-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δεν βλέπω τον λόγο να διαφωνήσω σε αυτό που λεει ο Γιώργος και αν θέλει το δέχομαι και πάμε παρακάτω. Από εκεί και μετά με αυτά τα δεδομένα εις γνώσιν θα θεωρούσα ανεπίτρεπτο λάθος να προχωρήσω στην αγορά ενός χόντα στην Ελλάδα. Από την άλλη και ενώ είμαι έτοιμος να ποστάρω διαβάζω τον ελέφα και μπερδεύομαι. Για τον ίδιο πωλητή πάντως δεν μιλάτε.
Από εκεί και μετά είμαι της άποψης πως ίσως λόγω της αξιοπιστίας και άλλων + του ονόματος, χαμένος δύσκολα θα βγει κάποιος που πήρε κάτι που λέγεται civic, crv hrv κοκ.Το ίδιο πράγμα λέμε με τον φίλο
Σε επίπεδο μεμονομένων ανθρώπων θα βρεις αστέρια στον Σ. Είτε στο τεχνικό τμήμα είτε στις πωλήσεις.
Άλλος είναι ο ασθενής. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προσωπικά προτιμώ να μιλήσω με ένα μηχανικό γνώστη του οχήματος που εξετάζω από ένα βαριεστημένο πωλητή και ενδεχομένως με ελλειπείς γνώσεις. Εδω δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάζω από διάφορους που ζητούν να μάθουν μέσα από το forum πόσο καίει ή αν έχει ιμάντα χρονισμού, ημιάκαμπτο, μεταβλητό σύστημα αισθητήρα μάζας κοκ. το αυτοκίνητο που παρήγγειλαν(!) Με πολλούς τέτοιους πελάτες μη ψάχνετε για τους καλύτερους πωλητές... Ειδικά σε συγκεκριμένες μάρκες που κάποιοι δεν θα δίσταζαν να παραγγείλουν το όχημα τους μέσω αυτόματου πωλητή!Γιατί το 2018 στις περισσότερες δυτικές χώρες το αμάξι έχει γίνει ένα απλό εμπορικό προϊόν σαν τις τηλεοράσεις π.χ.
-
Καλά τα λέτε!
Εγώ τόσους μήνες που έψαχνα για αμάξι, έχω να πω ότι δε βρήκα ποτέ και πουθενά πωλητή να ξέρει περισσότερα πράγματα από εμένα. Βασικά δε βρήκα πωλητή να ξέρει έστω ΕΝΑ πράγμα που δεν ήξερα εγώ!
Να πω όμως ότι τα παιδιά στη HONDA του Ηρακλείου (Βελμαρ) είναι πάρα πολύ εξυπηρετικά και καμία σχέση με αυτά που ακούω εδώ μέσα ή που είδα και εγώ σε άλλες αντιπροσωπείες!
Τέλος, έχω να πω ότι σήμερα με πήραν -αυτά τα ίδια παιδιά- να μου πουν ότι έχουν ένα 1.5 ΗΒ sport για παράδοση σε πελάτη και να πάω να το δω αν θέλω καθώς δεν έχω δει από κοντά χιλιοπεντακοσάρι.
Πήγα και έπαθα πλάκα! Πω πω αμαξάρα! Είναι αρκετά πιο εντυπωσιακό από το 1.0. Και τώρα είμαι σε μια φάση όπως το σύνθημα της Εθνικής Ελλάδος 'Δε μπορώ, δε μπορώ να περιμένω!!' -
Με το καλό να παραλάβεις
Ημουν αρνητικά προκαταλειμένος με το civic , μέχρι που το είδα από κοντά .
Ίσως φταίει το οτι πηγαινα κάποτε λιμανάκια αλλά μου φάνηκε πολυ πολύ όμορφο. -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Ίσως φταίει το οτι πηγαινα κάποτε λιμανάκια αλλά μου φάνηκε πολυ πολύ όμορφο.
Χαχαχαχαχαχα θεϊκή ατάκα!!
-
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το hatchback 1.5 σε polished metal. Μετά από μια σύντομη βόλτα είμαι ενθουσιασμενος! Τις επόμενες μέρες θα γράψω αναλυτικές εντυπώσεις
-
Ωωωωωω καλοτάξιδο! Να το χαρείς φίλε μου!
Περιμένω τις εντυπώσεις σου πως και πως!
Και αν μπορείς, βάλε και καμιά φωτο να θαυμάσουμε! -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ωωωωωω καλοτάξιδο! Να το χαρείς φίλε μου!
Περιμένω τις εντυπώσεις σου πως και πως!
Και αν μπορείς, βάλε και καμιά φωτο να θαυμάσουμε!Ευχαριστώ πολύ! Επιφυλασσομαι με την πρώτη ευκαιρία!
-
Ο χρήστης Rapture έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το hatchback 1.5 σε polished metal. Μετά από μια σύντομη βόλτα είμαι ενθουσιασμενος! Τις επόμενες μέρες θα γράψω αναλυτικές εντυπώσειςΚαλοτάξιδο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο κι από εμένα!
-
Ο χρήστης Rapture έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το hatchback 1.5 σε polished metal. Μετά από μια σύντομη βόλτα είμαι ενθουσιασμενος! Τις επόμενες μέρες θα γράψω αναλυτικές εντυπώσειςΚαλοτάξιδο και από εμένα!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο,Rapture!
Αναμένουμε εντυπώσεις. -
Σας ευχαριστώ όλους! Η αναμονή ήταν δύσκολη αλλά αξιζε τον κόπο! Ορίστε 2 φωτογραφίες από την παραλαβή.
-
Ω να σου....!!! Μπράβο rapture! Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, το ρεπορτάζ σου! Το πιο ενδιαφέρον όχημα της γενιάς.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Όπως έγραψε και ένα παλικάρι για το civic σε άλλο νήμα:
'Έπος' -
Ωωω πολύ όμορφο, άγριο... φτου φτου
Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα -
Καλοταξιδο!!!
(Αυτο το Σ που κοτσαρουν.... τραγικο. Τουλαχ αλλοι περιοριζονται στην πινακιδα)
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ άγριο και κακό! Μεγειά και καλοτάξιδο! Το σηματάκι του Σ. φεύγει πολύ εύκολα, το δικό μου βγήκε σχεδόν από μόνο του με ελάχιστη προσπάθεια μετά από καμια 10αριά μέρες αφού το παρέλαβα. Άλλο αμάξι χωρίς το κακόγουστο σηματάκι.
-
Πάντως όσα περισσότερα και σε ποικίλα χρώματα βλέπω στους δρόμους τόσο περισσότερο με φτιάχνει αυτό το αυτοκίνητο. Το βλέπω κάθε φορά και μου φέρνει στο μυαλό την παλιά έκφραση 'muscle car'! Αντρίκιο σα να λέμε...
-
Σχεδον καθε μερα βμεπω ενα μπλε ανοιχτο.. νομιζω οτι αυτο και το γκρι που πηρε ο φιλος ειναι τα πιο ωραια χρωματα για το αμαξωμα. Οχι οτι δεν του παει και το κοκκινο βεβαια ή το ασπρο, αλλα εγω θα ημουν μεταξυ των 2
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νέο Honda Civic 2017