-
sargus wrote:
Έτσι, έτσι!
Civicara και Κρήτη πάνε μαζί!
Αν είχε και κανένα περίεργο κρυφό αποθηκευτικό χώρο κάτω από το ταμπλό να κρύβουμε τις μπιστόλες μπορεί να πούλαγε κάνα δυο παραπάνω! Ζήτημα να κυκλοφορούν καμιά 10αριά σε όλο το νησί!
Εκτός από τις μπιστολες οι οποίες δεν λείπουν έχει και κάτι μαυροπουκαμισαδες μέσα σε κάτι τουμπανα αγροτικά που μέρα μεσημέρι μπορεί να σου τύχουν απέναντι στο ρεύμα σου σε στροφιλικι. Αφού ήπιαν όλο το Βόσπορο. Προσοχή!!!! Μου τυχαν τρία περιστατικά σε μια βδομάδα ανηφορίζοντας από Χανιά.
Έτσι ειναι εδώ στα Χανιά.
Τα δύσκολα είναι όμως από Ζωνιανά μεριά. Κυκλοφορούν κάτι mercedes με 4-5 άτομα μέσα και σε καρφώνουν με το βλέμμα τους όλοι μαζί. Νομίζεις ότι θα πέσουν πάνω σου
-
Σήμερα, στα 22.000 χλμ και 2 χρόνια περίπου του άλλαξα τα λάστιχα μπρος πίσω. Υπολογίζω ότι θα βάλω καινούργια στην 4ετία.
Εν τω μεταξύ, το είχα πει στην αντιπροσωπία και μου έλεγαν κάτι π@π@ριές του στιλ δε χρειάζεται, μα το λέει και το μανιουαλ τους λέω, και εκεί έδωσαν τα ρέστα τους: με περισπούδαστο ύφος ξεκίνησαν κ μου έλεγαν ότι όταν οδηγώ είμαι συνήθως μόνος κ άρα φθείρονται πιο πολύ τα λάστιχα αριστερά και μπούρου μπούρου και μου τα έκαναν τσουρέκια με τις βλακείες τους. Οπότε τους λέω ΟΚ, το αφήνουμε. Πάω σήμερα σε ένα βουλκανιζατέρ, και μου λέει ο τύπος ότι κάνω πολύ καλά που τα αλλάζω και ότι και εκείνοι αυτήν την οδηγία δίνουν όταν βάζουν σε κάποιον καινούργια λάστιχα. Επίσης, του φάνηκε εντυπωσιακό ότι το λέει και το μάνιουαλ (άραγε στα άλλα αμάξια δεν το λέει;). Hondara ρε του λέω!!
-
Πεζω δν το γραφει καπου, και το ψιλο ελιωσα το μανουαλι.
Εννοειται αλλαγη μπρος πισω
-
Και στο εγχειρίδιο του focus το λέει, αν και μάλλον υπερβάλλει λίγο. Συστήνει αλλαγή μεταξύ 5000km και 10000km:
Του civic στα πόσα λέει; Ο λαστιχάς που το πηγαινω πάντως λέει ανά 15000 που μου φαίνεται κ το πιο λογικό.
-
Και στο εγχειρίδιο του focus το λέει, αν και μάλλον υπερβάλλει λίγο. Συστήνει αλλαγή μεταξύ 5000km και 10000km:
Του civic στα πόσα λέει; Ο λαστιχάς που το πηγαινω πάντως λέει ανά 15000 που μου φαίνεται κ το πιο λογικό.
5.000- 10.000 έχω ακούσει ότι είναι καλύτερα γιατί το λάστιχο πλάθεται ακομα, είναι καινούριο. Αν ξεραθεί δεν αλλάζει σχήμα. Με έδιωξαν στη Honda και εμενα αλλά θα πάω σε βουλκανιζατέρ
-
Ήταν ομοιόμορφα φθαρμενο το πέλμα; μήπως έχουν τίποτα περίεργες γωνίες ρυθμισμενες και αποφεύγουν την αλλαγή;
-
Το πιό ορθό είναι να γίνεται εναλλαγή σε κάθε μονό σέρβις (1-3). Για παράδειγμα στο 1ο σέρβις υπήρχε διαφορά πέλματος εμπρός με πίσω. Έγινε η εναλλαγή. Στο 2ο σέρβις, η φθορά των εμπρός θα ισοφαρίσει αυτή των πίσω, οπότε δε θα χρειάζεται εναλλαγή. Στο 3ο σέρβις θα γίνει εναλλαγή και ούτω καθεξής, μέχρι την αλλαγή με νέο σετ ...
