-
Γενικά προσφορές βγάζει εκτός από την περίοδο που αλλάζει μοντέλο; Γιατί τα 28000 είναι τέρμα φουσκωμένο όταν το προ fl είχε κάτω από 26000. Στο προ fl ήταν τόσο φορτωμένο με ηλιοροφες ηλεκτρικό κάθισμα κλπ;
Ηλιοροφη δεν είχε και άλλα δεν θυμάμαι απλά η διαφορά τιμής sport με sportplus θεωρώ είναι δικαιολογημενη απλά εκεί που κράζω είναι πως Αγγλία υπάρχουν και άλλες εκδόσεις πιο φθηνές κακώς που δεν τις φέρνει και εννοείται πολύ κακώς που σταμάτησε να φέρνει το diesel
-
Όχι. 26 παρά έκανε το χατς σπορ. Τώρα κάνει 28 κάτι το χατς σπορ πλας. Έχει έξτρα την ανάρτηση, την ηλιοροφή, την ασύρματη φόρτιση, το keyless, το ηλεκτρικό κάθισμα και διάφορα άλλα που δεν τα θυμάμαι.
Προσφορές; όχι βέβαια! Τι τον πέρασες τον Σ; Τίποτα φτωχαδακι να κάνει κ προσφορές; Δεν πά να πουλάει κ 2 αμάξια το χρόνο; αυτός εκεί, βράχος!
-
Γενικά προσφορές βγάζει εκτός από την περίοδο που αλλάζει μοντέλο; Γιατί τα 28000 είναι τέρμα φουσκωμένο όταν το προ fl είχε κάτω από 26000. Στο προ fl ήταν τόσο φορτωμένο με ηλιοροφες ηλεκτρικό κάθισμα κλπ;
Στο προ fl έφερνε την έκδοση sport, μετά το fl την sport plus, για αυτό και το φουσκωμα σε εξοπλισμό και τιμή.
Για τις προσφορές, μιλάμε για τον Σ. Κανει ότι γουστάρει!!!
-
H αλήθεια είναι ότι στην έκθεση που πήγα σε ένα τεράστιο χώρο που έπαιρνε σίγουρα 7-8 αμάξια είχε 2! Και ένα γραφείο πωλητή! Έπαιζες κυριολεκτικά μπάλα....υπήρχε μια εικόνα εγκατάλειψης να το πω ; Μετακόμισης;....
Όπως και στο συνεργείο πίσω που από εκεί μπήκα , δύο αμάξια με σηκωμένα τα καπό και εμφάνιση συνεργείου σαν να έγινε σεισμός και φύγαμε...
-
Καλα αυτό με το ντίζελ τι να πω....έχεις τον καλύτερο 1.5 ντίζελ που κυκλοφορεί με απίστευτη οικονομία και ελαστικότητα και πας και το κόβεις....τι να πω....
-
Ο Σαρακάκης δεν το εισάγει ενώ η παραγωγή του δεν είχε κλείσει.
-
Έχοντας κάνει καμία 50αρια φορές τη διαδρομή Αθήνα Κόρινθος και επιστροφή σε διάφορες συνθήκες, δεν έχω δει ποτέ κατανάλωση μεγαλύτερη από 6,7 με τη μικρότερη να είναι 5,3 με 90 km/h λόγω κίνησης. Προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος που έχει να διαθέσει σχεδόν 30k ευρώ για ένα αυτοκίνητο δε θα δώσει σημασία στο ένα λίτρο πάνω, ένα κάτω στην κατανάλωση.
-
Αυτό με το ότι όποιος δίνει σχεδόν 30 χιλιάδες δεν ενδιαφέρεται το τι θα κάψει είναι ...θέσφατο δλδ;
Παιδιά για τις 84 δόσεις έχετε ακούσει ποτέ;
Τι γίνεται μόνο κασεραδες μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ;
-
Όταν λέτε ότι το fl έχει την έξτρα ανάρτηση, μπορείς να ρυθμίσεις την σκληρότητα της (comfort-sport) ?? Ευχαριστώ.
