive/doki ... o-xc40-t3/
-
Αποτελέσματα απο Euro NCAP για την ασφάλεια του XC40, απο μια γρήγορη ματιά που έριξα είναι απο τις κορυφαίες οι τιμές ασφάλειας που πέτυχε.
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... vo-xc40-t3
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μελετάω εδώ και αρκετό καιρό..
Είχα προσφορά για ένα D4 AWD αυτόματο r-design + ηλιοροφες και αρκετά καλούδια..Από 58 χιλιάρικα - - - > 47
Μεσω γνωστού κτλ κτλ...Ταβάνι είχα τα 40..
Η τιμή που πήρα για momentum T4 auto (οπωσδήποτε αυτόματο) μαζί με Harman Kardon και ένα-δύο έξτρα ακόμα ήταν 43...Το αυτοκίνητο που μου προσέφεραν δεν πωλείται ακόμα (από Σεπτέμβριο) και έχει περίπου 10000 χλμ..
Κάνω καλά που σκέφτομαι την υπέρβαση;;;
Ξέρω ότι στις τιμές αυτές παίζουν Χ3, Χ4 ελαφρά μεταχειρισμένες αλλά αφενός θέλω ένα αυτοκίνητο με χαμηλότερο προφίλ (δεν είναι εποχή για προκλήσεις) και αφετέρου δεν ξέρω τι έχουν από εξοπλισμό... -
@panasol Μιλάς για μεταχειρισμένο XC40 T4 με 10.000χλμ; Που βρέθηκε;
Εγώ έχω δει ήδη 2 στην περιοχή που μένω και 2-3 στο δρόμο οπότε πρέπει να έχουν παραλάβει αρκετοί... Δεν έχει κάποιος από εδώ πάρει να μας πει τελικά τις εντυπώσεις του;;
-
Είναι από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα και το δίνει γνωστός μου...
Η τιμή είναι καλή.. Απλά σκέφτομαι ότι ίσως τα λεφτά να είναι πολλά για το 40αρι...Από την άλλη πλευρά σκέφτομαι ότι με τον D3 και με τον μισό εξοπλισμό θέλεις 43 περίπου
-
10000χλμ μου φαινονται πολλα, ποτε ηρθαν τα πρωτα;; Εγω παντως κοιταω χειροκινητο βενζινη, το πετρελαιο πιστευω σε βαθος χρονου θα βγαλει περισσοτερα και ακριβοτερα προβληματα σε service..
-
σε λιγο κλεινει 6μηνο..
το θεμα ειναι οτι θελω οπωσδηποτε αυτοματο....οποτε αναγκαστικα ανεβαινει το κοστος....
-
47χιλ ειναι οντως πολλα ειδικα για μτχ αλλα τα οικονομικα σου εσυ τα ξερεις...Ξεκαθαρισε αν θες βενζινη η πετρελαιο αναλογα τα χλμ και που τα κανεις(πολη,επαρχια) και βλεπεις...
Χ3 μτχ σε αυτα τα λεφτα νομιζω μονο το προηγουμενο μοντελο παιζει.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεταχειρισμένο.. Όκ..
6 μηνών είναι... Σεπτέμβριο κλείνει δηλαδή τους 6 μήνες... Δεν το σκέφτομαι σαν μεταχειρισμένο δηλαδή..
Για Τ4 πήγαινα είναι η αλήθεια αλλά το όλο πακέτο είναι δελεαστικό.Ανεβαίνω σε budget σχεδόν κατά 5 χιλιάρικα και παίρνω σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο σε θέμα εξοπλισμού.... Δεν του λείπει τίποτα...
Προφανώς και δε μου περισσεύουν αυτά τα 5000 ευρώ.. Και βρίσκομαι κοντά και στο ψυχολογικό όριο των 50...
