-
Τι διάσταση εχουν τα ελαστικα του κ δεν υπάρχουν 80-20; Μου κανει μεγαλη εντύπωση να μην υπαρχει τπτ σε καμία εταιρεία...
-
Όλο και θα υπάρχει έκδοση SUV κάποιου γνωστού ελαστικού.
-
Καλα θα υπαρχει...το ποσο κανει βεβαια ειναι αλλο θεμα
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς δεν υπάρχει στους γνωστούς κατασκευαστές 80/20 τουλάχιστον σε 235/55/18 που φοράει η Momentum.
Σε Michelin βρίσκεις με 140€ το Latitude Cross αλλά είναι 65/35 και με δείκτη ταχύτητας Η οχι V που εχει η Βόλβο, εξαιρετικό λάστιχο αλλά δεν νομίζω να το προτιμήσει κάποιος λόγω του 'άγριου' χαρακτήρα του αλλά και του θορύβου που μπορεί να υπάρξει.Βέβαια αν θέλεις εκτός δρόμου διαδρομές κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. -
Ξέρει κάποιος αν κάποια από τις εκδόσεις βγαίνει με ηλιοροφή; Ευχαριστώ!
-
Σε καμιά έκδοση δεν είναι στάνταρ η ηλιοροφή.
-
Οκ ευχαριστώ! Στις εκδόσεις που έρχονται στην Ελλάδα (Momentum και R-Design αν κατάλαβα καλά) γίνεται να μπει; Γνωρίζουμε κόστος;
-
Σίγουρα γινεται. Για το κόστος δεν εχω ιδέα.
-
Οκ ρωτάω μήπως το έχει παραγγείλει με ηλιοροφή κάποιος από τους φίλους παραπάνω που είπαν οτι έκαναν ήδη παραγγελία..
-
Μου μετέφεραν τιμή 33500 με διζωνικό κλιματισμό (δεν είναι στάνταρ), ηλιοροφη, alcadara και βινύλιο, με πινακίδες μέσα..
Πάντα για τη βασική έκδοση 1500cc βενζίνη
-
Ευχαριστώ panasol!
-
Ο χρήστης panasol έγραψε:
Μου μετέφεραν τιμή 33500 με διζωνικό κλιματισμό (δεν είναι στάνταρ), ηλιοροφη, alcadara και βινύλιο, με πινακίδες μέσα..Πάντα για τη βασική έκδοση 1500cc βενζίνη
Εννοεις τη μομεντουμ συν ηλιοροφη κ διζωνικο??για την επιλογη αλκανταρα με βινυλιο πρωτη φορα την ακουω και δε την εχω δει στο configuration...ισως υφασμα κ βινυλιο που ειναι στανταρ στη μομεντουμ??
Προσωπικα ηλιοροφη επειδη εχω δε θα τη προτεινα σε κανενα..περα απο κανα 2 ανοιγματα στην αρχη μετα ετσι εμεινε...Νομιζω για ελλαδα με το τοσο ηλιο δε κανει..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κάνει κάποιος test drive το Τ3;
Δεν βρίσκω ούτε δοκιμή σε site/περιοδικό...
-
Δεν υπάρχει ακόμα στο εμπόριο θα έχουν τεστ ντράιβ αρχές με μέσα Ιουνίου. Ούτε στο εξωτερικό υπάρχει, γι' αυτό δεν βρίσκεις καμιά αναφορά.
-
momentum εκδοση απ'οτι θυμαμαι
σε καθε περιπτωση η τιμη ειναι εξαιρετικη.... -
Γιατί στο site της volvo δείχνει μόνο το Inscription και το R-Design;
https://www.volvocars.com/gr/cars/new-models/xc40 -
Aν μπεις στη διαμορφωση εχει κ momentum...
Αν οντως η προσφορα ηταν για μομεντουμ του κοψαν κανα 1000αρικο αν υπολογισεις την οροφη 1000ευρω και κανα 200 250 το διζωνικο..
Αν θυμαμαι καλα 33000 εκανε η t3 momentum.
Η τιμη του γενικα ειναι πολυ καλη σε σχεση με το ανταγωνισμο εκπτωσεις ιδιαιτερες δε νομιζω να παιζουν...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Μου μετέφεραν τιμή 33500 με διζωνικό κλιματισμό (δεν είναι στάνταρ), ηλιοροφη, alcadara και βινύλιο, με πινακίδες μέσα..
Πάντα για τη βασική έκδοση 1500cc βενζίνη
Εννοεις τη μομεντουμ συν ηλιοροφη κ διζωνικο??για την επιλογη αλκανταρα με βινυλιο πρωτη φορα την ακουω και δε την εχω δει στο configuration...ισως υφασμα κ βινυλιο που ειναι στανταρ στη μομεντουμ??
Προσωπικα ηλιοροφη επειδη εχω δε θα τη προτεινα σε κανενα..περα απο κανα 2 ανοιγματα στην αρχη μετα ετσι εμεινε...Νομιζω για ελλαδα με το τοσο ηλιο δε κανει..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι όπως το λές είναι, ύφασμα-βινύλιο και υπάρχει και περιθωρίο επιλογής στο χρώμα εκτός απο μαύρο και σε γκρί-άσπρο και αλλάζει και το ταμπλό απο τη μέση και κάτω, ολα αυτά χωρίς χρέωση. Ένα χρώμα που το δείχνει και στα δερμάτινα.
-
Οταν ειχα παραγγειλει φεβρουαριο δεν ειχε την επιλογη ασπρο εσωτερικο...Αν την ειχε ισως τη διαλεγα με μαυρο εξωτερικο...
Βασικα καλυτερα π δε την ειχε γιατι δε θα ηξερα τι να παραγγειλω..[emoji3][emoji3][emoji3]Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή αφού το αυτοκίνητο δεν έχει αρχίσει να κατασκευάζεται;
volvo XC40 / V40 / CMA platform