Είναι ο πιό σωστός τρόπος για να επιτευχθεί ομοιόμορφη φθορά και για να μην υπάρχουν ελαστικά με όλο το πέλμα μπροστά και φαλακρά πίσω, κάτι που κρίνεται ως επικίνδυνο ...
-
Εγώ παιδιά στο 2ο σέρβις τα άλλαξα μπρός πίσω κ στο 4ο λογικά θα βάλω καινούργια..ανεξαρτήτος χλμ.
-
Καλησπέρα
Εχει βρει κάποιος λύση για τον συντονισμο που παρατηρειται σε πολλούς στο ταμπλο, πίσω απο το infotainment?
-
Καλησπέρα
Εχει βρει κάποιος λύση για τον συντονισμο που παρατηρειται σε πολλούς στο ταμπλο, πίσω απο το infotainment?
Όχι,
Αν βρεις πες και σε εμάς. Δεν το κάνει πάντα πάντως
-
Σπρευ σιλικονης. Ακουστε με
-
Ναι αλλά που; Ακούγεται εσωτερικά στο ταμπλό. Στον αισθητήρα φωτός που έβαλα (μπροστά στο ταμπλό) δεν είδα διαφορά.
-
Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν βάζω κλιματισμό μετά από λίγο σταματάει.
-
Εγώ δεν έχω βρει από που προέρχεται.
Παλαιότερα το έψαξα αρκετά, είδα βίντεο στο youtube αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Πλέον το παράτησα γιατί δεν ακούγεται και τόσο συχνά.
Αν βρεθεί βέβαια λύση, καλοδεχούμενη!
-
Εγώ δεν έχω βρει από που προέρχεται.
Παλαιότερα το έψαξα αρκετά, είδα βίντεο στο youtube αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Πλέον το παράτησα γιατί δεν ακούγεται και τόσο συχνά.
Αν βρεθεί βέβαια λύση, καλοδεχούμενη!
Είχα δει στο YouTube μέσα στο καπό κάτω από το παρμπρίζ και τους υελοκαθαριστηρες ήταν ένα καλώδιο με ενα πιαστρακι που είχε μόνο μια βίδα βιδωμενη αντί για δύο. Η μία αυτή ήταν και κακοβιδωμενη.
Ψάχνω να βρω το βίντεο αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή θα ανοίξω το καπό να ψάξω.
-
Το έχω δει αυτό που λες κ μάλιστα το πήγα κ αντιπροσωπία κ τους το έδειξα.
Δεν είναι όμως το μηχανοστασιο μας έτσι. Πρόκειται για κάποια αμερικανική βερσιόν. Εμάς δεν υπάρχει αυτό το καλώδιο.
-
Το έχω δει αυτό που λες κ μάλιστα το πήγα κ αντιπροσωπία κ τους το έδειξα.
Δεν είναι όμως το μηχανοστασιο μας έτσι. Πρόκειται για κάποια αμερικανική βερσιόν. Εμάς δεν υπάρχει αυτό το καλώδιο.
Ε καλά και μου το πες να μην το ψαχνω.
-
Το ειχα δει και εγώ αυτό το βίντεο παλιότερα.Στο δικό μου ο συντονισμός θεωρώ προέρχεται μέσα από το ταμπλό. Γι αυτό και σταματάει όταν δουλεύει το air condition (Συστολή -διαστολή).
-
Αφού το έχουν όλοι παίζει να είναι κανένα σπιράλ αερόσακου μέσα στο ταμπλό
-
Τώρα το καλοκαίρι δεν το ακούω τόσο συχνά όσο το χειμώνα πάντως. Σίγουρα έχει να κάνει με τη θερμοκρασία.
Νέο Honda Civic 2017