Πριν 10 χρόνια έδωσα 47 για ένα ΤΤ και βρέθηκα φέτος να το δίνω 12 και να λέω και ευχαριστώ.. Οπότε είχα κατεβάσει τον πήχη στα 40, Αντε και κάτι ψιλά..Έχεις δίκιο σχετικά με την Χ3.. Είναι του 2017
-
Γιατί το δίνει στο 6μηνο;
-
Το θεμα ειναι να ξερεις προσωπικα και να εμπιστευεσαι αυτον που το δινει..εστω και στο 6μηνο.Δεν ειναι απο test drive??
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ουσιαστικα εταιρικο αυτοκινητο ειναι / test drive
απλα δε βγαινει κανονικα για πωληση..και ειναι γνωστος μου,,,,ολα καλα και με υγεια δηλαδη...
-
Αν αυτό είναι το μοντέλο που σε ενδιαφέρει, ανάμεσα στο συγκεκριμένο μεταχειρισμένο και καινούργιο με λιγότερο εξοπλισμό, θα έπαιρνα το πρώτο .
Μεσα σε 6μήνες δεν εχει πάθει κάτι, έχεις και εγγύηση πολύ ακόμα. Επιπλέον, το φουλ έξτρα αμάξι είναι αλλιώς στην εμπειρία του οδηγού, κάντο δώρο στον εαυτό σου, απέξω για τους άλλους όλα ίδια φαίνονται εξάλλου. -
Μερικές προσωπικές μου απόψεις...
Προερχόμενος από BMW coupe 3άρα, πρόσφατα έγινα κάτοχος του Τ4 Inscription μοντέλου. Έχοντας κάνει μέχρι τώρα 1100 περίπου χιλιόμετρα μπορώ να πω τα εξής:- Το αυτοκίνητο μου δίνει την εντύπωση ασφάλειας! σαν να οδηγώ τανκ.
- Οδηγώντας με αυτόματο κιβώτιο, δεν ξαναγυρίζω σε χειροκίνητο.
- Η αίσθηση πολυτέλειας είναι διάχυτη.
- Επιτέλους, έχω ησυχάσει από την μεταφορά του οδοστρώματος στο τιμόνι. Με την BMW περνούσα από λακούβες και πονούσε η καρδιά μου.
- Οι χώροι είναι υπεραρκετοί.
- Είναι εξοπλισμένο σε επίπεδο ακριβότερων μοντέλων.
- Ο κινητήρας τραβάει άνετα από χαμηλά.
- Σε γενικές γραμμές... χαίρομαι για την επιλογή μου και την οδηγική εμπειρία!
Για όσους το σκέφτονται, το συστήνω ανεπιφύλακτα!
-
Πέρασα και είδα σήμερα το xc40 1.5 man στην έκδοση r design 38192 βγαίνει χωρίς έκπτωση.
Εντυπώσεις εξωτερικά έχει πολύ μοντέρνο σχεδιασμό στα μάτια μου είναι όμως λίγο playmobil style.
Εσωτερικά σε κερδίζει κατευθείαν η κατακόρυφη κεντρική οθόνη. Πολύ έξυπνη η ιδέα γιατί έτσι έχεις περισσότερες πληροφορίες σε μια οθόνη χωρίς scroll. Έτσι η 9 άρα οθόνη περνά πολύ περισσότερη πληροφορία από την κλασική landscape τοποθέτηση. Μπράβο στην βολβό.
Τα πλαστικά χωρίς να είναι μαλακά βγάζουν αίσθηση ποιότητας δεν τρελάθηκα φυσικά όμως.
