-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Ααααα , γι αυτο εχει θεματα συνεχως η Πιρελλι στην F1
Κανένα θέμα δεν έχει. Το 2016 της είχαν ζητήσει τα λάστιχα να τελειώνουν γρήγορα για να υπάρχουν αλλαγές και ανταγωνισμός και αυτό έκανε. Το 2017 με τους νέους κανονισμούς το πήγε πιο συντηρητικά και για αυτό έβγαζαν με ένα σετ σχεδόν όλον τον αγώνα. Φέτος θα είναι πάλι πιο επιθετικά με στόχο περισσότερες αλλαγές.
Και τα λαστιχα που διαλύονταν κατα την διαρκεια του αγωνα? στο σχεδιο κι αυτα?
Γίνονταν πάντοτε (πολύ συχνότερα παλιότερα) και θα γίνεται όσο υπάρχουν αιχμηρά θραύσματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα με λάστιχα πίστας (και όχι τρακτέρ).
-
Long term review του hatchback από αγγλάρα οικογενειάρχη
Youtube Video -
-
Στα 50 χιλιάρικα η τιμή του Type R στην Ελλάδα, κοντά στα 54 για το Type R GT το οποίο σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κοστίζει 39 χιλιάρικα!
-
Μόλις γύρισα από την Honda............ παίζει τρελή προσφορά για λίγες μέρες,το 4θυρο 1.5 στα 22570€!!!!!!!
Θα ξαναπάω το απόγευμα για να το δεί και ο φίλος που ψάχνει αυτές τις μέρες................μου περνάνε σκέψεις να την κάνω την τραμπα. -
Νομίζω όμως ότι δεν είναι η πλούσια έκδοση (sport;) όπως στα 25500 του hatchback. Είναι έτσι;
-
έτσι είναι...σοβαρή προσφορά... made in turkey
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Νομίζω όμως ότι δεν είναι η πλούσια έκδοση (sport;) όπως στα 25500 του hatchback. Είναι έτσι;Ναι,24800€ η elegance και 22570 η comfort,την οποία δεν θα την χαρακτήριζα απλή. Ουσιαστικά της λείπει η οθόνη με το navi και την κάμερα. Κάτι δερμάτινα τιμόνια,φλας στους καθρέφτες και η 16' ζαντα αντί 17' είναι για μένα άνευ ουσίας. Τσιπια η έλλειψη προβολέων ομίχλης.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Νομίζω όμως ότι δεν είναι η πλούσια έκδοση (sport;) όπως στα 25500 του hatchback. Είναι έτσι;
Ναι,24800€ η elegance
Ειναι σε τοσο μεγάλη προσφορά η elegance;;;; Απο πότε ρε παιδιά; υπάρχει καπου γραπτώς να το δούμε γιατί πέρα απο την πολύ μεγάλη προσφορά των 4300 ευρώ στην comfort, η elegance ειχε μόνο 1000 ευρώ προσφορά δηλαδή από τα 28000 στα 27000
Ορίστε και το επίσημο λινκ των τιμών: http://mobile.honda-cars.gr/models/civic4d-my17/prices/
-
Ο χρήστης elefasgr έγραψε:
Ναι,24800€ η elegance
Ειναι σε τοσο μεγάλη προσφορά η elegance;;;; Απο πότε ρε παιδιά; υπάρχει καπου γραπτώς να το δούμε γιατί πέρα απο την πολύ μεγάλη προσφορά των 4300 ευρώ στην comfort, η elegance ειχε μόνο 1000 ευρώ προσφορά δηλαδή από τα 28000 στα 27000
Ορίστε και το επίσημο λινκ των τιμών: http://mobile.honda-cars.gr/models/civic4d-my17/prices/
Έπρεπε να βγάλω φωτό το χαρτί της προσφοράς που έδωσε στο φίλο......
