-
Ρε τους πωλητές αυτοκινήτων που είναι και απαιτητικοί, σε ζυγίζουν από πάνω μέχρι κάτω με τη πρώτη ματιά, και δεν ενδίδουν εύκολα... πολύ με διεγείρουν κάτι τέτοια... λέτε να μας βγει κάνα χούι τώρα μεγαλώνοντας;
-
Μεγάλο κομμάτι το Negotiation Skills δεν είναι μόνο το ρολόι αλλά θα συμφωνήσω. Δεν έμπαινα να ρωτήσω νωρίτερα κι εγώ να μου δανείζετε κανένα να το έπαιζα λεζάντα να φοβόταν ο πωλητής...
Το χαζεύεις πάντως το άτιμο για αμάξι. Καλοπερπατητα να είναι σε όλους μας αν κι εγώ θα αναθεματιζω όταν δεν θα μπορώ να κάνω προσπέραση σαν άνθρωπος. Αλλά δεν βαριέσαι θα παίρνω τα δικά σας τα 1.5 και το ρολόι του piliourits..
-
Καλή φάση να πηγαίνεις για τη διαδικασία αγοράς νέου αυτοκινήτου και να έχεις τα λεφτά στην τσέπη.
-
Ρε τους πωλητές αυτοκινήτων που είναι και απαιτητικοί, σε ζυγίζουν από πάνω μέχρι κάτω με τη πρώτη ματιά, και δεν ενδίδουν εύκολα... πολύ με διεγείρουν κάτι τέτοια... λέτε να μας βγει κάνα χούι τώρα μεγαλώνοντας;
Πρέπει να το προσέξεις αυτό. Σε βλέπω να επισκέπτεσαι συνέχεια αντιπροσωπείες και να δοκιμάζεις τις ανωτέρω προδιαγραφές!!!
-
Εγώ πάντως παίδες πριν πάω στη Honda είχα πάει στην Audi με αθλητική εμφάνιση βερμούδα κ τα σχετικά κ κοίταζα το Α3 το σεντάν κανά μισάωρο κ δεν ήρθε κανένας πωλητής να μου μιλήσει...Πολύ τουπέ οι τύποι..Ευτυχώς δηλαδή που δε πέταξα τα λεφτά μου κ πήρα τη Χονταρα μου..
-
Το εχω παθει με φιλο που αγορασε bmw.
Μας εφτυναν ολοι. Την πειρε απο αλλη αντιπροσωπεία
-
Δεν είναι τόσο τραγική υπόθεση η διαπραγμάτευση για ένα αυτοκίνητο όπως και για οτιδήποτε στη δόλια τούτη ζωή.. Στο κάτω κάτω **όλοι **'πωλητές' είμαστε.. από το να προσελκύσουμε σύντροφο της αρεσκείας μας μέχρι να διαπραγματευτούμε τις απολαβές στη δουλειά μας αλλά και σε πάμπολλα μικρά η μεγάλα πράγματα που κάνουμε καθημερινά.
Πολλές φορές έχω βρεθεί σε αντιπροσωπείες αλλά και σε άλλου είδους καταστήματα λιανικής είτε από τη μεριά του πελάτη είτε από τη μεριά του συνεργάτη και έχω συναντήσει κάθε τύπου εμπορουπάλληλο, καλούς, κακούς και μέτριους . Αυτό που μου έκανε πάντα εντύπωση όμως ήταν ότι για κάθε 'κακό' πωλητή που συναντούσα αντιστοιχούσαν αμέτρητοι πελάτες της κακιάς ώρας. Άσχετοι,ημιάσχετοι,ξερολίδηδες,τρελοί,χασομέρηδες,εξυπνάκηδες και όλα τα ωραία που χαρακτηρίζουν το επίπεδο της κοινωνίας μας. Όποιος έχει βρεθεί στη θέση να εξυπηρετεί πελάτες λιανικής προφανώς καταλαβαίνει τι εννοώ..