-
Όταν λέτε ότι το fl έχει την έξτρα ανάρτηση, μπορείς να ρυθμίσεις την σκληρότητα της (comfort-sport) ?? Ευχαριστώ.
Ναι.
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Στην comfort ρύθμιση, είναι όνομα και πράγμα σαν να λέμε?
-
Εκεί έχει λιγότερες αναπηδήσεις στο άλλο καταλαβαίνει πιο πολύ το οδόστρωμα αλλά δεν γέρνει στις στροφές. Όχι εξαιρετικές διάφορες όμως από τα λίγα που είδα.
-
Αυτό με το ότι όποιος δίνει σχεδόν 30 χιλιάδες δεν ενδιαφέρεται το τι θα κάψει είναι ...θέσφατο δλδ;
Παιδιά για τις 84 δόσεις έχετε ακούσει ποτέ;
Τι γίνεται μόνο κασεραδες μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ;
Προφανώς και με νοιάζει τι καίει, αλλά όταν μιλάμε για μισό και ένα λίτρο στα 100km δεν είναι και οικονομική καταστροφή. Πιο σημαντική είναι η αξιοπιστία σε βάθος χρόνου και η οδηγική απόλαυση σε ένα αυτοκίνητο 182 ίππων σαν το civic.
-
Αλλο η αξιοπιστία και άλλο η οικονομία.
Μετά αυτό που επιμένω στην κατανάλωση είναι τι καιει με σταθερή ταχύτητα στα 130 γιατί κάνω κάποια ταξίδια τον χρόνο με πολλά μαζεμένα χλμ και θέλω να ξέρω.
Βρε αδερφέ στα ταξίδια θέλω να τα τρώω στα ποτά και στις ταβέρνες και όχι στους βενζιναδες!
Όσο για την οδηγικη απόλαυση πόση απόλαυση έχεις με 130 και acc σε μια ευθεία με οποιοδήποτε αμάξι;
Εκεί σε ενδιαφέρει να πηγαίνεις οικονομικά ήσυχα και ξεκούραστα. Για αυτό την ψάχνω.
Αν ρωτούσα παιδιά πόσο καίτε στις ανηφόρες του Μπράλου όταν το στροφαρετε;! Τότε να δεκτή η παρατήρηση και το κράξιμο.
Αλλά στην ευθεία σε πορεία με 130 η οικονομία είναι πρωταρχική.
-
Παιδια όσοι το γνωρίζετε καλα το θεμα του εξοπλισμου του νυν με το προ fl στην sport plus εκδοση και τα δυο , εκτός από το ηλεκτρικο κάθισμα, τον διαχυτη στην εξάτμιση, την ροδελα , μια διαφορα στην ζαντα και τις εξωτερικές πινελιες που άλλαξαν υπάρχει κατι άλλο που δεν έχει το προ fl ? και ας πουμε και το θέμα της ηχομόνωσης στην καμπίνα που βελτίωσαν.
Υπαρχει διαφορά πχ στα φωτα το προ fl μοντελο σπορ + ειχε και αυτό φουλ λεντ? ή κάπου αλλού?
Καδενα εχει το σιβικ ή ιμαντα?
Τα σερβις σας είναι οντως 100-110 ευρω το χρονο ή μου λενε πιπες?
-
Αμα μπλεξεις με τον Σαρακα ετοιμασου για χοντρο πιασιμο λοκου
-
Αυτό το λες ως κάτοχος σιβικ ή από αυτά που ακούμε όλοι από την ιστορία του Σ.?
-
ως πρωην σιβικουχος. και πρωην ινσαιτουχος. και πρωην πανγιουροπηαν.