-
https://www.caroto.gr/2018/02/02/honda- ... est-drive/
Honda Civic 4D 1.5 VTEC Turbo [test drive]
[spoiler=:1aww5hg2]Η sedan εκδοχή του Civic διατηρεί στο ακέραιο το δυναμισμό του αυτοκινήτου, προσφέροντας επιπλέον χώρους, σε όσους τους έχουν ανάγκη…
Και όταν μιλάμε για δυναμισμό, δεν αναφερόμαστε μόνο στις επιδόσεις που εξασφαλίζουν οι 182 ίπποι του υπερτροφοδοτούμενου V-TEC, αλλά, πρωτίστως, στην εξωτερική εμφάνιση. Η τετράθυρη εκδοχή του νέου Civic είναι μεγαλύτερη σε μήκος κατά 13 εκατοστά, σε σχέση με το hatchback, σχεδιαστικά όμως δεν υπάρχει ξεκάθαρος ο τρίτος όγκος. Αυτός κρύβεται προσεκτικά, πίσω από τις καμπύλες ενός coupe παρουσιαστικού. Όσο για τα υπόλοιπα, τη μάσκα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τη διπλή -κεντρικά τοποθετημένη- απόληξη της εξάτμισης κ.λπ. διατηρούν αναλλοίωτη την «αγριάδα» του αυτοκινήτου. Κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν ακραίο, σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για ένα μοντέλο που εύκολα κάνει τον κόσμο να γυρίσει το βλέμμα πάνω του.Εσωτερικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πεντάθυρη εκδοχή, τη δοκιμή της οποίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Τα πάντα είναι προσεγμένα και ποιοτικά, με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών του συστήματος Honda CONNECT που προσφέρει μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης, τα θερμαινόμενα καθίσματα, καθώς και τα συστήματα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας, Intelligent Adaptive Cruise Control, Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας και Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης.
Η θέση οδήγησης είναι αρκετά οδηγοκεντρική, με καλή πλευρική στήριξη αλλά σχετικά μειωμένη ορατότητα προς τα πίσω, λόγω του ψηλού πορτμπαγκάζ. Αντίστοιχα άνετοι είναι και οι διαθέσιμοι χώροι για τους πίσω επιβάτες. Όσο για το διαμέρισμα των αποσκευών, με 519 λίτρα -έναντι 478 της πεντάθυρης εκδοχής- κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητικό. Στα συν υπολογίστε και τους μικρούς αποθηκευτικούς χώρους στο εσωτερικό, που βελτιώνουν την εμπειρία της καθημερινής χρήσης.
Στο δρόμο τώρα, το τετράθυρο Civic δεν δείχνει να διαφοροποιείται ουσιαστικά. Παραμένει ένα σφιχτό όχημα, που δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση μεγάλες κλίσεις ή τζόγο, διατηρώντας ωστόσο μία καλή ποιότητα κύλισης. Το τιμόνι του, σωστό σε διάμετρο, είναι ακριβές και γρήγορο, ενώ μεταφέρει αρκετή πληροφόρηση στα χέρια του οδηγού. Τα ελαστικά της Bridgestone, σε συνεργασία με την καλή ρύθμιση των αναρτήσεων, εξασφαλίζουν υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, τόσο πλευρικής, όσο και ελκτικής.
Στην ευθεία το αυτοκίνητο παραμένει απόλυτα σταθερό, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Σε δρόμο με στροφές, πάλι, αποπνέει μία αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης στον οδηγό. Η συμπεριφορά του είναι ουδέτερη, ενώ τα όποια συστήματα ασφαλείας μπαίνουν προοδευτικά, όταν χρειαστεί. Όσο για τις επιδόσεις, θα ικανοποιήσουν απόλυτα και τον πλέον απαιτητικό, αφού οι 180 ίπποι το φέρνουν πιο κοντά στην κατηγορία των GTI, παρά σε αυτή των οικογενειακών οχημάτων.
Πράγματι, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.5 λίτρων δείχνει να κάνει πολύ καλή δουλειά, σε συνεργασία με το απόλυτα άκαμπτο πλαίσιο. Η λειτουργία του είναι πολιτισμένη, με κάποια μικρά, σχεδόν ανεπαίσθητα σκαλοπάτια ισχύος, όσο ανεβαίνουν οι στροφές. Δύναμη υπάρχει από χαμηλά, για όποιον όμως θέλει να κινηθεί πραγματικά γρήγορα, το μοτέρ -γνήσιο Honda- θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό μετά τις 5.000 σ.α.λ. Κατά τα άλλα, προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, διατηρεί χαμηλή ηχητική υπογραφή, μία λογική, για τις δυνατότητές του, κατανάλωση, ενώ συνεργάζεται αρμονικά με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων. Το τελευταίο έχει καλή αίσθηση και κλιμάκωση, συμπληρώνοντας ιδανικά την όλη εικόνα.
