-
architect_duth wrote:
vasilas wrote:
5.500 και μου άναψε το Α και λέει σε 29 μέρες. Οπότε θα πάω μέσα στο μήνα .
Πόσο πληρώσατε για το Α;
Εγώ το Α (σκέτο, δλδ μόνο λάδια) το έκανα στα 14.500 χιλιόμετρα στους 9 μήνες.
Κόστος: 87€.Πολύ φθηνά.
Ο άλλος γιατί έδωσε 120;
Όταν μιλάμε για εξουσιοδοτημένο δεν θα έπρεπε να είναι ίδια τιμή παντού;
Πήγα στο Σ απ' όπου το πήρα. Από έκπτωση απ' όσο θυμάμαι, έγραφε κάπου 10%.
-
@VASILAS Εμένα 6500 km, 11μηνες απ' την αγορά παρά κάτι κ μου άναψε 29 μέρες ΑΒ, θεωρώ επειδή πλησίασε ο χρόνος γιατί το Β έλεγχος είναι,εσυ πόσο καιρό το έχεις?
-
@VASILAS Εμένα 6500 km, 11μηνες απ' την αγορά παρά κάτι κ μου άναψε 29 μέρες ΑΒ, θεωρώ επειδή πλησίασε ο χρόνος γιατί το Β έλεγχος είναι,εσυ πόσο καιρό το έχεις?
Φίλε 9 μήνες το έχω. Θα κλείσω ραντεβού στα μέσα του μήνα στο εδώ ένα και μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο
-
@VASILAS κ γω έκλεισα ραντεβού μέσα του μήνα.Λογικα εσένα θα σε ξαναπάει σύντομα για το Β υποθετω.
-
@VASILAS κ γω έκλεισα ραντεβού μέσα του μήνα.Λογικα εσένα θα σε ξαναπάει σύντομα για το Β υποθετω.
Το Β είναι απλός έλεγχος;
-
@VASILAS Αν κοιτάξεις το βιβλιαράκι του service στις σελίδες που είναι για να τικαρει το συνεργείο τι εργασίες έκανε,δίπλα απ' τις εργασίες έχει κ τα γράμματα ή αριθμούς που θα μας βγάζει μελλοντικά το αυτοκινητο.Στο Β δεν έχει κάποια προγραμματισμένη αλλαγή,είναι μια σειρά από ελέγχους που θα γίνεται κ θα ευχόμαστε να μην χρειαστεί τίποτα .
-
@kyrk32 Φίλε επειδή είχες ανοίξει συζήτηση για το honda γιατί σκεφτόσουν να το αγοράσεις κ σου είχα γράψει ότι φίλος μου που πήγε τον Ιούνιο του είπαν ότι τέλος το comfort , οφείλω να σε ενημερώσω ότι σήμερα που περνουσα από εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία σταμάτησα να ρώτησω κ μου είπαν ότι όντως είχαν εξαντληθεί τον Ιούνιο αλλά μετά ξαναεφεραν κάποια λίγα κομμάτια.Αυτη τη στιγμή στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων υπάρχουν 2 τελευταία κομμάτια, δεν γνωρίζουν αν θα ξαναφέρουν διότι η παραγωγη σταμάτησε κ τα τελευταία που έφεραν μετά τον Ιούνιο ηταν από εναπομείναντα κομμάτια στην Ευρώπη οπότε είναι καθαρά Σ κ τι στοκ υπάρχει σε άλλες χωρες.Αυτα μου είπαν , ελπίζω να βοήθησα.
-
Κανονικα έπρεπε να βλέπουμε παρα πολλανσενταν civic στους δρόμους λογω τιμης καιναυτοκινητου.
Έβλεπα ένα στον δρόμο, και εντάξει πέρα του οτι ειναι πάρα πολύ ωραιο, αρνητική εντύπωση μου έκανε το γεγονός πως έχει τρίτο στοπ με λάμπα πυρακτώσεως και όχι λέντ όπως γινεαι εδω και πάρα πολλά έτη.
-
Κανονικα έπρεπε να βλέπουμε παρα πολλανσενταν civic στους δρόμους λογω τιμης καιναυτοκινητου.
Έβλεπα ένα στον δρόμο, και εντάξει πέρα του οτι ειναι πάρα πολύ ωραιο, αρνητική εντύπωση μου έκανε το γεγονός πως έχει τρίτο στοπ με λάμπα πυρακτώσεως και όχι λέντ όπως γινεαι εδω και πάρα πολλά έτη.
Κανονικά θα έπρεπε να είσαι και συ μέσα σε ένα από αυτα τα Σεντάν μετά από τόσα που έχεις γράψει αλλά τελικά προτιμάς να αποτελείς τη λάμπα πυρακτώσεως.
-
Μη περιμένετε προειδοποίηση για να αλλάξετε φίλτρο πετρελαίου. Μπορεί να είναι αργά. Κάθε 20000 πρέπει να αλλάζει ως πρόληψη. Έτσι ελέγχεις κατά κάποιο τρόπο και τι καύσιμο βάζεις ανάλογα με την εικόνα που έχει. Το πρόσθετο επίσης πρέπει να είναι στα στάνταρ αρκετά συχνά.