στα αυτοκινητα ηταν μια χαρα, και σε προσεχαν και δεν βαραγαν τουλαχιστον περισσοτερο απο οτι με βαραγε τοτε ο συγγελιδης ή η λάιον. ειχε και στην υποδοχη μια μιλφοθεα. μια ελειψη σε περιεργα ανταλλακτικα την ειχε ομως. στη μηχανη ηταν λιγο σοκ και δεος η χοντα, δεν μπορω να ξερω αν ειναι μονο ο σαρα γιατι ολοι βαρανε. τουλαχιστον σε σχεση με το καβα τζι τι αρ που πηρα μετα. απο ενα δεκαετιας της αδελφως μου παντως, αν και με ξεφτιλλα χιλιομετρα καπου στα 15-17k στη δεκαετια συνολο που ειναι και ελαχιστα λιγοτερα απο τη κορολα της του 2000, καθε χρονο κατω απο 100 γιουρα, αλλα υποθετω πολυ μπέιζικ πραγματα. παράυτα να σημειωσω οτι οσο και να γουσταρω τα χοντα, το σιβικι στα χερια μου υπηρξε ο μεγαλυτερος μπελας εβερ με ζημιες κατα ριπας και το ινσαιτ το ελεγες και επικινδυνο στα ηλεκτρονικα του. ομως θα επαιρνα και παλι με κλειστα τα ματια οτιδηποτε σιβικ phev εβγαζε, αν ειχε.
-
ως πρωην σιβικουχος. και πρωην ινσαιτουχος. και πρωην πανγιουροπηαν.
στα αυτοκινητα ηταν μια χαρα, και σε προσεχαν και δεν βαραγαν τουλαχιστον περισσοτερο απο οτι με βαραγε τοτε ο συγγελιδης ή η λάιον. ειχε και στην υποδοχη μια μιλφοθεα. μια ελειψη σε περιεργα ανταλλακτικα την ειχε ομως. στη μηχανη ηταν λιγο σοκ και δεος η χοντα, δεν μπορω να ξερω αν ειναι μονο ο σαρα γιατι ολοι βαρανε. τουλαχιστον σε σχεση με το καβα τζι τι αρ που πηρα μετα. απο ενα δεκαετιας της αδελφως μου παντως, αν και με ξεφτιλλα χιλιομετρα καπου στα 15-17k στη δεκαετια συνολο που ειναι και ελαχιστα λιγοτερα απο τη κορολα της του 2000, καθε χρονο κατω απο 100 γιουρα, αλλα υποθετω πολυ μπέιζικ πραγματα. παράυτα να σημειωσω οτι οσο και να γουσταρω τα χοντα, το σιβικι στα χερια μου υπηρξε ο μεγαλυτερος μπελας εβερ με ζημιες κατα ριπας και το ινσαιτ το ελεγες και επικινδυνο στα ηλεκτρονικα του. ομως θα επαιρνα και παλι με κλειστα τα ματια οτιδηποτε σιβικ phev εβγαζε, αν ειχε.
Άντε και πάλι σιβικογατος και αυτή τη φορά ο μόνος μπελάς θα είναι ότι θα τη ψάχνεις συχνά για μακρυνα γατοταξιδια. Άντε γιατί έχεις πήξει με το on of στο ταρακούνημα. Θα ξεπηξει το μυαλό σου.
-
Παιδια όσοι το γνωρίζετε καλα το θεμα του εξοπλισμου του νυν με το προ fl στην sport plus εκδοση και τα δυο , εκτός από το ηλεκτρικο κάθισμα, τον διαχυτη στην εξάτμιση, την ροδελα , μια διαφορα στην ζαντα και τις εξωτερικές πινελιες που άλλαξαν υπάρχει κατι άλλο που δεν έχει το προ fl ? και ας πουμε και το θέμα της ηχομόνωσης στην καμπίνα που βελτίωσαν.
Υπαρχει διαφορά πχ στα φωτα το προ fl μοντελο σπορ + ειχε και αυτό φουλ λεντ? ή κάπου αλλού?
Καδενα εχει το σιβικ ή ιμαντα?
110 το χρόνο χωρίς απόδειξη.
Έχει καδένα.
Εμένα μέση κατανάλωση έχει 8.9 σε όλα τα χιλιόμετρα 7.000 και ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα. Το ταιζω συνέχεια. 50άρικα τρώει και του αρέσουνε
Νέο Honda Civic 2017