Το μυστικό μιας συμφέρουσας συμφωνίας είναι η καλή ενημέρωση από πρίν. Όταν είσαι ενημερωμένος και ξέρεις τι θέλεις μπορείς και να απαιτείς και ανάλογα αλλά όχι παράλογα. Και φυσικά να μη βαριέσαι να περάσεις από όλους τους εμπόρους ώστε να πετύχεις και την καλύτερη τιμή ή παροχές. Κοινή λογική, καλή διάθεση και χρόνος είναι επίσης σύμμαχοι για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
-
1 ο πελατης ειναι το ψωμι μας.
2 οι πωλητές εκπαιδευουν τους πελατες.
Βασικο αξιωμα φυσικα απειρη υπομονη.....
-
Εγώ πήγαινα και λετσος και καλοντυμένος! Παντού με εξυπηρέτησαν!
Όπως είπε και θεούλης Ζάχος Δόγκανος :
Δεββώρα φέρε τα ρούχα της εφορίας!!!
Το παν δεν είναι να πας με κουστουμιά, ούτε ντυμένος άστεγος! Το πρώτο και το τελευταίο είναι να δείξεις στον πωλητή ότι μιλάς για δουλειές και όχι για χαζολοιδη και όταν φτάσει η ώρα για μπαγιοκο να μην ντραπεις να χωθεις στο παζάρι! Δεν είναι μονοπώλιο και το ξέρουν (και ας έχουν το style)!
Πήγα στη lion και δεν έπεφτε 1€, μοντέλο του 2020 είναι μου λέει that's it! OK Του λέω σηκώνομαι τον χαιρετώ ευγενικά και φεύγω!
Μετά αρχίσαμε να μιλάμε σοβαρά!
Νομίζω απλά να είσαι ο εαυτός σου απλά πρέπει να μπεις στο παζάρι!
-
Χαχαχαχα ....λατρειιααααα μου.....παπαπετρου.
-
Χαχαχ ακριβώς στην προηγούμενη σκηνή ψάχνει τα ρούχα της 'εφορίας'!
Edit :άσχετο, οκ βρήκα πως ανεβάζουμε λινκ για βίντεο αλλά πως το ποσταρω όπως το έκανες εσύ? Από κινητό μόνο έχω προσπαθήσει αλλά τζίφος!
-
Και εγω πολυ καιρο εκανα να το βρω. Λοιπον απο κινητο οπως ειμαι και εγω, εχω κατεβασει το brave ...ειναι browser με ενσωματομενο adblock...αυτο εχει την δυνατότητα οραν μπαινεις στο youtube και πας στο κοινοποίησ, μετα στο ενσωμάτωση και πατας αντιγραφη.
Επειτα ερχεσαι εδω και πατας το μικρο κουμπακι με το video για να ποσταρεις και κανεις επικολληση.
Ετσι βγαινει ολοκληρο το βιντεο, ασε που μπορεις να βαλεις απο οποιο δευτερολεπτο θελεις.
Υ.γ το brave εχει dark mode και τα βλεπεις ολα μαυρα και σκουρα και ετσο δεν σε τυφλωνει το λευκο αυτης της πλατφορμας. Ειναι πολυ γρηγορο και εχει καλο block απο διαφημισεις και trackers
-
Εγώ πάντως πήγα στον Σ με τη γυναίκα και το παιδί μου. Η αντιμετώπιση που είχα ήταν πολύ καλή, πήρα και τα δώρα μου.
-
θα συμφωνήσω με όλα ειδικά το ρολόι και να είσαι περιποιημένο. Εμένα με νευριάζει και το άλλο... Εντάξει αν δεν σου δώσουν σημασία κάνεις και μια φασαρία το παίζεις πως ήσουν έτοιμος να πάρεις car με χοντρά φράγκα και φεύγεις, εγώ δεν πάω όμως και τους πωλητές που από την πρώτη στιγμή που θα σε δουν έχουν το στιλακι πως είστε φιλαράκια χρόνια.
-
θα συμφωνήσω με όλα ειδικά το ρολόι και να είσαι περιποιημένο. Εμένα με νευριάζει και το άλλο... Εντάξει αν δεν σου δώσουν σημασία κάνεις και μια φασαρία το παίζεις πως ήσουν έτοιμος να πάρεις car με χοντρά φράγκα και φεύγεις, εγώ δεν πάω όμως και τους πωλητές που από την πρώτη στιγμή που θα σε δουν έχουν το στιλακι πως είστε φιλαράκια χρόνια.