-
Μη περιμένετε προειδοποίηση για να αλλάξετε φίλτρο πετρελαίου. Μπορεί να είναι αργά. Κάθε 20000 πρέπει να αλλάζει ως πρόληψη. Έτσι ελέγχεις κατά κάποιο τρόπο και τι καύσιμο βάζεις ανάλογα με την εικόνα που έχει. Το πρόσθετο επίσης πρέπει να είναι στα στάνταρ αρκετά συχνά.
Αυτές οι συστάσεις σου βασίζονται κάπου συγκεκριμένα; Ή είναι απλώς προσωπικές εκτιμήσεις;
Ήρεμα ρωτάω, γιατί και τα 20.000 Km μου φαίνονται λίγα για αλλαγή φίλτρου πετρελαίου (εκτός να βάζεις πετρέλαιο οπουδήποτε βρεις) και τα πρόσθετα δεν τα συστήνει κανείς κατασκευαστής επίσημα (νομίζω).
-
Η εμπιστοσύνη είναι καλή ο έλεγχος όμως είναι καλύτερος. Πώς εισαι σιγουρος τι καύσιμο βάζεις στο ρεζερβουάρ, ακόμη και αν βάζεις από 1 πρατήριο που θεωρείται αξιόπιστο. Άρα εδώ μιλάμε για οπτικό έλεγχο. Βλέπεις την εικόνα εσύ ο ίδιος και όχι τι σου λένε οι άλλοι. Έχει τύχει να δούμε ρεζερβουάρ νεοκυκλοφορητου αυτοκινήτου που το ρεζερβουάρ είχε μέσα αρκούδες. Και τέλος δεν χρειάζεται να ξαναθυμισουμε πόσο πολυπαθοι υπήρξαν οι ντιζελοκινητηρες από κακή ποιότητα καυσίμου και πόσο χρήμα δαπανήθηκε για επισκευές. Άρα ελέγχω φίλε δίνοντας 35€ για 1 φίλτρο.
-
Παρατήρησα σήμερα να τρέχει υγρό κάτω από το αυτοκίνητο. Δε μπόρεσα να καταλάβω τι είναι να ανησυχήσω?
-
Παρατήρησα σήμερα να τρέχει υγρό κάτω από το αυτοκίνητο. Δε μπόρεσα να καταλάβω τι είναι να ανησυχήσω?
Ναι
Πήγαινε αντιπροσωπεία. 5 χρόνια εγγύηση, μια χαρά
-
Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο. Παντως δεν μπορω να εντόπισω ακριβώς τι με χαλάει σε σχέση με το αμερικανικό sedan που μου άρεσε οταν το είδα.
συμπυκνώματα από το Condenser του air condition εάν το είχες on.
-
Από τι klima είναι. Ρίξε μια ματιά και το δοχείο πλήρωσης του ψυγειου και όλα καλα
-
πολύ παιδιά είμαι Κρήτη διακοπές και τρόμαξα λίγο το φαντάστηκα αλλά είπα να σιγουρευτώ, BTW το αμάξι νομίζω είναι απλά φτιαγμένο για το νησί τους έχει λατρέψει τους δρόμους εδώ ( και εγώ μαζί )
-
Έτσι, έτσι!
Civicara και Κρήτη πάνε μαζί!
Αν είχε και κανένα περίεργο κρυφό αποθηκευτικό χώρο κάτω από το ταμπλό να κρύβουμε τις μπιστόλες μπορεί να πούλαγε κάνα δυο παραπάνω! Ζήτημα να κυκλοφορούν καμιά 10αριά σε όλο το νησί!
-
Έτσι, έτσι!
Civicara και Κρήτη πάνε μαζί!
Αν είχε και κανένα περίεργο κρυφό αποθηκευτικό χώρο κάτω από το ταμπλό να κρύβουμε τις μπιστόλες μπορεί να πούλαγε κάνα δυο παραπάνω! Ζήτημα να κυκλοφορούν καμιά 10αριά σε όλο το νησί!
Εκτός από τις μπιστολες οι οποίες δεν λείπουν έχει και κάτι μαυροπουκαμισαδες μέσα σε κάτι τουμπανα αγροτικά που μέρα μεσημέρι μπορεί να σου τύχουν απέναντι στο ρεύμα σου σε στροφιλικι. Αφού ήπιαν όλο το Βόσπορο. Προσοχή!!!! Μου τυχαν τρία περιστατικά σε μια βδομάδα ανηφορίζοντας από Χανιά.
-
όταν σου τύχανε εσύ ήσουν ξε-ράκωτος οπότε μια χαρά σε καταλαβαίνω...αλλά τώρα Κρήτη και να μείνεις μακρυά από ρακή δύσκολο γαρ
Πέρα από την πλάκα πάντως δυστυχώς στο νησί ποτό και τιμόνι πάνε παρέα και όντως θέλει πολύ προσοχή..
Νέο Honda Civic 2017