Συνοψίζοντας, το νέο τετράθυρο Civic είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας. Πλούσια εξοπλισμένο, προηγμένο τεχνολογικά και με μία πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Το μεγαλύτερο, ίσως, αγκάθι, για την ελληνική πραγματικότητα, έχει να κάνει με το κόστος, αφού τα 22.575 ευρώ (με τη νέα έκπτωση) που ζητά δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό. Τα αξίζει, πάντως, οπότε αν τα έχετε, μην το σκεφτείτε καν, προχωρήστε άφοβα![/spoiler:1aww5hg2]
-
Μια ενημέρωση για όσους έχουν παραγγείλει το πεντάθυρο 1.5 sport.
Μετά από την ειδοποίηση για μείωση του χρόνου αναμονής από 10 μήνες σε 8 (Αύγουστο), προχθές ειδοποιήθηκα εκ νέου ότι τέλη Ιουνίου θα έρθει το αυτοκίνητο! Εξαιρετικά νέα, ένα μήνα και κάτι νωρίτερα.
Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει μπει διπλή παραγωγή και έχουν μειωθεί οι χρόνοι αναμονής (για όποιον το σκέφτεται).
-
Εγω παντως είδα εχθες στον Κηφισο στην καθοδο το καινουργιο type r σε γκρι και μου έπεσε το σαγονι.Αδικειται παααρα πολύ στις φωτος και ειναι πανεμορφο.
-
Γειά χαρά στην παρέα και καλή Σαρακοστή! Στην αναμονή κι εγώ για το 1.5 sport σε polished gray. Ο αντιπρόσωπος Αθήνα είπε για Αύγουστο, αλλά αργότερα έμαθα κάτι για τέλος Ιουνίου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πότε έβαλες την παραγγελία;
-
Παιδιά καλησπέρα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα της παραγγελίας ,όπου είχα αρχική ημερομηνία παράδοσης αρχές Μάη (παράγγειλα αρχές Οκτώβρη) και ειδοποιήθηκα ότι αυτή την εβδομάδα το αυτοκίνητο (1.5 polished metal metallic) θα είναι στο γκαράζ του Σαρακάκη. Θα περίμενα πάντως όπως και να είχε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Αξίζει πραγματικά.
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Πότε έβαλες την παραγγελία;Περίπου 3 βδομάδες πριν.
-
Ο χρήστης nionioszag έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα της παραγγελίας ,όπου είχα αρχική ημερομηνία παράδοσης αρχές Μάη (παράγγειλα αρχές Οκτώβρη) και ειδοποιήθηκα ότι αυτή την εβδομάδα το αυτοκίνητο (1.5 polished metal metallic) θα είναι στο γκαράζ του Σαρακάκη. Θα περίμενα πάντως όπως και να είχε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Αξίζει πραγματικά.Καλοτάξιδο φίλε μου, κι εγώ πιστεύω αξίζει η αναμονή αν κάποιος δεν βιάζεται να έχει αυτοκίνητο άμεσα. Αναμένουμε εντυπώσεις όταν παραλάβεις!
-
Ο χρήστης Rapture έγραψε:
Γειά χαρά στην παρέα και καλή Σαρακοστή! Στην αναμονή κι εγώ για το 1.5 sport σε polished gray. Ο αντιπρόσωπος Αθήνα είπε για Αύγουστο, αλλά αργότερα έμαθα κάτι για τέλος Ιουνίου.Sent from my iPhone using Tapatalk
Η σε sonic grey το περιμενεις η σε polished metal metallic. Εφοσον το παρηγγειλες 3 βδομαδες πριν και σου ειπαν κι εσενα τελη Ιουνιου, σιγουρα εχει μπει διπλη γραμμη παραγωγης παιδια!! Αντε καλως να μας ερθουν!
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tasosdio έγραψε:
Γειά χαρά στην παρέα και καλή Σαρακοστή! Στην αναμονή κι εγώ για το 1.5 sport σε polished gray. Ο αντιπρόσωπος Αθήνα είπε για Αύγουστο, αλλά αργότερα έμαθα κάτι για τέλος Ιουνίου.
Η σε sonic grey το περιμενεις η σε polished metal metallic. Εφοσον το παρηγγειλες 3 βδομαδες πριν και σου ειπαν κι εσενα τελη Ιουνιου, σιγουρα εχει μπει διπλη γραμμη παραγωγης παιδια!! Αντε καλως να μας ερθουν!
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε polished metal metallic. Ας ελπίσουμε να γίνει η έκπληξη και να έρθει ακόμα νωρίτερα μπας και το χαρούμε στις διακοπές!
Νέο Honda Civic 2017