Σιγά μην βάλω τα zolotas & bulgari και να γυαλίζω (άσε που δεν έχω) ...είπαμε νορμάλ περιποιημένα πράγματα !
Όσο για τους πωλητές-φιλαράκια τώρα με τον κορονοιο έχουν ξεφύγει ... χειρονομία με γροθιά και Bro φάση...χαχαχα χτυπηματάκι στην πλάτη κτλ...
Μια απορία έχω ο Γάτος μπαίνει μέσα και του τα λέει στα αλαμπουρνέζικα ή bussinessman σοβαρός?
-
alex mix wrote:
Σιγά μην βάλω τα zolotas & bulgari και να γυαλίζω (άσε που δεν έχω) ...είπαμε νορμάλ περιποιημένα πράγματα !
Όσο για τους πωλητές-φιλαράκια τώρα με τον κορονοιο έχουν ξεφύγει ... χειρονομία με γροθιά και Bro φάση...χαχαχα χτυπηματάκι στην πλάτη κτλ...
Μια απορία έχω ο Γάτος μπαίνει μέσα και του τα λέει στα αλαμπουρνέζικα ή bussinessman σοβαρός?
Εντάξει γατος=respect, θεωρώ από κεραμιδογατος όταν πάει αντιπροσωπεία γίνεται περσιας
-
Κάτοχος sport plus MY2019 εδώ και 16 μήνες και 20.160km. Τα 15.000 με Ktuner TSP Stage 1. Κατά τα άλλα δεν έχω πειράξει τίποτα ουσιαστικό στο αμάξι. Διάβασα τις περισσότερες σελίδες του thread και μπορώ να επιβεβαιώσω τις περισσότερες κριτικές. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα (και για τα δικά μου ζητούμενα). Πριν καταλήξω στο Civic κοίταγα Astra K 200hp και Ford Focus 182hp που και τα δύο τότε ακριβότερα (για το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού). Αν έπρεπε να προσθέσω κάτι στις κριτικές είναι ότι η πλατφόρμα FK7/FK8 είναι εξαιρετικά «ανοιχτή» και μέσω Hondata/Ktuner δίνει την δυνατότητα να πειράξει κάποιος δεκάδες ρυθμίσεις έτσι ώστε να μεταβάλει το αυτοκίνητο προς τα δικά του οδηγικά γούστα. (Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ενδιαφέρει τους περισσότερους αγοραστές και ειδικά στην Ελλάδα).
Τέλος να αναφέρω ότι το μόνο πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι η ένδειξη χαμηλής στάθμης λαδιού, το οποίο εμφανίζεται σε ταχύτητες άνω των 150Km/h (έχει αναφερθεί στο παρών thread). Πρακτικά η ένδειξη θα ανάψει σε κάθε ταξίδι δια μέσου εθνικής οδού. Ο Σ με ενημέρωσε ότι έχει ενημερωθεί η Honda και αναμένει Software Update και ότι η αντικατάσταση του αισθητήρα δεν έλυσε το πρόβλημα.
-
Ναι όντως κ εγώ που δεν έχω πρόγραμμα κ το αλάρμ λαδιού μου έχει ανάψει 2 φορές κ ακόμα περιμένω για αναβάθμιση όπως μου είπαν..Άντε να δούμε
-
Οι εχοντες τον 1.5 182hp μπορειτε να δωσετε μια ρεαλιστικη τιμη καταναλωσης στην πολη?
Εννοω οχι με τρελη προσπαθεια και κινηση σαλιγκαριου, αλλα ουτε και πλακωματα σε λεωφορους
-
AFR, STFTB, LTFTB
Βασικά δείχνει ότι μπορείς να χρειαστείς. Το θέμα είναι όμως το ΠΟΥ τα δείχνει. Τα δείχνει στην οθόνη του εργοστασίακου ηχοσυστηματος (χρήση tunerview lite Android app και προϋποθέτει να έχεις root access στο headunit). Γενικά το ktuner είναι ένας μεγάλος χαοτικός νέος κόσμος αλλά όχι τόσο για να δεις όσο για να πειράξεις.
Νέο Honda Civic 2017