Χώρος μπροστά μια χαρά και για εμένα που είμαι 1.92. πίσω που έκατσα με την δική μου ρύθμιση μπροστά κάθομαι μόνο με ανοιχτά γόνατα με κλειστά βρίσκω έντονα στην πλάτη του μπροστά. Πίσω ο χώρος είναι επαρκής για 2 ενήλικες άντρες και ένα παιδί ως 12 χρόνων. Δλδ κλασικά όπως σε όλα της κατηγορίας δεν κάνει για 3 πίσω για ταξίδια.Στα θετικά του εξοπλισμού που είδα:
Έχει από την βασική έκδοση εξοπλισμό που δεν τον συναντάς στον ανταγωνισμό. Όπως:Ψηφιακή έγχρωμη οθόνη 12.3''
2 usb μπρος πίσω
Βοηθός διατήρησης λωρίδας
Ρύθμιστης ταχύτητας ανάλογα με τα σήματα κυκλοφορίας
Συστήματα ασφαλείας αποφυγής εκτροπής από τον δρόμο και από το αντίθετο ρεύμα.
Ανίχνευση κόπωσης
Εκκίνηση χωρίς κλειδί
Φώτα αυτόματου φρεναρίσματος
Αισθητηρες υγρασιας βροχής
Φωτισμό προσέγγισης απομάκρυνσης
Προβολείς mid led με αυτόματο εναλλαγη μεγάλης μεσαίας σκάλας.Τα παραπάνω ο ανταγωνισμός τα έχει απο το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού και αν...
Δεν έχει στον βασικό εξοπλισμό που συναντάμε σε βασικά αλλά μοντέλα:
Κλιματισμό ( ακόμα και στην δεύτερη έκδοση έχει μονοζωνικο)
Πίσω αεραγωγούς ( δεν είδα να έχει ούτε η r design ) οπότε μάλλον δεν έχει πουθενά ας το επιβεβαιώσουν οι κάτοχοι.Ο πωλητής μου είπε ότι η πραγματική κατανάλωση του 1.5 156 είναι 7.5 με 8. Είπε ότι είναι πολύ ελαστικός ο κινητήρας και τραβά απο χαμηλά και παρόλα τα +1600 κιλά είναι πολύ ευχαριστημένοι οι κάτοχοι.
Του χρόνου θα βγει και σε αυτόματο το 1.5.
Πήρα προσφορά για την momemtum 1.5 στα 34669 το οποίο μου είπε ότι παίρνει αν θυμάμαι καλά έκπτωση και βγαίνει στα 33000 νομίζω.
Συνολικά αν εξαιρέσω τους πίσω χώρους και των αποσκευών που μου φάνηκαν και οι δύο οριακοι για την κατηγορία μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ειδικά το επίπεδο εξοπλισμού της βασικής έκδοσης με σημαντικα ντε φο αύτα που ανέφερα. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο που έρχεται το κάνουν πολυ θελκτική επιλογή. Φυσικά τα 8 λτ κατανάλωση βενζίνης είναι το άλλο μείον .Υγ: αναδιπλουμενους καθρέφτες δεν έχει ούτε στην δεύτερη έκδοση; Ούτε καμία κάμερα βλέπω ακόμα και στην momentum και αυτά είναι στα μείον του εξοπλισμού.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ο πωλητής μου είπε ότι η πραγματική κατανάλωση του 1.5 156 είναι 7.5 με 8. Είπε ότι είναι πολύ ελαστικός ο κινητήρας και τραβά απο χαμηλά και παρόλα τα +1600 κιλά είναι πολύ ευχαριστημένοι οι κάτοχοι.
Του χρόνου θα βγει και σε αυτόματο το 1.5.
.
.
.
Φυσικά τα 8 λτ κατανάλωση βενζίνης είναι το άλλο μείον .Αυτόν τον πωλητή να μην τον χάσεις! Υπόδειγμα ειλικρίνειας...
1600+ κιλά αυτοκίνητο, με 1500άρη κινητήρα βενζίνης και αεροδυναμική περίπτερου, σιγά μην καίει 7,5-8 lt/100Km!
Ούτε μέσα στην πόλη θα πέφτει κάτω από τα 10, ούτε στην εθνική με λογικές ταχύτητες ταξιδιού (130-140Km/h) δεν θα πλησιάζει τα 7,5-8 lt/100Km...
volvo XC40 / V40 / CMA platform